Header

Hur skönt är det inte att det redan är onsdag?!
Hur gött man vill enligt mig iallafall 😍

Igår var en riktig sån där otursdag. Först slocknade ena lyset på bilen så såg halvdåligt på väg till jobbet då jag behöver glasögon också, dåligt lyse gör inte saken bättre.
Iallafall, efter 1 timmes jobb sten dör telefonen, då snackar vi inte ett jävla liv fast 100% batteri, eller jo ibland börjar den blinka grönt, så fick byta tillbaka till min gamla iPhone, som aux intaget självklart är kasst på & den kokar ibland, så man verkligen bränner sig, så tänkte "jag kan ju ta Richards gamla iPhone" funkade fin fint ända tills ja skulle uppdatera den & skärmen började lysa gult konstant.

Jag lyckades alltså pajja 2 telefoner samma dag😅 gött liv!

Idag har dock gått mycket bättre &jag hoppas hela veckan fortsätter så😎

Hoppas ni har det awesome😘

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Ja nu är vi inne i oktober och hösten är här, dags att börja drömma om våren igen.

Fredagen jag längtat efter blev kanon!
Det var nämligen överraskningsfest för yngsta storasyrran som stod på schemat, jäkligt lyckat! Dock var jag tyvärr inte riktigt på hugget så jag o Richard åkte lite för tidigt!

Idag har det varit lugnt tills nu. Nu ska snart en av mina fina vänner sjunga på dirty dick's. Spännande! 👍👍

Likes

Comments

Som jag har längtat, äntligen är det fredag! Igår var vi överallt och ingenstans, först kollade vi om ngn kunde fixa tvn som på något vis bara slutade funka för några dagar sen, efter det åkte vi till ubbarp, sen till torsvik där Richard grejade lite, sen åkte jag o skickade tillbaka en jacka som var för stor, sen till taberg och efter de ut till pappa en sväng.
Var helt slut när ja kom hem, var ju trött som jag var redab på jobbet haha!

Men idag är det äntligen helg, bara några få timmar kvar! Så jävla gött, lagom taggad för ikväll men får hoppas jag blir mer taggad snart!

Hoppas ni får en grym helg! 😙

Likes

Comments

Godmorgon!

Nu är vi redan i mitten av veckan,  det har gått sjukt fort men de gör ju ingenting så länge det är veckodagarna som går fort, helgerna får gärna gå sakta haha!
Helt värdelöst väder idag, inte ens lite gött men jag tappar inte hoppet på lite sol ändå!

Annars är jag på jobbet just nu, lite rast dock! Igår var vi ute hos Richards syster en sväng för de skulle flytta det sista, jag var väl inte jätte mycket till nytta men en alldeles lagom eftermiddag!
idag vet jag inte riktigt vad som står på schemat, kanske åka till pappa o få på nya sulor på bilen, dåligt med existens på mönster på mina & de märktes ju när jag skulle till jobbet imorse 😅

Men mest längtar jag tills vi kan gå över till torsdag och är närmare helg 😍

Fan så gött de ska bli!
lagom sliten denna veckan känner jag!
funderar på att bli brunett igen med.. aja får fundera vidare på den!

Ha en as bra onsdag people! 😆

Likes

Comments

Ibland kan jag bli så jävla trött rent ut sagt.
Mest på folk som alltid måste hävda sig och va störst, bäst och vackrast jämt!
Okej, vad bra att du är bäst på allt, vet allting och alltid har något sorts drama i ditt liv där du står i centrum, skönt o höra att du är sysselsatt. Det är ungefär så jag tänker när jag hör allt det där som folk aldrig slutar prata om, när de dessutom börjar ljuga för att få sig själva att framstå som att det inte finns någon bättre människa än dom, ja då tänker jag "okej, förra veckan var det tvärtom, men lite omväxling är väl skönt eller?"
Jag må kanske inte vara bäst på allt, jag hörs och syns inte alltid & jag har inget drama i mitt liv att berätta om alla gånger.
Vissa saker är jag skit kass på, men det finns andra saker jag kan & ibland så består mitt liv av att jobba och umgås med mina vänner, kanske inte så spännande men det är mitt liv, jag är den jag är & jag är jävligt tacksam för det!

Ärligtalat, att alltid prata bra om sig själv osv är något som leder till att jag tar ett steg tillbaka, för jag är helt enkelt inte intresserad av att ha personer som hela tiden ska minimera andra för att få känna sig bättre i mitt liv.
Självförtroende & vänskap är inget man kan bygga på lögner, att vara bäst på allt gör dig bara omänsklig & vem fan vill vara det? Då är det så mycket lättare att bara vara den man är & då behöver man dessutom inte komma ihåg vad man ljög om förra veckan så man slipper göra bort sig. Det är ju bara ett + !

Tack för mig ✌

Likes

Comments

Hoppas ni har haft en awesome helg & en riktigt chill söndag!

Min helg är fulländad iallafall,
fredags eftermiddagen/kvällen spenderades med min fina systerson, lite med mina systrar och sen avslutades den med världens bästa pojkvän.
Lördag började chill med sovmorgon, den blev de fix och impala glid mot björnholmen med grabbarna!
Idag har mest bestått av sömn och film, riktigt jävla skönt! 😍😍

Nu taggar vi inför en ny vecka och drömmer om helg igen! ✌

Likes

Comments