Header

Sofia

Hej jag heter Sofia, en av dessa fyra “cheyer” haha. Om jag ska förklara mig själv skulle jag nog säga att jag är en ganska basic bitch, en feminist fitta, majornabor som är väldigt social. Jag älskar att vara med många människor, men det kan också vara skönt att ibland bara vara hemma kolla på hitta nemo, eller stå framför spegeln dansa och sjunga med till Eminem. Jag hoppas att mina inlägg kommer vara intressanta att läsa.

Ester

Hej jag heter Ester och jag är äldst, väldigt viktig information, jag vet :) Jag har alltid varit intresserad av sport och matlagning, men även av filmer och mycket annat. På dagar då jag inte har aktiviteter brukar jag vara med kompisar, träna, laga mat och äta mat. Jag är alltid på bra humör, men kan ibland vara lite borta och inte alls lyssna på vad andra säger.

Liv

Hej! Jag heter Liv och i denna blogg kommer jag att skriva om saker som intresserar mig, ämnen jag tycker är viktiga och annat smått och gott. Några exempel kan vara filmer/tv-serier, böcker, tankar om mode/stil, musik, mat eller bara något jag finner intressant. Jag kanske också skriver lite om min vardag. Det jag gör på min vardag är främst att dansa, träffa vänner, vara lite med familjen och såklart så går jag i skolan.

Stella

Hejsan jag är då Stella. Jag är en tjej som älskar att bara chilla, men ibland kan det väll också vara kul att hänga med kompisar. Jag älskar att träffa nytt folk,, då jag har flyttat runt och bytt skola en del. På fritiden håller jag på med ridning, och tävlar hoppning på min ponny. När jag väl inte är i stallet eller skolan så brukar jag oftast bara se på serier, sova, och äta godis till frukost.


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hösten är känd för att vara en kall, mörk och regnig månad. Det kan därför vara svårt eller inte så lockande att hitta på aktiviteter utomhus. Under de allra mörkaste och regnigaste dagarna sitter man kanske helst hemma i soffan med en varm kopp te och en mysig film. Problemet blir ofta bara att man inte kommer på något att titta på. Därför har jag nu lite förslag!


TV-serier

  • Skins - Detta är en brittisk ungdomsserie från 2007 där man får följa ett gäng tonåringar genom deras vardag. Och man får även se hur alla tampas med problem inom familj, vänner, kärlek och skolan.
  • Vår Tid Är Nu - Denna nya, svenska serie utspelar sig i Sverige på 1940-talet. Här finns allt, förbjuden kärlek, gangsters, familjedrama, klasskillnader och drivande av en lyxig restaurang.
  • The OC - En otroligt bra serie om ett gäng ungdomar i det rika området Orange County. Ryan är nykomling i området. Han kommer från ett fattigare område och måste nu anpassa sig till det nya
  • Glappet - Detta är en svensk klassiker om två göteborgstjejer. Serien handlar om deras vänskap, kärlek, skola och livet utanför skolan.
  • Freaks and Geeks - En high school-serie som utspelar sig på 80-talet och vad den handlar om hör man på titeln.
  • Carrie Diaries - Även denna serie utspelar sig på 80-talet. Serien handlar om Carrie Bradshaws liv när hon var tonåring, innan Sex And The City.


Filmer

  • 10 Things I Hate About You - Detta är en klassiker från 90-talet. Filmen handlar om Kat. Kat är stark och självständig och tar ingen skit. Det hon inte vet är att killen som plötsligt visar intresse för henne blir betald.
  • Clueless - Ännu en klassiker från 90-talet. Denna film är väldigt rolig och underhållande. Filmen inne håller även otroligt mycket klädinspiration.

Hoppas dessa förslag har varit till hjälp. Jag har mycket fler filmer och serier att dela med mig av!

Alla serier och filmer finns att hitta på Netflix förutom "Vår Tid Är Nu" och "Glappet", som finns på svt play

💜/L

Likes

Comments