Varför tänker jag så mycket hela tiden ? Varför är jag så orolig över att förlora Felix?

Jag har ingen aning om varför jag har dessa tankarna hela tiden. Jag och Felix har ett perfekt förhållande, men ändå så kommer dessa tankarna och oron. kan kanske vara för han är den första killen som jag någonsin har älskat såhär mycket, och för att ingen kille har någonsin get mig såhär kärlek. När jag är med honom så känns allt helt perfekt, som om tiden stannar när jag är med honom. När jag är med Felix så tänker jag inte på något annat än bara oss. Jag vill att det alltid ska förbli jag och Felix, jag vill verkligen inte förlora honom. Jag skulle inte kunna vara den jag är just nu utan honom, han har gjort mig till en starkare person. jag var den som var blyg och inte vågade att ta nya utmaningar eller att testa på nya saker, och det var bara för jag var räd och osäker. Jag hade inte hittat mig och var inte mig själv tills nu , nu är jag helt annorlunda. Jag lever i nuet och ser inte back i tiden, jag vill klara av skolan , få jobb och så småningom bilda en familj. Jag har kommit fram till att jag måste sluta tänka så mycket !

Vi har varit ett par i snart 10 månader <3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

I helgen var jag barnvakt så jag träffade inte killen på hela helgen. när vi inte va med varanda som vi alltid annars brukar på helgerna så saknade jag honom fet mycket. När vi träffades idag så kändes det bara bra, att bi va från varandra i helgen . För det kändes riktigt bra när vi träffades, vi hade den där glöden som vi hade när vi blev tsm . så jag tycker verkligen att jag och han ska träffas lite mindre för att, känna en längtan efter varandra. för jag känner bara att får förhållande känns bättre när vi saknar varandra. Idag så diskuterade jag vad vi skulle göra på vår ett års dag, som är den 8:de december som är en torsdag. Vi kom fram till att vi skulle bo på hotell i malmö den 9:de till 11:te december. Det ska bli kul att entligen få lite privat tid med varandra. JAG LÄNGTAR SOM FAN.

Tidigare ikväll så var vi ute och gick och stannade och pratade vid en skola. Jag kollade upp på himlen och såg en stor stjärna och tänkte att världen är så liten, och kände mig som världens lyckliga bredvid killen. Men helt plötsligt började jag tänka på min gammelmormor som gick bort för några år sedan, och då började jag gråta. För jag tänkte att hon hann aldrig se mig såhär lycklig med någon. Hon fanns alltid vid min sida om jag behövde henne men, men hon finns såklart i mitt hjärta och kommer alltid göra det.

Likes

Comments

Jag kan inte förstå att jag mår dåligt, men på ett sätt förstår jag. För det är inte så lätt för mig att känna såhär som jag känner. Jag har en kille som heter felix och vi har varit ihop i lite mer än 8 månader och varit förlovade i lite mer än 2 månader. Men det känns som om vi glider ifrån varandra, och det känns sjukt jobbigt. Jag vet inte vad jag ska göra längre jag vill ju inte förlora honom. Vi bråkar ofta men alltid om samma gamla sak. Jag försöker och vara glad men det går inte. Vi pratar inte lika mycket och skriver inte lika mycket. När vi träffas så känns det helt stelt, och jag kan inte förstå vrf.

Det har alltid känns bra fram till nu, kan har bara varit mer och mer konstigare. Jag kan se på han när han är ledsen men han säger alltid att det inte är något.. skolan börjar nu och jag vet att jag kommer satsa 100% på mina läxor o allt annat som har  med skolan att göra. Då betyder det att jag kommer lägga mindre tid på han. Men jag känner att jag måste lägga ner mycket tid på han nu, och vissa att jag verkligen älskar honom. Jag försöker verkligen vissa att jag älskar honom , men känns ibland att det inte är lönt om han inte visar någon glädje. :( vad ska jag ta mig till :(

Likes

Comments