Mohair tröja här, spets bh här, solglasögon här

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

​Hur mysig är inte Astrids nya valp???? Knappt större än ens hand. Åkte direkt hem till henne igår efter jobbet för att hänga och få hälsa på hunden. Idag är det lördag!!! Veckorna går så snabbt så man hinner knappt med, men skönt med helg ska det bli i alla fall.

Likes

Comments

Hej!!!

Idag var jag ledig från jobb, och kunde ta lite sovmorgon. SÅ skönt. Jag och Sebbo - som är hemma sjuk - strosade runt på stan och jag passade på att fixa lite saker. Vi satt på ett fik i Vasastan och drack te och åt en god lunch. Man får ju passa på när det fortfarande är härligt väder. Dock börjar det bli ganska mkt kallare, men samtidigt som det känns tråkigt är jag också ändå lite sugen på höst.

Likes

Comments

Under månaden har jag hållit på med ett miniprojekt för mig själv, nämligen att skapa ett tryck på en jacka. Jag köpte först en bomberjacka i sammet som jag tyckte var väldigt snygg i sig, men som jag ville göra om lite. Sedan tog jag mig till Mattsons Band - ni vet den på Kungsgatan? - och köpte på mig olika tryck som jag tyckte om och tänkte skulle passa bra ihop. Den lilla sybutiken stänger för övrigt igen snart, så synd!! Sedan har jag suttit hemma och sytt fast detaljerna på jackan. Tycker det är så kul att göra saker där man kan få vara kreativ, och att veta att ingen annan går runt med en exakt likadan. Något som är rätt så sällsynt i denna kedjebutiks industri.

Nu är den i alla fall klar!! Kmr nog bära den mycket i höst :-)

Likes

Comments

Alltså.. Hur fina höstdagar är det inte de här veckorna?? Njuter varje sekund av de här sista solstrålarna. Har väldigt mycket att göra nu på jobbet, men samtidigt som det är stressigt är det också väldigt roligt, vilket gör det hela mycket enklare. Jag har gått runt idag och fixat massa ärenden på stan, och tog en juice på juiceverket på vägen tillbaka. Hett tips är deras Love you long time Sumo!!

Kramar 😀😀😀😀Likes

Comments
Likes

Comments