Ensam

Känner mig så ensam.

Har aldrig fått känslan att någon känner sig attraherad utav mig. Jag är aldrig tjejen som blir kysst eller utbjuden på dejt. Känner mig så ensam att jag inte vet vad jag vill göra med min framtid. Kommer jag aldrig träffa någon som vill något mer? Någon som jag kommer uppskatta som person. Har alltid vart den som gillar någon men inte får det besvarat. Har aldrig vart kär i någon i hela mitt liv. Ensamheten tar över mig snart. Känner ett så stort tomrum i mig själv som jag inte vet hur jag ska fylla ut

Är det något fel på mig? Har jag en tråkig personlighet? Är jag inte snygg nog?

Trots vänner känner jag mig ändå ensam, Ensamheten får mig att känna mig osäker med mig själv och skapar ett dåligt självförtroende som bara jag själv kan göra någonting åt men inte vet hur. Vet inte vad i livet jag ska fokusera på och känner mig vilsen. Önskar bara att jag var stark och uppskattande kring hur jag är och ser ut, men mitt självförtroende är så svagt att det är svårt.

Känner mig så ensam....

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

~~~~~~~~~~~~~~~~

Just nu är jag nog mer nöjd med min kropp än jag någonsin vart. Tränar stenhårt och håller mig till det nyttigare trots att jag känner sockersug då och då men står emot. Som tur är finns det mycket frukt att välja på just nu till sommaren vilket känns nice då jag tycker om frukt väldigt mycket. Vet inte om jag kostmässigt pressar mig själv för hårt just nu men vill verkligen inte tappa motivationen och träningen så jag är hellre sträng med maten än att äta vad jag vill och inte se något resultat.

Har flera gånger under månaden känt mig allmänt ledsen och ensam. Vet inte vad det beror på och jag träffar regelbundet kompisar samt pratar med dom på sms. Tror också det är för att jag håller på att helt komma över en kille som jag har insett att det inte kommer bli någonting med. Vi har träffats till och från sen december men kändes redan i februari som att det inte skulle hålla, och på den tiden gillade jag honom rätt mycket. Just nu känner jag ingenting för honom men det gör mig ändå ledsen att jag slösade ett halvår på en kille som var så falsk. Men just nu känns det okej kring det, har kompisar runt omkring mig som är stöttande.

Resten av juni blir det stenhård träning då jag under juli kommer vara borta för det mesta och inte kommer ha så mycket tillgång till gymmet. Tänker inte ge upp den här gången, mår så jävla bra av att träna. Jag kan nu för tiden med självförtroende se mig i spegeln och uppskatta min kropp vilket jag aldrig kunnat göra hos mig själv tidigare. Det känns fantastiskt!

Ha det fint!

Likes

Comments

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Just nu känns det som att allting står rätt så stilla. Ingenting verkar gå framåt och ingenting händer

Gymmar allt vad jag kan men ser inget resultat just nu, tänker dock inte ge upp eftersom att träning får mig att må bra. Isolerat mig nu ett tag då jag vart ledig några dagar irad. Men nu i efterhand känner jag mig mer nere och i allmänhet ledsen än lättad och glad över att fått vara ensam och bara ta det lugnt. Har ingen aptit och ser mer brister med mig själv än vad jag någonsin gjort förut. Att vara för sig själv gör ju att man tänker mycket kring saker och ting, överanalyserar saker. För en månad sedan upplevde jag någonting som jag den kvällen inte hade räknat med.

Jag var ute med flera vänner på en klubb inne i stan och dansade. Vid en tidpunkt under kvällen behövde jag gå bort mot toaletterna och började tränga mig förbi alla dansande ungdomar. I farten får jag ögonkontakt med en kille, men lägger inte mycket tankar kring det. Några sekunder senare kommer jag bort från klungan med folk, helt traumatiserad. I farten har den här killen tagit strypgrepp på mig och försökt dra med sig mig mot hans håll. Det var inte svårt att putta bort honom men rädslan var ändå där. Visst känner jag nu efterhand att det kunde vart värre, men ser det ändå som ett övergrepp.

Hade dock mina vänner där som tröstade mig och fanns för mig under resten utav kvällen. Det är en så otroligt viktig sak som jag har lärt mig under mina två korta år utav festande som myndig. Utan sina vänner i närheten kan det gå så jävla illa och därför är det så sjukt viktigt att hålla ihop när man är ute tillsammans.

Ta hand om varandra och ha det fint!

Likes

Comments

~~~~~~~~~~~~~~

Äntligen har jag börjat ta tag i gymmet igen, känns så jävla skönt.

Huvudvärken har nu börjat försvinna, gick aldrig till vårdcentralen dock då jag inte hade tid, men det löste sig ändå. Fredag idag med ledigt och besök på gymmet. Har börja hitta min positiva inställning till min kropp igen och tänker nu hålla fast vid gymmandet och positiviteten.

Imorgon blir det utgång med några tjejkompisar vilket ska bli så sjukt roligt. Jag brukar inte dra in till stan och festa ofta över huvudtaget för det känns som att ifall man gör det för ofta så försvinner det roliga, det blir tröttsamt. Så imorgon får man klä upp sig lite och sminka sig lite extra, vilket jag tycker är jättekul. Älskar den känslan då jag har klätt upp mig, sminkat mig och kan se på mig själv och känna att jag faktiskt ser snygg ut för en gångs skull. Strävar ju dock efter att kunna se mig själv som snygg utan all festmejk samt festligare kläder.

Min lilla hund, som heter Olof, mår bra och vi ser över att kanske göra en operation för att få bort hans effekt i halsen. Denna operation är inte en operation man gör ofta. Den kanske inte hjälper alls men det är nog det enda vi kan sträva efter just nu, att det faktiskt går bra och att han ska slippa att bli sjuk hela tiden.

Ha det fint!

Likes

Comments

~~~~~~~~~~~~

2 år.

2 år med dig och tiden har flugit förbi så att det känns som att du flyttade in hos oss igår.

En omskakande uppväxt med omplaceringar fick du gå igenom innan du fann oss, din familj.

Till en början var du en undernärd liten rädd själ, men med kärlek och omsorg kände du dig som hemma snabbt.

Du var så glad, lekte hela tiden och gjorde såna där typiska hundsaker man såg på film.

Du gömde ben, du ylade och du la dig i ens knä så fort man satte sig i soffan, du kände dig trygg.

Du älskade att springa omkring med våra andra två hundar och du trivdes med dom precis som att dom var dina bröder.

Tills en dag, för ett år sedan.

Du blev sjuk och behövde spendera två nätter på djursjukhus.

När du väl kom hem betedde du dig som att inget hade hänt, du var frisk igen.

Men det var härifrån det gick utför.

Du gick upp i vikt och låg inne på sjukhus var fjärde månad i lunginflammation.

Efter mycket om och men konstaterade läkarna en defekt i din hals som gjorde att du fick svårt att andas.

Vi gjorde allt för att hålla dig frisk, gav dig medicin och speciell hundmat för att hålla din vikt i schack.

För några dagar sedan åkte du in till sjukhuset igen, den här gången såg det värre ut än alla tidigare gånger.

Dagen efter det ringde dom från sjukhuset och sa att detta inte kommer bli bättre.

Du kommer ständigt behöva åka in till sjukhuset pga din defekt.

2 dagar. 2 dagar av ständig oro och gråt satt vi och hoppades på att du skulle komma hem, att vi skulle få se dig igen.

Och det gjorde du.

Du kom hem och överöstes av kärlek.

Dessvärre vet vi alla att du inte har långt kvar med din defekt, att du snart kommer åka in till sjukhuset igen.

Den gången kommer vara en av dom sista gångerna om du inte blir bättre.

Därför ska jag ta vara på varenda dag jag spenderar med dig.

Min hund.

Min bästa vän.

Mitt hjärta.

~~~~~~~~~~~~~~~~

Likes

Comments

~~~~~~~~~~~~

Lördag idag och påskfirandet färdigt i min familj då vi igår åt påskmiddag med släkten. Avstod dock från att äta något påskgodis den här påsken då jag vill få tillbaka musklerna. Idag var första gången på gymmet efter 1 månad, fan vad bra det kändes. Nu ska jag verkligen satsa fram till sommaren för att jag verkligen vill kunna se på mig själv och känna mig stolt. Det jag gick upp i Barcelona har jag redan gått ner igen under en vecka efter att jag började med mina vanliga matvanor igen., vilket känns bra. Nu behöver jag bara fokusera på att få tillbaka mina muskler igen. Kände på gymmet idag hur svag jag har blivit till skillnad från förr, hahah. Men nu kan det bara gå uppåt iallafall!

Ha det fint!

Likes

Comments

~~~~~~~~~~~~~~~~

Har nu vart hemma i en vecka sen jag kom hem från Barcelona. Vilken resa. Hade så himla trevligt och kunde slappna av. Dessvärre kom ångesten tillbaks så fort jag kom hem till Sverige. När jag var bortrest så ville jag känna en frihet till att äta vad jag ville, vilket jag också gjorde och i stunden kändes det skitbra. Men samma dag jag kom hem ställde jag mig på vågen och märkte att jag hade gått upp i vikt vilket överöste mig med ångest.

Dom senaste veckorna har jag också haft huvudvärk ungefär varje morgon, vilket har resulterat i att jag inte har kunnat åka till gymmet som jag vill på morgonen längre. Jag planerar att åka till läkaren nästa vecka för att kolla upp varför jag har huvudvärk hela tiden. Jag känner i allmänhet hur min kropp känns svag vilket oroar mig. Får se vad läkaren säger.

Ha det fint!

~~~~~~~~~~~~~~~~

Likes

Comments

~~~~~~~~~~~~~~

Om några dagar bär det av mot Barcelona. Ska bli så himla skönt att komma bort från detta ständigt skiftande väder och lämna allt det negativa hemma i Sverige. Under 4 dagar vill jag bara leva livet, sola och unna mig att shoppa samt äta vad fan jag vill utan att få ångest av det. När jag kommer hem från Barcelona ska jag hitta tillbaka till min gym motivation igen samt inrikta mig på en nyttig kost. Jag kände förut att jag verkligen var på gång att få till kroppen jag vill ha inför sommaren och tänker inte ge upp på det riktigt än. Ska försöka att gymma så mycket som möjligt inför sommaren och göra det bästa utav det.

Trots mitt kroppskomplex har jag ändå förbättras så mycket sen förr. Jag ser alltid tillbaka på mig själv för 2 år sedan och blir faktiskt stolt. Det är inte mycket jag verkligen känner mig stolt över, men just hur långt jag har kommit med min vikt och kropp är en av dom. Ett körkort i handen var också en av dom sakerna. Det ligger iallafall lite positivitet bakom det negativa!

Ha det fint.

Likes

Comments

~~~~~~~~~~~~~~~~

Två veckor har nu gått sen jag fick mitt körkort i handen. Två års kämpande och ångest har nu gett resultat. Äntligen kan jag sätta mig ner och inte känna ångesten över att behöva plugga inför teoriprovet, sådan frihetskänsla.

Det som tynger ner mig mer nu är mitt kroppskomplex, igen. Under dom veckorna jag kämpade med körkortet gick jag inte till gymmet så mycket och jag har nu inte så mycket muskler kvar tror jag. Jag har också märkt av brist på aptit trots att jag har vart hungrig och jag har gått ner i vikt, inte på ett bra sätt tyvärr. Vet inte hur jag känner men har ingen aptit, det går dock upp och ner för ibland är jag hungrig och äter utan problem. Vissa gånger blir jag nästan rädd då jag är hungrig men saknar aptiten och när jag väl äter blir jag illamående. Vet inte vad det beror på alls, knappt att man får i sig frukost på morgonen. Känner en allmän tomhet och ingen ork till någonting alls, så det är väl lite som det alltid vart men inte på samma nivå som förr.

Likes

Comments

~~~~~~~~~~~~~~

Idag känns som en av dom bättre dagarna. 

Börjat acceptera min kropp mycket mer nu men det finns fortfarande mycket jag vill förbättra med den genom träning. Pluggandet till körkortet går bra och det känns hyfsat bra inför provet, ska hinna läsa igenom körkortsboken innan dess också. Träffat vänner, unnat mig att köpa lite kläder som jag behövde. Det enda som tynger ner mig just nu är mitt jobb, som jag börjar tycka så himla illa om. Till att börja med så jobbar jag deltid sedan får jag inget OB-tillägg trots att jag jobbar helger typ hela tiden. Inga lunchraster har vi heller så man får stressa i sig maten varje gång man ska äta vilket suger. Har försökt söka andra jobb men som vanligt får man inte svar utav vissa sen är det svårt att hitta jobb som passar in på en och som inte kräver att man har jobbat inom det yrket i ett antal år. Jag sökte dock ett jobb genom en kompis så där är jag en rekommendation genom henne vilket gör det lättare för mig att få jobbet. Sökte också ett annat kul jobb till sommaren som inte krävde någon erfarenhet utan bara ett glatt stresståligt humör, så det känns ändå hyfsat okej. Jag vet dock inte hur mycket mitt humör klarar av längre på mitt nuvarande jobb, snart så kokar jag över p.g.a arbetskollegor och annat. Annars rullar allt på hyfsat bra för en gångs skull.

Ha det fint!

Likes

Comments