Jag är en planerare och London var inget undantag, planerade för att ha gått om tid på flygplatsen och att ha det jag behövde tillgängligt. Planerade också vart jag hade hostlet så det var lätt att ta sig till/från flygplatsen och sen även till/från Birmingham för festivalen. Men det var det jag hade planerat, jag hade 5 dagar i London att göra absolut vad som helst på och det som föll mig in för stunden. Så jag överplanerade inte som jag kan göra för att inte få ångest.

Absolut hade jag ångest medans jag var i London. När jag klev in på Heathrow började känslan krypa på och ännu lite mer när jag skulle köpa biljett till tunnelbanan. Tack trevlig personal när min biljett krånglade hjälpte mig och visade mig vilket tåg jag skulle med annars vet jag inte hur min resa skulle slutat. När den knappt ens hade börjat. Tack och lov hittade jag till hostlet också. Där jobbade en svensk tjej som tog väl emot mig och även om jag var där 4h innan incheckning lätt mig checka in sätta mig ner, lugna mig och ladda telefonen.

Jag blir trött i huvudet och vill bara vara själv när jag mår dåligt och hade jag inte varit det så hade jag kanske snackat med killarna som kom dit också. Efter jag var i Camden ringde jag mamma medans jag åt en smörgås som lunch. Skönt att höra en bekant röst och efter jag kolla runt vad som fanns i närheten av kings cross hade jag löst min nervositet för tunnelbanan. Men jag gick tillbaka till hostlet relativt tidigt. Där hade jag Wi-Fi och kunde då snapa lite med mina vänner. För en summering av första dagen kände jag mig väldigt ensam och lite borttappad. Vad gjorde jag i denna stora värld?

hostlet utanpå och nere i köket där huskatten höll till ibland.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Ja London det är lite mer än en månad sedan jag var där.. super nervös innan jag åkte att jag skulle få med allt, men inte bara det.. jag gör vissa saker för att utmana mig själv och just denna resan var just det..

okej jag borde börja från början! väldigt tidigt i år såg jag att We The Kings skulle komma till UK för slam dunk festival 27-29/5, deras musik betyder ganska mycket för mig och när man har känslan av att man aldrig kommer få se dem live ja då ville jag gärna åka. Jag frågade lite vänner som kanske kunde tänka sig att följa med men svaren var att de inte hade råd eller inte kunde för någon annan grej. Men vid påsk insåg jag att jag måste åka för min egen skull så jag la in semester och hade kollat de billigaste flygen som skulle kunna passa mig så la in semester 24-30/5 sen dröjde det någon vecka innan jag faktiskt tog och köpte festival biljetten och sen dröjde det några dagar till innan jag köpte flygbiljetterna sen fick jag för mig att jag skulle göra klart mattekursen så la in 3 dagar semester till (31/5-2/5) sen levde jag i matteboken och på jobbet och den overkligaste känslan kröp på när det började närma sig. Runt om mig frågade fler och fler om jag verkligen skulle åka själv.. sen kom helgen innan och ja den helgen hade Ariana Grande sin konsert i Manchester. Försöke att inte tänka på det för jag skulle göra något jag aldrig gjort förrut helt själv utan någon att luta mig mot!!

Likes

Comments

Det är Juli och senast jag skrev var det början av maj.. shit vad som har hänt sen dess!
jag har varit i London helt själv (borde skriva om den resan faktiskt), var på konsert i Stockholm, gjort klart MATTEKURSEN, slutat på förskolan och firat mina vänner som tog studenten!! och mycket annat..

avslutar här och tar och skriver om London i  ett eget inlägg (kommer imorgon?)

bilden är från midsommar som firades hos bästa Axel

Likes

Comments

Sitter på tåget ner till Göteborg och åker förbi min drömplats att bo på, men det är inte det jag ska skriva av mig idag.

Jag är på väg till något som kallas RIXU. Det är riksungdomstämman för ridsporten. Jag ska påverka hur ungdomarna jobbar för att förbättra våran ridsport.

YES ridsporten är så cool! Vi ungdomar får på riktigt engagera oss och påverka hur vi vill ha det på alla nivåer centralt på ridsport förbundet, på distrikts nivå och på den enskilda föreningen. I hur många sporter är det så?

Men jag märker att ju mer jag engagerar mig i flera olika saker. Ser jag att många gillar att klaga men tar inte och engagerar sig och försöker påverka så att det man klagar på förändras. Nej det räknar man med att någon annan gör. Men hur ska någon annan veta hur du vill ha det!
okej det kanske inte passar att gå med i styrelsen men framför då kritiken till någon i din styrelse och kom med något konstruktivt istället för att negativt klaga på t.ex. facebook och dra ner stämningen i en förening som jobbar för gemenskap.

Tycker du att det inte görs tillräckligt eller det görs grejer som du inte tycker gör någon nytta. Då tror jag att du behövs för att påverka, gör du inget händer det inget.

Likes

Comments

Min blogg är till för att jag ska få skriva av mig när jag känner för det, när det är något som händer, funderar på eller tycker något om.
Den är till för mig att kunna gå tillbaka till och se processer i mitt liv

den är till för den som vill följa med mig min resa genom livet

och förhoppningsvis kommer jag uppdatera oftare än en gång i månaden

Likes

Comments

yeah ugh. jag är sjuk sådan förkylning då hela kroppen gör ont. orkar inte göra något, har kollat serier och yt i två dagar. Hoppas jag mår tillräckligt bra imorgon så jag kan fixa mina naglar.

men ja det har hänt en del sen jag skrev senast. mitt hår är nu rosa/lila. jag har sett green day live och jag har nu bara ett nationellt prov kvar på den matte kurs jag håller på med

Likes

Comments

Jag lovade mig själv förra året att januari 2017 då kan jag färga mitt hår rosa och lila.. och nu sitter jag och kollar efter rätt nyanser!

Jag har haft en del olika färger i mitt hår men jag är naturligt blond. Jag har haft rött/vinrött, vinrött och blond tillsammas, rosa och grön tillsammans, rosa för sig och grön för sig, svart, blå i det svarta, lila i det svarta och det färgade jag i slutet av 2015 sen har jag låtit färgen fått växa ur så det är nästan borta nu och nu ska det bli rosa och lila

så ska prata med min frisör på måndag och boka tid för klippning och färgning

Så jag vill ha det rosa och lila

Likes

Comments

Klockan är 01.35 och jag ligger här och inte kan sova. Jag kan inte sova för att en kvinna vid namn Gloria Mayfield Banks har precis gett mig energi och funderingar på vad mitt purpose är, vad min profit kommer vara och om jag är hungrig! Jag måste vara tydlig och rak på sak för att attrahera det jag vill.

Och när hon sa detta insåg jag precis: vad håller jag egentligen på med? Jag är hur spretig och otydlig som helst.
jag jobba heltid på förskola, jag pluggar en mattekurs, jag sitter i 4 styrelser, jobbar med mitt eget företag med hudvård och kosmetik, jag kollar efter häst, jag har skaffat gymkort så jag ska träna också och jag har precis träffat en kille som det kanske är på gång något med.. var det allt?

är det så konstigt att andra funderar på vad jag vill egentligen? även jag själv funderar ju på det.
Men hur plockar man bort något och vad är det som faktiskt ger mig något tillbaka?

Likes

Comments

Haha jag vet inte om jag vågar ropa hej än om jag är bakfull eller inte. Just nu mår jag bra men jag har inte varit uppe och rört på mig än 😅

Men så bra nyår! Jag fick umgås med de bästa vi åt god mat och hade det awesome.
Vi var hemma hos mig och jag bor som sagt fortfarande hemma. Så jag har tjatat i 3 veckors tid på att mina föräldrar ska ringa sina vänner och bestämma att de ska vara där. Det gjorde de ju men inte första gången jag bad dem utan efter 3 veckor närmare bestämt på julafton. ja ja det gick ju såklart bra.

Vet ni mina föräldrar är ju lite speciella. De var ju lediga på nyår också så de skulle kunnat åkt hur tidigt som helst. Men jag får dem till att tänka att de kan ju försöka åka klockan 17 iallafall och inte 19 som det blir när de jobbar. Men vet ni vad de gör vid 16? Lägger sig och tar power naps!? okej visst att de inte tar sådan tid på sig som jag gör när jag gör mig iordning, men hallå det är en timme tills ni ska åka och ni ska duscha? De åkte sedan typ 17.30 så de försvann lagom när mina vänner kom. Men vem tar power naps precis innan man ska åka?

Likes

Comments

sovmorgon och börja jobbet 11.30. Jag jobbar på förskola och idag har vi två barn. stänger dock 18 då sista av barnen går. så det är lite segt vi kollar film för att fördriva tiden.

Men vem är jag då? ja ni, vem vet?
Namn: Ann-Sofie Johansson
ålder: 21
Jobbar: på förskola, jobbar även lite extra med hudvård och kosmetik.
pluggar: försöker 😂 pluggar matte på flex på komvux
på fritiden: umgås med vänner, ridsport/hästar (rider inte för tillfället men sitter i 4st styrelser)
är det något ni vill veta om mig? berätta gärna

Likes

Comments