View tracker

Som jag skrivit om tidigare så ska jag åka utomlands snart, på måndag rättare sagt. Flyget går på eftermiddagen och räknar inte med att vara framme på hotellet förens 22:00. Lite segt, kommer inte kunna sova den natten precis. Ska alltså till Grand Canaria, Maspalomas om jag minns rätt.

Jag har faktiskt bara varit i Danmark tidigare och har heller aldrig flugit. Spännande! Har in lägg som kommer upp under veckorna jag är borta så det inte är helt dött här. Men, självklart ska jag skriva lite från mobilen om jag kan & vill😉

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Igår åkte jag till Vreta med tre vänner från min klass för att hälsa på både lärare och hästarna. Blev även pizzeria och shopping ut över besöket på skolan.

Ingen enorm skillnad. Lite nya lärare, hästar och en liten katt! Känns skönt att veta att mina favoriter bla Master & Umberto) har det bra😊 En riktigt bra dag helt enkelt, längtar till näta gång.

Likes

Comments

View tracker

Köpt på Tati då de hade 50% på allt i butiken under Black Friday

Likes

Comments

Namnen på det två förta nagellacken har suddats ut...det sista heter NEFERTITI

Köpte dessa för ett bra tag sen nu och jag gillar dom verkligen. Ett bra pris också!

Likes

Comments

Ja det var ett tag sedan.
Nu har jag lämnat Baståsen för en stund och är hemma i Tranås. Inte länge till dock för om en veckan åker jag till Grand Canaria för att bara vara i två veckor. Har aldrig flugit innan och har bara varit i Danmark tidigare så det blir väl intressant. Men är inte nervös, inte än så länge..

I torsdag var jag på Stockholm horse show med jobbet då jag blev bjuden. Så kul! Kan inte förstå hur hästarna pallar att vara där inne. Så sjukt.

Likes

Comments

Självklart helt vegetarisk.

Ungefärligt recept:
* 500g champinjoner
* 5dl havremjölk
* 5dl veg - vispgrädde
* 1st gullök
* 1tsk timjan
* 1st Grönsaks- eller svampbuljong
* 1msk maizena
* salt & peppar

- Grovhacka champinjonerna och löken och fräs i en kastrull (spara hälften av champinjonerna till enare). Lägg sedan till mjölken, grädde, buljong, kryddor och låt skjuda med lock i 10 min. Mixra sedan. Lägg sedan till maizena och resterande champinjoner och låt sjuda ett par minuter. Klart!

Likes

Comments

Åkte hem i fredags som åker tillbaka till Baståsen imorgon igen. Har försökt skriva lite om vad som hänt men internetet har inte riktigt funkar. Men.
För några veckor sedan togs "Klumpen" bort. Han blev ju hämtad med lastbil så det hände inte på plats. Kände mig så ledsen och deppig innan men just då kändes allt bara så konstigt.

Förutom att göra det vanliga stalljobbet så får jag ju rida, om jag vi. Har ridit med på några lektioner och fått rida fjordkorsningen Molly. Gillar henne bar mer och mer för varje gång😊

En bild på fina ridskoleponnyn "Flamman"

Likes

Comments

Ännu ett bakverk jag testat på att göra för första gången. Snickerstårta! Tycker det blev gott men ändå inte riktigt min grej. Det fulla receptet med beskrivning hittar du här.

Ingredienser:

300 g digestivekex
150 g mjölkfritt smör
100 g mörk choklad
1/2 dl växtbaserad mjölk
1/2 dl kakao
1 dl jordnötssmör
1 dl ljus sirap
1 nypa flingsalt
2 1/2 dl vispgrädde (Alpro)
1 dl salta jordnötter
Chokladsås (i mitt fall hackad choklad)

Likes

Comments