HeaderDet händer mycket i mitt liv hela tiden, det är som ett tivoli egentligen. Men det sista har allt rullat på ganska bra faktiskt, jag har skaffat mig världens bästa pojkvän som stöttar mig i precis allt, som ger mig trygghet på riktigt, som är stolt över mig och tycker om mig för den jag är.. alltså helt annat än vad jag tidigare har upplevt och det hjälper verkligen mig att komma framåt i livet, kan släppa på de förflutna och det är helt underbart. han gör mig lycklig på riktigt! 

Då jag träffat denna underbara man betyder ju de att vi i stort sätt bor tillsammans just nu i en mega fin tvåa som ligger jäkligt centralt, och det är väldigt skönt att slippa att bo mitt ute i skogen hos mor & far. Nu kan jag ta mig vart jag vill utan att tvinga någon att köra mig, jag har 3 minuter till solarium och mataffär, 2 min till gym! det är helt perfekt! 

och nu när det mesta i mitt liv är positivt tänkte jag börja blogga på riktigt, kommer skriva om min modell karriär, jakten efter en ny lägenhet och arbete.. så puss så länge så hörs vi snart ;D

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Tiden tickar på, känns som att ju äldre man blir, ju snabbare går tiden.. fast på något sätt går allt ändå i slowmotion.. Blickar man bakåt får man en chock och undrar vad som hände.. åren rusar förbi, men jag står kvar i kvick sanden. 

Fastnar ofta i tanken på hur mitt liv hade sett ut om jag gjort andra val, om jag tagit en annan väg. detta var inte vad jag planerade för mitt liv, vad fick mig att välja som jag gjorde?

jag borde stuckit för länge sedan, innan de gick snett, innan jag blev förstörd.. fy fan vad bra de hade kunnat vara...

Likes

Comments

Just nu är det fööör mkt som händer, så min hjärna har tagit semester och lämnat mig i sticket.. Står och stampar som en tok och kommer verkligen ingenstans.. Det är bara tusen tankar som snurrar runt, runt, runt!

I lördags natt så brast de för mig.. För första gången detta året så rullade tusentals tårar ner för mina kinder och just då förstod jag inte varför.. Jag har stängt in allt som hänt sedan oktober förra året, intalat mig att jag är stark och skiter i allt. Skrattat bort de som vart jobbigt och vandrat vidare. Men i lördags tog det verkligen stopp! Har samlat på mig mkt det sista så de behövde verkligen komma ut, även om jag är totalt utmattad så känns de faktiskt bättre och jag börjar lägga de bakom på ett bättre sätt!

Starkaste känslorna som plågar mig nu är nervositet inför operationen på TORSDAG!! Och stressen inför festivalen.. Inget är fixat, planerat eller köpt.. Så paniken är ett faktum :(

Likes

Comments

Kom iaf ut en sväng idag och fick träffat lite folk! Nyktert som alltid nu för tiden.. Men man kan ha roligt iaf :)

Började med en mys kväll med min bästaste bästa vän, sedan lite street race och en tur till stan så rastlösheten har nu övergått i trötthet :) men just nu snurrar tankar om vad man hört under kvällen runt i huvet...

Vad är de med killar egentligen.. Överdriva och skryta!? Varför är det så svårt att hålla sig till sanningen eller bara hålla käften?.. Det är ju bara pinsamt och riktigt patetiskt haha

Fick nämligen veta att jag haft sex med en kille flera gånger.. Och det var mer än vad jag visste!! Han måste drogat ner mig, kidnappat mig, satt på mig och kört hem mig igen.. Kanske borde göra ett pisseprov och kolla om jag har droger i kroppen.. Haha har god jävla lust att ringa fanskapet och fråga om det var skönt för jag har ju missat detta totalt..

Så vad fan är grejen lixom!? Kan ju bara hoppas att han kanske växer upp någon gång den lilla pojken.. Men fuck it for today nu ska jag sova! God natt!

Likes

Comments

Den kommer smygandes.. Det rycker i benen, fingrarna kan inte vara still, stress, stress, stress.
Vad fan ska jag hitta på? Varför ringer ingen och säger "tja gör dig klar, kommer och hämtar dig nu så hittar vi på nått skoj" men nej! Telefonen är tyst som en överkörd huggorm.. Orkar inte jaga, orkar inte övertala, orkar inte vara uppfinningsrik.. Om jag inte orkar göra nått åt min rastlöshet kan jag ju inte gnälla heller!? Fast jo de kan jag!

Jag kan spy galla över vilka tråkigt "vänner" jag har, över att jag har 2kr att leva på tills den 30de.. High life! Känner att jag är extremt jävla positiv idag.. Men man får ha dagar då allt är skit, bara de stannar vid dagar och man inte låter de gå veckor, månader och år.. :) bla bla bla

Hoppa in i en dusch så kanske jag blir på bättre humör.. En cigg till först bara, vågar inte ens tänka på hur mkt jag rökt idag haha puss / BAM

Likes

Comments

Måndagar är ju egentligen en gyllene dag för att ta tag i sitt liv, har nog alltid varit så iaf för mig! Men nu orkar jag inte vänta till måndag!

Den senaste veckan har jag inte gjort något annat än flummat runt, har haft en riktig down period.. Och det innebär att jag skiter fullständigt i allt! Jag går runt i mina joggning byxor här hemma och funderar, kedjeröker och sover! Att jag har tusen saker som verkligen borde göras rör mig inte i ryggen! Tills jag vaknar upp och inser vad jag håller på med, ångest över bortslösad tid, pengar brist och stöket jag lyckats skapa i mitt liv under dessa perioder..

Idag när jag vaknade kom jag på att mitt rum är i totalt kaos och är i stort behov av en mega städning, jag kom på att fakturor är svåra att betala utan pengar och fler räkningar till Inkasso är jag inte sugen på.. Jag måste även få tummen ur att kasta av mig tröjan och ta bilder och skicka in till kliniken. Jag borde även ringa min kontaktperson och se hur det går med alla möten..Men jag är såå fruktansvärt otaggad, ingen energi alls. Men åt precis frukost och fick tryckt i mig min duracell medicin så förhoppningsvis blir det fart i mig snart!

Hoppas du har en roligare dag än mig ;)
/ BAM

Likes

Comments

Ett liv i glamour? 

Muskler, Tatueringar, Feta Hals kedjor, Feta bilar, Fina presenter, Pengar, Spänning, Trygghet..

Listan på varför man faller pladask kan göras lång,  Även listan med alla positiva saker som ingår när man dejtar/lever ihop med en "Bad Boy".. 

Kriminalitet är något som alltid intresserat mig, har alltid dragit mig till människor som levt/lever de livet! Redan sedan barn har jag haft det runt mig. Jag växte upp med en farbror som åkte in och ut från kåken, han hade alltid pengar, alltid dom finaste sakerna och han målade upp det hela som en dröm värld, ett paradis där du kunde göra precis vad du ville! Baksidan av denna livsstil nämndes aldrig, och den nämns aldrig heller.. Jag är en av många tjejer som fick lära mig sanningen den hårda vägen. 

Jag förälskade mig i tryggheten, spänningen, kärleken, pulsen, kaoset.. i stundens hetta såg jag bara honom, jag var förtrollad av hans magi, men i verkligheten var jag sönder manipulerad sedan dag ett! Hans charm, sättet att röra sig, sättet han såg på mig, beskyddade mig och kontrollerade mig gjorde mig knäsvag. jag levde i en dröm! efter 2 år av kaos, lögner, svek, fängelse, häkte, polis pådrag, droger, otrohet, hot, ensamhet, rädsla, tårar, oro, bråk m.m.m skakade vänner och familj liv i mig.. jag hade raserat hela mitt liv, jag hade tappat bort mig själv och allt jag trodde på! jag var ett tomt ned trampat skal längst ner på botten.. När jag ser tillbaka har jag än idag svårt att förstå att jag faktiskt lever idag, att jag står upp och att jag är på god väg upp igen!  Men det som inte dödar det härdar..  

Jag vet inte om det var min farbrors ord eller min egen jakt på trygghet och bekräftelse som styrde mig mot vägskälet som skulle vända upp och ner på allt.. jag har många gånger hatat mig själv för att jag gick åt de hållet, hatat mig själv för att jag lät folk skada mig så fruktansvärt mkt! Att leva med en Kriminell, är långt ifrån den dans på rosor jag förväntade mig när jag öppnade mitt hjärta för killarna som gav mig dom djupaste ärren jag bär på! Att skriva om denna delen av mitt liv är fortfarande terapi för mig så detta är något jag kommer skriva om mkt, Alltså hur jag var innan, hur det var att leva med detta och hur jag tog mig ur! :) 

Men efter en lång dag på akuten är det dags för mig att lägga mig i sängen! 

XoXo 

BAM

 

 

Likes

Comments