Nu är jag äntligen hemma. Känns skönt men samtidigt ganska overkligt.. Alla som varit utomlands förstår nog vad jag menar. Man lämnar ett hem, ett helt liv och kommer aldrig mer tillbaka. Självklart kan man hälsa på osv men det är inte samma sak då längre. Äsch, ska inte deppa mer nu utan istället glädjas över dessa fem fantastiska månader. Har lärt mig så otroligt mycket, både om mig själv och andra, utvecklats och framförallt haft den bästa tiden i mitt liv. Tack till alla som bidrog till det <3

Jag landade i söndags. På Arlanda väntade familia med Sverige flaggor haha, äkta finisar. Vi åkte sen hem där en överraskning av världen bästa vänner väntade. Vi åt middag, snackade igenom allting som hänt och bara hade det trevligt. Är otroligt glad över att vara hemma och att få sova i min egna säng, hade börjat tröttna lite på min lilla 80 centimeterssäng i funkan. Borta bra men hemma bäst ändå!

En liten blandad kompott av bilder från sista veckan. Älskar er och tack för detta!!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

3 och en halv dagar kvar ungefär innan jag åker hem. Känns helt overklighet.. Tiden har gått så fort! Ska carpa som tusan de sista dagarna nu kommer antagligen inte uppdatera alls. Ville bara slänga in ett snabbt inlägg om att igår var vi på Tarifa som ligger mittemot Afrika, så nära som man kan se över! Otroligt vacker strand, men väldigt sandigt och blåsigt haha. Vi surfade och tjillade kant i sanden, var helt klart en av de bästa resorna. Ikväll är det sista middagen med goats aka squad. Kommer sakna våra myskvällar på Vronkans balkong :(

Hade de gött!

Cred till Freddyboi som tog denna bild <3

Likes

Comments

Nu är värmen här på riktigt och vi har endast 20 dagar kvar till vi åker hem så igår styrde Felix poolparty! Var en riktigt nice med bra häng, bad och grillning!

Kommer verkligen sakna alla och hur vi umgås här. Man blir som en liten familj typ. Mysiga bilder på familjen kommer här iallafall, snodda från diverse finisar.

Likes

Comments

Hallå igen!
Från torsdag till idag så har det varit Feria Internacional De Los Pueblos här i Funkan! Det är som en slags festival där alla nationaliteter som bor här får ha egna små stugor, så kallade cazetas och representera sitt hemland med diverse saker som mat, dans, musik och mycket mer. Låter inte som värsta grejen kanske men oj vilka festligheter det har varit! Haft så himla roligt. Ätt grekiskt och marockanskt, dansat samba och bollywood samt fått se på en hel del häftiga kulturella ting. Inne i Egyptens tält dansade de magdans, inne i Brasiliens var det salsa och i Hawaiis tält kunde man få drinkar i stora ananaser! Allt detta sker på ferian, ett slags torg där de stället upp alla tält samt karuseller och spel/kioskstånd.

Vi är lediga idag också, då det är en röd dag i Spanien. Otroligt skönt att få en extra helgdag. Imorse gick jag och Emma och tränade på stranden, efter det tog jag en morgonkaffe. Nu ska jag snart bege mig hemåt och plugga, sen blir det poolhäng!

Likes

Comments

Hola! Idag har det hänt grejer, ännu en studieresa! Denna gång bar det iväg mot Granada för att se Alhambra, en "stad" uppbyggd i staden.. Om ni förstår haha! Det står kvar efter från när Spanien styrdes av muslimer och anser vara ett av världens sju underverk! Jag har tagit mer bilder med systemkameran, så de får ni se imorgon! Puss

Likes

Comments

Söndagsångesten är tillbaka i vanlig ordning och pluggar just nu. Tidigare idag hängde jag på la playa con mis amigos, sjukt nice! Igår tittade jag, Emma och Johanna på spanska talang, var intressant.. Alla sög i princip och de mest oväsentliga talangerna och vi insåg i slutet att det var finalen som pågick?! Sorry Spanien, är nog bäst att ni håller er till tapas och fotboll faktiskt.

Veckan som kommer innehar mycket plugg, 3 (4 om man räknar med HP) och 2 inlämningar. Pjuh, får se om jag har gått in i väggen innan den är slut.

Hade, haj!

Likes

Comments