hej jag heter Sara och vet ej hur länge jag kommer blogga.

tja alla!

i helgen var jag i Varberg igen , och jag och min familj bodde på hotell det var superbra helg verkligen. shoppade också lite på gina tricot och H&M var helt nytt och allting och hela gallerian och självklart tog jag min vanliga frappe på espresso house vilket var supermysigt där. söndagen blev nya max och innebandy skor vilket behövdes. det var verkligen en bra helg där ifrån. men kommer tillbaka dit till Getterön om några månader inte långt kvar.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

hej allesammans! det var verkligen längesen jag skrev något här. känner på grund av allt plugg i skolan med prov och nationella så får jag ångest för allt med skola läxor innebandyn så känner att jag har lagt det på hyllan ett tag men kommer tillbaka nu och han längtat så nu är det höstlov så nu blir det mycket bättre.
min titel är väl lite konstig för jag är en göteborgare liksom född här. men iallafall alla mina kompisar bor Borås vill liksom flytta dit det känns som jag kan allt där och sånt vill vara där hela tiden. känns konstigt när jag kommer hem när jag har varit där.det känns som mitt andra hem förutom Varberg då. så man vet ju ej efter man gått gymnasiet var man ska flytta någonstans.

Likes

Comments

hej allesammans!

förlåt för dålig uppdatering men har haft för många prov och läxor på sista tiden så det är därför det inte har kommit något på några veckor. men snart är det sommarlov och då ska blogga mycket.

min skolavslutning är på onsdag som tur var jag ute i god tid att hitta kläder. det här iallafall dom här. linnet kommer från gina tricot, kjolen kommer från gina tricot också och dom högklackade kommer från din sko.

det ska iallafall bli skönt med sommarlov nu, berätta gärna i kommentarerna när ni har sommar lov eller har fått.

hade bra hej då🙋🙋

Likes

Comments

Hej!

förlåt för dålig uppdatering men det är på grund av skolan mycket läxor och prov nu så jag kan liksom inte hjälpa det.

Men imorgon åker jag till Varberg och ska fira påsk där nere i husvagnen och det ska bli mysigt och kul. plus jag ska få träffa min bästa vän där och då kan det inte bli bättre känner jag själv.

Jag ska ju självklart shoppa där eftersom det finns ganska många affärer där. men ska inte slösa för mycket pengar på det.

Likes

Comments

Tjaaah!

imorgon har jag praktisera det ska väl bli rolig men jäkligt tråkigt att gå upp mycket tidigare och det är väl inte så kul. men tur att den bara i fyra dagar.

jag går i åttan så jag går inte på gymnasiet än om någon undra. Det ska bli kul att få jobba där. men kommer kanske ta ett kort. men kommer inte någon upatering kanske på en vecka eller mer får se om jag hinner. men hade från Sara.

Likes

Comments

hej allesammans!

jag har varit sjuk i några dagar nu men fortfarande inte blivit frisk men jag kan även blogga lite hemma förutom att göra alla läxor som man ligger efter med. Ta igen med läxor är det värsta som finns man missar så mycket och eftersom jag går i åttan så är det ganska mycket läxor nu. det är därför jag hinner inte och blogga så mycket längre heller sen. men kom ihåg att vara dig själv och ingen får trycka ner dig. LY

Willhelm BloggNouw610 × 641Sök med bild bilden är från hans blogg.

Likes

Comments

Min sommar kommer kännas såhär detta men det här citatet påminde mig om detta vill jag. detta med mitt gäng i sommar passar med detta perfekt. min bästis är där nere vi kommer ha så kul och fortsätt läs på denna blogg kommer mycket mer. bye från Sara >3

Likes

Comments