​Nu har vi på schwenskan kollat på 1 ny film och läst 2 noveller. Filmen heter "Harold & Maude" och handlar om Harold. En 18 årig pojke som bor i England med sin mamma. Han är lite sne, och hans största intresse är att gå på begravningar. När han inte ägnar sig åt denna lustfyllda aktivitet så begår han självmord. Han är alltså super mysig. Men plötsligt träffar han Maude som är en sprallig 79 åring, de lär känna varandra på en begravning och blir senare vänner. Tillslut blir de förälskade.. Ja du läste rätt, de blir kära i varandra och vill gifta sig. Men innan bröllopet begår Maude självmord. Ja.. Filmen är enligt mig bara konstig och inte bra för fem öre. Det har inte givit mig något, förutom sura uppstötningar under filmens slutskede. 

Novellerna jag har läst  kommer ärligt talat inte ihåg handlingen på. Bara karaktärerna och deras förändring som jag har antecknat. 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej alla 6 fans. Jag har kollat på en film som heter spirited away. Den var en tecknad anime film som var lite trög att förstå i början men annars var den helt okej. Min favorit karaktär heter Yubaba, en maktgalen häxa med ett häftigt humör. Huvudkaraktären är en liten flicka vid namn Chihiro som blir fångad tillsammans med sina föräldrar i den magiska världen och tvingas förändras för att ta sig där ifrån. Hela filmen är konstig och inget jag skulle kolla på på min fritidt

Likes

Comments