Den senaste tiden (jag vet inte ens inom vilken tidsram det handlar om, några veckor eller månader?) har jag förstått vad det egentligen är jag har gått/går igenom, jag har börjat inse hur mitt liv EGENTLIGEN har sett ut, från min barndom till vuxen ålder, även om många delar fortfarande är suddiga och obefintliga.

Det var för ungefär 2 år sedan som jag föll in i mitt medberoende, eller jag skulle nog säga att det egentligen började för många år sedan. Men det var då mitt medberoende tog över min personlighet, och faktiskt hela mitt liv på ett kaosartat sätt. Det var då jag förstod att jag, förutom min pappa även hade förlorat min älskade mamma i den hemska sjukdomen "alkoholism" . Det är det du gör, du förlorar en människa även om denne är vid liv och visar sitt levande mer är någonsin. När du förlorar den människa som du trott varit din största trygghet i hela ditt liv, under hela din uppväxt så gör det ont, eller det räcker inte. Du rasar, hela världen rasar.

Känslan av sorg, ilska, förtvivlan, frustration, skam, men framförallt BESVIKELSE går inte att beskriva med ord.


Jag är fortfarande inte fri från mitt medberoende, men med mer distans från det, har jag på något sätt lyckats skapa ett helikopterperspektiv som har fått mig att koppla ihop mitt eget beteende (som har blivit brutalt och ohållbart den senaste tiden) med mitt medberoende. Jag har valt att starta den här bloggen för att få chans till att ventilera , varför skriver jag inte en dagbok då kanske du tänker?! det är för att jag samtidigt vill nå ut till dig som har suttit/sitter i samma situation som jag själv gör, för jag vet vilket helvete det är, och hur jävla dåligt du mår!!

Du kommer få följa med i min resa från allra första början till slutet. Jag kommer inte lämna några detaljer ute, och jag tänker inte heller försköna någonting. Allting du kommer läsa här på min blogg har varit MIN verklighet under hela mitt liv.

Min största dröm har alltid varit att hjälpa människor med någon slags problematik, och jag hoppas verkligen att jag kan hjälpa någon på något sätt genom det här. Den dagen jag är frisk från mitt medberoende har jag andra planer, jag har bestämt mig för att vända all skit till något positivt och det här blir min början, välkommen!!
Likes

Comments