Nå er hjemmelaga pizzahorn inntatt og snap, insta og Facebook er gjennomgått. Storebror ser på TV, i mens lillesøster er og leker med nabojenta. Verandadøra står oppe og det lukter nyklipt gress. Deilig!!

Snart er det sommerferie.. Og det skal bli herlig. Selvom det skal skje noe nesten alle tre ukene. Men det er bare hyggelige mennesker og opplevelser som er i vente. Så ingenting å klage på.

I dag har jeg fått rydda, støvsugd og kasta masse søppel. Fantastisk å få gjort sånne ting..
Om en time skal jeg gå tur med en venninne. Godt å komme seg ut av huset, bruke kroppen og skravle litt.

Nyt kvelden 💛
Skrives!!

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

Jeg jobber som fagarbeider på en institusjon for barn mellom 1-18 år. En veldig spennende, krevende og utfordrende jobb. Jeg føler meg ekstra heldig når jeg kan ta med meg barna ut på forskjellige aktiviteter i stede for å sitte inne på kontoret..

Ingen av dagene er like :-)

I dag var vi heldig med været. Bare finværet når vi satte oss i bilen på vei mot Halden og Fredrikstenfestning. Jeg elsker gamle festninger, slott og kirker. Det ligger så mye historie bak.
Det var også lydsetting på gang, da Allsang på grensen blir spilt inn på Festningen. Men Møtte ingen kjendiser, da..

En kjempedeilig dag sammen med fine kollegaer og barn 💛

Ha en fin kveld!

Skrives!

  • 13 lesere

Likes

Comments

Nå som vi driver og pusser opp er jeg ofte på insporunder på Instagram, Pinterest og Facebook. Pinterest er nok den store favoritten, da det bare er å skrive inn søkeord, trykke enter og voila.. så er det bare å scrolle seg nedover å sikle på all den deilige inspo`n som lyser på skjermen. Det er så masse lekkert å finne. You got to love it. Jeg elsker svart, hvitt og grått i alle nyanser. Altså, ganske kjedelig. Meen, hjemmet er mitt og ingen andre sitt foruten de andre som bor her. Mannen har nok innsett med åra at han ikke har så mye å si når det kommer til interiør ( Altså, pynt, puter, gardiner osv ). Han er selvfølgelig med på de store valgene av møbler, lamper, gulv og hvordan kjøkken vi skal ha og hvordan det skal se ut. Han skal være fornøyd han å. :-)

Det er mange vanskelige valg å ta de neste månedene som kommer. Kjøkken skal velges, fliser i gangen må velges, nytt gulv i stua, helt nytt bad og mye annet. Da er det greit å være sikker i sin stil og holde tunga rett i munn. Jeg kan ofte synes det er litt vanskelig å ha en helt gjennomført stil her hjemme, rett og slett fordi jeg liker mange andre stiler også. Blant annet bohemstilen og det minimalistisk med en dæsj av det nordiske. Lekkert smekkert, altså..

Så, dette er min utfordring de neste månedene.. Bilder kommer i fleng så fort ting blir ferdig.


Kunst skal opp på veggen etterhvert. Jeg elsker malerier som dette.. Mannen er ikke enig, så da får vi se.. *hihi

( Alle bildene er hentet fra Pinterest )

Skrives!

Likes

Comments

Jeg må si at det er ganske mange små enkle ting som jeg rett og slett elsker.

Små barn, store gleder

Som for eksempel å støvsuge gangen. Der er det ofte så mye bøss, grus og sand. Den lyden som kommer når du støvsuger er ubeskrivelig.

En annen ting som jeg elsker er å legge meg nydusja og barbert i nytt sengetøy på et kaldt soverom.

Hva med følelsen når alle regninger er betalt? Den er deilig den.

Eller når huset er nyvaska og rydda, friske blomster står på bordet, lys er tent, noe godt i glasset ( LES: cola ), det er kveld og favorittserien er på skjermen..

Jeg elsker å gå ut av frisørsalongen med nyfrisert hår!

Sommerregn på asfalt, noe av det beste som finnes..

Fyr i peisen, kaldt vintervær, pledd og kakao i koppen med en dæsj krem.. Mmm..

Eller når jeg får små gaver eller tegninger som barna har laget i barnehagen eller på skolen.

Gleden av å glede seg til håndball EM/VM for kvinner i adventstiden er fantastisk.

Jeg er ikke spesielt flink til verken å lage avanserte middager eller desserter, men når jeg en sjelden gang gjør det og får det til så gir det meg en skikkelig mestringsfølelsen. Jeg elsker mestringsfølelse.

Å prioritere og sette seg ned med go`boka eller et favoritt magasin med en kopp kaffe er å pleie sjelen. Drømme seg bort i reisetips, moter, oppskrifter eller en god historie er magsik.

Det er ikke mye som skal til for å glede seg over små ting. Hva liker du å gjøre? Hva får deg til å slappe av?

Å lev i nuet, prøv å nyt.. Vet det er lettere sagt enn gjort. Men, når du lever i nuet så klarer du å nyte. Stopp opp å pust!!

Det er så mye å glede seg over, det er så mye å nyte.. Prøv.


Snakkes!

  • 16 lesere

Likes

Comments

Gjestene har dratt, bakverket er halvspist, smuler på gulvet, oppvaskmaskinen er stappfull og deilig enchiladas står i ovnen.. Jeg gleder meg. Alltid godt med litt ordentlig mat etter masse søtt.

Mmm, kanelsnurrer med rosiner og melis er super godt!! :-D

Nyt søndagskvelden...

Skrives..

  • 17 lesere

Likes

Comments

Ro og stillhet

Stillhet.. Ingen barn i huset. Jeg sitter å nyter en kopp kaffe mens jeg hører regnet plaske ned på utsiden. En av de deiligste lydene som finnes. Duften av sommerregn er ubeskrivelig.

Mannen er ute å jobber med inngangspartiet vårt. Vi skal endelig pusse opp her og der, og det ble naturlig å begynne med inngangspartiet. Huset er et typisk 80-tallshus med carport ved siden av inngangsdøra. Ikke særlig lekkert. Men med de planene vi har for inngangspartiet blir uttrykket noe helt annet. Gleder meg til det blir ferdig, så jeg kan pynte opp med blomster og lykter.

Uvant at ungene er ute av huset. Da blir det fort litt lettere å gjøre husarbeid. Ja, for det er det jeg burde gjøre, men det er så deilig og ikke gjøre noen ting. Sitte i ro og mak, drikke kaffe, lese, blogge og surfe på nettet uten avbrytelser. Godt med litt mamma-alene-tid. Jeg skal begynne snart. SNART! I morgen skal huset fylles opp med familie. Mannen skal feires. Han har jo tross alt bursdag.

Jeg kom på at jeg må på senteret en tur. Handle friske blomster. Men først - drikke litt mer kaffe, surfe litt mer...

Ja, jeg skal snart komme i gang - SNART! Klokken er jo tross alt halv ett.


Skrives!


  • 19 lesere

Likes

Comments