Hej!

Idag har varit en nice dag! Jag jobbade typ 2 timmar på morgonen sen blev jag meddragen till gymmet där dom också har en pool! Så jag fick röra på fläsket igen!! Dock så var det lite mycket att komma ihåg idag så vi var tvungna att åka efter en halvtimme i poolen, vilket var en skönt start på träningen! Där hade dom också en bubbelpool! Och bastu! Eftersom mamman här ska springa ett lopp snart så ska vi dit 3 dagar i veckan. Och det som också är lite roligt är att den är ca 25 yards, vilket motsvarar 23.3 meter typ. Om jag ska vara ärlig, så kändes det som jag var oövervinnerlig i den poolen, så det är ju gött!

Efter det var jag ledig ett tag innan jag skulle jobba igen så... då satt jag och hade det lite tråkigt... menmen! Det får ju mig att uppskatta livet lite mer! Kanske... Jag började jobba igen vid 3 och då var jag och hämtade de två äldre vid skolbussen sen så lekte vi dunk igen! Skitkul! Efter ett tag så lekte vi med deras nerfgun (googla ni so inte vet)! Vilket jag tror jag uppskattade mer än dom... nästan!

Efter lite pizza och chokladdryck så bytte alla om för att åka till skolan och njuta av en afrikans-kväll på skolan där den äldsta går på. Det var massor om Egypten och djur som bor i Afrika, så var det en vägg som jag inte hann gå över så mycket, så jag vet inte vad som var där... Där var också en man som spelade afrikansk musik! Jättekul att se! Tyvärr så slutade kvällen när den äldsta spydde upp all pizza och chokladdryck på gymnastiksalsgolvet... Det var vår signal att lämna... Vi åkte hem och had spydde en gång till nu ikväll.. Vi får se vad min dag imorgon har att bjuda på...! Jag tar ju hellre hand om bäbis-spyor än 8-åringars....!

JA... En kan ju lätt säga att tiden här kommer springa iväg om det fortsätter vara så här mycket hela tiden i denna familj! Vilket jag ser fram emot! Dessutom så tar dom bättre hand om mig än vad den förra familjen någonsin gjorde... Jag får svälja min stolthet och bara inse att människor en möter inte är perfekta. Dom må vara stolta republikaner, men det gör ju inte dom till dåliga människor. Jag får bara fortsätta sprida min kärlek jag har så får jag hoppas att livet i sin tur blir full av kärlek tillbaka!

Puss!

Likes

Comments

Hejsan hoppsan!

Nu är det vår i luften här! Idag var vi ute och lekte dunk med den äldsta och yngsta av barnaskaran! Superkul att lära en ny lek och vara ute i friska luften och kunna vara i den värmande solen utan att svettas ihjäl! Jag kan väl fortfarande säga att jag är ny på jobbet, vilket jag är. Men det är jag ju så det får vi ta. Idag gick vi igenom hur luncher görs, och jag fick också köra lite!

Allt har gått bra! Jag har fått ord på tankar, vilka är att detta är stressfullt och att jag känner att jag ibland kommer få en hjärtinfarkt av hur stressad mamman kan vara ibland. Dock så tror jag det kommer lugna ner sig om två veckor kanske, då vi båda har landat lite i allt, hon säger ändå att det funkar bra när jag frågar hur det går för mig.

Jag var också iväg på "kaffe" (varm choklad för barnen, dvs mig...) med min nya kompis från Finland. Som också verkar gilla film så mycket att hon går på bio ensam. Så det kan vi nog kunna göra tillsammans, mycket! Det är också hon som åker på resemånad samma månad som mig! Dock så åker jag den 5;e och hon den 28;e... HAHA! åt oss... Henne kommer jag förmodligen kunna umgås med en del här i det stora okända landet USA! Vi bestämde också att vi ska in till Phili på söndag! Hurra!

Puss!

Likes

Comments

Tjena!

Idag var de som har åldern inne iväg till skolan medans jag tog hand om bäbisen här hemma och mamman kunde ha lite tid att arbeta. Jag fick en inblick på hur dagarna ser ut och hur det är här i normala fall. Allt har funkat bra och alla överlevde!

Jag var också iväg på möte med andra au pairer. Det var väldigt trevligt att få lära känna de andra au pairerna i området. Och det visade sig att en av dessa är från au pair-skolan vi går en vecka innan vi skickas ut till familjerna! Vi båda kände igen varann och det var väl ett kul oförväntat återseende! En av de andra au pairerna ska också iväg på resemånad samma period som jag ska!! Så det skulle vara FETT om vi skulle kunna åka tillsammans!

Mamman och jag pratade också mycket igår kväll om hur vi skulle kunna göra det bäst för alla! Och idag har det varit väldigt bättre! Och utan tvekan kommer det bli bra dethär! Vi har pratat om det största problemet vilket är då mamsen och pappsen kommer förbi. Eftersom det är springbreak så kommer ju mamman vare ensam med sina 4a barn... Vilket kommer ju bli helt otroligt mycket för henne. Men dom fortsätter ju säga att dom utan tvekan kommer ge mig mer än 1 vecka iaf.

Puss.

Likes

Comments

Hejhej!

Idag var vi till zoo! det blev en snabb visit innan det var dags att ha nap! Även för mig. Jag är ju fortfarande så fruktansvärt trött. På vägen hem från Zoot så hostade bäbisen i familjen så mycket att han spydde i bilen... extremt trevligt....! Jag har ju inte tagit hand om spyor som var från annat än en vanlig bäbis.... som inte är 18 månader utan mer 3 månader... Men någon gång måste ju vara första gången...!

Jag hade paus mitt i under dagen vilket var gött, får så kunde jag prata med mamsen lite igen. Som jag märkte att jag saknar ganska så mycket nu av någon oförklarlig anledning. Jag tror att det är för att jag vet att vi snart kommer kunna kramas igen!

Efter min nap och en liten pratstund med mamsen så var det dags att jobba igen! Jag fick ta hand om alla ungarna och vi målade tekningar åt pappan som fyller år idag. Vi gömde arbetet och efter lite mer än en timme eller så utan mamman kommer hon tillbaka, alla skrattar och lever utan några skador! Success!

Sen fick vi äta lite tårta och leka lite innan det var dags att säga natti!

Såhär efter första dagen tror jag att jag utan problem kan ta hand om ungarna, dock så tror jag att jag gör det på ett annat sätt än vad mamman gör, jag är lite mer lugn och skriker inte lika mycket åt dom... Får försöka fråga om det är något jag skulle kunna göra lite annorlunda/bättre. Och hoppas på ett ärligt svar. Eftersom att jag är så ärlig jag kan vara! Och jag ska försöka hålla i huvudet att om det är något så hoppas jag hon nämner det!

Puss!

Likes

Comments

Hejsan!

Idag vaknade jag tidigt som fan. Med mag och halsont. Jag kom ner och åt ett äpple till frulle och åkte till Target med mamman och den yngsta. Vi möttes upp med moster och ett till unge. Vi åkte sen hem efter en lite tur runt omkring lilla byn här. När vi kom tillbaka packade jag upp resten av mina kläder och gick på en promenad runt gå gaten och till de närmaste stationerna här. Vi åt middag och sen så har jag gått upp i mitt rum.

Det har varit mycket snack idag, jag tror att föräldrarna är lite oroliga att jag ska vantrivas som deras tidigare au pair. Jag erkände för dom att jag tänkte lite på mamman i NYC och att det skulle vara enklare än att ta hand om 4 ungar. Nu ska ju jag inte ta ut detta i förväg. Och jag är säker på att det bara kommer vara en omställning från där jag var först. Så utan tvekan kommer ju det bli bättre! Men åter igen kommer jag förmodligen trivas bättre hos den där mamman.

Jag har nämligen fått reda på att dessa människor är stolta Amerikaner och republikaner. Även om dom inte tycker om Trump, så är det ändå som att jobba för fiender...! haha! Men jag antar att de flesta familjer inom CC kommer vara republikaner, så hur svårt ska det vara. Jag inser också att jag är vegetarian och känner mig väldigt hippie i denna miljö. Även om de är mindre strikta än den förra familjen... Men den familjen ville iaf källsortera och äta vegetariskt ibland... Vilket mamman i NYC är...!

Jag har skickat mamman ett sms och får se om hon svarar... Men jag tror jag helt enkelt får nöja mig! Även om det är som Mamman här säger, att det ska funka för alla! Därför tror jag det är bra att jag kär med öppna kort från ruta ett!

Puss!

Likes

Comments

Hej!

Det har varit en LÅÅÅNG dag idag igen. Vaknade och tog tag i det sista innan jag blev hämtad av bussen. Det var bara jag som skulle åka med denna buss... Men föraren och jag hade hyfsat trevligt! Han var från Nigeria och hade ett sått härligt skratt! Han sa åt mig att jag skulle starta eget och sprida min kunskap så mycket jag kunde! En SJUKT bra start på morgonen.

På flygplatsen var jag tvungen att packa om lite så att jag kunde få med mig allt utan att behöva betala 1000kr... Helt fantastisk känsla var det, när jag lyckades ta ut precis så mycket som behövdes och att det fanns rum i mina andra väskor! Sen var det bara att slå sig ned och vänta.

Och tror ni inte när jag sitter där och har tid att filosofera, som jag ju gör ganska så mycket... Då kommer ju den där känslan krypandes att jag gjort fel val och att jag så gärna vill åka till NYC och bo med den där mamman IST! Jag försöker påminna mig själv om varför jag valde denna familj ist, och att det kommer bli bra vilketsom!

Och visst ta mej fan gör det det!

Jag går på flyget och där stöter jag på ett par som ska träffa syskonbarn och resa till Florida för skojs skull! Vi har supertrevligt på flyget och diskuterar au pair-livet. För den ena i paret var från Albanien och hade haft kontakt med au pairer så det var ju nice att träffa någon som vet vad det är! Och hon försökte också hjälpa mig och vara trygg i det valet jag hade tagit och att jag inte skulle ångra sånt som jag inte vet skulle vara bättre.

När jag först kommer fram försöker jag hitta bagaget och mamman. Tillslut så hittar vi varann och då var det egentligen inte några konstigheter längre! Jag vet att båda familjerna jag valde mellan skulle vara bra för mig. Bara att jag tror att ett liv i NYC skulle vara snäppet mer äventyrligt och passa den bilden som jag har haft framför mig... Även om jag tror att mamman här och jag kan bli kompisar också!

Ja,, huset här har så mycket mer själ än det förra huset jag bodde i. Och rummet känns så mycket som hemma! Det är helt fantastisk gulligt och mysigt och hemtrevligt! Mammans syster var med och ät middag med oss vuxna ikväll efter att barnen hade gått och lagt sig. Vi satt uppe trots att föräldrarna var helt utpumpade och jag tror att vi alla hade det trevligt medans vi lärde känna varann!

Nu är jag helt slutkörd! Jag ska sova som på moln i min nya säng och känna att jag vaknar upp till ett hem imorgon.

Puss!!

Likes

Comments

Hej,

idag var ju då sista dagen i det varma Phoenix. Jag jobbade en kort dag eftersom familjen skulle iväg till Kansas. Så vi tog tag i dagen och var iväg till lekparken. Dit kom också bästa vännen till Maggan och bästa vännen till mig. Det var otroligt trevligt! Kul att kunna göra en sista utflykt med kidzen och ha kul med kompisar samtidigt! Jag är ju lite dum som åker ifrån detta i förtid. Men om jag ska vara ärlig så har jag nog inte kunna njuta fullt ut tidigare.

Det känns skönt att kunna få en ny start imorgon! Allt är nu packat! ...typ, dator och andra småsaker är kvar. Och jag hoppas jag kommer få med mig allt på flyget!... Det visar sig! Spänningen är olidlig!

Nu ska jag iväg och ha kul med några vänner en sista gång innan jag måste gå och lägga mig imorgon. Skjutsen kommer vid 8 imorgon. Undrar om jag kommer kunna sova något alls inatt...! haha

Ha det bra alla! Nästa gång vi hörs är jag någon annanstans!

Puss!

Likes

Comments

Sista lååånga dagen i detta huset!

Idag var jag lite på övertid... Men det gör inget, för jag hade det superkul med en sista play date med kompisarna från lilla gymmet. Vi åt lunch och lekte innan vi var tvungna att säga att det var dags att gå hem. Vi åkte hem och ännu en gång så kolllade vi på hela polarexpressen även fast vi inte får... hihi!

Jag har fått säga hej då till städerskorna som var här. Dom har varit så trevlige att ha häromkring, de har gjort så det inte känns som att jag inte är den ända personen som jobbar här. Jag sa också hejdå till den andra Nannyn som jag också blev vän med på FB. Väldigt kul att ha lärt känna henne också!

Jag kom också på den briljanta iden att jag kan läsa min nuvarande familjs nya profil på cultural care vilket var intressant. De verkar ändå som att dom har insett ett och annat när jag läser hur dom vill ha det med den nya au pairen. Också hur dom fortfarande säger att dom skulle vilja ha med dej på spontana resor med mera... Nej. Det är också coolt att se hur dom har lyckats raderat mej ur hela bilden! Inget spår what-so-ever att jag funnits här! Kanske är lika bra. Hoppas dom hittar någon som passar dom och som passar henom lika bra tillbaka.

Nu ska jag packa. Finns ingen återvändo!

Puss!

Likes

Comments

Hello!

Idag på yogan bad läraren alla att blunda i slutet på lektionen. Hon drog in mig i mitten av rummet (Vi har alltid lektion i en cirkel ist för riktade mot en vägg.) Bad alla att öppna ögonen och ge mig kärlek och omtanke i mitt nya äventyr. Jag grät, några andra grät också! Det var ett väldigt fint ögonblick! Vi kramades och jag fick höra fina ord av gamlingarna! Alltså majoriteten av människorna där inne är 60+ även om någon kanske snarare är 40 och en och annan 80 åring. Kommer sakna hela bunten!

Jag kom hem och jag och den nya nannyn snackade länge innan jag insåg att jag inte hade tid att börja packa som jag tänkte... Så det kommer jag börja med imorgon ist! Städerskorna kommer imorgon pga sjukdom. Så det är lika bra att packa efter att som städat tänker jag!...? Jag och Heather kommer iaf väldigt bra överens, så det blir ju tråkigt att åka ifrån henne också! Imorgon är sista dagen med henne! Fredag jobbar jag helt själv.

Idag lät jag också Maggan få se hela Polarexpressen även fast dom inte vill att hon ska se så mycket på film... Men vad ska dom göra? Ge mig sparken?! Moahhaha!... aja... Vi hade det mysigt iaf!

Puss!

Likes

Comments

Hej Tisdag.

Idag har detta land verkligen bevisat att hela bunten är konsumenter som konsumerar det konsumerade. ALLA som gick i Maggans klass (31 barn + 3 vuxna) skulle få något. mest var det väl ett enkelt kort med ett klistermärke. Men någon hade köpt ett mindre pralinhjärta (ni vet en liten ask formad till ett hjärta med praliner i) och gett ett var...! Själv så fick jag såklart inget, men lärarna skulle få presentkort på Starbucks... Så jag köpte mig ett pringelsrör, choklad och en cola nu till tisdagsmyset!

När jag var i affären så hörde jag något som lät väldigt likt svenska, så jag stannade upp och lyssnade lite till eftersom jag inte hade det bråttom! Och visst liknande det Svenska allt! Kvinnan var från Helsingborg och hade en liten tjej som sprang omkring i affären! VÄLDIGT konstigt att prata Svenska med någon face to face nu faktiskt...! Är inte van vid det överhuvudtaget! Men vi hade det trevligt en stund innan våra vägar skildes åt.

Idag var jag tvungen att använda en livlina.. Hehehe... Jag har gått runt och varit arg och bitter några dagar nu så jag visste att denna Lina skulle vara till stor hjälp. Att få mig på banan igen, och visst fick hon det! Nu är det ju dessutom inte så många dagar kvar här! CC har skickat mejl och vi kom överens om att kl 11 på lördag ska jag flyga ifrån Phoenix, så att jag landar 5.30 i Philadelphia! Så jävla Nice.

Idag har jag sagt till folk att jag ska packa... Men jag tror jag ljugit för migsjälv... Max kanske jag kommer plocka fram mina väskor... Eller så väntar jag bara tills imorgon eftersom städarna kommer då, och jag kommer ha mer tvättat då också... Det är väl lika bra va?! tror jag gör så.

Btw, träffade pojken jag sa hejdå till igår idag igen!.. haha PINSAAMT... Men han var lika söt igen. Sa att han hoppades att dom skulle bli kända så att jag kunde se dom igen..! Gölli!

Nu ska jag fundera vidare på om jag kommer börja packa eller inte....!

Puss!

Likes

Comments

Hejhej!

Idag har varit en LÅÅÅÅÅÅÅÅÅNG MÅÅåÅÅÅndag. Lång arbetsdag och lagom måndags-seg. Vi tog oss igenom den med bravur dock! Gick till stora parken och lekte, där var dom stora kompisarna som vi lekt med. Till en av dom sa jag att jag skulle flytta, så det var förmodligen sista gången vi sågs. Han ba - "No! Why? That's so sad!" Så jag sa åt honom att ha ett bra liv... Vad fan säger man till en 10-åring som en inte kommer träffa igen!? Haha... Jag kan ju vara bättre på att säga adjö....!

På tal om det så var jag på min sista fika med 40-åringen. Som har varit så fin emot mig... Och inte fan var jag bättre på att säga hejdå till henne heller!! Haha... Tror jag försökte säga något som inte var för klyschigt och som inte skulle vara för mesigt heller....! I ett annat språk dessutom! Fy vilken pers!... Skulle tänkt på det innan jag träffade henne!... Men men... Jag sa också att det inte känns som att det är sista gången jag träffar henne! Så vi kommer säkert ses i April när jag åker runt med mamsen och pappsen!

Nu ska jag ta det lugnt ett tag innan jag ska sussa!

Puss!

Likes

Comments

Hejhej!

Idag var det så JÄVLA svårt att ta mig upp ut sängen! Låg och filosoferade (skrollade igenom FB m.m) i sägert 3 timmar innan jag tog mig ut sängen... Då var det ju såklart SKIT bråttom till min sista träff med mamman som jag träffade på lilla gymmet! Vi tog en sista hike och åt kinamat. Pratade och hade det allmänt trevligt! Det var jävligt bra att jag hade någon att träffa, annars skulle jag bara legat i sängen hela dagen innan jag skulle jobba...

Alltså, det har varit en sån piss-dag, förutom att jag träffade henne... Jag känner bara hur mitt tålamod verkligen börjar tryta nu, att vara omkring föräldrarna här är som att gå på glöd. Inget som någon vill göra. Det ska verkligen bli helt underbart att ta mitt pick och pack och dra. Det kanske bara är bra att dom har satt upp så långa dagar nu tills jag ska iväg, så tiden flyger iväg! Skulle vara underbart!

Idag så jobbar jag fortfarande, jobbade 3 timmar nu ikväll, lägga båda bäbis och 2åring är inget en gör bara sådär ska gudarna veta. Speciellt inte när bäbisen inte vill ge upp och sova och när 2 åringen vägrar inse att hon också är trött...! Dock så fick jag ju dom till sängs ! Och båda sover så gott verkar det som! Jag kommer ha bäbisen i sovrummet intill f.om nu.. Så vi får se hur mycket jag får sova nu i veckan...!

Puss!

Likes

Comments

Tja.

Idag har jag inte gjort ett skit!.. Försökt underhålla mig med Mello och serier... Höra av mig till folk... Sen så fick jag tummen ur baken, åkte och kollade på bio. Åt på MC... Skulle först till ett ställe, men det var omöjligt att hitta p-plats, så jag åkte till en annan biograf och kollade på en annan film. Vilket var en Succe! Idag kollade jag på Lion som är film från Australien om en Indisk kille som är adopterad. Fin film. Sann historia. Berörde mig.

Nu ska jag dricka upp resten av rommen och kolla lite mer på serier. Göra ansiktsmask... Fick reda på att jag ska jobba fram till fredag också... men start imorgon kväll...! Yey! Så detta var väl sista dagen jag var ledig i Phoenix! Snart ska jag hem.

Puss!

Likes

Comments

Tjabbaaa!

Idag tog jag mitt beslut att gå till tryggheten. Jag levde farligt med den familjen jag är med nu, och det gick ju sådär... Sen så var situationen med mamman ganska lik den situationen jag har haft här, ensamt barn. Det kan ju inte vara tråkigare... Jag behöver nog lite fart och fläkt!

Så om en vecka så ska jag nog vara härifrån!! Och starta steg två av detta året! Ett gladare, mer resande och mer hemma än någonsin förut! När jag skickade mejlet till föräldrarna så skickade pappan en gif som sa att jag var hans hjälte! Så det känns som att jag valt rätt! Mamman gav mig också förhoppning att det kan vara ett bra val! Dessutom har dom haft en svensk au pair förut, som kom tillbaka flera gånger under hennes år två. Som jag också kommer få träffa! som jag också pratade med i en timme nästan igår.

Idag fick jag dock ett mejl av en familj som har en svensk pappa! Det fick jag precis efter jag tackat ja till min nya familj. Så typiskt!... Men jag fick ingen bra känsla av dom ändå, så det är nog inget jag kommer gå miste om!

Nu firar jag med rom och fanta! chips och choklad! PARTY!! (ensam i mitt rum...)

Puss!

Likes

Comments

HALLÅÅÅÅÅ!

Jaha.. Hur går det för lilla segelbåten att ta beslut egentligen undrar kanske ni? Det gör jag också... Jag har nu kommit till det att jag har två helt fantastiska familjer som jag skulle passa så bra i och som skulle ta hand om mig i sin tur också! Dessa två familjer är så olika som det går att bli! Och det är lixom som jag får det bästa av två världar. Bara det att jag kan välja en värld i slutändan ändå...

Den ena är singelmamman i NYC. Där jag skulle få en fot in i filmvärlden och kunna bo på en av världens häftigaste städer! Hon har dock ett barn som kräver mycket och jag kommer ha mycket press på mig att försöka underhålla oss. Vilket jag redan försökt göra med barnet jag har nu, och inser att det är sjukt mycket eftersom jag ska potträna igen och vara som en lärare och familj på samma gång. Detta skulle ju definitivt vara något jag inte gjort förut!

Då har jag ju den härliga familjen i Philadelphia som jag inte skulle få en tråkig stund med. 4 barn och det äldsta svenska museet i USA! Där jag skulle få följa med och uppleva en annan del av USA på köpet då dom ska iväg på semester i mitten på sommaren! Det skulle ju definitivt inte vara någon fråga om att jag skulle känna mig hemma eller inte. Det kanske är det som ändå är viktigast för mig. Att kunna ha något tryggt att luta mig emot...

Jag har försökt göra lista på vad jag känner.. Och nu ska jag gå och lägga mig med det och vakna upp med ett svar.

Puss!

Likes

Comments

Hejsan hoppsan, Snoppsan.

Idag vaknade jag efter att typ sovit 3 timmar allt som allt under natten.... Orolig som jag var efter jag skickat ett mejl till en familj som inte svarade, eftersom dom gått och lagt sig... Jag vet, jag är nog lite dramatisk, men det är ju bara du och jag som vet det, så det spelar ju ingen roll!

Idag vaknade jag upp och har blivit ÖVERÖST med mejl, sms och folk som ringt mig! Det är ju lite trevligt ändå att kunna få känna sig uppskattad. Så jag har pratat med en Singelmamma som bor i NYC, som smsade mig och var riktigt trevlig, vi skulle kunna säga att vi klickade. Jag fick också ett samtal från en mamma som bor i Pennsylvania, som hade en stor familj som verkade helt superhärlig! Båda dom ska jag snacka mer med imorgon. Så det ser jag fram emot!

Jag kunde få så mycket av dom att jag blev väldigt hård mot en tredje familj jag skypade med idag. Som inte kunde ge mig en vecka ens med mina päron när dom kommer över till USA. Även fast jag gillade familjen överlag, med mycket musik och barn. Så vet jag att jag kan få bättre någon annanstans. Så då bestämde jag mig för att göra det enkelt för oss båda och berättade att jag hade bättre deals med andra familjer!

Men IAF! Jag känner nu att inom en snar framtid skulle jag kunna leva min dröm här i USA. Antingen att vara en förälder med en singel-mamma i NYC, jobbandes med TV och ha Broadway bara ett stenkast ifrån! ELLER. Leva i en riktig Svensson-familj. Med en stor björnfamilj. Som gör allt tillsammans, har en stuga i en annan stat, och jag får följa med var de än åker! Dessutom var båda villiga att ge mig ytterligare 2 veckor med mina päron kommer hit!

Allt löser sig hörrni!

Puss!!

Likes

Comments

Hej!

Så idag fick jag pratat med Kelly, som min PD heter. Hon var en speciell prick! Ni kanske känner igen er att känna sig underlägsen personer som bara rent psykiskt har övertaget och som lixom utnyttjar det...? Lite så var det att prata med henne då hon ringde. Att jag var en unge på förskolan och jag hade kommit i bråk med någon annan och hela situationen var mitt fel. Som tur var var det inte bara jag som kände så. En av mina Svenska med Au Pairer hade haft att göra med Kelly under hennes matchning och sa att hon kände samma sak och funderar på att skriva ett brev till Kellys chef.

Iaf. När det var gjort har jag fått matchning med en familj som inte tagit kontakt med mig. Så Imorgon ska jag nog låta dom gå. Jag fick också kontakt med en familj som bor i Chicago. Där jag skulle snitta på 5 arbetstimmar/dag. Och dom har en liten hundvalp!! plus 4 barn. Mamman skull vara hemma också, hon genomgår en cancer-behandling som skulle vara slut efter sommaren så det är bara så lång tid de skulle behöva mig, så det är underbart! Vi får se om vi hinner snacka imorgon något!

Idag var jag också och vann på speldag med min Tyska vän! Det var kul! både på skipbo och monopol! Även fast jag trodde jag skulle förlora i monopol!! Så jävla fett! hihihi! Jag var också och lekte med Maggan, och hon somnade på väg till gymmet så det blev inget sånt idag... Bäbisen skrek sig hes i bilen också... slutade kvällen på topp!

Nu ska jag snart sova. Är sjukt trött. God natt!

Puss!

Likes

Comments

Hej.

Idag har jag ju gått och väntat på att telefonen ska ringa...! Väntan har varit olidlig! Dock så fick jag ett mejl från mamman jag haft kontakt med där hon skrev att de valt den andra au pairen... Så det var ett lagom nederlag! Självklart så ringde min PD när jag var inne i sovrummet och tog hand om bäbisen... Typ den enda gången som jag varit ifrån telefonen idag!... TYPISKT!

Bättre lycka nästa dag.

Idag var vi på fest. Maggan somnade i bilen på väg dit. Så jag satt och tog hand om bebban i en timme i en bil på en p-plats på basen. Det var ju mysigt!

Nu ska jag snart sova...

God natt!

Puss

Likes

Comments

Tja!

Idag var det Super Bowl! Jag gick på bio ist... Har aldrig riktigt varit så himla intresserad av sånt som gör att människor separeras för att deras åsikt är viktigare än en annan människa... Så då passar det ju alldeles utmärkt att det finns så himla många bra filmer här!! Dessutom har jag ju inte gått på bio denna helgen... Så allting pekade på bio. Jag gick med två Österrikare och vi kollade på The space between us.

Det var en helt okej film! Tjejerna jag gick med var kanske inte lika film-intresserade som jag. Som sa att den var lite seg i mitten... Men jag tyckte ändå att den är helt okej! Gullig film som kanske inte är den mest banbrytande.

Innan filmen så hade jag min första och sista möte med den nya au pair gruppen. Ni som följer mig noga vet ju att min förra LCC slutade så jag fick ju en ny, lagom till min rematch. Det var en helt ny upplevelse, bättre planerad, vi gjorde något som inte kostade alls förutom bensinpengar. Vi fick också lite fakta om hur Valentines day firad här. Och lite viktigare, som att det inte är så konstigt om vi kommer hitta skorpioner inomhus inom den närmaste framtiden...! Eller för den saken skull, SVARTA ÄNKAN!!!! Det är tur som fan att jag flyttar inom en snar framtid!

Idag har jag dessutom 7 månader kvar till min res-månad börjar. Och varit i USA i 4 månader och 30 dagar.

Puss!

Likes

Comments

Tjena.

Så idag var det möte med LCC'n vilket inte var mer än att signera ett papper som säger att vi är i Rematch äntligen. Dock så blir det ju såklart inte helt 100 förrän jag har fått ett samtal från ytterligare en person. Som är min Program Director (PD). Hon, Kelly ringer på måndag/tisdag och pratar lite närmare om vad som vi vill ha med våra nya matchningar. Då ska jag också nämna den familjen som jag råkade ha kontakt med innan det var officiellt. Vilket dom var glada för.

Idag har jag jobbat på kvällen. Vi kollade på Nalle Puh och former i olika storlekar... Extremt givande! Jag måste säga att Tigger är min favvo. Sen var det mat från igår och läggning. Allt gick väl lagom smidigt... Förutom att bäbisar är svåra att natta ibland....

Imorgon väntar mitt sista au pair möte här i värmen. Inom 14 dagar åker jag nog härifrån och till mitt hem i staterna. Nu ska jag kolla på Mello.

Puss!

Likes

Comments