View tracker

Hello!

Igår var dagen superbra!! Så bra att jag förväxlade det med att vilja stanna kvar! Hur bra är inte det lixom?!

Men idag när jag sa det till Mamman här så fick jag det verkligen bekräftat att jag gjort rätt beslut att ta mitt pick och pack och åka till bättre människor!!

Jag vill åka till mitt hem i USA. Jag vill ha ett år jag kan ändå känna att jag hade kul. Och kände mig hemma fast jag var borta.

Jag inser att det är en otroligt lång väg bort just nu... Men jag är i början på slutet! Så det är alltid något!

Jag vill tacka igen för allt stöd och att folk från långtifrån får mig att känna mig älskad än någonsin! Det är det bästa med det jag har nu!! Och att jag har möjlighet att göra min rätt!

Inom 26 dagar ska jag nog få en andra chans på att hitta familj.

Puss!

Likes

Comments

Hej!

Nu har vi haft ett två timmars möte. Jag har sagt att jag inte vill vara kvar här längre. Så jag ser ändå ljuset i tunnelns slut. Nu är klockan mycket men jag är redo för att verkligen hitta mitt hem i förenta staterna.

Puss

Likes

Comments

Hej,

så idag pratade jag med min LCC och fick ändå känsla av att jag inte överreagerar utan att läget är så illa att jag har rätt till att ha ett samtal med dom. Dock var jag tvungen att säga det till dom innan hon ringer och bokar ett möte. Så vi kommer väl få en bokning imorgon...

Jag är extremt trött nu efter att ha sovit dåligt de sista dagarna. Så nu håller jag på och däckar. Det är skönt att få igång rullningen på bollen nu. För när jag sa till så sa pappan att han tyckte att det varit bättre... och på ett sätt ja, men att berätta att jag ska ta in på hotell genom text... bra kommunikation? Det var tydligen också förbjudet enligt organisationen.

Puss på er gurkorna!

Likes

Comments

Hej!

Nu har jag bestämt mig att jag inte mår så bra som jag faktiskt förtjänar att må. Så jag har tagit tag i saken att prata med min LCC som är min coach här och nu. Alla tecken visar på att jag faktiskt går omkring med ångest på grund av denna familj och hur jag blir behandlad här. Jag har försökt ALLT jag kan göra för att inte behöva ta in en tredje part i denna röra. Men det är helt enkelt slut på mina försök nu. Förutom att vi ska göra ALLT för att få detta att funka när vi har haft vårt möte.

Jag har pratat mycket fram och tillbaka med massa människor som faktiskt ser och vet hur jag mår här och nu och fått höra, såklart min sida historien men ändå. Jag mår inte bra och jag gör något åt saken. Det är iaf jag glad över.

Idag har jag varit på museum och spelat spel med min Tyska kompis igen. Det har varit spännande! Museet var om hur ur befolkningen här har haft det, hur dom har blivit tvingade att gå på internat för att bli Amerikaniserade. Hur hemskt som helst!

Puss

Likes

Comments

Hej!

Om ni undrar om receptet på en bra söndag ska ni göra följande....

Bestämma er att åka till en kompis med mat för att spela brädspel.

Spela brädspel, äta.

Spela kort.

Åka och äta mer mat.

Spela lite mer kort.

Snacka och kratta.

Planera inför imorgon då vi ska iväg på ytterligare äventyr!

Puss!

Likes

Comments

Hej.

Eftersom jag faktiskt skriver idag, en lördag, lördagen efter min födelsedag.... Så kanske vi förstår att det inte är så mycket partande idag. Utan idag har jag lagt ned mycket tid på netflix och att inte göra någonting helt ensam... (Har ju huset för mig själv!) Ganska skönt om ni frågar mig. Jag har lekt med min egna present (smartklockan) och försökt drömma mig iväg till kallare breddgrader där jag vet att jag skulle få mycket mer värme än vad jag får här i varma Arizona.

Nu ikväll så var jag på bio igen bara för att drömma mig iväg till en annan verklighet. Var och kollade på Hidden Figures. Vilket kanske egentligen inte är så långt borta från den verklighet vi har idag. Jag kan fortfarande inte greppa hur illa behandlade Amerikaner med mörk hudfärg har varit här... och hur det fortfarande finns de som har agg emot dom, just bara på grund av hudfärg. Är det inte lite gammalmodigt. Kan vi inte bara behandla andra som vi vill bli behandlade själva?

nu ska jag återgå till mitt kära netflixande.

Puss!

Likes

Comments

Hejhej!

Alla dagar borde vara födelsedagar! Alla dagar borde kännas som födelsedagar iaf... Idag har jag känt som om jag var oövervinnerlig! Med mycket hjälp av mina fantastiska vänner och familj jag har! Jag var på yoga, som förmodligen blev min sista.... :( fast jag inte visste det... Och så hade jag en kort men fantastik dag med Maggan! Jag fick min klocka som jag lekt lite med nu... och jag fick andra paket från min syster och faster också! Helt fantastiskt att jag kunde börja gråta av glädje för lite beasås... haha!

Ikväll skulle jag ut och käka med min date som jag har här... Nu i sista sekund har han ställt in för att hans bästa vän har födelsedagsfirade... Tydligen hade hans vän skrivit till honom igår och först sa han att han inte ville fira ute på restaurang... Väldigt virrig amerikan om ni frågar mig. Jag antar att jag ska ta mig iväg nu för att köpa pizza så ska jag kolla på bio. Om jag vill få det gjort får jag ta mej fan göra det själv. Inte går det att lita på någon inte...

Puss på er!!

Likes

Comments

Hallå!

Idag har jag tagit Maggan till skolan och hämtat upp. Hon tog i hand frivilligt för första gången idag! Vilket känns som ett stort framsteg. Jag kollade lite på vänner och pratade med delar av min familj... Det var faktiskt hälften av min närmaste familj! Hurra! Sen hämtade jag upp och vi käkade en fantastiskt lunch och hade en trevlig stund för oss själva. Pratade lite mer med mamsen och papsen innan jag gick på jobb igen.

Det har väl varit en bra dag där mina reflektioner och råd jag fått av andra hjälpt mig i denna resa. Det som är så svårt bara är att jag måste be om stöd från så många och så många gånger... Det är som om tanken tar slut för fort! Jag är dock väldigt tacksam för allt stöd jag får framför allt det stöd som kommer från oväntat håll! Även om jag egentligen är minst lika tacksam för dom som jag förväntat mig ska ge stöd.

Hos er är jag redan 24... även om min födelsetid inte varit än... Undrar om denna födelsedag kommer vara lika länge som julafton...

Puss!

Likes

Comments

Hejhej!

Idag så var första dagen på yogan! -Superkul att träffa alla tanter igen! Dom hade saknat mig så eftersom ajg var borta innan terminen egentligen slutade. Efter det så träffade jag min kära Danska, vi åt lite frulle innan det var dags att hämta från förskolan. Åkte tillbaka, åt ingen lunch... Lekte gick till parken-hade superkul! Gick hem åkte till lilla gymmet - hade ÄNNU roligare. Åkte hem åt kinamat... Superhungrig.... Vattnade blommorna och gick upp till mitt rum för att kolla på vänner... Munsåret idag har varit FRUKTANSVÄRT, det är synd att salvan jag har bara får användas 5 ggr per dag... Den är superbra! 

Puss

Likes

Comments

vilkHey!

Idag var en ytterligare vanlig dag! Vi hade en liten diskussion med farsan om hur de vill ha uppfostran, vilket JAG tycker är bra. Dock så kändes det som att vi kom tillbaka till ruta ett igen... Menmen! Jag håller på att få lära mig att vara glad över det lilla och att njuta av det som verkligen är bra! Dom vill inte ha några robotar som gör saker för att jag säger det åt dom, utan vi vuxna ska alltid ha en bra anledning. Vilket jag tror varit vårt bekymmer från början.

Typ som idag, när jag vann på Monopol! -Vilket ALDRIG hänt innan! Och att Maggan och jag faktiskt har haft fantastiska stunder, även om det började med frenetiskt gråtande i morse. Och efter en härlig eftermiddag utomhus i 20 grades värme så får jag sitta inne och kolla på vänner och äta choklad. Efter att köpt en smart-klocka som kommer på min födelsedag! Hurra! Jag fick också sms från fina personer vilket alltid är underbart... Mitt munsår håller också på att läka!

Om jag skriver det här såhär så tror jag att det hjälper mig!

Puss!


Likes

Comments