​Ska jag börja med en presentation eller mitt mål med denna blogg? Jag börjar väl med presentation.

Jag är 17 årig tjej, äe fuck it. Det spelar inte så stor roll, jag tänker börja blogga för att skaffa nån slags sysselsättning där jag skriver om hur min träning går osv, sån skit som det redan finns tusentals bloggar om. Och sen ska jag försöka att inte posta för pinsamma saker som jag hittar sen om år o bah shit va pin.

Aja jag köpte ett gymkort för en månad sen för att bevisa att jag kan klara av att börja träna. Jag kämpar hårt för att ta tag i mitt liv just nu, så  jag tänkte att om jag börja träna kanske det är ett steg framåt. Jag har hela mitt liv varit den som ger upp efter en liten ansträngning men det här året har jag verkligen kämpat hårt för att ta tag i allt möjligt, dvs. skola, träning alkohol droger, kost och mitt mående. Jag ser stora framgångar i det mesta av det ovanstående. -

Från att träna ca 2ggr per år till 3-5ggr i veckan. 

Från att röka på ca 2-3ggr per dag till ca 10ggr detta år. 

Från att vara vanerökare till att sluta helt. 

Från att fullkomligt strunta i vad jag äter till att äta hälsosamt. 

Från att gå ut och supa varje helg till ungefär en gång i månaden. 

Från att gå till skolan en lektion i månaden till 2-3 dagar i veckan.

Mitt mående går fortfarande upp och ner men jag vett att det lär bli bättre. Jag vill skaffa denna blogg dels för att inspirera folk som hamnat där jag var förut och dels för att påminna mig själv vad jag klarat av för att inte deppa ihop vid nästa ångestattack.

Likes

Comments