View tracker

Pallar inte längre att vara den dom bryr sig!! För när jag bryr mig så blir människan sur på mig! Så hur lönt är det att bry sig om dem hen inte uppskattar det! Varje gång jag bryr mig eller säger att hen inte borde göra den saken för hen skull så blir hen sur !! Vad jag än gör blir hen sur ! Om jag är glad o allt är sjukt bra mellan oss så blir det alltid bråk ! Så ja vrf ska man bry sig! Jag pallar inte att bry mig helt seriöst SJ vara den som skiter om människan gör det den inte ska !!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

  • 2 readers

Likes

Comments

View tracker

Då har man varit barnvakt till mina underbara kusiner. Jag vill jobba med barn när jag har tagit studenten. Detta är en bra övning innan det blir dax att jobba med det . Jag har alltid viljat jobba med barn för att jag känner att detta är det rätta för mig. Jag viset vad jag ville bli när jag gick i nian men det hade ändå ångest för att jag många intressen. Först så tänkte jag så klart att jag ville gå barn o fritid, men jag ville oxå andra vall. Och det va samhälle , dans, resturang eller vård o o omsorg . Men jag kände då att dans och matlagning / bakning var mina intressen som jag kan göra på fritiden och att jag hatar att plugga så mycket som det är på samhälle. Och om jag skulle ha gått vård skulle det bli gamlingar jag skulle fått jobba med . Så jag är värkligen nöjd med mitt val, nu går jag i 2 och känner värkligen att detta är rätt .

  • 16 readers

Likes

Comments

View tracker

Jag har jag äntligen förstår att kärlek betyder. Kärlek är så mycket, det e både kärlek, bråk och avensjuka. Bråk är jobbiga men bråk kan oxå dra en närmare , för när man bråkar så pratar man om dåliga saker som har hänt. Så klart så löser det sig inte men om man förlåter varandra blir allt bara bättre i förhållandet. Det bästa man kan göra är att vara ärliga och förlåtande mot varandra . Man ska så klart trivas med varandra o Kina göra allt med varandra och när man e med varandra kunna göra olika saker tex att den ena spelar o den andra ser på tv . Man måste ge varandra egentid ❤️ vad gör man inte för kärleken ❤️ om man älskar någon så mycket så att man inte kan se sitt liv utan han, då gör man precis allt för att ha kvar personen . ❤️

  • 15 readers

Likes

Comments

Vrf ? Vrf in i helvete hände detta igen älskar dig Felix !! Pallar inte bråka o bråka. Pallar inte se oss ledsna ! Pallar inte något längre ! Men än sak jag vet till 100% är att jag älskar dig ! Det hugger jag inte om ljuger aldrig om känslor o speciellt när det kommer till redig kärlek! Jag har svårt att vissa att jag älskar någon speciellt när det kommer till kärlek och förälskelse då låser jag mig själv det vet jag !jag visar inte dem känslorna som jag känner för dig pågrund av att jag är så rädd att förlora dig vill fan inte förlora dig ! KÄRLEK GÖR FETT ONT!

  • 23 readers

Likes

Comments

Vi har känt varandra mer än ett halvår och vi har kommit varandra jävligt nära. Jag är sjukt glad att vi träffades, för om vi inte hade träffats så skulle jag inte vara såhär glad . Och jag skulle inte ha någon att dela tjej saker med. Du är den perfekta bästa vännen man behöver,för att vara glad. Vi gör föna saker tillsammans som jag inte skulle Kunna göra med någon annan tjej kompis. ❤️vänner för alltid ❤️ älskar dig sjukt mycket ❤️

  • 39 readers

Likes

Comments

Varför tänker jag så mycket hela tiden ? Varför är jag så orolig över att förlora Felix?

Jag har ingen aning om varför jag har dessa tankarna hela tiden. Jag och Felix har ett perfekt förhållande, men ändå så kommer dessa tankarna och oron. kan kanske vara för han är den första killen som jag någonsin har älskat såhär mycket, och för att ingen kille har någonsin get mig såhär kärlek. När jag är med honom så känns allt helt perfekt, som om tiden stannar när jag är med honom. När jag är med Felix så tänker jag inte på något annat än bara oss. Jag vill att det alltid ska förbli jag och Felix, jag vill verkligen inte förlora honom. Jag skulle inte kunna vara den jag är just nu utan honom, han har gjort mig till en starkare person. jag var den som var blyg och inte vågade att ta nya utmaningar eller att testa på nya saker, och det var bara för jag var räd och osäker. Jag hade inte hittat mig och var inte mig själv tills nu , nu är jag helt annorlunda. Jag lever i nuet och ser inte back i tiden, jag vill klara av skolan , få jobb och så småningom bilda en familj. Jag har kommit fram till att jag måste sluta tänka så mycket !

Vi har varit ett par i snart 10 månader <3

Likes

Comments

I helgen var jag barnvakt så jag träffade inte killen på hela helgen. när vi inte va med varanda som vi alltid annars brukar på helgerna så saknade jag honom fet mycket. När vi träffades idag så kändes det bara bra, att bi va från varandra i helgen . För det kändes riktigt bra när vi träffades, vi hade den där glöden som vi hade när vi blev tsm . så jag tycker verkligen att jag och han ska träffas lite mindre för att, känna en längtan efter varandra. för jag känner bara att får förhållande känns bättre när vi saknar varandra. Idag så diskuterade jag vad vi skulle göra på vår ett års dag, som är den 8:de december som är en torsdag. Vi kom fram till att vi skulle bo på hotell i malmö den 9:de till 11:te december. Det ska bli kul att entligen få lite privat tid med varandra. JAG LÄNGTAR SOM FAN.

Tidigare ikväll så var vi ute och gick och stannade och pratade vid en skola. Jag kollade upp på himlen och såg en stor stjärna och tänkte att världen är så liten, och kände mig som världens lyckliga bredvid killen. Men helt plötsligt började jag tänka på min gammelmormor som gick bort för några år sedan, och då började jag gråta. För jag tänkte att hon hann aldrig se mig såhär lycklig med någon. Hon fanns alltid vid min sida om jag behövde henne men, men hon finns såklart i mitt hjärta och kommer alltid göra det.

Likes

Comments

Jag kan inte förstå att jag mår dåligt, men på ett sätt förstår jag. För det är inte så lätt för mig att känna såhär som jag känner. Jag har en kille som heter felix och vi har varit ihop i lite mer än 8 månader och varit förlovade i lite mer än 2 månader. Men det känns som om vi glider ifrån varandra, och det känns sjukt jobbigt. Jag vet inte vad jag ska göra längre jag vill ju inte förlora honom. Vi bråkar ofta men alltid om samma gamla sak. Jag försöker och vara glad men det går inte. Vi pratar inte lika mycket och skriver inte lika mycket. När vi träffas så känns det helt stelt, och jag kan inte förstå vrf.

Det har alltid känns bra fram till nu, kan har bara varit mer och mer konstigare. Jag kan se på han när han är ledsen men han säger alltid att det inte är något.. skolan börjar nu och jag vet att jag kommer satsa 100% på mina läxor o allt annat som har  med skolan att göra. Då betyder det att jag kommer lägga mindre tid på han. Men jag känner att jag måste lägga ner mycket tid på han nu, och vissa att jag verkligen älskar honom. Jag försöker verkligen vissa att jag älskar honom , men känns ibland att det inte är lönt om han inte visar någon glädje. :( vad ska jag ta mig till :(

Likes

Comments