God kväll

Det har inte blivit så mycket till bloggning denna vecka heller då Fabian & Agnes har kommit hit, vilket är Tyras kompisar från Sverige. I söndags på morgonen tog jag och Tyra tåget till flygplatsen i Malaga och mötte upp dem och sedan åt vi lunch tillsammans. Efter det valde jag att gå hem och plugga innan vi möttes upp igen för att äta på Conrados, vilket var mys. Sedan dess har skoldagarna bestått av stress, och resterande tid har bestått av resturangbesök, salsa och att göra andra roliga saker med Fabian & Agnes.

Nu ikväll var vi och åt Tapas på en jättemysig resturang, efter det gick vi vidare till ett annat ställe där även Cornelia mötte upp oss vilket var kul. Senare tog vi taxin hem och nu är det snart tid för att sova. Jag har sovmorgon i morgon vilket ska bli så skönt, äntligen få sova lite längre förhoppningsvis. Annars så är det snart helg, vilket känns bra så klart! Fredagen inleds med att baka pizza & kladdkaka med en hel del från skolan, sedan blir det att fira lite kompisar här som fyllt år under denna vecka. Lördagen kommer bestå mestadels av Ronda vilket är en stad uppe i bergen som vi ska till med vår spanska kulturkurs, det ska däremot spöregna och bli kallt så vi får se hur det går. När det är avklarat ska jag sova hos Sofia S i Mijas vilket blir mysigt, sedan tidigt hem på söndagen och plugga hela dagen. Det är väl så planerna ser ut för tillfället.

Kram

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

  • 11 readers

Likes

Comments

  • 44 readers

Likes

Comments

  • 64 readers

Likes

Comments

  • 87 readers

Likes

Comments

Äntligen helg

I går fick vi efterlängtad helg igen, däremot kanske ej lika välförtjänt då vi var lediga hela onsdagen. Men då skolan i går hade tagit slut så gick jag, Tyra & Sofia och fikade och kom hem lagom till middagen, haha. Därefter så sminkade jag mig och fixade mig och mötte sedan upp Amanda på tåget som vi tog in till Funkan. Vi socialiserade oss med ungdomar från skolan hela kvällen ute på stan vilket var trevligt. Vid halv tre var jag hemma igen och väldigt trött, så då var det godnatt.

Denna dag är däremot redan efter känns det som. Jag vaknade första gången i morse vid klockan halv elva, sedan somnade jag tydligen om och vaknade inte förrän vid fyra. Vilket var för lite mer än en och en halv timme sedan, ångest är det enda ordet att beskriva det med. Planerna var i dag att plugga hela dagen och göra bort allt så att jag ligger i fas. I morgon landar nämligen Tyras kompisar här, så då lär det inte bli särskilt mycket plugg. Därför var planen att allt skulle göras i dag. Kan erkänna att jag inte ens försökt börja än, men jag får helt enkelt stanna hemma i kväll och försöka göra bort så mycket som jag hinner med.

Kram


Tro det eller ej, men det går att sakna kyla trots att man bor i ett land bestående av palmer året om

Likes

Comments

  • 134 readers

Likes

Comments

  • 146 readers

Likes

Comments

God kväll

Det känns verkligen som helg och som att det vore söndag i dag. Det blir väl så när det är en ledig dag mitt i veckan. För i dag är det nämligen Spaniens nationaldag vilket innebär ledighet, väldigt skönt! Det innebar även utekväll i går. Efter skolan var det salsa som varje tisdag, det var roligt och tog snabbt igen de stegen jag missade förra veckan då jag var sjuk. Då salsan var klar så var vi lagom varma, haha. Jag & Tyra gick och mötte hennes mamma nere vid stranden och sedan gick vi hem eftersom Tyras mamma skulle hälsa på värdfamiljen och lite sånt. Plus så flyttade Tyra tillbaka hit då hon bodde med sin mamma under en vecka, skönt för henne skulle jag väl säga. I alla fall så sminkade vi och fixade oss lite innan vi gick ner för att äta middag, men den var långt ifrån god så det slutade med att vi åt ute. Vi var iallafall ute resten av kvällen och besökte även ferian en kort stund, men vi hade roligt och vi hängde med många trevliga personer.

Sov enda till klockan tolv i dag, vilket jag inte gjort på länge. Det var skönt och även välbehövligt då jag gick och la mig alldeles för sent. Jag, Tyra & Sofia bestämde oss i alla fall för att beställa mat och sedan åt vi det. Plugg behövdes sedan göras, så fick en del gjort innan det var tid för att gå och fika. Det var mysigt men sedan gick vi hem igen för att återuppta pluggningen. Det är ett fysikprov som ska göras i morgon, och skulle väl säga att jag inte är så förberedd som jag borde vara. Men min ork har tagit slut och har absolut noll motivation gällande allt som har med skolan att göra, och bättre blev det inte när jag missade en hel vecka och därefter ligger efter en hel skolvecka. Det har hur som helst varit jäääääätteskönt med en ledig dag, och jag börjar faktiskt inte före halv tolv i morgon. Så klara mig igenom dagen ska jag nog göra och sedan är det ju faktiskt fredag igen.

Kram


Likes

Comments

  • 203 readers

Likes

Comments

  • 225 readers

Likes

Comments