Header

Läängesedan jag uppdaterat något nu. Ursäkten e väl den att jag inte fotat på länge antar jag? Lathet ;) Nej, men jag har börjat jobba nu så jag har inte lika mycket fritid längre. Vilket faktiskt känns riktigt bra :)

I Tisdags var vädret underbart och vårigt, och våra katter busiga, så passade på att fota dem :) Ossi fick jag inte många bilder på, för han for den, å de flesta bilderna på Sotis blev suddiga... Så Missy fastnade bäst på bild ;)Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Long time no see minsann. Har inte haft nån inspiration den senaste tiden. Men nu börjar våren närma sig :)
Tränade lite med hundarna idag, så passade på att fota på samma gång.
Skulle fota höstarna också, men Vissi ville inte alls va med på bild och Cadi fick jag en bra bild på, annars var öronen åt alla håll... Eltråden stör dock på på bilden då Cadi faktiskt ser bra ut.

©GabriellaLikes

Comments

Fotade lite både igår och idag. Hann inte ladda upp gårdagens bilder så de kommer här i samma inlägg. Skulle försöka fota en hackspett också som var här i vårt träd, men den for när jag kom ut...
©Gabriella på alla bilder!Enda bilden jag fick av hackspetten...

Likes

Comments

Det var en tid sen mitt förra inlägg . Jag har varit sjuk nu i ca. 2 veckor, första friska dagen var i torsdags och i helgen var jag med min pojkvän, så inget har blivit fotat, men idag ska jag ut och fota lite nya bilder. Tills dess, lite bilder jag fotat tidigare i vinterLikes

Comments

Hittade flera bilder på denna datorn som e lite äldre, så varför då inte ladda upp dem? Jag ska i något skede också ladda upp en massa bilder som är fotade 2009-2011 då jag var som mest insatt i fotograferingen, men då måste jag kopiera bilderna från min stationära dator eftersom den inte har nån anslutning till internet mer.

Kom ihåg, ©Gabriella!

Likes

Comments

Själv väntar jag på sommaren, så det var ju då passande att jag råkade hitta några bilder jag fotade på växter sommaren -13. Väntar tills jag får testa mitt Zuiko 70-300mm i sommar på blommor och få fånga fina färger på foto. Finns inte lika mycket färger på vintern. Det kanske inte blir mer uppdatering nu i helg såvida jag inte går ut imr för att fota. Gör jag inte det kommer nästa uppdatering på måndag.Likes

Comments

Kände att det var dags att uppdatera lite. Har lite ont i magen och mår lite smått dåligt så har inte fotat några nya bilder... "magafari" på gång typ. Nämen jag hade tänkt ladda upp lite bilder som jag fotade förr när jag var som mest insatt i fotograferingen, men de finns på min stationära dator som jag inte orkat starta, så istället kommer det lite bilder på Cadi, Vissi, Ossi och Missy som e fotade på lite olika tidpunkter. Vissa bilder e tagna med 14-42mm.

Likes

Comments

Tyckte att det var så fint med dimma mot skogen idag så jag var tvungen att fota det. Dock skulle det ha varit bra med stativet men då, lat som jag var, orkade jag inte hämta det. Har hela dagen idag fått gå igenom hästhagen och eltråden, så hade inte riktigt tid att fota något. Men två bilder bjuder jag på, inte de bästa, men de duger väl att se på. 


©Gabriella

Tyvärr ville det bli lite rörelseoskärpa då jag inte använde stativet, det får hjälpa mig nästa gång.

Likes

Comments

Nu kommer mitt första fotoinlägg. Tyvärr blir det bara random bilder för att jag inte har ork att organisera dem enligt tidpunkt. Men i.a.f några jag är nöjd över. Hoppas ni gillar dem! Om inte så är det ju så då ;) Tips tas emot med öppna armar och konstruktiv kritik. Min kamera är tyvärr inte heller den bästa och jag hade ett uppehåll på några år från fotograferingen, så håller fortfarande på att hitta tillbaka till alla inställningar och trix å sånt. Haha, nog med ursäkter, ta en titt

De kommande fotoinläggen kommer att vara mera organiserade och innehålla bilder som är under samma "kategori"

©Gabriella på ALLA bilder, jag vill inte se dem någon annanstans
Dessa bilder är alla fotade med Olympus Zuiko Digital 70-300mm


Likes

Comments

Hej!

Ska börja min blogg med att berätta lite om mig själv och varför jag startade bloggen.

Jag heter Gabriella och är 20 år, 21 i Mars. Jag är finlandssvensk och bor i Österbotten. Till mina intressen gör djur, fotografering och att umgås med mina vänner och pojkvän. Jag är utbildad djurskötare och fick min examen våren -14.
Förutom allt det så tycker jag också om att skriva egna texter. Jag har lätt för att uttrycka mig i text och, i vissa fall tyvärr, att skriva långa texter. Jag kan nämligen sätta ord på alla mina tankar i skrift om jag så vill, och jag tänker en del...

Men nu är det så att den här bloggen inte kommer att innehålla mycket text, knappt någon alls. Varför? Jo, för att detta ska bli en fotoblogg, där jag publicerar de bilder jag fotar så att omvärlden kan titta på dem och välja om de ogillar eller gillar mina bilder. Sen pixbox försvann har jag inte haft någon sida att publicera mina bilder på och jag känner att jag vill visa vissa, så vad e då bättre än att skaffa en egen blogg?
Jag är ingen proffsfotograf, utan fotar mest för att jag tycker att det är roligt. Jag har bara en Olympus E-410, så inte världens bästa kamera men den duger gott åt mig. Till den har jag bara ett Olympus Zuiko 14-42mm objektiv och ett 70-300mm. Jag har även ett stativ som jag ibland använder mig utav. De bilder jag fotar mest är djur, natur och landskapsbilder, och jag ska även i ett inlägg presentera våra djur, som befinner sig på många av mina foton, så vi kör igång!

DET ÄR FÖRBJUDET ATT KOPIERA NÅGON AV MINA BILDER!


Men nu ska jag allra först lära mig denna bloggportal, vilket jag inte vet om jag hinner med i helg, så det kan dröja till måndag innan ett bildinlägg dyker upp.

Ha det bra alla!

Mina gamla bloggar ifall att någon är intresserad. Men bloggar inte på dem längre, slutade för några år sedan.

gabbi-l.blogspot.com

gabrii.blogg.se

gabriis.wordpress.com

Likes

Comments