Header

Hej på er!

Nu har vi äntligen fått vintern hit upp, nu är klagar man för det är himla kallt, 23 minus. Då kan man kalla att det är kallt ute. Man springer mellan byggnaderna för man inte vill frysa till en isbit direkt. Det är mycket kläder som gäller. Nu jobbar jag hela veckan tills Söndag som jag är ledig. Äntligen får man jobba mycket, så man vill ha det! Tyvärr inte så många timmar varje dag men verkar som cheferna kanske kan fixa lite längre dagar för en, men vi får väl se. Men ha en bra dag!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

God fortsättning! 

Nu har julen varit över, känns rätt härligt faktiskt. Fick jobba 11 timmar så den dagen försvann rätt fort. Mellan dagarna nu har bara bestått av jobb och idag så är jag ledig. Ska träffa en kompis som har kommit upp och ska försöka hänga med och åka lite skidor. Det kom ju lite ny snö så tror att backarna är ännu bättre nu. 

Imorgon är de ju min födelsedag, känns så konstigt. Har ingen känsla alls för de, tror de kommer kännas som vilken dag som helst, Jag och Sandra har pratat om att gå ut och äta idag eftersom jag är ledig och hon fyllde år igå.r. Så det blir lite speciellt iallafall. Men får se vad som händer ikväll. Men ni får ha en bra fortsättning! 

Likes

Comments

Första gången man gjorde julskinka! Vi fuskade faktiskt lite så vi köpte en färsig kokt men sedan gjorde jag resten själv (så många moment... eller inte) Är iallafall väldigt stolt! Den var till och med god ;)

Likes

Comments

​Nu har hon kommit upp!! Vi har bott ihop nu i några dagar och vi fick det precis som vi ville, bo ihop och få ungefär samma arbetstider. Det är väldigt roligt att hon har kommit upp. Idag så tog vi på oss skidorna och gav oss ut i backen. Tyvärr inte jättebra backar idag heller, men man får ha tålamod. 

Det är härligt att det har dragit gång på riktigt och att det finns något att göra på jobbet. Imorgon är det redan julafton. Jag har verkligen inte julkänsla alls men ska äta lite julmat med Sandra på Fredag eftersom det är jobb hela dagen imorgon. Tror det blir en bra jul i år också!

God Jul på er! 

Likes

Comments

Det är så fint här hela tiden. I Göteborg så försvinner frosten direkt när solen lyser, men det gör den inte här. Man kan gå ut efter 12 och ändå är de lika fint ute. 

Idag så hade vi ett möte på jobbet, vi gick igenom lite saker i menyn och kollade så man var säker på alls osv. Kändes väldigt härligt att gå igenom allt tills helgen. Det är då det kommer smälla.. Det kommer komma så många nu till julen och då har vi fult att göra. Det är tyvärr inte så bra vinter väder, så därför kommer vi behöva leverera ännu bättre för man vill göra gästerna nöjda ändå, glada att vara här. Men jag tror de kommer gå bra, vet att man tror de kommer vara värre än vad det är. Restaurangen kan inte bli mer än full! 

Ikväll blir de tv som gäller, halsen början bråka så vill ta det lugn så den kan repa sig. Men ha en bra kväll! 

Likes

Comments

Ute med tjejerna jag bor med och åka lite i Tandådalen idag. Har bara varit där en gång innan och det är verkligen mycket bättre backar. Lindvallen så är de mest blåa och röda backar. Man vill ju ha lite utmaning med svarta backar. Vi gick upp lite tidigare idag också för att hinna åka innan backarna blir förstörda. Så det är et tips ifrån mig, var ute i tid och hellre sluta tidigare. Vet att det är jobbigt att gå upp på morgonen men bra backar är toppen! Det är då de är som roligast.

Nu blir det att vila en stund och sedan blir det jobb. Igår var det jätte mycket att göra så jag är beredd på de värsta!

(Mobil bilder tyvärr)

Likes

Comments

​Då  var det Måndag igen, lite små trött efter gårdagens utgång. Vakande upp hos några vänner eftersom dom bor så mycket bättre till än vad jag gör. Åkte hem och gjorde mig ordning och snart ska man iväg till jobbet. Tror det kommer vara jätte lugnt på jobbet idag så får se när man kommer därifrån. Kvällen blir annars lugn så man kan köra 100% på gymmet imorgon!

Känns väldigt härligt att få in en vardag här också, man försöker leva på samma sätt som man gjorde innan och det känns som man har fått in de. Härligt!

Likes

Comments

Då var det redan tredje advent, det går så fort! Det är bara 11 dagar kvar tills Julafton. Tyvärr så blir det inget speciellt för min del. Hade ju gärna vilja vara hemma med familjen och släkten, men tyvärr så blir det inte de. Än sålänge så är jag ledig, men hoppas på att dom behöver en till. Annars så löser det sig säkert ändå.

Morgonen bestod idag av ett gym pass. Väldigt härligt eftersom man var helt ensam igen, man är nämligen inte så van av detta. Snart ska jag dra mig mot jobbet, så hoppas jag att man sluter i tid idag, så man kan dra ut efter jobbet. Hade varit roligt eftersom det är p-Söndag!

Likes

Comments

​Hela tiden som jag har bott hemma så har jag alltid skyllt på att jag inte kan fixa nyttig mat bara för att föräldrarna gör maten till en. Men nu är de slut på detta. Det är jag som lagar mat varje dag och varför inte då göra nyttig och lätt mat? Hur långtid tar de att skära upp några grönsaker istället för att ha makaroner till eller något liknande. Klart man inte behöver äta sallad varje dag men nu ska jag försöka ändra kosten lite. Tror det kan bli bra i slutet! 

Likes

Comments