Header

​Påsken innebar alltför mycket dryck (både alkoholhaltigt och Cola), mat och godis. Visserligen var det oerhört gott och trevligt men kommer från och med idag gå från det till kaffe+snus-dieten. Jag håller mig pigg och magen blir mätt av kaffe. Så smart! Skämt åsido. Jag har blivit bortskämd hela påskhelgen med diverse goda ting och jag är helt enkelt för lat för att fixa frukost och lunch. Förhoppningsvis orkar jag fixa middag efter jobbet. 

Likes

Comments

​I söndagskväll hade jag lite tråkigt och råkade därför beställa två plagg från Junkyard. Till mitt försvar behöver jag ett nytt Vans-linne då min nuvarande har gått sönder på grund av tvättmaskinen. Det tunna tyget tål tydligen inte maskintvätt. Dum som jag var kollade jag inte vilken typ av tvätt som rekommenderades. Sweet Sktbs t-shirten behövde jag också för det känns lite drygt att betala frakt för ett enda linne. Där hade jag slut på mina bortförklaringar.

Likes

Comments

Hörde Glassbilen klart och tydligt under eftermiddagen. Antingen hade föraren många stopp i närheten eller så åkte hen bara runt och njöt av melodin. Givetvis blev jag sjukt sugen på glasstå jag passade på att köpa en glass när jag handlade inför middagen. Vet ni vilken glass jag fann? Vet ni? Veest miiiiii? Jo, "Magnus double karamell". Oh my vad gott det var!!

Likes

Comments

Jag kollade igenom de konton jag följer via Instagram. Vissa konton har ingen koppling alls till mitt liv och andra har jag slutat följa av samma anledning. Låt oss ha en snabb genomgång av vad Fulla Ankan bland annat följer:

 1. Workoutprograms: Jag vet inte hur eller varför jag följer det här kontot. Jag har aldrig och kommer aldrig följa deras råd.
 2. Facts: Ett intressant och lärorikt konto. Ibland är det rena "wtf-faktan"
 3. Tutoriainspiration: Visserligen kul att få tips och pyssel men en 30 sekunders klippt gällande sminkning är jag oerhört ointresserad av. Dels orkar jag inte sminka mig så grundligt som de gör och dels...ja det var nog bara det.
 4. American Dad: Det enda jag kan säga, varför inte?!
 5. Cuteanimalsco: Är jag 7 år? Nej men jag är förbaskat förtjust i djur.
 6. Sportbikeaddicts: Jag kan nada gällande motorcyklar och motorsport. Men hur snyggt är det inte och det verkar lika sjukt roligt att hålla på med motorsport.
 7. Everwave: Alltså jag vet inte ens vad det här är eller varför jag följer det...
 8. Quokkaposts: Ni hör bara på namnet...
 9. Cleo_forpresident. Hon var ju en stor favorit gällande julkalendern! jag vill adoptera henne, bjuda på bullar och prata om getbajs. 

Det finns ytterligare nödvändiga, onödiga och wtf-konton jag följer, för man måste ju hålla sig sysselsatt på bussen eller toaletten. Ni som säger att ni inte har med er mobilen till toaletten ljuger.

Likes

Comments

Jag väjer att besvara en lista med diverse frågor jag googlade fram. Den främsta orsaken grundar sig på att jag kan lägga ut en selfie.

Namn: Har ni missat det är det tragiskt. Mitt namn är Fulla Ankan. Jag har också smeknamn jag inte uppskattar.

Reser helst till: Ett varmt land med god mat, fin natur och spännande kultur. Man ska helst också kunna köpa maten och alkoholen billigt.

Favoritmärke: Definitivt inte blåmärken, höhö. Jag gillar Vans, SVEET SKTBS och Adidas. Om Junkyard läser det här kan ni gärna skicka lite kläder.

Träning: Hahha...hahahah! Min träning är att gå upp för trappor, de två minuterna till affären och bussen.

Senaste fyndet: Spontant tänker jag på de två ekologiska ketchupflaskorna jag fick för 20 kr. Okej, det där lät inte patetiskt, jag köpte en stor matta billigt också. Det där lät inte bättre.

Senaste personen som du fick brev av: Av en girig jävel som kräver mig på pengar varje månad. Kan även kallas räkningar.

Kan du stå på händer: Trots att åldern börjar påminna min kropp når jag fortfarande ned med mina händer till fötterna, och kan stå på dem!

Favoritmat: Chips. Kan man påstå något så löjligt att frukt är godis är chips mat. 

Allergier: Laktos. Jag kan också bli lite lustig av alkohol också. Jättekonstigt. Jag tål inte heller gift tror jag, menhar aldrig fått smaka och etiketterna hotar mig till illamående och döden.

Hur mycket kaffe dricker du? Minst två koppar under vardagen, jobbar jag helg blir det även då. Jag dricker alltså främst vid arbete och inte för att det är gott. Dessutom är det gratis kaffe så det blir mer än två koppar bara för det.


Om ett resebolag läser min blogg och ser bilden förstår ni varför jag behöver resa till ett varmt land. Jag kanske råkade bli blekare på grund av ljuset men jag behöver fortfarande sol. D-vitaminbrist är en allvarlig grej! Ni resebolag erbjuder personer som är stora inom sociala medier resor för att de ska representera ert resebolag, låt mig få instagramma och blogga om er också! Snälllaaaaa!

Likes

Comments

Hade jag fått kännedom om en flygande spindel (som säkerligen finns i Australien) hade jag inte valt att flyga iväg med mitt paraply. Spindlarna finns för Guds skull uppe i skyn! Om jag skulle se en sådan spindel på marken hade jag helt enkelt sprungit iväg och gömt mig i snön. Visserligen kan jag inte flyga med ett paraply så det enda alternativet  är en snöhög. 

Likes

Comments

Jag fascineras över hur mycket grus min sambo lyckas släpa med sig hem. Det ser ut som han försökt råna en sandlåda. Jag är en blomma mördare och han en sandlåda tjuv.

Likes

Comments

Jag är vad man kallar det en "ofrivillig blomma- mördare". Nåja, jag har själv utformat begreppet och givit mig titeln men om begreppet "ofrivillig blomma-mördare" skulle finnas i ordboken (vilket det inte gör, jag har redan kollat) så hade någon givit mig titeln. Mamma skulle kanske gjort det. Jag ska ge er tips kring hur man avslutar detta barbariska beteende:

 1. Börja vattna din blomma eller växt.
 2. Om din blomma/växt efter två veckor utan vatten är död ska du hets vattna den. Det vill säga dränka den i vatten.
 3. Din blomma/växt kommer sakta med säkert återigen resa sig likt en ståtlig giraff. Du har nu lyckats rädda din blomma/växt.
 4. Likt måna beroenden kan man få ett återfall, vid det här sceneriet är du en så kallad "ofrivillig blomma-mördare", och du kommer återigen glömma vattna den.
 5. Hets vattna stackaren.
 6. Vid det här laget är din blomma/växt förlorad likt en getings kamp i ett glas saft. Du är liksom blomman också förlorad och du kan nu köpa dig din första plastblomma eller plastväxt.

Gör som mig, köp plastblommor! Och en tjusig vas att ställa dem i.

Likes

Comments

Man tror att man känner sina vänner sedan 10 år tillbaka, men nej. Min lille vän besvarade min fråga vad hon odlade i köket, gräs svarade hon. Hon sa att det var till hennes marsvin men jag tycker att det är lite väl att låta sina marsvin röka. Skämt åt sido, att det var till marsvinen är bara en bortförklaring.

Nej, det är gräs som djur äter. Ni vet det gröna på marken.

Likes

Comments

Jag har en patetisk händelse att erkänna. Jag high fivade mig själv idag då jag helt själv, med mina värdelösa svaga armar lyckades lyfta över det tunga vardagsrumsbordet till den nya mattan. Så fuckin grymt. Jag förtjänar en applåd.

I och med lite nya ting till lägenheten genomförde jag en grovstädning av lägenheten. På grund av det har jag lite extra vuxenpoäng att göra av med, vem vill bli full till helgen?

Den tjusiga lampan bjöd jag på under en aktion. Hur coolt är inte det?! Jag blev däremot lite besviken gällande aktionen, jag hade förväntat mig att en häst skulle aktioneras ut. I Emil i Lönneberga gör dom ju det. Den stora mattan köpte jag på REA hos Lagerhause, de två övriga tingen kommer från IKEA.

Likes

Comments