Jag går media på gymnasiet så alla vet hej.

Idag har vi fått ta en massa bilder som jag tyckte blev jävligt fina enligt mig själv och min lärare så jag tänker lägga upp de finaste så ni kan se dom c:

Likes

Comments

Detta inlägg är bara ett tidsfördriv eftersom jag har tråkigt. Idag har jag varit i skolan och mest längtat hem. Det har inte varit sådär överdrivet tråkigt men jag började med en sak innan jag åkte till skolan (första lektionen är klockan 13:00 på tisdagar btw) och jag hatar att lämna saker innan det är klart. Så hear me out här. Har iallafall gjort två prov idag och inget mer så slutade typ kvart i tre och måste vänta på mamma nu. Det gick bra på proven om någon undrade. 

Jag gjorde nyss en sak jag inte brukar kunna göra annars också; jag pratade med en jag knappt känner och höll en konversation!!! OMGGG!
Det var en klasskompis så kände att det var bra att försöka prata och lära känna henne lite bättre. 

Nu borde min mamma komma snart så behöver inte skriva massa ointressanta saker mer.
Ska bara hem och kolla om jag fått mitt brev som jag väntat på i 7 veckor nu och sen fortsätta med mitt miniprojekt. 

Lägger ut om det hinner hända något mer kul sen men nu drar jag! 

Ha de bra hörs hej - Jon

Likes

Comments

Ny människa med ny blogg

Hallojsan. Jag heter Jon Lagberg, är 16 år och har ett tråkigt liv.
Anledningen till att jag skaffat en blogg är för att jag vill kunna roa eller hjälpa folk med främst hbtq-relaterade saker.
Jag är en ickebinär transperson som står för det och jag vill dela med mig av min resa genom hela transgrejen och hur det är att vara ickebinär. Det finns många som inte bryr sig alls om sånt här och så finns det dom som faktiskt vill veta hur vissa saker går till eller tycker det är bra att få se världen ur någon annans perspektiv, Så oavsett vem du är så är du välkommen till min blogg så länge du nu än vill vara här.

Jag kommer inte lägga ut regelbundet eller bara för att jag borde. Som sagt har jag ett tråkigt liv. Med detta menar jag att jag lägger ut det jag vill när jag vill lägga ut det.

Detta inlägg har ingen röd tråd I know. Men hoppas den som läser förstår vad jag vill ha sagt.

Kommer säkert lägga ut nåt och berätta om mina intressen osv inom inte allt för länge,

Men tills dess, ha de bra hörs hej /JonLikes

Comments