Jo jag vet att jag varit extremt frånvarande, men mitt liv kom mellan? Allt känns väldigt rörigt. Är otroligt glad, lycklig vissa stunder, samtidigt som det känns som jag faller sönder inifrån.

Läser matte på konvux och funderar på att även läsa till undersköterska där. Men jag vet inte. Det är svårt när man inte vet vad man vill och det känns som ingenting passar en.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Igår for jag och ett par vänner till Linköping för att de skulle tatuera sig. Eller ja, blev att jag följde med i sista sekund. Why not när man ändå inte har något annat för sig.
För min del blev det att hänga lite på Studio S, shoppa ett par grejer och pierca mig på Federal.
Väldigt spontant även om jag velat göra industrial väldigt länge!

Likes

Comments

Efter mer än ett halvår på Baståsen så är jag hemma för att stanna. Anledningen till att jag lämnade är att jag ska börja plugga och att hästar är inte det jag vill jobba med. Vad jag känner nu i alla fall.

Trotts att jag verkligen tycker om Baståsen så känns det som det rätta valet, och lite som att - det är nu livet börjar. Bortsätt från att jag ska jobba på ridläger i sommar, så kanske det är nu jag slutar med hästar. Vem vet. Eller i alla fall ridningen.

Likes

Comments

DE nya polska hästarna skulle komma kring 23/24 tiden i onsdags men slutade md att de var på plats 03:15 något sånt. Intressant att vara med på plats även om man inte gillar den sortens hästhantering. Två söta B-ponnysar vid namn Matis och Cymbal. Matis verkade inte bry sig så mycket om den nya platsen utan bara gick på och väl inne i boxen skulle han ha mat direkt. En ponny som säkert kommer funka bra men kanske vara lite surskallig. Cymbal var försiktig och har säkerligen fått stryk. Ändå inte svår att pyssla om och så passrädd, men lite blyg och speciell.
Storhästen, Potencja, går bara på som en ångvält när man leder henne, hon verkar inte ens märka att men är där. Men, efter 15 minuters promenad vid lunch så började hon bli lydig och hur snäll som helst att gå med.

Tycker verkligen om alla tre och ska bli kul att få lära känna dom och se deras utveckling😊


Likes

Comments

En vanlig jobbdag bortsätt fån att jag haft hjälp i  stallet hela förmiddagen.
Red Indy direkt efter insläppet(såklart efter jag borstat henne osv👀). Hon hostade väldigt mycket senast hon blev riden men idag verkade hon vara frisk och kry.
Nästa gång jag riden ensam ska jag verkligen göra en "riktig övning" och ta fram konor m.m. Det livar upp lite ändå. Är så trist ibland när man inte har någon bestämd övning mer än att göra volter och halter på spesifika ställen.

Likes

Comments

Red ett 50 minuterspass på Indy på lunchen idag. Tänkte jobba med vikthjälper och skänklar och rida utan att ta i tygeln under uppvärmingen. Men ja, det gick inte så bra. När jag väl fick ut henne från spåret så blev det ändå inte som jag ville. Skulle det bli en volt blev det istället halft igenom, och tvärt om. Trodde set skulle vara så mycket lättare på henne.

"Gav upp" ganska fort. Red lite dressyrprogram men hon var inte så "lydig" idag. Ville inte riktigt som jag. Gick inte riktigt fram förens slutet av passet. Kändes verkligen som hennes energinivå gick upp och ner under hela passet.

Galopperade långsidor i båda varven, öppna sidan i A/C volten och galopperade långsida och ett varv på volten. Känndes som det var sånt hon orkade med idag, och jag också!

Likes

Comments

Veckan har varit minst sagt rörig. Fortfarande is i hagar och stallplan hela veckan. Och i tisdags när jag gick ut till stallet på morgonen....
En vattenpöl utangör stalldörren och tänkta att någon glömt stänga av vattenkranen som är precis innanför. Men icke. Det var vatten i hela gången inklusive spångången som var aom gytja. Allt detta pga en vattenkopp. Stackars, stackars Putte som som bara stod och sparkade i gäggan i sin spilta.
Det var bara att flytta honom tilö en tom spilta, få stopp på det rinnande vattnet och börja soppa ut vatten från gången.
Så ja, den dagen bestod av att mocka bprt hela spån gången, Puttes spilta och hälften av dom två intill + det vanliga stallarbetet såklart..

Aja. Får hoppas på att det inte händer igen på ett jäkla bra tag.

Blev väldigt passande att åka hem i torsdagskväll och ta helg. Det blir lite kaos i huvudet när man inte riktigt kan följa de vanliga rutinerna. Hoppas på en lugnare vecka nu.

Likes

Comments

Ända sedan i onsdags har det varit lite rörigt. Is över stallplanen och i hagarna. Hästarna har fått vara ute i andra hagar, mindre grupper och i skift. Väldigt mycket mockande och fram och tillbaka med hästar alltså.
Blev lite annorlunda idag också men gick ändå smidigt. Red även Indy mitt på dagen då det passade. Barbacka blev det och kan säga att jag hade svårt att komma upp även med pall. Det var lättare när hon hade lite längre man.
(om jag blir hästägare ska jag införskaffa en betydligt högre pall. När man på Vreta använde sig av pallarna på stallplanden så var ju hästen som att hoppa upp på en a/b-ponny, så ska det va!)

Aja. Red i ca 50min och började med att skritta i 20-25 min. Försökte hålla mig en bit från väggen på långsidorna, mycket varvbyten på olika sätt och volter i olika storlekar. Hon var betydligt piggare idag och kändes med arbetsvillig och inte lika trött. Kan ju också vara för hon nu är nyklippt.

Likes

Comments

Någon gång i mitt liv vill jag tatuera mig. gärna så snart som möjligt men, ja well, det kostar en del pengar. Här är några läckerbitar jag letat fram. Hittade en tatuering på pintrest en gång så jag verkligen vill ha. en liknande i alla fall. Dumt av mig att jag inte sparade bilden på den, letar fortfarande haha😉

Likes

Comments