Hej alla råttor!
Idag var det "skolans dag" som jag nämnde igår vilket innebar att vi fick utföra våra aktiviteter med tema fest som vi planerat i drygt tre veckors tid. Jag tycker det blev väldigt lyckat, tror dock jag hade roligare än lammkötten... Min insats innebär mest att dansa, dricka läsk och observera alla andras aktiviteter. DJ-Gabbe körde på med ruggigt skön musik och jag kan inte sitta still när det dunkar ur högtalarna. Äsch, jag hade svinkul!

Efter en mycket härlig dag begav jag & Oden oss till Espresso House för att plugga till morgondagens filosofiprov, jag kände verkligen hur poletten trilla ner och jag har en behaglig magkänsla inför provet- underbart!

Jag fick även med mig en jacka hem, jag är dock lite konfunderad över om jag ska behålla den eller ej (bilder kommer nedan). Hängde med Louise under hennes rast också (då youtube-stjärnan numera rockar på Hollister), sicken glädjespridare den där tjejen alltså!

Nämnde jag att jag glömde min skoldator på bussen också? Dock var det en hjärtlig själ som skrev till mig att han hittat den. Sicken ängel!

SHALOM

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej vänner! Just nu befinner jag mig i ett klassrum på Danderyds gymnasium med en hipster-filosofi-lärare surrandes vid tavlan. Han pratar om något "omöjligt" ur ett filosofiskt perspektiv, men enda referensen jag drar till det ordet är att det beskriver bra hur det är att försöka förstå vad han pratar om.

Dagens planer lyder att Ellen & jag ska handla till "skolans dag" som tar plats på skolan imorgon. Vi sam-beteendeelever har anordnat en dag för 01orna & 00orna på skolan varpå vi har "fest-tema" som bla innefattar lekar som beerpong och flip the cup, kul va? Jag har fått ansvar att köpa dekorationer, tycker sånt är så kul! Efter det ska jag dela ut CVn då jag vill glida ifrån kladdet på froyo så fort som möjligt.

Här bjussar jag på dagens veganska outfit. Det är väl ändå obligatoriskt? Varnar för typical-whitegirl tendenser nedan.

Tröja-Hunkydory / Pälsväst- Hollies / Jeans- Gina / Skor- Bershka / Jacka- Jofama by Kenza / Halsband- fått från m & p

Idag ersätter en termos med te vinglaset då jag satt ute vid vattnet med en trevlig filur (blink) igår kväll och frös mig till en rejäl förkylning.

SHALOM

Likes

Comments

Hej alla sköna bönor! Har inte så mycket roligheter att erbjuda er denna afton förutom att gårdagen bjöd på trevliga festligheter och en aning för mycket alkoholhaltiga drycker för min del haha... Först var Philip, Elias & Diana här på några glas, sedan vandrade vi ner till Public då det vankades ett födelsedagsmingel för Issi & Fanny som fyllt år. Det bjöds på champagne och mycket härligt sällskap! Hade verkligen superkul!

Självfallet vinglaset i högsta hugg! Vad annars? Nu ska jag ta mig an ett bakispass på froyo!

SHALOM

Likes

Comments

Hej och välkomna till min nya blogg!

Jag fick ett spontan-ryck och bestämde mig för att införskaffa mig en blogg såhär 01.00 en fredagskväll. Nåväl, jag heter Gabbi, är 18 vårar ung och är bosatt lite utanför Stockholmstrakterna. Äsch, mer om mig behövs nog inte då ni som kommer läsa denna blogg med största sannolikhet känner mig redan, om jag inte blir nya Kenza? Gäller att satsa högt. Skämt å sido, denna blogg kommer inte vara något extravagant med satsiga systemkamerabilder och 10 dagars genomtänkta outfits, utan ni får nöja er med lite halvtaskiga Iphonebilder och slarvigt ihopslängda inlägg lite då och då.

Fun fact om mig:
Äsch- mitt motto i livet. Eller kanske en grundinställning? Äsch.


Hoppas er fredagskväll är lite mer trivsam än min som ligger sjuk i min säng och bloggar för 0 unika läsare!

SHALOM

Likes

Comments