Header

Bestämde mig för blogger till slut, tillbaka till min gamla blogg. Jag tycker att det finns mer funktioner och möjligheter för bloggens utseende där och bildverktyget är bättre. Så fortsätt att följa mig där. Den bloggen kommer att fortsätta där denna slutar. Och där finns också första delen av de lovade bilderna från Kroatienresan. 


MIN NYA BLOGG ->​ lundgabriella.blogspot.com

Likes

Comments

Vägen tillbaka

God kväll!

Sitter nu och funderar på att byta bloggportal. Men velar mellan wordpress och blogger. Kan inte bestämma mig...

Varför väljer jag att göra det då? Jo, för att jag tycker det finns mer inställningar och möjligheter via wordpress och blogger. Men jag får se, länkar här isåfall.

Annars har en stor sten lyfts från mina axlar idag. Pratade med mitt ex och för första gången sen det tog slut så kändes det bra och inga känslor vällde över mig! Vilket är otroligt skönt och jag hoppas att vi från och med nu kan fortsätta som vänner och att jag kan gå vidare nu. Kanske jag kan få bukt på ångesten och psykiska illamåendet också så småningom. Det sitter nog kvar, och det kan ta länge innan jag fått ordning på det, men jag hoppas och försöker.

Har nu fått bilderna från kroatien till datorn så ska se om de kommer upp på denhär bloggen eller min nya.


Likes

Comments

Psykisk ohälsa, vardag

Halloj!

Nå nu är jag hemma igen och mitt höökspaket har kommit. Även min redogörelse till TE-byrån har blivit behandlad och jag är inte berättigad utkomststöd för att de har fått det till att jag själv sagt upp mig och orsakat min egen arbetslöshet. Trots att jag skickat in sjukintyg, men tydligen skulle jag vara tvungen att ha arbetsintyg dit också, fast det stod det inget om i informationen om vilka bilagor de ville ha in. SUCK! Och hur ska jag kunna skicka in ett arbetsintyg när jag inte kunnat jobba har de tänkt? Ne fy vad jag blir arg. Inget vill gå vägen nu. Har dessutom blivit sjuk nu också, så även om Cadi är i ridskick så kan jag inte rida. Och klippmaskinen är sönder igen. Nää, är så led allt nu. Skulle ha lust att dra täcket över huvudet och inte stiga upp på år tills allt har blivit bra... Så känns det nu. Bilder från resan kommer imorgon eller i helg då jag får hjälp att få dem från kameran. Sladden är försvunnen så kan inte föra över dem direkt på min egen dator.

Behöver jag säga att jag är negativ? Nå resan var bra, skulle ha lämnat dit om jag kunnat, där slapp jag alla beskymmer och negativa tankar. Fick komma bort en stund. Nå, djuren var glada att se mig åtminstone.

Likes

Comments

resa

Sitter nu på flygfältet i Split i väntan på att få boarda vårt plan. WiFi har inte velat funka där vi bott så har inte sluppit och blogga. Lovar många bilder sedan när jag är hemma igen. Igår var vi till en jättefin nationalpark, otroligt vackert! Blir inte så kul att flyga idag, har fått en jävlig förkylning och har redan lock för öronen. Hörs när jag är hemma i Finland igen!

Likes

Comments

Vägen tillbaka, resa

Nu funkar WiFi iaf, åtminstone när man sitter ute på verandan till vårt lilla mobile home som det vi bor i här heter. Men det är förbaskat slött...

Riktigt skönt att få koppla bort vardagen och alla problem här. Trots att psyket inte riktigt höll när vi var i hesa, blev så stressigt på nåt vis och mycket folk runt så jag klarade det inte och fick en panikattack, vilket händer när jag inte har möjlighet att gå och vara ifred och försöka slappna av en stund, men det går ju här när jag bara kan gå och ta det lugnt själv då jag vill och behöver
.Måste nog vara en 25-26 grader varmt här. Har nyss vart och simmat, riktigt skönt! Härligt turkost vatten, haha. Imorgon ska vi på en dagstrip till skärgården och titta på lite vackra stränder, ska bli riktigt roligt. Får hoppas man får lite färg under resan också. Det kryllar av katter här, överallt ser man en katt, även inne i stan. Och vi bor på zaton, ett riktigt turistområde med en liten butik, små souveniraffärer och allt möjligt. Och supergod glass har de här. Och här på området har de hästar också, haha. Men nu ska jag fortsätta njuta och måste ladda datorn, ackun håller bara i 30min och det finns inget uttag här ute... Vi höres om jag fortfarande har internet imorgon!

Likes

Comments

Igår kom vi hit till kroatien. 1 panikattack kom när det blev stressigt. Jättefint och bra väder har det varit. Tills nu, nu regnar det. Men älskar klimatet och frukost och middag är rena himmelriket, mycket och god mat att välja mellan. WiFi där vi bor vill inte funka. Men ska dela lite bilder som jag tagit hittills.

Likes

Comments

resa

Nu är det mindre än 1h kvar tills vi är vid hostelet i vanda. Tycker ändå jag har haft att göra denna bussresa, så tiden har löpt på. Ska se hur det går med sömnen inatt då vi bor vid landningsbanan typ, lär va mycket ljud från flygen där. Om 12h e vi i kroatien och då ska jag bara chilla och ta det lugnt, ladda batterierna och koppla bort beskymren och ångesten för en stund. Ångesten gör sig påmind nu när jag är på ett främmande ställe, den har gått lite i vågor, fast nu är det bättre för tillfället.

Ser framemot att se ett annat klimat och komma utanför nordens gränser, se något annat. Och årets första dopp blir det också. Nåjaa, jag skriver mera imorgon. Säger gonatt nu då

Likes

Comments

Vägen tillbaka, outfit

Nå nu sitter vi i bussen mot hesa. Fick i panik boka en tågbiljett åt syrran, men det fixade sig. Lyxigt med uttag till datorn och WiFi på bussen så jag kan använda datorn. Har inte fått i mig så mycket mat idag, har varit nervös! Men nog blir det väl bra. Får ju fördrivet dessa 6h ner i alla fall. Hoppas man får nån sömn inatt också, upp tidigt imorgon för att checka in till flyget. Kan inte påstå att jag är pigg, men jag har en celsius så jag får lite energi. Nu ska jag fortsätta fördriva tiden. Ha det bra!


Min rese-outfit. Bekvämt ska de vara

Likes

Comments

vardag, Vägen tillbaka

God morgon! Eller förmiddag kanske...

Har släppt ut hästarna och gett dem hö så nu ska jag själv äta lite frukost före jag går och fixar stallet. Måste ladda telefonen bara så jag kommer ihåg att packa ner laddaren. Kan inte påstå att jag är pigg direkt. Somnade väl en 2-tiden och vaknade 6. Försökte somna om men gav upp 8. Fint väder idag, synd att man ska sitta i en buss några timmar ikväll. Efter att stallet är fixat ska jag i dushen och sen till nykaabi för att handla lite smått för färden och via apoteket. Sen är det bara att vänta till 5-tiden då.

Nu ska jag få något ätbart i magen, hörs!

Likes

Comments