cirkus en vecka har gått sen jag sa att jag ska bärja träna på allvar. Vågen hemma säger -1.5-2 kg beronde på vilket humör vågen är på. Vågen på gymmet säger -3kg fast jag väger ändå 3 kg mer på den än vågen hemma. Vem av dom ljuger?! Hur som haver så går de väl framåt eller neråt eller åt nått håll.


Tillägga att Orsa Kommun står inte högt hos mig just nu. Dom har grävt båda sidorna om huset så jag tar mig knappt ut från lägenheten och de är ett jävla liv hela tiden.


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

  • 638 Readers

Likes

Comments

De här med att ta "hand om" mig (snygg kropp) har ju gått käpprätt åt helvete. och ikväll insåg jag ( förutom att vågen på gymmet måste ljuga så inåt) att de är sju, SJU(!!!!) veckor kvar till power meet. Min tanke har varit att jag ska vara i snygg form tills dess och de ska nu alltså ske på sju veckor. Jag blir matt bara av att tänka på de. Och jag funkar som så att jag måste göra tävling av de hela så om jag inte lyckats gå ner 5 kg till måndagen samma vecka PBM så måste jag vara chaufför under heeeela power meet samt resten av sommaren! Dags att skicka i 6:ans växel! Må jag klara detta!

  • 599 Readers

Likes

Comments

För ca ett år sen började jag processen att gå från knalligt rödhårig till blond. och lagom till vintern började jag få den blonda nyans jag ville ha, och även längden på håret men som många vet är blekning döden för håret så längden fick klippas av igen. Förra veckan besökte jag min frisör och blev återigen mörkhårig. De kan ju inte ha blivit sån skillnad egentligen eftersom ingen har riktigt lagt märke till de! så nu ska jag köpa mig en blond peruk som jag ska bära ibland när jag saknar mitt blonda svall (nä!)
Fast de roliga på bilden längst ner ser mitt hår rött ut vilket de inte är. inte ens lite.


  • 607 Readers

Likes

Comments

starkt. Nä nu jävlar räcker de!

jul och nyår är över och ingen är mer glad än mig. Fått fina julklappar och födelsedagspresenter men en grej gillar jag inte. jag är härmed tvungen att använda en HÅRSNODD för att få igen byxorna. eller inte att få igen utan att få dom att hålla ihop. seriöst. nu är de träning och nytta som gäller. De här funkar inte mer!

Glad påsk på er!

Likes

Comments

Nu har jag gjort en del halloweenlooker men jag behöver träning! fast de är så kul! jag var in på en leksaksaffär och köpte specialsmink men tyvärr så är de inte bra grejer. Den vita ansiktsfärgen är helt omöjlig att få till bra och redten av färgerna att superdåligt pigment.

Likes

Comments

Ibland är man med om grejer som man finner något lustiga, rent av obekväma. Som till exempel när två personer går ut ur matbutiken samtidigt som dig. Dom går några steg framför dig och du inser att dom ska åt samma håll. Man håller tummarna för att dom ska svänga av när som helst men de händer inte. Dom fortsätter och går EXAKT samma väg som du ska ta. Dom går och pratar och eftersom du går så nära så hör du allt dom säger, men du kan inte riktigt komma förbi för att dom går så pass fort att ska du ta dig förbi blir du tvungen att springa och hur konstigt ser inte de ut? Men dom går även så pass sakta att du kan inte heller sakta av farten och gå ännu saktare för då ser de istället ut som om du är efterbliven. Så de slutar med att du går bakom dom så pass nära att dom antagligen upplever dig som obehaglig. SNÄLLA sväng av nångång! När dom väl gör de tackar du för sällskapet och hoppas att de INTE händer igen.

Likes

Comments

Jag har äntligen hittat bästa silvershampoo till mitt hår! Fudge clean blonde. Igår efter att ha blonderat utväxten var de något gult så jag hade i silvershampoot och de blev perfekt efter. Jag hade i de kanske nån minut för länge så någon slinga blev faktiskt lila men jag tycker helt ärligt att de blev effektfullt, så pass mycket att jag funderar på att färga i nån lila slinga i håret permanent. Men de är ett senare projekt. Hur som haver, mycket prisvärt(99kr på nätet) för en så stor flaska, doftar skumbananer och funkar skit bra! Den får 5 poäng av 5 möjliga!Likes

Comments

 

Jag älskar att titta på hennes youtube videos! Här är en när hon ska sminka sig på fyllan


Likes

Comments

i mina glas utan jag gör ljuslyktor av dom. Det är superenkelt och de blir snyggt! Jag har tagit vinglas och vanliga små glas. De enda du behöver är maskeringstejp, strösocker och äggvita.
Börja med att tejpa runt glaset ca 1 cm ner från kanten på utsidan. Häll i äggvita och snurra runt glaset och häll ut. Doppa sen kanten på glaset så att kanten ovanför tejpen blir "äggad"(?). Häll därefter i socker och snurra runt så att de kommer socker överallt. Doppa sen ner glaset så att biten utanpå glaset ovan tejpen får socker på sig. Låt torka. KLART! Tar max tre minuter per glas.Likes

Comments

Jag har på senare veckor(månader) börjat få en släng av åldersnoja så när jag idag kommer hem, kollar brevlådan och finner de här dog jag lite:

Likes

Comments