Header

Livet är så kort och vi alla har säkert många mål och saker vi vill göra innan man dör. Men hur ofta händer det att man kan bocka av alla saker på sin lista innan döden? Inte så ofta skulle jag gissa, varför ska man vänta egentligen? Sätt upp dina mål och sträva åt det hållet. Sitt inte och vänta på bättre tillfälle, var spontan ibland och upplev saker medans du kan!

Här är några saker jag vill uppleva innan jag dör!! Tänkte att jag skippar saker som att gifta mig, ha barn och lycklig familj för jag utgår från att de flesta vill samma sak, nån gång i framtiden.

 1. Åka på en jorden runt resa och besöka alla jordens kontinenterBildresultat för jorden runt resa
 2. Se vilda djur i naturen - Geparder, Leoparder, lejon ect.
 3. Se norrsken!
 4. Bada med delfiner
 5. Fira nyår i ett varmt land på stranden
 6. Sova över i ett ishotell Bildresultat för ishotell rum
 7. Äta middag på Eiffeltornet
 8. Köpa en snygg villa
 9. Bo i en bungalow ovanför vattnet Bungalow
 10. Gå på Lantern Festival i Chiang Mai Thailand
 11. Åka gondol med min kära
 12. Besöka Australien
 13. Dyka i korallrev Bildresultat för The Great Barrier Reef
 14. Se en stor vattenfall
 15. Campa på en Ö i en hel vecka
 16. Rida på en elefant
 17. Strata ett eget företag
 18. Sova under bar himmel
 19. Bo på en 5- stjärnig hotell
 20. Prova på bodyflight Bildresultat för bodyflight

Likes

Comments

Våran generation har lärt sig att allt kommer lätt i livet, vill du få reda på nått behöver du i princip bara skriva in din fråga på google så får du svaret direkt, Vi slipper springa runt och leta svar i till exempel biblioteket vill du bestämma en dag som du och din vän kan ses. kan ni kommunicera på några sekunder genom tusentals sociala medier. Vill du lära dig nått, behöver du bara kolla på en Youtube video. Vi har lärt oss att allt går att fixa snabbt och så fort något inte funkar från början eller tar långt tid för sig för synliga resultat ger vi oftast upp. Men sanningen är att de mest värdefulla sakerna och saker vi kan vara mest stolta över, som även oftast kan ge oss mest lycka är just de saker som kräver tålamod. Kämpa!

Likes

Comments

I fredags firade vi min underbara vän Auro! Hon fyllde 19 år, kan inte fatta att tiden går så jävla fort. Det känns som det var igår då jag och hon träffades och så inser man att det var för 8 år sedan... iallafall, vi alla samlades hemma hos henne och hade en liten mysig förfest. Vi lärde känna varandra, spelade spel som Jag har aldrig, drack drinkar och käkade massor med chips. Sen drog vi till en nattklubb som heter Colosseum och dansade löss resten av natten!

Likes

Comments

Som ni kanske redan vet, var jag på bio här om dag och såg en film som heter Arrival, Jag tycker filmen var väldigt bra gjord och historien var kreativ. Inget likt andra alien filmer. Det är en film som alla borde se. Tycker dock det var för lite action i filmen och jag hoppas verkligen en fortsättning kommer för slutet var jag inte riktigt nöjd med.

Det jag älskar med denna film är budskapet Arrival är en berättelse om kommunikation, den ställer frågor kring och utforskar vad språk är och hur vi kommunicerar med varandra. Filmen är dock i ännu högre grad en framställning som undersöker våra mest existentiella frågor kring tid och vad död och liv egentligen är. (Källa )

Likes

Comments

Du hoppar över primer att återfukta ansiktet och lägga på primer är grunden för att smink ska hålla sig länge på plats och även smälta in i ansiktet, vilket får ansiktet se mycket naturligare ut.

Du lägger ögonskuggan efter concealer vilket kan orsaka små färgfläckar underögonen som får dig att se tröttare ut, eller kan även förstöra ditt smink och så kommer du behöva lägga tid att sminka dig igen.

Du lägger mascara på underfransar - undvik detta, det får ögonen att se kladdigare ut och tyngder ner på ögonen. Låt underfransarna vara som de är!

Du använder fel foundation oftast testar man nyansen på handen, vilket är fel! Handen har en annan nyans än ansiktet... när du köper ny foundation testa på ansiktskanten istället.

Du använder inte transparent puder som sätter din foudation/concealer på plats och dessutom mattar till utan att tillkomma med extra lager puder som "kakar" till ansiktet.

Du förbereder inte dina läppar för läppstiftet precis som ansiktet och ögonen, behöver läpparna ett bas som återfuktar läpparna och får läppstiftet att hålla sig bättre utan att läpparna ser kladdiga eller torra ut.

Likes

Comments

 1. Jag föddes i Polen och flyttade hit när jag var 9 år gammal
 2. Jag är väldigt extrovert
 3. Jag älskar att umgås med mina vänner
 4. Det bästa känslan jag ve är att kunna vara 100% mig själv med en människa
 5. Jag hatar falska människor och när folk ljuger för mig
 6. Jag älskar när människor ber mig om råd
 7. Jag vill hellre ha en bästa vän än tusen människor runt omkring mig som egentligen inte bryr sig ett skit
 8. Jag är en realistisk optimist
 9. Jag är 159 cm lång
 10. Jag brukar vara rädd att komma ur min komfort zon

Likes

Comments