För ett par veckor sedan beställde jag hem, bland annat, Sleeks palett I-Divine Snapshot. En lite mer färgglad palett, vilket jag älskar! 12 pigmenterade skuggor som kostar kring 129kr. Helt klart värt att köpa dessa paletter, just nu har jag bara två men kommer självklart bli fler.
Just nu är mina favoritskuggor i paletten den brons-röd-bruna, trycker dock den ser mer röd ut när jag sminkat mig med den, det älskar jag. Gillar också den ljusa skimriga väldigt mycket. gillar självklart alla färger men har inte hunnit sminkat mig med alla än.

Likes

Comments

Behöver bli så mycket bättre på att skriva ber vad jag tänker. Vet egentligen inte vad det ska vara bra för, men det behövs.
Skriver ofta när jag inte mår bra. Alltså regäl ångest, panikkänslor m.m. Bara skriver, kanske utan sammanhang men för att bara få ut att som finns där inne. Sen känns allt så mycket lättare.
Det är någor min mamma tjatar om. Eller ja, mer att man ska skriva varje dag för att sortera sina tankar. För att sova gott. Visserligen har hon rätt.
Fakta är dock att jag tänker och sårterar mina tankar när jag mockar skit, släpar vattendunkar, packar hö och gör rent krubbor. Liksom terapi. Ändå känner jag att jag behöver skriva ner detta efterår vilket inte alltid är så lätt. Den där tanken man hade låter inte lika bra längre, eller så kommer man bara inte ihåg den rätt.

Well, skulle visa en bild på min gudomliga mat och skriva om något helt annat. Men ibland blir det såhär så nu får ni en bild på morgonen soluppgång istället..

Likes

Comments

Detta blir en förnyad presentation om mig. En kort en.

Jag heter Alicia och är 19 år gammal, född 97. Bor i en liten stad i Småland med min mamma men när jag jobbar bor jag på arbetsplatsen 3 timmar bort. Jag jobbar på en ridskola där jag sköter stall och hästar. När jag har tid för fritid gillar bland annat att skriva och vara kreativ, titta på skräckfilmer, fotografera och lyssna på musik.

Här får ni följa min vardag och ta del av matlagningsrecept, idéer, first impressions/resektioner och sminkningar.

Extremt seriösa bilder såklart!

Likes

Comments

Klockan är 18 och jag längtar redan till sängen. Rider lektion ibland på måndagar men strök mig idag. Även om jag bara jobbar kväll tisdag & onsdag blir det liksom jobbigt att det blir ännu en kväll i rad. Även om jag kanske kommer in 20:30 när jag jobbar eller rider lektion så känns det så sent. Sen ska man ju duscha, äta mat - kanske till och med laga den, gärna läsa lite och bara ta det lugnt. Jag ligger gärna i sängen innan 21 iaf, kanske inte sover men vill somna senast 22 iaf. Annars blir det svårt för mig att överleva dagarna. Jobbar ju inte 8 timmar om dagen, men ibland känns det verkligen som det haha. 

Bjuder på en dagsfärsk bild på söta lilla "Putte"

Likes

Comments

Trots att jag inte gjort någonting alls under hälgen har den gått så fort. Ätit, sovit och läst. Det är det.
Jobbade ikväll vilket innebar - mocka, fylla vatten och fodra. Möttes även av söta Amigo som stod felvänd i spiltan när jag kom innanför dörren. Man får vara noga med att kolla så alla hästar sitter fast odentligt när det varit barnlektioner, annars kanske hälften av hästarna är lösa nästa morgon😅

Likes

Comments

I torsdags red jag lektion, igår och idag red jag "självständigt" Indy som jag ska motionera under ett par helger för att hon ska få bättre kondis.

På ridlektionen red jag Putte, en conemara född 2011. Detta var första gången jag red honom men han har ändå varit en favorit sedan långt till baka. Vänlig & mysig.
Ridpasset gick helt okej. Till en början kändes han pigg och väldigt kännslig men lite seg hit och dit. Känndes som att jag inte riktigt kom fram till hur han är och hur jag ska rida honom. Rider honom gärna fler gånger.

Passen på Indy blev ganska lika varandra både igår och idag. Igår blev det volter, halter, mycket tempoväxlingar och mycket skritt. Idag blev det många skrittpauser men inte så långa, volter och lite galoppfatningar.
Imorgon blir det nog mestadels skritt, men det betyder ju inte att man kan slöa för det😉

Bild på Indy

Likes

Comments

Då var det dags för det obligatoriska inlägget om hur 2016 har varit. Var faktiskt tvungen att kolla igenom bloggen för att fräscha upp minnen, dock hjälpte det inte.

Under början av året hände inte mycket vad jag minns, det var väl mest bara skola och plugg som tog plats.
I slutat av mars åkte jag och några vänner på FUn Cruisis studentkryssning! Är ni 18+ så missa inte det! Hade så kul och var bättre än vad jag förväntade mig.

I april var det dags att åka ut på APL(praktik) i 6 veckor. Jag valde att åka tillbaka till baståsen bär jag hade varit praktiken innan. Som ni förstår så gillar jag verkligen det där stället. Det var också andra praktikanter där som jag lärde känna och jag hade bara jättekul. Självklart så var det ju också lärorikt!

Direkt efter praktiken var det dags för gymnasiearbetet vilket innebar att vi "jobbade" i skolans stall i två veckor. Riktigt kul det med. Det bland annat ut på hästen Nelson 3 gånger under denna period. Så himla mysigt! Red även min favorithäst ett par gånger. Flög självklart av sista passet jag red honom, men det var också ett riktigt jävla bra dressyrpass. Sååå....helt klart värt det😉
Nelson till vänster och Umberto till höger🌟

Sommaren började med att jag tog studenten. Vet inte vad jag ska säga om det. Inget speciellt helt enkelt men också något jag aldrig trodde jag skulle göra.

Under sommaren spenderade jag 3 veckor på Baståsen. Var verkligen livrädd innan jag skulle det. Läger och mycket folk! Jag överlevde, hade kul och kändes som en "erfarenhet". Sista veckan då det inte var läger utan bara jag och några till som hjälpte till på gården så blev det mycket bad och mysig stämning.

I slutet av sommaren/början av hästen började jag jobba på Baståsen. Jag åkte med jobbet och till Stcokholm horseshow och kollade på inomhusfälltävlan och sist men inte minst åkte jag med min familj till gran Canaria!

Ja ni kanske märker att jag tröttnade på att skriva mot slutet😉
Detta är i alla fall några av de saker som hänt under året. Absolut inget dåligt år men har säkerligen bättre år framför

Likes

Comments

Har helt glömt att visa vad jag köpte i Spanien. Kanske inte så kul men är så jäkla nöjd över mina elefantbyxor! SÅ SKÖNA. Alldeles för kalla nu i vinter men passa ju att ha inne framför tv.n ändå.

Likes

Comments

Tror många av er redan sätt dessa videos, men om inte, kolla in dom! Del 2 är helt klar bäst och läskigast. Men jag är ju också väldigt rädd av mig även om jag älskar skräckfilmer och liknande.

På Jockes & Jonnas kanal finns det även ett par vloggar som handlar om hemsökta platser, kolla in dom!

Likes

Comments