-Inlägget innehåller reklam och reklamlänk för nedan företag-

I helgen har Kappahl 25% rabatt på ett helt köp för medlemmar. Visa appen eller uppge emailadress i fysisk butik, logga in om ni handlar på nätet.

Erbjudandet gäller 6-8 oktober. 😊

Shoppa här!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

-Nedan inlägg innehåller reklam och reklamlänk för nämt företag-

Äntligen har jag fått tummen ur och bytt mobilabonnemang!

Jag har sedan urminnestider haft Tele2 som operatör, antagligen för att hela familjen haft det innan och så har det fortsatt.

Nu när min mobil är avbetald och klar kände jag att det är dags att få ner mina månadskostnader på denna fronten också.

Jag har kikat runt och tillslut fastnat för Vimla. De går på Telenors nät så täckningen är inte sämre än deras.

De har halva priset de tre första månaderna och efter det kan man ändra upp eller ner hur mycket man vill. De har dessutom ingen bindningstid vilket är bra om man inte är nöjd.

Jag börjar med att ta fria samtal och sms och 22 GB surf, detta kostar mig då månad 1-3 150:- i månaden (ord. Pris 300:-) efter 3 månader byter jag ner mig och tar fortfarande fria samtal och surf, men bara 2 GB surf, detta kostar då 150:-.

De har ett käckt tippsningssystem som jag dessutom använt mig av vilket ger både mig och den son tipsar 10:- rabatt per månad. Priset blir då endast 140:-/ månaden.

När man köper abonnemanget får man 22 GB i startbonus som sparas i en pott tills man använt upp den.

De GB som man inte använder varje månad läggs också till i en pott, så under de tre första månaderna som jag har 22 GB/månad kommer jag att spara ungefär 19gb vilket ger mig en gb-pott på cirka 80gb, därför behöver jag inte mer än 2gb sedan.

Om ni också vill byta till Vimla kan ni gå via min tipsningslänk och på så vis få 10:- rabatt per månad och sedan tipsa vidare till era vännner och familj och då få ner era kostnader ännu mer. Man kan tipsa hur många som helst och komma ner i 0:- i månaden, helt galet! 😃

Gå via denna länk:
https://vimla.se/?201710012020558156

Innan har jag betalat 199:-/månaden vilket blir 2388:-Per år.  Nu kommer jag att betala 1680:- per år. . Besparing per år blir då 708:- per år. 😃 Att jag inte gjort detta tidigare. 

Likes

Comments

-Inlägget innehåller reklam och reklamlänkar-

Nu har Buyers Club knåpat ihop nya fina boxar som man kan skicka efter till väldigt bra pris. Jag är lite sugen på att köpa i fars dag present men får se lite.

Boxarna finns för både henne och honom och kostar 199:- styck, men har ett värde på hela 1150:- styck.

Om ni ännu inte är med i Buyers Club kan ni gå via min värvningslänk för att ta del av detta erbjudande: https://www.buyersclub.se/friend/emma9458

Om boxarna:

Take Care Woman
Ett paket du bara måste ha! Hudkräm från Löwengrip Care & Color, intimtvål från ACO, 2 st nagellack från Depend och ett doftljus från Beach House Company som ger ditt hem en underbar doft. Du får även med en färgglad skrubbhandske och 2-pack trosor och strumpor gjorda i Italien.

Take Care Man
En perfekt gåva till honom! Innehåller deodorant och ansiktskräm från ACO. Ett groomingkit med nästrimmer, sax, nagelklippare, pincett och mer från Remington. Underbart doftljus från Beach House Company tillsammans med 2-pack kalsonger och strumpor av hög kvalitet.

Likes

Comments

-Inlägget innehåller reklam för nedan företag-

Om ni vet med er att det finns saker ni behöver eller vill shoppa finns det en del bra erbjudanden ute just nu, jag tänker att jag listar alla här så ni snabbt och lätt kan hitta:

JOTEX = Halva reapriset idag 27/9 mellan 10-18. Använd kod 172939.
XXL = 25% på ett helt köp tom 28/9. Rabatten dras i kassan.
STADIUM = 25% på hela sortimentet för att fira deras nya hemsida. Sista dagen idag 27/9. Rabatten dras i kassan.
INDISKA = 20% på hela sortimentet, sista dagen idag 27/9. Använd kod LLDAGAR.
HEMTEX = Medlemsdagar med 25% på allt tom 1/10. Rabatten dras i kassan men du måste vara inloggad.
LYKO = 20% rabatt på all hudvård. Gäller tom fredag 29/9. Använd kod 20HUD.
ÅHLÉNS = 20% på hela sortimentet tom fredag 29/9. Använd kod FCT789.
CERVERA = 30% på mängder av varor mellan 28/9 - 1/10.
BOOZT.COM = 20% på alla dofter över 499:- Sista dagen idag 27/9.

Likes

Comments

-Inlägget innehåller reklam och annonslänk för nedan företag-

Fram till imorgon får man 10% rabatt på ett helt köp hos NordicFeel. Gör man köpet via Refunder får man dessutom återbäring; 6,5% för återkommande kunder och 7,5% för nya kunder.


Är ni fortfarande inte med i Refunder kan ni bli det genom min värvningslänk så får både du och jag 50:- i bonus. (När man handlar för minst 100:-)

https://www.refunder.se/bjud-in/55dbf7514f939

Likes

Comments

-inlägget innehåller reklam-

För rätt längesen skrev jag om mitt lilla dilemma med att ha/inte ha reklam hem i brevlådan. Min miljövänliga sida har tillslut segrat och nu har vi en käck skylt på brevlådan.

Nuförtiden för jag alla reklamblad på mailen istället och de jag inte får kollar jag på deras hemsidor istället. Funkar bra när man väl vant sig. 😊

Likes

Comments

-Inlägget innehåller reklam för nedan företag-

Ikväll bestämde vi oss för att gå ut och äta, vi kom överens i somras om att vi ska göra det minst 1 gång i månaden och bara umgås på tu man hand jag och sambon.

Vi kände båda för något italienskt och sökte efter sådana restauranger i Göteborg och slank då in på en app som heter "The Fork". Det är TripAdvisor son har skapat appen som går ut på att det ska vara lött och smidigt att boka bord, och att man samtidigt ska få lite rabatt.

På vissa restauranger ligger det rabatter inne, som den vi till slut valde fick vi 30% rabatt på maten. Inte dåligt! 😊 Förutom rabatten får man "yums" när man bokar via appen. En bokning ger 100 yums och när man kommit upp i 1000 får man 200 kronor rabatt på notan. Så himla bra!

Vi hamnade nere på en av kvarterskrogarna nere i Eriksberg där vi blev mätta men var överens om att vi ätit bättre innan och antagligen inge kommer gå tillbaka. Men mysigt var det! 👌🏼😊

Likes

Comments

-Inlägget innehåller reklam för nedan företag-

Idag var jag och mamsen på maxi för att spana in deras 100-års jubileum och på utsidan bjöds det på Santa Maria Jamaican Jerk. Mumsigt! 😋

Jag slog till på 5 Via flytande tvättmedel för 99:- och Coca-Cola 10p för 25:-. (Som var slut men Maxi Torslanda ersatte så man kunde plocka 10 lösa.) Jag slog till på 30st. 👌🏼

Likes

Comments

-Inlägget innehåller reklam för nedan företag-

Idag kunde jag äntligen hämta ut min Kökets Box som jag tipsade om för ett tag sedan. Prenumerationen kostar i vanliga fall 129:-, men det fanns en rabattkod son gav 65:- i rabatt, och sedan 30:- i återbäring på Refunder, så totalt 34:-! 😊

Jag är så glad att jag nappade, boxen var riktigt bra! Massa roliga saker att prova på. Jag har varit lite sugen på att prova Santa Maria Jerken, och det ska vi nu göra.

Jag hoppas att fler där ute köpte den boxen, jag tyckte det var jättekul. 👍🏼

Likes

Comments