Nu när de börjar å bli jul och sånt, gäller också andra högtider. När man är med sin familj, vänner och nära och kära.
Jag har tänkt, alla har inte en familj, alla har inte nån att fira t.ex. Jul med, alla har inte ett hus, alla får inte presenter, mat eller kanske aldrig firat sin födelsedag eller de andra högtiderna. Vissa kanske inte ens han en familj.
Detta gör så ont i mitt hjärta att veta att när jag har fantastiska människor runt mig som vill mej väl, så finns de vissa som inte har nån. Hur får de va sååå :(

Vi ar så sjukt mycket att vara tacksamma över. De flesta i världen har mat, pengar, kläder, hus, till o med datorer, mobiler, rent vatten, bil m.m. allt detta kanske nån inte någon gång har haft, å så har vi som kanske har något av detta mage till att klaga att man kanske inte har täckning på mobilen eller ingen signal till tv.... Jag kan klaga på vissa saker ibland, vissa saker som för mig är självklart, typ att ja inte har surf på mobilen så jag kan checka instagram. å så finns de dessa i världen som kanske inte ens har en liten macka till mat under dagen?? de är sjukt.
Allt behöver dock inte handla om vad man äger utan vad man har runt om kring sej, familj och vänner som kanske uppmuntrar en och säger snälla saker


Jag tror på en Gud som jag vet kan göra allt möjligt för alla i världen, jag vet att vi som har de vi behöver och är rika på de vi har kan göra skillnad, DU kan göra skillnad bara med att fråga, vill du ha hjälp? eller säga, Hej, eller bara säga vad fin du är idag. Eller om du t.ex. ser nån som behöver hjälp över gatan eller kanske packa maten den just köpt. de kan göra denna människans dag kanske?? Jag vill leva i en värld där alla kan ta hand om varann, där alla ska få leva gott.

Om du ser nån sitta vid affären och fråga efter pengar, de skadar inte att ge en 50 lapp eller mindre eller mer. den som ger han får. Eller så frågar du om du kanske kan köpa något till den personen. våga va mer modiga å fråga om personer behöver hjälp. Ibland kanske du får ett nej tack jag behöver inte hjälp, men de kanske gjorde personen glad att du frågade.


Därför borde vi tänka mer på de vi har runt om oss och vara mer tacksamma, för de som är självklart för dig nu kanske inte är självklart imon, eller för nån annan.

Var mer hjälpsamma och Tacksamma :) :)

HADEGÖTTHAJJ

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Igår Lördag så hängde jag med Lajs!! Vi drog te GBG på förmiddagen och shoppa, åt och bara chilla.Ja köpte ett underställ och sockar som ja behövde. Sen på eftermiddagen tog vi bussen till Kinna, vi köpte vi lite fika och sen åkte vi hem till Lisa, vi tog med fikat och gick till en park å hade en minipickninck, sen åt vi mat och var ute och gick, Fett mys!
Alltid lika roligt att vara med Lisis!!! hon är så himla bra och fin VÄN!!!!!

Imorse Söndag så gick jag och min syster ut för att fota den fina frosten som blivit under natten, de va såå fint med solen emot frosten!!! ÅÅ oppas snön kommer snart, de står att de ska snöa nästa vecka1!!! Hoppas Hoppas

HUR FINT!?!?!??

Likes

Comments

​Hejsaaaan, hoppas de e fint med er kompisaaar :) De e de med mig, dee är ju Fredag!! :D
Känns verkligen sååå skönt!! 
Ha nu en riktigt braa helg, ta vara på den :) 

HADEGÖTTHAJJ


Likes

Comments

​Hejsan!! Nu ikväll hade jag inget att göra, och ville pyssla något, så kom ja på att ja kan ju göra en adventskalender, så de fick de bli! :)

De är små lappar med Positiva Citat kan man säga, vissa e med bibelord mä. De e en perfekt start på dagen varje dag till jul. Längtar rätt mycket till jul, med snö, mys o hela stämningen lixom, LÄNGTAR NI TILL JUL?

Hoppas iallafall ni haft en fin fin dag idag så laddar vi för en ny vecka, tycker vi gör den till de bästa !!! :D TAGGA

HADEGÖTTHAJJ

Likes

Comments

​Hej Hörnii!!! Hur e LÄGET med er?? Med mig e de la fint, typ...
Idag har jag spelat inomhuscups avslutning !!! De va fett kul även om vi åkte ut. Detta är en sak vi gör i vår klubb som avslutning med alla åldrar i klubben vilket äger!! Så himla mysigt å att alla verkligen har kul!!
Hoppas er dag vart fin!

GLÖM ALDRIG ATT DU, JUST DU E FIN Å FANTASTISK PRECIS SOM DU ÄR!! 

HADEGÖTTHAJJ

Likes

Comments

Idag är de en riktigt fin höstdag!! Så mysigt faktisk, jag och Vickan cyklade te byn för att ta lite foton och gå en promenad i skogen, sen skulle vi kolla TÄFF, som spelade match, va en rolig match å dom vann. FETT GRYMT!!

Likes

Comments

Idag har de vart riktigt fint väder på eftermiddagen men på förmiddagen då tvätta bilen regnade de, men so, tur va höll de uppe när jag klippte gräs.
sen åkte jag till Kinna å hängde med Lisa, vi fiskade och hänge, gick runt i Kinna med. FETT MYS!!

Hoppas er dag vart fin
HADEGÖTTHAJJ


​LISA FICK ETT TRÄD, ANNARS FICK VI INGEN FISK

Likes

Comments

Hejj vänner!! Hoppas allt e fint med er, de är fint med mig. Känns riktigt bra att de är Fredag idag!!
Idag har jag iallafall jobbat och så nu ikväll har ja käkat popcorn och godis medans jag målade ett självporträtt på Photoshop, Vad tycker ni?? :)))

Hoppas eran helg blir bra, hoppas på fint väder!! :D

HADEGÖTTHAJJ

Likes

Comments

​Hallojsan! i Söndags kväll så stack jag och Lisa ut på en grillkväll typ, fett mys va de!!! Ååå älskar att vara med Lisa, hon får mej Glad!!!
Här kommer lite bilder från kvällen,
HADEGÖTTHAJJ 

HUR FIN ÄR LISA??!?!?!?!? SÅ HIMLA FIN!!!! <333

Likes

Comments

HAllojjsjsjsaaan!!

Idag har jag bara jobbat och chillat på livet typ haha1 men idag taggar vi helg och imon äre sista seriematchen!!! TAGGAAAA!!!!

Denna cykeln cyklar ja på och delar ut post, fett skönt ibland änna, plus de va en riktigt fin morgon idag !

Likes

Comments