Hat

Mansplaining kommer en dag vara ett motiv för mig att mörda.

För de lost gäris och fucktards som inte vet vad mansplaining är så är det en man som sprider ut sig över hela rummet som om han hade rätt till all luft och förklarar något för en kvinna eller annan på grund av honom lägre ställd individ på ett överdrivet enkelt och stört nedlåtande sätt. Som om han talade till ett barn.

Jag hatar män.

Missförstå gärna vad det betyder.

Idag hade jag den oerhörda jävla turen (notera min ironi) att stöta på en man som vi inte behöver nämna med namn men som vi kan kalla för K för all enkelhets skull. Och med stöta på menar jag stöta på som i att flörta med honom, som i att ta lite på honom och sitta riktigt nära och ge kåta jävla fuck-me-blickar.

Tills han började sin fucking mansplaining. Och jag kommer inte ens ihåg vilken störd skit han försökte förklara för mig men det var säkert något typiskt manligt, något han ansåg att han kunde så jävla mycket bättre än mig. Och han satt där och började gestikulera och peka och demonstrera med små muggar och jag vettefan vad han sade för mitt i reste jag mig och tog min skit och gick därifrån och när han undrade vart ska du babe, I flipped him off.

Jävla manssvin.

Hej K.

Jag har en sak till dig.

Go fuck yourself cuz I sure as hell won't.

Likes

Comments

Jag ska inte säga att jag hatar bloggar för även fast de är tråkiga som fan är det inget och faktiskt ibland i viss grad ändå på något meningslöst sätt användbara.

Däremot hatar jag bloggare.

Fula, blonda, jävla bitchar som springer omkring med sina märkeshandväskor och falska jävla ögonfransar längre än deras egna drömmar och mål och hopp om sina patetiska små framtider.

Och här sitter även jag.

En av er.

Fan, vem är ens förvånad?

Jag är här för att ge er sanningen eller en fucked up version av den eller någon skit i den stilen.

Eftersom någon klickat sig in här vilket garanterat var på grund av någon av de halvnakna bilderna (du vill ha mig, erkänn det) så får jag väl ändå säga vem jag är.

Raeda. Efternamn, ganska meningslöst att skriva då det fan inte finns många Raeda som kan svenska och lever i Sverige. Ärligt, jag har aldrig mött någon med samma namn som mig (Tack så mycket mamma). Om du känner någon som heter Raeda som är cirka 20 som svär mycket och pekar fuck-you åt fortkörare och har det inofficiella rekordet på att ha hånglat med 40 unika personer de senaste sex månaderna så fuck yeah. Här är jag.

Något mer? Jag gillar att ligga. (Vilket du har läst i den lilla bio-skit-rutan till vänster och vilket egentligen är den enda anledningen till att du läst ända hit). Jag är inte helsvensk men vad är väl ens definitionen på det. Alltså, länder. Det är den största bullshiten någonsin.

Jag är feminist. Jag säger det igen. FEMINIST. Alla som inte är villiga att kämpa för förtrycktas kamp kan dra the fuck away from here. Also, if your English is shit, you probably should fuck off too since English is like, my best friend. Luv ya.

Svordomar. Jag vet, jag vet. Jag använder dem för mycket. Gud, lovar att jag förlorar alla mina vackra fina bestieeee <33 läsare på grund av allt fucking svärande. Men det är såhär, ord är bara ord. Om man blir stött av något som inte är mot dig, inte ens för dig, då är det här inte rätt plats att vara på. Fly tillbaka till dina märkesjackor och bleka bitchar.

Något mer om mig?

Jag går i terapi. Såklart. För lite det ena, lite det andra, men inte en fucking ätstörning. Ingen shame på de som har ätstörningar, men det fenomenet är den dummaste jävla skiten någonsin. Jag dör före jag börjar hata min kropp.

A fan, det är allt.

Jag förväntar mig inga läsare.

Puss o kram /Raeda

Likes

Comments