Yo! Idag har jag uträttat många ärenden, som att plugga, städa(skoja städar aldrig), tjänat *fett med cash* och ätit mat.
Jag vill förtydliga ett flertal saker- Är ni inte vänliga, inte mina vänner eller är så psykiskt inkompetent så att du retar mig i skolan, internet eller annan plattform, läs inte och dra helst härifrån omgående.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Har ni någonsin tänkt på hur vacker universum egentligen är? Hur komplext dessa fenomen är och hur sällsynt egentligen är. Tid uppfattas bara av någon som har en uppfattning av rörelse, om det är levande eller inte kvittar och det borde inte avgöra dig. Varje människa, hus, hav är uppbyggt av det minsta fenomen du kan föreställa, molekyl eller partikel, strängar eller kvarkar så är det otänkbart många av dessa som alla ska vara sammankopplade, fungera tillsammans, det är vad jag tycker är vackert.

Jag blir en aning sentimental när jag tänker på hur små och obetydliga vi är. Människan har funnits på jorden i ca 2,5 miljoner år, homo sapiens har bara funnits i 125.000 år och homo sapiens sapiens har endast existerat på jorden i 40.000 år-medans jorden har funnits 4,5 miljarder år, solen är 4,6 miljarder år och universum är över 13 miljarder år gammal, om man skulle jämföra universums tidsspann med ett år, så har människan funnits i 1 minut, homo sapiens sapiens har inte funnits mer än 1 sekund . Vi har knappt öppnat ögonen än, vi har inte ens sett ljuset.

USA gick alltså under av Trump och SD idiotförklarades snabbare än du kunde blinka en gång...

Likes

Comments

ibland så kan livet kännas lite som en morot, äckligt. men ibland så vaknar man upp och inspireras av morgonljuset och man väcks av nostalgin, man påminns om tiden då livet VETKLIGEN var vad du gjorde den till, när du var liten. idag så guidas vi till vårt öde av samhället, men idag så hade jah tänkt att bryta det och vara lite lustig i skolan jag hoppas att alla ni får en underbar dah idah;)

Likes

Comments

Idag så åkte jag slalom, jag var fett grym, alla avundades mina skills. Viggo sladdade och andreas dog nästan i hoppen. som tur var så är jah legendarisk p skidor och jag körde in i andreas. Cevin fackade upp i hoppen och ramlade, han slog i huvudet och började gråta.
sedan så erbjöd jag heroiskt Viggo skjuts hem, likaså andreas men men.

jag insåg senare att jag var mycket bättre på att åka skidor än alla andra besökare och alla dog för jag var så het.

Likes

Comments

Det finns en historia om en flicka som gick på sin fot, hon använde den var dag. Denna flicka skulle senare visa sig vara en en av dem mest begåvade, trevliga och sympatiska människorna ni kan träffa. En dag så gjorde hon illa sin fot, den kommer aldrig att bli densamma och vi sörjer alla förlusten. Smilla, som är namnet av denna flicka, kan inte använde foten och tvingas halta framåt.

Smilla var underbar och varm människa. Med bara en blick eller gest som sa så mycket mer än ord visade hon oss alla djupet av sin medkänsla och mänsklighet. Trots att hennes eget liv ofta berördes av tragedier, fanns det alltid ett leende på hennes läppar, tills detta. Hon gråter sig till sömns.

Hennes liv är över, hennes fot kommer aldrig att vara densamma och vi skall för evigt minnas umgänget när hon kunde gå normalt. De flesta kan inte ens föreställa en sådan traumatisk händelse.

Som en vis person en gång sade, de dödas liv är placerade i minnet av dem levande.

R.I.P Smillas fot.

Likes

Comments

Idag så spelade jag och imorgon ska jag spela och troligen resten av mitt liv kommer bestå utav spelande.


PS, Idah så blev alla klasskamrater blinda för att jag var så lysande.

Likes

Comments