Märker att de typ inte uppdateras här varken om vardagen eller om hur det gick på bup. Vet inte varför men känner mig jättedålig på att formulera mig i skrift för tillfället. Skulle underlätta o skriva på datorn men den är jag för lat för att använda, haha!

Mitt liv är en berg och dalbana och jag har svårt för att hänga med. Jag är i nåt slags mellanläge och det är sjukt jobbigt, kan inte säga om jag tycker mitt liv är bra eller dåligt. På ett sätt är det så sjukt bra, jag har mina vänner som är dem bästa i världen och min finaste mamma och har massa bra och roliga grejer att se fram emot, samtidigt som miljoner grejer tynger mig och jag har i ärlighetens namn ingen större lust att leva.

Hur jag än vrider o vänder på allt så tycks inget gå min väg längre, och även fast jag har mina bra stunder undrar jag när vinden ska vända åt mitt håll. Jag vill känna lycka. Hur är man lycklig och hur känns det? För ärligt vet jag inte senaste gången jag var det. Eller jo, lycklig för stunden, men inte sådär jag-är-faktiskt lycklig.

Tror jag avrundar här för vet inte vad jag ska skriva mer, ciao


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Tjo bloggen. Sitter o kokar nudlar nu, blev så jävla sugen. Ska te bup o få diagnos imon (hoppas på det bästa) . Får uppdatera här efter jag fått svar

Right naaaoow
Likes

Comments

Satte mig precis under fläkten och tände en cigg (brukar göra det) men just idag med ett tänt ljus och lite vin. Varför? Jag vet inte.

Pratade precis med arber lite på facebook och vi ska förhoppningsvis ses snart och snacka skit. Vi gick ju trots allt i samma klass i 6 år så de kan va kul o träffas igen.

För övrigt e väl allt okej, och jag ljög precis. Jag vet inte hur jag känner mig faktiskt. Både ledsen och glad. Har just nu mycket i skolan som jag vill hinna med. På tal om nåt annat så började jag kolla på serien Gossip Girl som e så fucking bra så de typ är de enda jag kollar på om dagarna, haha! Tänkte faktiskt kolla ett avsnitt o sen lägga mig. Natti!Likes

Comments

Jag vill uppdatera här men vet inte vad jag ska skriva. De börjar bli irriterande o ha så långa naglar. Hmm. Jag vill träffa han.

Likes

Comments

Jag vet hur tårar smakar, jag vet hur läppar ler och jag vet hur kroppen skakar när man inte orkar mer. #längtar #kunnasägahelasanningen #18 #omettår

Likes

Comments
Om du visste, varför sa du inget?

Det regnade i dagar, det har regnat i flera år och det slutar aldrig

Du bara låtsas som de regnar

Jag ägnade dagar åt de som är ingenting nu

Du bara låtsas som de regnar

Likes

Comments

De var alldeles för lång tid sedan jag uppdaterade här.. Synd, tror de hade vart bra om jag gjorde det. Idag har jag iallafall fixat nya naglar och klippt mig, färgade även utväxten i söndags vilket känns jättefräääscht. Har även vart på ullared o köpt jättefina nya kläder och fått D på mitt psykologi prov. Synd att allt inte känns lika bra som det låter, haha! Jag mår inte alls bra egentligen, psykiskt då men försöker typ undvika de för jag pallar inte. Längtar hur som till lördag då vi firar eilas 18års dag! Har även beställt ett par air max jag velat ha i 700 år typ (!!!)

#notetoself: gör ALDRIG
någonsin om samma misstag igen.


Likes

Comments

Har haft 0 motivation för att skriva nånting här. Har ett arbete på 10 sidor som ska vara klart imon och jag har skrivit typ 5 meningar. Håller på att utredas på bup nu och får förhoppningsvis tabletter. Jag har prov på torsdag på ett helt jävla kapitel och måste komplettera 3 saker på matteprovet. Grejen är att min "sjukdom" krockar som fan med detta. O sjukdomen jag eventuellt har kan ja berätta om nån annan gång. Åh får fan panik. Fuck this puss

Likes

Comments

Har gråtit i 3 timmar. Känner mig apatisk. Mer existerande än levande. Inatt är en dålig natt.

Likes

Comments