D e inte så många i mitt liv som betyder något speciellt för mig. D må låta elakt o hemskt men d e faktiskt så. Visst mina föräldrar o syskons betyder ju mycket, d gör min flickvän o mina vänner också. Men om man nu inte räknar mä familjen så e d väll typ 10 personer som jag faktiskt bryr mig om o vill väl. Jag vet inte om d e pga mig eller dom men vissa människor e bara för mycket. Har svårt att släppa in folk i mitt liv o ännu svårare att ha kvar dom. Jag vill ju inget illa till dom andra men jag hatar bara folk överlag. D låter som jag skämtar men jag e seriös. Dom 10 personer som jag inte hatar e dom jag känt i flera år, dom som ingen annan gillar o så mil tjej som jag började cursha på o sen blev vi ihop osv osv, dock så ett undantag e väll den där killen från Skåne (skriver mer om honom längre ner).

Jag bråkar inte mä min bästa vän längre som tur e. Vi snackade lite I skolan o nu e d bra igen.

Dock så e jag osäker mä hur d e mellan mig o skåningen (den andra jag bråkade mä). Han sa att vi borde ta en paus från varann ett tag. Liksom inte ha kontakt till dess att vi lugnat ner oss. Vet inte riktigt va jag känner för d, va e meningen liksom?
Han har ju vart som min storebror. Asså dhär kan vara svårt för andra att förstå men även fast vi aldrig träffats så har våra vänskap blivit så stark. Har inte direkt nån relation som liknar den han o jag har. Hur kan man ha bråkat så mycket som vi gjort, vart tillsammans under en kort stund(d blir ju jobbig direkt efter man gjort slut tänker jag) o ändå ha kvar dem andra? Jag e säker på att vi snart e vänner igen. Han vet hur mycket han betyder för mig ju o att jag inte tänker ge upp på honom så lätt. Han e dock nästan lika envis som jag så man e ju inte säker direkt.

Träffade min tjej idag, inte så konstigt mä tanke på att vi går på samma skola så. Något lite mer ovanligt som hände vart att idag under ämnes fördjupningen så satt jag mä hennes kompisar o snackade. I vanliga fall när jag pratar mä dom så blir d väldigt stelt o obekvämt, men idag hade vi skitkul. D visar sig att vi hade mycket gemensamt o dom va fett roliga.

D va nog allt för tillfället, puss o kram skumbanan :))

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Vet att jag redan skrivit idag men asså jag måste få skriva av mig lite. Grejen e den att min vän, han som jag bråkade mä, o jag ba inte kan ha någon relation längre. Asså jag hatar att erkänna d men att han inte svarade i telefon när jag ringde utan bara smsade att han skulle sova o sen att han skulle blocka mitt nr tog fan hårt på mig. Han förstår inte va han betyder för mig eftersom jag verkligen inte betyder lika mycket för honom. Han är som min storebror o jag ser verkligen upp till honom och han har vart den som alltid stått vid min sida oavsett vad. Fan va jag saknar  honom.
Samtidigt så håller min bästa vän på att lämna mig... Hon brukar dra för att varan med andra o när hon blir sårad eller ensam går hon till mig igen. Vi har haft nästan ett år nu utan att nån av oss sårat den andra o vi har blivit så mycket närmare så d gör verkligen ont att hon drar den här gången. Förstår inte varför d bara är bråk just nu. Har inte bråkat mä nån av dom på så länge o nu slår både mitt hemska humor till samtidigt som dom inte pallar ha mer tålamod för mig längre.

Jag förstår dom dock. Jag skulle inte heller vilja umgås mä mig för jag e som jag e.

Vill bara ha d som förut. När min kompis ringde varje morgon o vi snackade medan jag sminkade mig. När vi snackade varje kväll o sa allt till varann.
När min bästa vän o jag var som systrar. När hon sov här varje helg o vi kunde sitta i timmar o bara kolla film eller prata. Saknar att bara sitta hela rasterna i elevhallen på skolan o ba va mä varann.

Men men va ska man säga... Life sucks and then it gets worse antar jag väll.
Aja ska försöka få lite sömn nu, puss o kram skumbanan :))

Likes

Comments

Tjenare babies o baboos!

Allt har vart knas nu. Har bråkat mä en av mina nära vänner o tror inte d kommer sluta lyckligt. Asså jag snackar inte bråka som ett löjligt tjafs utan jag snackar bråka som i att blocka varann på snapchat o hoppas att man aldrig mer hör av varann. Asså han kommer nog läsa dhär men pallar inte bry mig. Antar att han gjort sitt val liksom. Saknar honom nå groft redan men e samtidigt piss arg. Vill bara att d ska bli bra igen liksom. Så som d va för typ ett år sen.
Tyvärr så e han inte den ända jag bråkat mä nu. Min bästa vän o jag har bråkat hela helgen o flera gånger idag. Fan vad drygt allt är just nu.

Men inget ont kommer utan nå gott! Idag har jag vart mä en gammal kompis som jag inte umgåtts mä på hundra år. Har saknat henne o d har vart så skönt att spendera eftermiddan hos henne. Vi har fixat musik till ett disco vi ska ha i skolan för att få in lite pengar så vi kan åka till Göteborg senare så någon nytta har man ju gjort idag ändå.

Träffade också min flickvän idag, söt som socker o mä ett leende som e oemotståndligt. E ju nykär så I min värld kretsar d mesta om henne just nu.

Okej nu räcker d för idag, puss o kram skumbanan. :))

Likes

Comments

Tjenare, ska väll börja mä att presentera mig själv lite.
Jag e en rätt så snäll tjej som hatar att se andra ledsna. Jag älskar att rita, måla o sånt, där ingår även tatuera. Jag vet inte direkt hur jag tänkte när jag ville starta en blogg då jag har dyslexi o suger på att stava. Lustigt nog så älskar jag att skriva, allt från skräcknoveller till kärlekshistorier.
Jag e inte den vackraste som finns men jag e faktiskt ganska nöjd mä mig själv just nu.
Jag e beroende av att färga håret o har haft alla färgar du kan tänka dig (utom grå).
Jag älskar fordon över lag. Älskar att åka o köra motorcykel, älskar att följa mä pappa i lastbilen, älskar att gå på bilträffar osv. Tänker också söka till fordon o transport på gymnasiet om två år.
Jag e just nu i ett förhållande sen 10/9-17 o e ganska lycklig i d.
Jag har också tränat olika kampsporter o jag tycker d e skit kul helt ärligt.

Jag e omringad av dom bästa vännerna som finns. Dock så bor en av dom i Skåne o jag bor utanför Örebro. Jag har aldrig träffat honom men han e en av dom bästa vännerna jag nånsin haft.
För övrigt består min lilla kompisgrupp av en tokig kort blondin, en jätte kort (o söt) brunett mä högt temperament, en sjukt rolig blond o två fjortisar. Jag passar in perfekt som den långa lesbiska tjejen som har några skruvar lösa.

Jag e en av d vanliga kan man säga. Varken speciell eller utstickande direkt. Eller aa, man sticker väll ut lite om man har grönt hår men ni fattar.

Jag e feminist. O nej jag e inte mans hatare eller extrem femenist eller nå sånt skit. Jag står för o tänker bara kämpa för att alla, oavsett kön, sexuell läggning, färg, bakgrund osv ska ha samma möjligheter o känna sig trygga.
Tänker inte säga mer om d men aa.

Okej nu räcker d mä saker om mig själv.
Jag kommer lägga upp lite om va jag gjort o hur jag känner. Kanske så lägger jag upp lite om mitt självskadebeteede o sånt också men just nu så tror jag inte d iallafall. Hoppas ni tycker jag verkar rolig.

Tack för mig puss o hej 😘

Likes

Comments