Tack snälla häst för att jag nu måste ringa tandläkaren och boka tid för att du danskskallade mig så jag bet sönder mina framtänder och har ont nu. Tack hästen väldigt uppskattat.

Igår var det en allmänt dålig dag.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Att bli utsedd till årets Göteborgare, vem hade tackat nej till att få den titeln?

Men det är en tjej som är så värld det, Miriam Bryant.


Jag är uppväxt och bor nu i Utby där Miriam växte upp och forfarande har familj. Ett litet ställe i Göteborg. Jag hade nästan ingen koll på Miriam innan hon var med i så mycket bättre. Jag visste vad hon hette, vart hon bode och vem hennes lillebror var och att jag lyssnade på "Push Play". Men så började jag kolla på så mycket bättre och blev kär. Ett helt fantastiskt gäng, med värdens skönaste, snyggaste och underbaraste tjej. Hon är så värd att uppmärksamhet hon får nu.

Årets Göteborgare, den titeln är hon så värd.

Likes

Comments

Så jädra mycket plugg men får inte gjort något. Sitter bara och börjar göra annat. Jag har så svårt för att plugga och har väldigt svårt för att ta tag i de, med anar saker som inte har med skolan att göra så är det enklare att ta tag i det. Jätte jobbigt men vad ska man göra. Nu ska jag skriva ett argumenterande tal efter stallet som jag ska hålla i morgon. Får se hur det kommer att gå. Ska argumentera som att alla ska börja prata baklänges. Får försöka få ihop något.

Idag får hästen få ett kort pass om jag ska hinna plugga. Det är synd för jag är sjukt sugen på att få rida idag.

Likes

Comments

JUL PYNT I STAN!

Jag älskar julen önskade dock att vi hade riktig jul med bara massa snö. Jag älskar att gå och titta när det är julpyntat. Jag älskar att sitta på sängen med massa filtar och tända ljus och bara kolla film, antingen med vänner eller själv. Det är helt underbart. Älskar kyla och mys.

Puss

Likes

Comments

Heej!

Nu sitter jag i min säng helt slut och tittar på Therese Lindgren, så mys. En kort men jobbig skoldag för mig. Sedan åkte jag hem och fixade för storasyster skulle komma och hälsa på, så mys. Sedan fixade jag kycklingwook åt alla och vi bara satt och pratade. Efter de så ringde bästis och frågade om jag ville komma och träffa lite vänner, så de hängde jag på. Inget speciellt men i morgon ska jag och storasyster till stan det ska bli mys.

Puss

Likes

Comments

Min häst är det som jag älskar mest! Det finaste jag vet och det som ger mig mest glädje.


För nästen två år sedan i nu så sålde vi min första egna ponny. Vi valde att sälja honom för att jag inte trivdes mid honom. Man kan inte klicka med alla, varken djur eller människor. Han är en så fin ponny och han har fått världens bästa familj. Men efter ca två månader med letande efter en ny ponny när den första hade flyttat. Så hittade mamma en liten ponny i Kungsbacka. När jag kom dit och såg denna ponnyn i stallet så fick jag ett så underbart lyckorus. Den sötaste jag har sätt. Borstade henne och hon var lite osäker, sedan var det bara på med allt och ner i paddocken. Kommer knappt upp på ponnyn för hon bara springer iväg och ägaren kastar upp mig och sedan rider jag runt på en glad och galen ponny.


I bilen på vägen hem så sa mamma till mig vi tar henne. För mamma såg med en gång att jag ville ha henne. Så knappt en vecka senare så stod hon i mitt stall. Älskar henne mest av allt, älskar henne så mycket. När jag hade haft henne i ca ett halv år så fick hon en hovbensfraktur... Fick stå i tio månader. Nu är vi igång med allt igen, det gick snabbare med läkningen en vad vi trodde. Får börja hoppa lite om en och en halv vecka.

Jag tror att många inte hade tyckt om Emi Ester som min ponny heter för att hon är ganska annorlunda att rida. Men hon är helt perfekt för mig. Aå jag har världens bästa ponny!

Kram

Likes

Comments

HelliHallå


Då var man sjuk igen. Orkar inte mer, ska man vara sjuk varje vecka... Missar så mycket i skolan och det blir så mycket man måste plugga i kapp. Men missar nog skolfotot i år också känns lite bra för de blir aldrig bra. Men nu ska jag sova är helt slut.

Sov Gott!

Likes

Comments

Jag älskar sommaren och har haft ett fantastiskt sommarlov, med vänner och familj. Men nu är jag så taggad på vintern, få ha varma kläder och att det blir mörkt ute. Tända ljus, varmchoklad och serie är något som jag älskar. Jul på Liseberg det måste ju alla älska så mysigt!
Hoppas du har haft en bra dag!

Likes

Comments

Frisk och glad Ellen ska snart gå upp och äta frukost. Klockan elva så ska bästis M köra mig till stallet och vara med där, det ska bli mys. Hon ska få se hur fin lilla ponnyn har blivit. Det är galet hur en häst kan vara så smart och fatta så snabbt. Älskar henne!
Ha det så bra så länge!

Likes

Comments

Vakna trött och fortfarande feber i kroppen. Men måste åka på utvecklingssamtal idag vilket suger, då jag måste ta buss och orkar ej. Åt lite pannkakor till frukost det va ganska gott faktiskt.

Likes

Comments