Idag började dagen tidigt, fick gå upp klockan fem för att göra mig iordning. Tandläkartid tio över sju för att kolla av så det funkar med min bettskena.
Nu sitter jag på jobbet och käkar frukost innan jag börjar vid nio.

Skaffa ny bil igår! Nu hoppas vi den rullar många mil utan att behöva lagas... årlig service går jag med på men trasiga delar nej tack!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Det är December, kallt och mörkt ändå trivs jag med det. Tycker det är mysigt att vara ute i kylan och sedan komma in i värmen mysa framför en film med tända ljus till exempel.

Att ha hästar på vintern är inte värre än på sommaren. Det värsta är när det bara faller regn och hagar blir leriga pölar. Ute i stallet och pyssla en mörk decemberkväll är riktigt mysigt med frustande hästar som tuggar på sin mat.
Det svåra är att hitta en isfri fläck att vara på när de ska motioneras. Annars blir det frustrerade hästar och som bambi på hal is.

Men livet är inte bara hänga ute hos hästarna eller mysa framför en film. Jobbar just nu extra i en leksaksbutik och trivs jättebra! Hoppas få fortsätt under våren också men det får vi se.

Likes

Comments

Sista dagen I London gjorde jag inte så mycket. Åt cupcakes på ett ställe en kompis sa att jag måste gå till och det hade hon rätt om! De var så goda 😍

Gick runt vid Piccadilly, åt lunch och sen tog jag faktiskt tunnelbanan ut till flygplatsen.

Var ganska tidigt ute så mitt flyg hade inte kommit upp på några tavlor än så gick på toa och tänkte jag skulle hälla ut vattnet jag hade I vattenflaskan också. Kollade appen med mitt flyg. Visade mitt pass och sen gick mot säkerhetskontrollen.. Jag hade ju tänkt jag skulle hälla ut vattnet men det hade jag inte gjort när jag stod där och skulle lägga upp mina grejer. Frågade Killen som jobbade där om jag behövde hälla ut det och han var snäll och tömde vattenflaska i papperskorgen som var hos honom.

Tog mig igenom sen utan problem och visste inte vad jag skulle göra i nästan 2h men gick runt och kollade på grejer, satt och tvittrade lite och höll koll på mitt flyg. Det var lite förseningar och de höll på och flytta runt tiden när de skulle visa vilken gate man skulle gå till. Men till slut så gate A10. Blev glad att jag inte behövde byta byggnad eftersom Heathrow är så stort, så behövde bara åka hissen ner en våning.

Lite mer väntan. Men de öppnade gaten vi ställde oss i kö.. Vi är bra på det vi svenskar 😂 När jag kom fram så funka det först inte för att jag behövde höja ljusstyrkan eftersom jag hade boardingpasset i telefonen.. Men tro inte det funkade ändå.. Andra gången så var det inte giltigt och flygvärden skojade och sa detta är oroväckande. Tredje försöket då var flyget inställt, nu hade de problem. Systemet som de hade problem med tidigare på helgen krånglade även idag och ställde in en halvtimma innan avfärd fast att de öppnat gaten för flyget. Så där stod vi en bra stund och de ringde i telefoner och loggades in och ut på datorer min telefon lånades för att se om de fått i gång det igen och den halvfulla bussen med de som redan kommit igenom skickade de iväg till flyget.

Efter ett tag blev det ett grönt ljus för min telefon och de skickade ut mig till en buss. Men det dröjde nog en kvart innan nästa person kom igenom. Men sen blev det fart på det och vi kom ut till flyget. När min buss hade kommit iordning på flyget meddelade kaptenen att de är redo att flyga men vi måste vänta på oss passagerare. När alla var ombord sen så ville de ha kontakt med några av oss och de sa tydligen mitt namn men det hörde jag inte så det kom en personal och kollade om jag var den personen som stod på hans lapp, säkert så att det hade blivit något fel när jag fick grönt ljus så de ville dubbelkolla så jag var med.

Efter ännu lite mer krångel när de fått lasta ur ett bagage för att en person hade checkat in det men inte kommit själv till flyget så kom vi iväg 1.5h efter vi skulle åkt från början. Men det gick bra och vi var bara en timme sena till Landvetter så jag han med allt och ta mig med tåget hem med erfarenheter rikare och att jag vet att jag kan klara saker jag ger mig in i.

Likes

Comments

Okej, tänkte jag drar över London här nu men sista dagen tar jag i nästa inlägg annars blir det så jäkla mycket text (blir det ändå). Så kan jag släppa att jag ligger så efter!

Yes jag bestämde mig för krogen på fredag kvällen... Fett osmart egentligen men jag hade det trevligt.

Flörta med bartendern och några gratis drinkar senare (vet faktiskt inte hur många det blev) så får jag hjälp av en vakt över gatan tillbaka till mitt hostel.
Ja jag valde baren på andra sidan gatan
1. Det var nära (tur det annars hade jag nog inte tagit mig hem).
2. Det var mycket folk där, det hände saker och i det kunde jag vara anonym.

Okej jag minns ju inte ens hur jag tog mig in på hostlet och till min säng men kl.06.00 vaknar jag i panik och tror jag missat hela lördagen.

Det var ju lördagen jag var där för! Jag skulle ju till Birmingham och gå på slam dunk festival och se We the kings 😍

Ja kan alla dagar vara som lördagen så kan jag nog älska livet till fullo. Bra människor, go musik och jag kände mig helt ok i mig själv. Kom hem skitsent efter att jag åkt tåg i två nästan tre timmar.

Vaknar någon gång morgonen efter och bara chillar en stund innan jag går upp för att göra mig iordning. För söndagen tog jag mig till Lyceum theatre och såg Lejonkungen. Åker ni till London se den eller iallafall någon musikal. Jag skulle vilja se Les miserable nästa gång jag åker till London.

Måndagen sprang jag runt London och letade efter en berlock jag kunde köpa. Jag har ett berlockarmband som jag har berlocker i som kommer från ställen jag varit eller något som betyder något speciellt för mig. Hittade tillslut en röd dubbeldäckare och tog mig sedan till madame tussauds för
är man ändå I London kan man väl inte missa det?!

Har inga bilder från London som jag kommer åt just nu så ja det blev bara text 😘

skriver om hemfärden i nästa inlägg! ses då 😘😘

Likes

Comments

Ja ursäkta mig för att jag aldrig uppdaterade klart!

Ja London mina vänner andra dagen tog jag mig ner till tower bridge. Det här var dagen jag skulle se sevärdheterna, vet ni vad jag gjorde? Jag gick!

från Tower Bridge ut med Themsen, gick förbi någon marknad några broar man hört talas om och kom fram till Shakespeares the globe.
Ja jag stannade ett par gånger och vilade för fy fan vad långt men jag bestämde mig faktiskt för att jag skulle gå hela vägen ut med Themsen och komma till Big Ben.

hahah jag gjorde det faktiskt och om ni tycker jag är galen redan jag gick faktiskt också sedan vidare till Buckingham Palace. Där träffade jag på ett par trevliga killar som ville ha med mig ut på krogen men jag var så trött så jag bara nej tack och gick vidare till Hyde park.

Jag gick alltså i typ 6 timmar jag var så dö trött så jag åkte tillbaka till Kings cross åt på McDonalds och sen gick hem och sov och pratade med kompisarna hemma i Sverige.

Dag tre i historian drog jag iväg och shoppade mådde dock svin dåligt en stund på dagen men gick över efter jag ätit.. men vet ni vad jag fick för mig jo att jag skulle ut på krogen

men det tar vi nästa inlägg! puss på er xx

bilden är inte från London 😉

Likes

Comments

Jag är en planerare och London var inget undantag, planerade för att ha gått om tid på flygplatsen och att ha det jag behövde tillgängligt. Planerade också vart jag hade hostlet så det var lätt att ta sig till/från flygplatsen och sen även till/från Birmingham för festivalen. Men det var det jag hade planerat, jag hade 5 dagar i London att göra absolut vad som helst på och det som föll mig in för stunden. Så jag överplanerade inte som jag kan göra för att inte få ångest.

Absolut hade jag ångest medans jag var i London. När jag klev in på Heathrow började känslan krypa på och ännu lite mer när jag skulle köpa biljett till tunnelbanan. Tack trevlig personal när min biljett krånglade hjälpte mig och visade mig vilket tåg jag skulle med annars vet jag inte hur min resa skulle slutat. När den knappt ens hade börjat. Tack och lov hittade jag till hostlet också. Där jobbade en svensk tjej som tog väl emot mig och även om jag var där 4h innan incheckning lätt mig checka in sätta mig ner, lugna mig och ladda telefonen.

Jag blir trött i huvudet och vill bara vara själv när jag mår dåligt och hade jag inte varit det så hade jag kanske snackat med killarna som kom dit också. Efter jag var i Camden ringde jag mamma medans jag åt en smörgås som lunch. Skönt att höra en bekant röst och efter jag kolla runt vad som fanns i närheten av kings cross hade jag löst min nervositet för tunnelbanan. Men jag gick tillbaka till hostlet relativt tidigt. Där hade jag Wi-Fi och kunde då snapa lite med mina vänner. För en summering av första dagen kände jag mig väldigt ensam och lite borttappad. Vad gjorde jag i denna stora värld?

hostlet utanpå och nere i köket där huskatten höll till ibland.

Likes

Comments

Ja London det är lite mer än en månad sedan jag var där.. super nervös innan jag åkte att jag skulle få med allt, men inte bara det.. jag gör vissa saker för att utmana mig själv och just denna resan var just det..

okej jag borde börja från början! väldigt tidigt i år såg jag att We The Kings skulle komma till UK för slam dunk festival 27-29/5, deras musik betyder ganska mycket för mig och när man har känslan av att man aldrig kommer få se dem live ja då ville jag gärna åka. Jag frågade lite vänner som kanske kunde tänka sig att följa med men svaren var att de inte hade råd eller inte kunde för någon annan grej. Men vid påsk insåg jag att jag måste åka för min egen skull så jag la in semester och hade kollat de billigaste flygen som skulle kunna passa mig så la in semester 24-30/5 sen dröjde det någon vecka innan jag faktiskt tog och köpte festival biljetten och sen dröjde det några dagar till innan jag köpte flygbiljetterna sen fick jag för mig att jag skulle göra klart mattekursen så la in 3 dagar semester till (31/5-2/5) sen levde jag i matteboken och på jobbet och den overkligaste känslan kröp på när det började närma sig. Runt om mig frågade fler och fler om jag verkligen skulle åka själv.. sen kom helgen innan och ja den helgen hade Ariana Grande sin konsert i Manchester. Försöke att inte tänka på det för jag skulle göra något jag aldrig gjort förrut helt själv utan någon att luta mig mot!!

Likes

Comments

Det är Juli och senast jag skrev var det början av maj.. shit vad som har hänt sen dess!
jag har varit i London helt själv (borde skriva om den resan faktiskt), var på konsert i Stockholm, gjort klart MATTEKURSEN, slutat på förskolan och firat mina vänner som tog studenten!! och mycket annat..

avslutar här och tar och skriver om London i  ett eget inlägg (kommer imorgon?)

bilden är från midsommar som firades hos bästa Axel

Likes

Comments

Sitter på tåget ner till Göteborg och åker förbi min drömplats att bo på, men det är inte det jag ska skriva av mig idag.

Jag är på väg till något som kallas RIXU. Det är riksungdomstämman för ridsporten. Jag ska påverka hur ungdomarna jobbar för att förbättra våran ridsport.

YES ridsporten är så cool! Vi ungdomar får på riktigt engagera oss och påverka hur vi vill ha det på alla nivåer centralt på ridsport förbundet, på distrikts nivå och på den enskilda föreningen. I hur många sporter är det så?

Men jag märker att ju mer jag engagerar mig i flera olika saker. Ser jag att många gillar att klaga men tar inte och engagerar sig och försöker påverka så att det man klagar på förändras. Nej det räknar man med att någon annan gör. Men hur ska någon annan veta hur du vill ha det!
okej det kanske inte passar att gå med i styrelsen men framför då kritiken till någon i din styrelse och kom med något konstruktivt istället för att negativt klaga på t.ex. facebook och dra ner stämningen i en förening som jobbar för gemenskap.

Tycker du att det inte görs tillräckligt eller det görs grejer som du inte tycker gör någon nytta. Då tror jag att du behövs för att påverka, gör du inget händer det inget.

Likes

Comments

Min blogg är till för att jag ska få skriva av mig när jag känner för det, när det är något som händer, funderar på eller tycker något om.
Den är till för mig att kunna gå tillbaka till och se processer i mitt liv

den är till för den som vill följa med mig min resa genom livet

och förhoppningsvis kommer jag uppdatera oftare än en gång i månaden

Likes

Comments