Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Kärlek för öronen!

Likes

Comments

Det finns en hel del saker som jag verkligen HATAR på morgonen.

1. Folk som tjatar.
2. Folk som ska ifrågasätta saker
3. Folk som ska prata med mig på ett irriterande vis.
4. Folk som ska röra mig på ett irriterande vis.

Allt detta har jag REDAN fått genomlida. Jag känner att jag är för trött för att ens bry mig. Nu är jag på dåligt humör och känner absolut INTE för att lämna sängen.

Likes

Comments

Godmorgon, idag är jag absolut inte sugen på att gå upp ur sängen. Jävla måndag! Jag vill ju bara ligga här och mysa hela dagen och inte behöva göra någontibg men istället så får jag dra mig till skolan de 3 timmarna jag ska vara där.

Likes

Comments


Likes

Comments

Det där uttrycket "Drick med måtta" är aldrig något som verkligen har satt sig i mitt huvud. Igår så skulle jag bara dricka lite, det var ju trotts allt lördag! Timmarna gick, vi åkte runt med den nya fina bilen, livet var underbart och det började snurra lite smått lagom. x antal timmar senare så var det inte lika underbart. Jag var nog mycket fullare än vad jag hade förväntat mig att jag skulle vara och klockan var lååååångt in på små timmarna. SHIT! Vi skulle ju på frukost hos mina föräldrar klockan 10 och när jag insåg detta så var hon väl runt halv 6. Jag ville inte åka, jag ville inte lämna sängen och jag ville absolut inte må som jag mådde när jag vaknade. 

Nu sitter jag här i min säng, ny duschad och funderar på om jag verkligen är den där dricka sprit människan eller om jag kanske borde bli den tråkiga bruden som hellre stannar hemma och lägger pussel. Som det känns nu så låter pussel som en helt underbar idé till nästa helg! 


Likes

Comments

Efter att jag och pojkvännen har sovit bort hela dagen så ska vi snart börja röra på oss så att vi får något gjort idag. Hyllinge street race!

Likes

Comments