skååål .. NorrlandsGuld och min nya keps  ;) 

Likes

Comments

Vakna just... Snart beger jag mit mot gymmet. Blir ett sköönt pass.. Sen senare ikväll bli det innebandy.. nu får vi se om Jim får fingrarna ur näsan och följer med till gymmet eller vad han nu ska göra.. ??? 

20 min kvar så ska jag vara på gymmet. 

Får gå och blanda ihop lite gainer nu.. så får ni ha det bra och kika in snart igen.. 

 

//Andreas

Likes

Commentsikväll hade vi kort lir på hög nivå.. !!

 

Ressultat:

Jim:1

Andreas: 23

Likes

Comments

Hej Jim här nu, vart sjuk sen förra veckan och är de fortfarande. Hänt en del nu de sista och de är rent ut sagt för jävligt hatar äckel fucking kuk cancer och allt med de och göra ! En kompis till mig har cancer och har tyvärr inte så mycket kvar. Jag hatar de verkligen, en kompis har redan försvunnit i cancer och nu en till och sen är de farmor som också har de dessutom så snart är allt mitt borta känns de som.......

 

Till något helt annat, Jag har kommit igång med träningen igen. Har fått ett kost pch träningsprogram som jag ska börja följa.

Vilket känns sjukt bra och jag börjar fundera på att ta upp de där med thai boxning och MMA igen men de får vu se hur de går.

Kommer en bild och sen blir de film och sen sova för min del.                                                                                                                                              

 

 

Pussar // Jim

Likes

Comments

Tja.. 

Idag så är vi hemma från jobbet. Jag har vart sjuk nu sen i Tisdags, Hostar släm, förkyld, hes, feber?. Nu sitter jag och kollar tv och har bestämt mig att imorng ska jag till jobbet. det går ej att vara hemma mer. Man måste ju göa lite nytta med.. cheeky

Får hoppas bara hostan försvinner så överlever jag dagen på jobbet imorgon.. Jobba imorgon å träna på kvällen. Om man inte kan jobba kan man inte träna men kan man jobba så kan man också träna om man käner att man orkar. Å jag är sjukt tränings sugen. Ska sattsa på att få komma hem men ett tåg tidigare med. istället för 17.50 så sattssar jag på 16.50 wink Bra ressultat så borde det fungera att smita lite tidigare  wink De e ba å Kör!! 

 

Får se om det blir någon film idag. Jag ska försöka få fingrarna ur och fixa en film till er. 

 

Kyss å Smeeek**

//ANDREASheart

 

Likes

Comments

Hejj igen ! Förlåt att vi har varit så dåliga på update men vi har jobbat så jävla mycket och då har de inte funnits tid över till bloggen men nu lovar vi att vi ska komma igång igen. 

 

Nu sitter vi och hittar på något som vi kan hitta på som är riktigt sjukt som ett förlåt för att vi har varit så dåliga med bloggen !

 

Kyss och smek rolig lek !

Likes

Comments