Hej,
Igår dog min hamster Albino, han var en fantastisk vän och jag älskar honom... Jag har bara berättat en annan person. Min bästa vän. Men jag försöker inte tänka på det. Så jag har gjort om i mitt rum, ändrat sida på skrivbordet. Skaffat sminkbord, lite av det vanliga.
Jag trodde aldrig att jag skulle säga detta men jag har börjat träna för att sluta tänka på allt som händer. Ja, detta har blivit som en liten dagbok som man glömmer bort men sedan skriver man i den igen när något stort händer.
Jag var i mitt rum och städade, jag skulle precis städa Albinos bur men jag såg honom där, liggandes i sin bur utan att han andades. Inget händer. Så jag börjar gråta. Vad ska man göra när sin hamster dör? Jag bara satt där och grät.
Jaja, nog om mig... Puss puss ❤️😘


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej hej!
Nu är jag och min kusin uppe vid Dalsland! Det är typ 3 dm hög snö!! OMG!!!!! Jag och Nelly har verkligen längtat eftersom att det inte kommer någon snö alls hemma på Smögen.
Vi ska filma några kortfilmer här uppe, fota lite och bara njuta av att vara ute i snön.
Jag och Nelly var i skolan och nu är vi jätte trötta så vi ska lägga oss även om kl bara är 22...
Så godnatt
C ya ❤️


Likes

Comments

hey hey bitches! Just kidding, okey, lets talk about my favorite youtuber twaimz! He is so funny and I love him. He makes me laugh and I think that you will like him to. My friend told me about him and I can't stop watching him. He is obsessed with lamas and makes everything into a joke.

C ya ❤


Likes

Comments

The new iPhone 6 has a very good camera and a good screen. Its much bigger than the other iPhones and i just love it.

This is my first post and i will be writing one every second day.

C ya ❤


Likes

Comments