Ni vet när man bara får slänga ihop något till matlådan att ta med dagen där på, och det blir skit gott!?
Detta kommer bli en av standardmatlågorna när jag går ut på praktik nu. Tillsammans med stråganoff och min oumphgryta.
Det är en blandning med bulgur, stekt mandel-sesamtufo, paprika och kokta morötter. Någon form av friterad kycklingaktigit från Fry's och vegansk vitlöksmajonäs.


Likes

Comments

För några veckor sedan berättade ju jag om hur jag hade bestämt mig för att äta vegansk i 3 veckor. Vilket jag lyckades med. Men efter detta så började jag äta som "vanligt" igen efter detta pga att jag känner att det inte riktigt funkar till 100% just nu. Min kropp hatade verkligen att jag gick tillbaka till mjölkprodukter(trots att det inte är så mycket) och både jag och min hy har mått dåligt. Så saken är väl att jag ska försöka äta så lite icke-veanskt som möjligt och dessutom äta lite nyttigare. Ohhh det är därför jag har köpt en receptbok! För att skriva ner maträtter, för att göra matschema och lättare veta vad som ska inhandlas. Jag skriver aldrig ner recept - dels för allt jag gör är så enkelt och dels för att det bara känns onördig? Det ända bra med det är egentligen att veta vad som ska handlas och vad för maträtter det faktiskt finns att välja mella. Har ofta svårt att komma på vad man kan äta. Dessutom skriver jag aldrig ner hur mycket det ska vara av varje ingrediens, lättare att gå på känn och smaka av!

Likes

Comments

Kom hem för tio minuter sen ochsitter just nu i sängen och ska kolla på Helens senaste vlogg.
Dagen hittills har varit helt ångestfri! Imorse känner jag dock att jag verkligen inte ville till skolan, men det fick gå ändå. Känner lite trött och låg på något sätt men ändå glas och positiv.
Gick i genom stan hem så blev lite småsaker jag köpte, ni kanske får se sen! Funderade på en hel del saker på vägen hem. Vill ju börja grymma eller träna på något sätt. Gymmet jag varit på tidigare ligger på andra sidan stan och nu när min cykel är paj så känns det lite väl segt. Men tänkte att simma är ju ändå bra och kul? Well, får la testa och se sen om det är något man vill fortsätta med.

Ska även ta tag i det där med blodprov. Har tänkt det såååååå länge. Känns som att jag behöver det. Har säkerligen flertal brister på olika näringsämnen, speciellt nu när jag ätit så dålig mat senaste tiden. Då menar jag asmycket mat eller ingenting alls, och 0 variation. Ska försöka ta tag i det nu.

Likes

Comments

swatchesena är i omvänd ordning. Börjar alltså från vänster med Lingerie 03 och slutar med Butter gloss 16.
Eftersom jag inte hunnit användra produkterna särskilt mycket kan jag inte ge en ärlig resention. Gillar båda Lingerie mycket men speciellt nummer 15. Tycker om färgen och den sitter så mycket bättre än de andra. Butter glosset tycket jag knappt syns på mina läppar alls, De två andra gillar jag men är osäker på om jag trivs i färgerna.

Likes

Comments

Sitter just nu och pluggar till gerontologiprovet vi har imorgon. Känns som att det sitter ganska bra men man vet ju aldrig. Vet inte ens om jag berättat att jag läser till undersköterska på konvux? Ganska otippat val egentligen men jag trivs och tror &hoppas att jag kommer gilla det jag gör senare. Eftersom jag inte har någon som helst erfaenhet så känns det ju ganska...läskigt? Man jag tror det blir bra.
Btw...dessa gardiner. Köpter dom på GeKås för 299:-, sammets och heltäckande. Älskar dom! Tror dock att de skulle passa bättre på annat ställe men dom gör rummet lite mysigare.

Likes

Comments

Håkan Hellsträm LP-skiva Försent för edelweiss.

Almanacka 30:-, anteckningsblock 10:-/st, colouring pad 50:-, kontorspennor 3-pack 40:-, färgpennor 12-pack 30:-

Badlakan 90x150 99:-/st. Sammet gardiner 299:-, Doftljus 50:-.

Trälåda 30:-, lakan 99:-/st, örngott 25:-/st, bäddset 119:-

Rakhyvlar 20:-, Clearasil 30:-, Oral-B 20:-, barnängen duschtvål 10:-/st, Trygsnoddar 15:-, borste 30:-, RFSU easy shave gel 40:-

Likes

Comments

Bomberjacka 269:-

Topp 90:-

Tröja 99:-

Träningsjacka 299:-

Alla trosor 19:-/st, strumpor(uppifrån och ner) 30:-, 35:-, 30:-, 17:-. Sportbh 70:-, t-shirt bh 80:-.

Ring 40:-

Lösfransar kiss 30:-/st. Mascara Isadora 129:-, IsaDora glossy eyeliner 85:-. Wet n Wild brynfärg 25:-.Technic läppbalsam 15:-, ögonbrynskning 9:-/st, Claudia ögonskuggspensel 6:-. Nikolai ögonskuggsborste 15:-, nikolai ögonbrynsborste 13:-, Eco tools ögonskuggsborste 35:-.

Kiss lösnaglar 50:-/st, barnängn deo 10:-, Seche vite snabbtorkandelack 90:-, nagellack 50:- & 30:-.

Likes

Comments