Mitt lov bestod av att kolla på film, och vad är bättre än de typiska tjej filmerna? ( förutom fast and furious )

Så det gjorde jag..
Där uppe är några av dem jag kollade på, och som är mina favoriter.

1. Uptown girl

Denna filmen får 3/5, den var rolig men sorglig.

2. Confessions of a shopaholic

Denna film får 4/5, jag tyckte om den Eftersom att det handlar mycket och shopping men även kärlek. Vilket jag gillar starkt.

3. Mean girls 2

Denna film får 5/5 eftersom jag bara älskar denna. Den har allt en tjej film ska ha. Kärlek, bråk, bitchiga tjejer, och en snygg kille, vilket är ett plus.

4. What a girl wants

Denna film får 4,5/5. Den handlade både om kärlek till mamma och pappa, men även en kille. Den var väldigt rolig, men jag saknade de bitchiga tjejerna, som borde vara med. Jag menar de enda som var styv mamman och styv systern.

5. Picture this

Denna film får 5/5 precis som mean girls 2 så har den det en tjej film ska ha. Snygg kille, bitchiga tjejer, kärlek, bråk, och handlar om high school.

6. Mean girls 1

Denna film får 4.5/5 jag vet inte exakt varför den inte får full pott, det saknas något, men vet inte riktigt vad. :/

Så anledningen till att jag inte bloggat är för att jag har vilat ut efter 3 sjukt stressiga skol veckor, så det enda jag gjorde var i princip film/mys, sova och träna.
På onsdagen kom min kusin och sov över hos oss tills fredagen. Så vi hittade på lite saker, bla bakade vi och sånt. sen har jag gjort lite ärenden, men även filmat lite make up tutorials.

Igår var jag på MFF match i Malmö, ( ofc )
Dem tog ju guld! ( härligt ) ❤️

Idag har jag bara pluggat efter skolan. :/

Nu är min bibel över, och här kommer lite bilder ifrån lovet.Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments
HeLLoWwS!
Jag skrev inte mycket förra veckan, och inte igår iheller, pga att hela förra veckan pluggade jag all out. Jag pluggade hela nätter, och sånt skit, för att allt skulle lämnas in, och jag pluggande även hela helgen, och det är inte kul att skriva att jag pluggade hela tiden!

Igår sov jag ut och kollade på massa film, sen så tränade jag, och på kvällen blev det fotboll. MFF tog guldet, JAAA!!

Jag vaknade för en stund sen, och ska snart äta. Senare ska jag dra med kusinen och träna, och sen blir det lite plugg ikväll, och film :)

Men skriver mer sen!


Likes

Comments♥️ jag hissar verkligen denna produkt som är från Neutrogena. Den djup rengör verkligen min hud, och gör min hy riktigt ren och len! 👑👑👑 3 kronor av 5♥️ jag hissar även denna produkt, från clerasil. Denna produkt är en life saver, om du har massa finnar och porer. Jag älskar denna produkt, använder den dagligen, och den motverkar finnar. Huden känns riktigt fräsch och ren. Enda negativa saken, är att huden blir ganska Torr, så var noga att smörja in dig efteråt.
👑👑👑👑 4 kronor av 5
♥️ denna makeup removern, är som en ängel från himmeln, alltså har aldrig haft en så här bra remover, och jag har haft 1000 tals. Denna tar bort makeupen direkt, utan svårigheter, även om du har all out på ögonen! Hissar verkligen denna produkt.
👑👑👑👑👑 5 kronor av 5

Denna produkt är ifrån Loreal, och är inte direkt ett jätte billigt märke, inte iheller dyrt, men man förväntar sig mer av Loreal. Men denna produkt suger på riktigt. Den rengör inte huden, över huvudtaget, så jag skulle inte rekommendera att köpa denna produkt. Det endå positiva är att den gör huden mjuk!
👑 1 krona av 5

Dessa makeup wipes, dissar jag verkligheten. Dem är från lumene, och är inte alls fuktiga, vilket gör det svårt att ta bort makeupen. Dem torkar även ut min ögonlock vilket jag inte gillar. Det lilla positiva är att dem tar bort läpp smink, och tar bort lite grann på ansiktet.
👑 1 krona av 5

Likes

Comments

HeLLoWwS!
Så min morgon var väldig stressad, och dagen var ännu värre. Gick hem vid 11 tiden, för mådde dåligt, och när jag kom hem pluggade jag i ca 1 h och sen sov jag i ca 3 h. Sen kom min lillebror, och jag passade honom från 5-9. Nu sitter jag och pluggar till provet i morgon, och det lär bli plugg hela natten -.-.
Men skriver mer i morgon! <3>Likes

Comments

HeLLoWwS!
Är i skolan, har haft ca 2 lektioner idah, och den sista som var engelska slapp vi.
Men nu måste jag vänta tills halv 5 för ska ha utvecklings samtal.
Skriver mer sen!Likes

Comments


Likes

Comments

HeLLoWwS!
Skrev inte något efter skolan i fredags eftersom att när jag kom hem började jag göra mig i ordning direkt. Eftersom jag skulle på fest kl 6, och i lokalen hade man ingen täckning. Vi kom hem på natten, då gick jag och la mig direkt. Sen lördag morgon vid 11 åkte jag och gjorde ärende. Bl.a. Handlande jag present till nästa fest, och handlade jeans, maskara och maybellines fit nr foundstion stick, och Sen gjorde jag mig i ordning, direkt efter att jag kom hem eftersom att festen började 6. Tyvärr kan jag inte lägga upp mång bilder på festen, för Alla kanske inte vill vara med. Nu ska jag göra mig i ordning och dra till stan med min bästis. Sen ska jag stads och plugga hela kvällen. Skriver mer Sen <3 :*="">

Likes

Comments
HeLLoWwS!
Har inte skrivit någonting om min dag, eftersom att jag varit hemma från skolan idag. Mådde inte bra när jag vaknade vid 6, så jag stannade hemma. Men ändå vaknade jag 08.15 även fast jag kunde sova längre -.-
Sen så pluggade jag i ca 3-4 h. Har spanska och biologi prov i morgon! -.- sen kollade jag på " one tree Hill ". Sen hann jag även med att sminka en tutorial som jag lagt upp där nere 👇 eftersom annars hade jag inte haft något att publicera. Vid 5 gick till konfirmations möte eftersom jag mår bättre, och vi kollade på film. Nu ska jag fortsätta plugga ! Sorry för Bibeln! ❤️
<3>Likes

Comments