Header

Jag bara fortsätter att köpa badbomber från lush! Har blivit helt beroende av de, jag kan nästan inte bada utan nån babbomb längre. Lush är en av mina favorit skönhets butiker just nu, deras produkter är handgjorda och jag bara älskar att kolla på videos hur de görs! Dessutom så doftar allt så jävla gott! Här är några av mina badbomber som jag köpte nyligen ♥ Är det bara jag som älskar Lush, eller delar ni min åsikt?

Likes

Comments

I lördags var jag på en smink fest med Anna och Isabelle. Vi tog med massor med smink hemifrån och träffades hemma hos Isabelle. Det var jätte najs att få prova andra smink produkter, och inspireras av andra. Sminkningen blir alltid så annorlunda när man blir sminkad med andra händer. Genom att observera när andra sminkar dig kan man lätt upptäcka fel man själv gör eller inspireras av nya metoder.

Likes

Comments

Hej! För några veckor sen åkte jag och Sebastian till Ikea. Där hittade jag den perfekta skrivbordet som jag köpte direkt. Kände att jag behövde ha ett bra ställe där jag kan sminka mig samt plugga. Tänkte egentligen bara dela med mig och även rekommendera denna här fina skrivbordet..

Micke skrivbord från Ikea - 999kr

Likes

Comments

Tänkte dela med mig av mina senaste favoriter. Dessa saker har jag vilat testa sjuk länge och för nån vecka sedan har jag äntligen klickat hem dessa produkter. Vill bara säga att produkterna verkligen levde upp till mina förväntningar och är värt att testa! Priserna är låga och produkterna är enligt mig definitivt prisvärda😍

Likes

Comments

Jag gillar inte förändringar eller jag är snarare rädd för förändringar. Det är klart att förändringar behövs och är helt naturliga de kan antingen leda till något bättre, sämre eller till något likgiltig. Jag är en person som vill utvecklas men vågar ibland inte lämna min comfort zone, känns mycket tryggare att hållas kvar vid något man vet än att ta risker, men vad skulle livet vara utan risker?

Snart är det dags att bestämma sig för vart man ska söka, till vilken program/hägskola eller om man tar ett sabbatsår/börjar jobba. Känner redan nu att förändringar är påväg. Ena dalen av mig vill utvecklas och direkt börja på högskola, träffa nya vänner, lära känna ny miljö, kanske flytta ut men den andra dalen skriker "Nej! Ta ett sabbatsår, du är inte redo för förändringar!"

Likes

Comments

Jag har typ använd samma väska i tre/fyra år nu, känner att det börjar bli dags att säga hejdå till min nuvarande väska och köpa en ny. River Island är har jättefina väskor, funderar på att köpa någon av dessa. Vilken tycker ni mest om?

1. HÄR / 2. HÄR / 3. HÄR / 4. HÄR / 5. HÄR / 6. HÄR

Likes

Comments

Ni vet det vanligaste människor säger på nyår... "Jag ska börja träna" tror jag kanske lyckas denna år. Jag har snackat i flera år att jag ska börja gymma... förra året skaffade jag gymkortet men gick dock endast på zumba pass, denna gång är mitt mål att gymma minst tre gånger i veckan + delta i zumba pass. Hittills går det bra men, det har inte heller gått långt tid så vi får se... tror ni jag lyckas?

Likes

Comments

Imorgon är det dags att redovisa vårt projekt. Jag, Johan och Katja har gjort ett inspirerande hemsida med våra bilder. Sitter just nu och gör små ändringar. Tänkte passa på och dela med mig länken om ni vill kika in och kolla. De flesta bilder har ni redan sätt men hemsidan bjuder på lite mer KGJ-photos.weebly.com Önska oss lycka till imorgon!😜


Likes

Comments