Header

Har verkligen tappat detta med bloggandet nu, men har egentligen inte så mycket nytt att komma med. I lördags var jag till NURK och hoppade Cadi lite, hon gick in snällt i transporten för ovanlighetens skull. Väldigt pigg var hon men hoppade riktigt bra, lite rusande men det får vi jobba bort.

Mitt psykiska mående då? Kan väl inte säga att det ändrat så mycket. Har riktiga ångestdagar, ibland sömnlösa nätter blandat med dagar då jag mår helt okej. Oftast blir måendet sämre de dagar jag inte rider. Och nu har jag inte ridit sen i lördags p.g.a förkylning så måendet har en dal just nu. Har saker jag borde ta tag i men mitt psyke säger stopp, kommer mig inte för det... Svårt att förklara känslan som stoppar en, men den gör verkligen att det inte går. Blir fortfarande snabbt trött då jag gör något, så det sitter i. Och förkylningen som är nu gör att man får så förbannat ont i kroppen, tar sjukt att röra sig, en plåga nästan att föra ut hö i hagen till hästarna tillome...

Nåjaa, lägger in videon från i lördags så kommer det nu nåt bra in här på bloggen åtminstone. Ha det bra allihopa, snart är det ju jul igen också!


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej!

Har inte bloggat alls på över 2 veckor. Jag vet att jag valde att byta till blogger, men bloggmotivationen försvann i samma veva eftersom att jag inte orkat starta datorn alls på typ 2 veckor och blogger har ingen bra app för telefonen. Nu gör jag ett nytt försök här, men vågar inte lova hur mycket jag kommer att blogga.
Mitt mående har väl varit lite si sådär, både fysiskt och psykiskt. Känner att jag dragit på mig en förkylning igen, fryser och har ont i halsen. Ångesten har varit från och till, speciellt nu när det närmar sig jul blir den värre. Nåjaa, blir att ta sig igenom varje extra helg för att sen komma över det och få må bättre.
Ridningen har det gått bra med faktiskt, har ridit regelbundet faktiskt. Måste vara första gången jag kommit mig för att göra det. Väntar för tillfället också på ännu ett paket från Hööks. Behöver snösulor då vi inte lade på det ännu vid förra skoningen så har beställt polarpads och ska testa det. Sen rev Cadi sönder båda sina träns förra söndagen också så var tvungen att beställa ett nytt... Tur att jag hade kvar det mörkbruna jag tänkt sälja. Snöar gör det för fullt också, ush. Nåväl, avrundar inlägget här så ser vi om jag återkommer ikväll eller imorgon, lär dock inte göra så mycket annat ikväll än att ligga i sängen... Hörs!

Likes

Comments

Bestämde mig för blogger till slut, tillbaka till min gamla blogg. Jag tycker att det finns mer funktioner och möjligheter för bloggens utseende där och bildverktyget är bättre. Så fortsätt att följa mig där. Den bloggen kommer att fortsätta där denna slutar. Och där finns också första delen av de lovade bilderna från Kroatienresan. 


MIN NYA BLOGG ->​ lundgabriella.blogspot.com

Likes

Comments

Vägen tillbaka

God kväll!

Sitter nu och funderar på att byta bloggportal. Men velar mellan wordpress och blogger. Kan inte bestämma mig...

Varför väljer jag att göra det då? Jo, för att jag tycker det finns mer inställningar och möjligheter via wordpress och blogger. Men jag får se, länkar här isåfall.

Annars har en stor sten lyfts från mina axlar idag. Pratade med mitt ex och för första gången sen det tog slut så kändes det bra och inga känslor vällde över mig! Vilket är otroligt skönt och jag hoppas att vi från och med nu kan fortsätta som vänner och att jag kan gå vidare nu. Kanske jag kan få bukt på ångesten och psykiska illamåendet också så småningom. Det sitter nog kvar, och det kan ta länge innan jag fått ordning på det, men jag hoppas och försöker.

Har nu fått bilderna från kroatien till datorn så ska se om de kommer upp på denhär bloggen eller min nya.


Likes

Comments

Psykisk ohälsa, vardag

Halloj!

Nå nu är jag hemma igen och mitt höökspaket har kommit. Även min redogörelse till TE-byrån har blivit behandlad och jag är inte berättigad utkomststöd för att de har fått det till att jag själv sagt upp mig och orsakat min egen arbetslöshet. Trots att jag skickat in sjukintyg, men tydligen skulle jag vara tvungen att ha arbetsintyg dit också, fast det stod det inget om i informationen om vilka bilagor de ville ha in. SUCK! Och hur ska jag kunna skicka in ett arbetsintyg när jag inte kunnat jobba har de tänkt? Ne fy vad jag blir arg. Inget vill gå vägen nu. Har dessutom blivit sjuk nu också, så även om Cadi är i ridskick så kan jag inte rida. Och klippmaskinen är sönder igen. Nää, är så led allt nu. Skulle ha lust att dra täcket över huvudet och inte stiga upp på år tills allt har blivit bra... Så känns det nu. Bilder från resan kommer imorgon eller i helg då jag får hjälp att få dem från kameran. Sladden är försvunnen så kan inte föra över dem direkt på min egen dator.

Behöver jag säga att jag är negativ? Nå resan var bra, skulle ha lämnat dit om jag kunnat, där slapp jag alla beskymmer och negativa tankar. Fick komma bort en stund. Nå, djuren var glada att se mig åtminstone.

Likes

Comments

resa

Sitter nu på flygfältet i Split i väntan på att få boarda vårt plan. WiFi har inte velat funka där vi bott så har inte sluppit och blogga. Lovar många bilder sedan när jag är hemma igen. Igår var vi till en jättefin nationalpark, otroligt vackert! Blir inte så kul att flyga idag, har fått en jävlig förkylning och har redan lock för öronen. Hörs när jag är hemma i Finland igen!

Likes

Comments

Vägen tillbaka, resa

Nu funkar WiFi iaf, åtminstone när man sitter ute på verandan till vårt lilla mobile home som det vi bor i här heter. Men det är förbaskat slött...

Riktigt skönt att få koppla bort vardagen och alla problem här. Trots att psyket inte riktigt höll när vi var i hesa, blev så stressigt på nåt vis och mycket folk runt så jag klarade det inte och fick en panikattack, vilket händer när jag inte har möjlighet att gå och vara ifred och försöka slappna av en stund, men det går ju här när jag bara kan gå och ta det lugnt själv då jag vill och behöver
.Måste nog vara en 25-26 grader varmt här. Har nyss vart och simmat, riktigt skönt! Härligt turkost vatten, haha. Imorgon ska vi på en dagstrip till skärgården och titta på lite vackra stränder, ska bli riktigt roligt. Får hoppas man får lite färg under resan också. Det kryllar av katter här, överallt ser man en katt, även inne i stan. Och vi bor på zaton, ett riktigt turistområde med en liten butik, små souveniraffärer och allt möjligt. Och supergod glass har de här. Och här på området har de hästar också, haha. Men nu ska jag fortsätta njuta och måste ladda datorn, ackun håller bara i 30min och det finns inget uttag här ute... Vi höres om jag fortfarande har internet imorgon!

Likes

Comments

Igår kom vi hit till kroatien. 1 panikattack kom när det blev stressigt. Jättefint och bra väder har det varit. Tills nu, nu regnar det. Men älskar klimatet och frukost och middag är rena himmelriket, mycket och god mat att välja mellan. WiFi där vi bor vill inte funka. Men ska dela lite bilder som jag tagit hittills.

Likes

Comments

resa

Nu är det mindre än 1h kvar tills vi är vid hostelet i vanda. Tycker ändå jag har haft att göra denna bussresa, så tiden har löpt på. Ska se hur det går med sömnen inatt då vi bor vid landningsbanan typ, lär va mycket ljud från flygen där. Om 12h e vi i kroatien och då ska jag bara chilla och ta det lugnt, ladda batterierna och koppla bort beskymren och ångesten för en stund. Ångesten gör sig påmind nu när jag är på ett främmande ställe, den har gått lite i vågor, fast nu är det bättre för tillfället.

Ser framemot att se ett annat klimat och komma utanför nordens gränser, se något annat. Och årets första dopp blir det också. Nåjaa, jag skriver mera imorgon. Säger gonatt nu då

Likes

Comments