Ibland känns det som om jag inte borde existera eller att jag bara ställer till med problem 😞 känns som om jag försöker alldeles för mycket . Jag försöker o klara av skolan, försöker o passa in och försöker och göra killen glad ... Jag fattar inte vrf jag försöker så mycket ... Jag vet att mina vänner älskar mig och att min kille älskar mig men ändå försöker jag då mycket .. Jag kan i te göra så Mott mig själv.. Jag måste kunna tycka om mig själv men det gör jag inte ... Jag gillar inte mitt utseende jag gillar inget med mig själv .. Men jag vill gilla mig själv men AA 😞 jag vet att min kille försöker göra allt gör att mitt mående o allt annat ska vara bra .

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

I torsdags träffade jag Eric, en kille som jag har skrivit med. När jag skrev/ pratade med han från första dan vi började skriva till innan han kom ner till mig. Så kände jag mig fet glad när jag skrev/ pratade med han, mina känslor började komma för han när vi skrev. Jag har aldrig fått känslor för någon genom att skriva med personen. Nu är han här till söndag och det är riktigt Nice . Jag har fet starka känslor för honom, och han är min kille nu och känns fet bra. Det ända som är lite jobbigt är att han bor i Gävle alltså 7 timmar ifrån, då vi kommer inte kunna träffas så mycket . Men vad gör man inte för kärlek. Men vi får lösa det såklart och när vi träffas så får vi göra det nästa vi kan o bara ha det kul. Blir speciellt oxå när man inte träffas så mycket .

Likes

Comments

2016 har varit jobbig och rolig men 2017 ska jag satsa mer på mig själv . Lära känna mig själva och försöka och bara ha det kul. Skapa så så många minnen som möjligt och bara Lea livet . Skita i allt negativt bakom mig o bara se frammåt

Likes

Comments

Du betyder allt för mig och kommer alltid och göra. Vet att jag har funnits där för dig när du har vuxit upp men jag har försökt och kommer alltid finnas för dig . Men det är det att det har varit jobbigt för mig som stora syster att vara ifrån dig . Jag var alltid tänkt på dig och kommer alltid och göra . Men det är snart 12 år sen jag flyttade ifrån dig o ca 9 år sen jag träffade dig senast . Du är den jag vill ha närmast mig och den jag inte behöver sakna så mycket jag gör . Om jag bara ficka ha dig nära mig så skulle jag varit den lyckligaste . Du är min bror men jag vet typ inget om dig och du vet typ inget om mig .
Du va ändå bara 5 år när jag flyttade ifrån dig och jag va 7 . Det blev jobbigt från att vara nära varandra till att aldrig träffas. Nu är du 16 och jag är 18 . Så det är alldeles för många år som jag har varit borta från dig. När du har haft det som jobbigast så kunde inte jag finnas där för dig . Jag hoppas att vi snart kan ses igen och att få tillbaka den kontakten igen skulle betyda allt för mig .

Likes

Comments

Det finns människor som mår dåligt. Det finns människor som inte orkar leva . Det finns människor som skadar sig själva och så finns det människor som mår bra . Alla människor är olika , om man tex jämför 2 människor som mår dåligt. Den ena människan skadar dig medans den andra ligger rundor / player eller skickar nakenbilder allt för att såra andra eller så gör det dem bara glada när dem gör det . Finns människor som döljer det för att inte vissa andra att man mår dåligt och det finns dem som skriker efter hjälp .
Jag vet 2 stycken i min närhet som mår dåligt , och jag stöttar dem båda till 100 %
Det jag försöker att få fram är att man inte ska döma personer som mår dåligt, och man ska inte lämna dem för att dem mår dåligt . ALLA FÖR KÄNNAR RESPEKT !!

Likes

Comments

Pallar inte längre att vara den dom bryr sig!! För när jag bryr mig så blir människan sur på mig! Så hur lönt är det att bry sig om dem hen inte uppskattar det! Varje gång jag bryr mig eller säger att hen inte borde göra den saken för hen skull så blir hen sur !! Vad jag än gör blir hen sur ! Om jag är glad o allt är sjukt bra mellan oss så blir det alltid bråk ! Så ja vrf ska man bry sig! Jag pallar inte att bry mig helt seriöst SJ vara den som skiter om människan gör det den inte ska !!

Likes

Comments

Då har man varit barnvakt till mina underbara kusiner. Jag vill jobba med barn när jag har tagit studenten. Detta är en bra övning innan det blir dax att jobba med det . Jag har alltid viljat jobba med barn för att jag känner att detta är det rätta för mig. Jag viset vad jag ville bli när jag gick i nian men det hade ändå ångest för att jag många intressen. Först så tänkte jag så klart att jag ville gå barn o fritid, men jag ville oxå andra vall. Och det va samhälle , dans, resturang eller vård o o omsorg . Men jag kände då att dans och matlagning / bakning var mina intressen som jag kan göra på fritiden och att jag hatar att plugga så mycket som det är på samhälle. Och om jag skulle ha gått vård skulle det bli gamlingar jag skulle fått jobba med . Så jag är värkligen nöjd med mitt val, nu går jag i 2 och känner värkligen att detta är rätt .

Likes

Comments

Jag har jag äntligen förstår att kärlek betyder. Kärlek är så mycket, det e både kärlek, bråk och avensjuka. Bråk är jobbiga men bråk kan oxå dra en närmare , för när man bråkar så pratar man om dåliga saker som har hänt. Så klart så löser det sig inte men om man förlåter varandra blir allt bara bättre i förhållandet. Det bästa man kan göra är att vara ärliga och förlåtande mot varandra . Man ska så klart trivas med varandra o Kina göra allt med varandra och när man e med varandra kunna göra olika saker tex att den ena spelar o den andra ser på tv . Man måste ge varandra egentid ❤️ vad gör man inte för kärleken ❤️ om man älskar någon så mycket så att man inte kan se sitt liv utan han, då gör man precis allt för att ha kvar personen . ❤️

Likes

Comments

Vrf ? Vrf in i helvete hände detta igen älskar dig Felix !! Pallar inte bråka o bråka. Pallar inte se oss ledsna ! Pallar inte något längre ! Men än sak jag vet till 100% är att jag älskar dig ! Det hugger jag inte om ljuger aldrig om känslor o speciellt när det kommer till redig kärlek! Jag har svårt att vissa att jag älskar någon speciellt när det kommer till kärlek och förälskelse då låser jag mig själv det vet jag !jag visar inte dem känslorna som jag känner för dig pågrund av att jag är så rädd att förlora dig vill fan inte förlora dig ! KÄRLEK GÖR FETT ONT!

Likes

Comments

Vi har känt varandra mer än ett halvår och vi har kommit varandra jävligt nära. Jag är sjukt glad att vi träffades, för om vi inte hade träffats så skulle jag inte vara såhär glad . Och jag skulle inte ha någon att dela tjej saker med. Du är den perfekta bästa vännen man behöver,för att vara glad. Vi gör föna saker tillsammans som jag inte skulle Kunna göra med någon annan tjej kompis. ❤️vänner för alltid ❤️ älskar dig sjukt mycket ❤️

Likes

Comments