View tracker

​Hej.... Jag har inga vänner kvar... 
Igår natt mådde jag skit dåligt för jag kände saknad som fan osv. Då skrev jag till min bästa kompis ( Inte längre ) och skrev att jag mådde skit dåligt och sånt. Varenda gång jag skriver till henne att jag mår dåligt så säger hon bara ''okej kommer du till skolan idag/imorgon?​'' Och när en annan person ( säger ej namn ) Så när hon säger hon mår dåligt då agerar Tilda och kämpar för att få henne må bra. Varför gör hon ej så emot mej? Liksom jag har funnits där och stöttat henne, kämpat för henne för att hon ska må bra. Men jag får ingenting tillbaka när jag mår dåligt. Det enda jag får är ett '' okej'' Och hon skrev att hon inte ville vara min vän längre eftersom jag tydligen sårar henne. Men jag blir ju sårad när hon håller på och säga så. Och hon säger att jag alltid mår dåligt. Jag kanske mår dåligt för de mesta tiderna men jag mår inte '' alltid '' Dåligt. Jag kan må bra ibland då jag verkligen är glad. Jag är ju alltid lite glad men alltså jag har ändå något som trycker ner mej. 
Jag förstår bara inte varför jag är mindre värd än alla andra. Av all de som hatar mej får mej att hata mej själv. Jag orkar inte mer. Kan inte vara själv, vill inte vara den flickan igen som inte har någon vän eller så. Jag vill inte dit igen. Jag har ingen och inget kvar. Allt jag hade har försvunnit, jag orkar inte längre. Jag mår inte bra men jag vill då fan inte snacka med Soc eller Bup för de hjälper ändå inte. De får mej bara må ännu värre.
Kan detta få ett slut någon gång? Jag och hon var skit bra vänner men inte längre. De två andra vännerna jag hade är inte heller vän med mej bara för att min förra bästa vän då inte är vän med mej. Jag orkar inte med detta mer, jag vill bara försvinna. Pallar inte med paniken, ångesten eller stressen. Detta är svårt att leva när man inte har någon vid sin sida. Jag orkar inte meeeeeer. 
Men får väl försöka börja om och komma upp på det steget jag var på innan jag mådde så himla dåligt.

Allt jag vill är att bara att få vara på det steget jag var innan jag började må dåligt. Jag pallar inte börja om från början, Det tar för lång tid. 
Jag fattar inte ens hur jag kunde ha vänner då, jag som är så jävla fuckad ju. Jag är sämst, ful, äcklig, cp störd, idiotisk, dum i hövvet, misslyckad och jag är bara ett misstag. 
Och det värsta är ju att jag inte bara mår dåligt av denna anledningen. Jag mår även dåligt för jag saknar mitt ex så jävla mycket. Det har snart gått 3 månader sen det var över mellan mej och honom. Jag kan inte glömma honom, jag vill liksom inte inse att det är över mellan mej och honom för evigt. Jag orkar inte det liksom, det är bara för mycket som händer i mitt hövve, Han var allt för mej och jag var allt för honom, men nu är jag ingenting för honom. Han hatar mej så jävla grovt. Jag kunde inte söva inatt. Ja grät ihjäl igår natt och imorse. Pallar inte med något mer. Allt jag gör är bara fel, jag gjorde bara fel i min vänskap mellan mej och den där kompisen jag snackar om, jag gjorde bara fel i det förhållandet jag hade för ungefär tre månader sen. Jag kan inte göra rätt, jag kan bara göra fel. Det är så hela tiden. Jag borde ju inte ens finnas eftersom jag bara är ett misstag. Jag är helt misslyckad. Alla i min skola hatar mej så jävla grovt. Jag skojjar inte nu alltså, exakt alla hatar mej så jävla mö. Pallar inte med detta mer. Detta är bara för mycket .​​​​​​​

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

​Mitt ex tror att jag har sagt något om honom till hans föräldrar bara för han gjorde Soc anmälan på mej om att jag skär mej, mår dåligt, har dåligt hemma, är utfryst i skolan och mobbad. 
Han tror att jag har hämnat på honom. Jag hämnas inte på folk. Jag bara accepterar det. 
Du vill inte vara min vän, liksom okej om det är så du vill så accepterar jag det. Det är lugnt bryr mej inte för jag tänker inte gå emot din vilja. Jag vet att du tror att det är jag men jag är ingen sån person som hämnas på folk. 
Det med att du inte vill ha mej tillbaka liksom jag accepterar det nu. Du gör som du vill, du är inte mitt bekymmer längre. Jag bryr mej om dej ju såklart och finns för dej. Men vill du inte jag ska vara din vän o finnas där osv så accepterar jag det. Bryr mej inte längre...​​​

Likes

Comments

JAG FKN ÄLSKAR EN SOM ALDRIG KOMMER BLI MIN IGEN!
Jag saknar honom så jävla grovt! Orkar inte med detta mer!
Tänker på honom hela tiden, försöker glömma honom för han själv vill det men är det någon som någonsin lyssnar på va ja vill? pallar inte med detta mer. Saknaden blir bara större o större för varje Sekund som går. Varje dag, varje natt, varje timma, varje minut, varje sekund så tänker jag på honom.
Saknar verkligen tiden jag haft tillsammans med honom. Jag klarar inte av mer. Förr när jag mådde bra så va jag grym på att spela men nu så är jag inte grym på nåt. Kan knappt tänka för han kommer upp i mitt hövve! Jag vill inte känna denna stora jävla saknaden! Klarar ej av denna saknaden! När jag sluter mina ögon så ser jag dej...
När jag går nånstans så ser jag dej brevid mej... Jag vet inte hur jag ska klara mej igenom livet med denna saknaden. Jag vill glömma dej för din skull men jag vill ändå inte glömma dej för du va de bästa som hänt mej......
Klarar inte med nåt mer! ORKAR INTE

Likes

Comments

Jag som trodde..
Trodde det kunde bli vi igen men... Jag hade så jävla fel... Varför trodde jag ens det när jag visste att du hata mej?....
Orkar inte mer alltså. Älskar dej som fan ju! Vill inte glömma dej.... Kommer aldrig må så jävla bra så som jag gjorde när jag var mä dej... Vill inte mer alltså. Vill inte leva mer.
Försöker hålla inne tårarna men känner hur dom bara vill rinna. Känner hur gråten är i halsen...
Alltså jag mår skit... Mår fan inte bra. Snälla alltså :(
Kan inte leva utan dej.... Orkar inte mer.....
Det var ju du som fick mej lycklig.. Hur ska jag vara lycklig nu när det är över mellan oss för alltid... Hur ska jag känna kärleken...
Behöver verkligen dej... Seriöst jag klarar inte mer.....
Tror detta är det sista jag skriver.... Förlåt Jonathan..... men hejdå

Likes

Comments

Jag mår fan skit! Älskar en kille som fan aldrig kommer bli min igen... Orkar inte mer mitt liv.
FAN ALLTSÅ! Det är fan han jag vill ha! Han vill bara vara vänner men jag vill vara mer än så. Kommer aldrig söva breve han igen o vakna upp breve han...
Jag plågar mej själv för jag mår så jävla skit över allt jag gjort emot honom. Han vill gå vidare och tycker det är bäst att jag hittar en annan men jag vill inte! Jag kan inte!!!
Jag mår inte bra alltså. Jag vill ha honom ingen annan. Fanns ingen som älskade mej på det sättet han gjorde.
Antar att han hatar mej nu men det är mitt fel så då får det väl vara så antagligen... :(
Orkar inte med något mer alltså. Brister ut i gråt nu!
Orkar fan inte leva mer. Kan inte leva utan honom. Har skärt sönder halva armen... Ångrar fan inte det ett piss!
Är känslokall igen.... vill inte vara på det steget !!! Vill vara på det steget jag var förr då jag var lycklig....
Om du läser detta så ska du veta att jag är inte lycklig. Jag var inte lycklig med Linus... Jag var inte lycklig med Z.. Jag var lycklig med dej... Hoppas du förstår att jag fortfarande älskar dej...

Likes

Comments

Min pappa kom o pratade mä mej o frågade om jag mådde bra och jag sa att jag mådde bra, bara fint.
Men jag mår fan inte bra! Mår fan skit. Mitt liv är skit! Hatar fan mej själv. Orkar inte leva något mer.
Alltså fyfan vad jag tänker på mitt ex!
Jag gjorde slut med den andra killen för jag trodde jag kunde få tillbaka mitt ex men... Vafan tänker jag med eller?! RÖVEN?! Tydligen.
Alltså orkar inte med något mer! Mår fan så jävla dåligt. Saknar honom som fan. Jag ser honom varje gång jag blundar. Minnen med mej och han var fan dom minnen jag vill glömma men fan ändå inte. För jag vet att jag aldrig kan få honom tillbaka men dom minnen var de bästa minnen jag har kvar.
Pallar inte med detta livet längre. Folk bah ''Glöm honom'' Alltså det är ju så jävla lätt att glömma någon man fkn älskar! Orkar inte!!!
Älskar honom som fan! Saknar honom som fan! Vill inte leva något mer. Vill inte leva såhär! Vill inte leva utan honom! FYFAN ALLTSÅ.
Jag kan fan inte sluta tänka på honom, mår fan skit. Mår dåligt som fan!!
Liksom jag förstår honom att han ej vill ha tillbaka mej men jag ska fan ändra på hela mej bara för att få honom tillbaka! Ska bli en helt annan person! BARA FÖR HANS SKULL! Om det ens kommer funka att bli en annan person....
ORKAR INTE OMG!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Likes

Comments

Alltså fyfan, jag saknar honom så jävla mö! Mår fan skit. Orkar inte nåt mer. Vill fan ha honom tillbaks men han hatar mej. Han kommer alltid hata mej. Vill inte ha någon annan!

Likes

Comments