Hej allesammans, så nu är det påsk och jag har precis kommit hem från mina kusiner i Halmstad. Nästan hela lovet har gått och jag har knappt varit hemma över huvudtaget haha, först var jag och sov över med Petro och Tilda från lördag och söndag och sedan var jag och sov över med Cajsa Sanna, Ida och Petronella. Och nu har jag precis kommit hem från att ha övernattat hos kusinerna i deras gäst stuga. Dock fick jag kanske bara 2 timmars sömn eftersom jag blev dunder förkyld igår kväll och har legat i förkylnings dvala hela dagen (vi lossas som att klockan två är slutet på dagen, ok?). Men i gårkväll fick jag för första gången slå på en pinjata (stavning?) och det var fett kul! Vi körde också ett sådant race när man har ett ägg på en sked och så springer man med skeden i munnen

Så nu sitter jag här och längtar till den varma duschen som jag kanske bör ta nu direkt och till det varma téet som jag ska börja koka snart. Känner mig så gammal just nu när jag sitter här i min mammas stickade kofta som jag fick låna (hade ingen tjocktröja till kusinerna men frös ihjäl, annars skulle jag inte ha på denna.) och längtar efter mitt Té haha!

Cyberkram<3

Tips: Checka in denna coola video från Liseberg, då man får se hur det är att åka Helix! (Är dock för feg för bergochdalbanor (min bästis har lovat att hon inte kommer tvinga upp mig i Atmosfear iaf, lugnande..))


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments