Header

Fredag när den är som bäst!
Äntligen helg & jag är ledig denna helgen också, otroligt skönt!

Sitter mest ute & njuter av att bo som vi gör, vädret idag har ju varit kanon också för den delen 😍 blir en lugn kväll då det blir en hel dag någon helt annanstans än Jönköping imorgon! Ska bli så skönt att komma ifrån lite grann, det behövs faktiskt ibland!

Hoppas ni har haft en awesome fredag & att helgen fortsätter likadant 😘

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Jag är så otroligt jäkla as nervös,
Tror det gick bra i förmiddags men ska få ett klart besked strax, är galet nervös men också taggad på att få veta.
Det är också så att detta faktiskt är första gången jag längtar tills det är måndag igen, då händer mer underbart bra saker!

Jag är verkligen hög på livet just nu!
Måste ju dock erkänna att jag hellre suttit hemma i solen hela eftermiddagen istället för o jobba men jag är på plats & hoppas att kvällen går fort så jag får komma hem till min älskling ❤️

Likes

Comments

Godmorgon 😃
Är super taggad på denna dagen,
Först blir det förhoppningsvis ett till steg framåt idag & jag är så jäkla nervös!
Och ikväll är det jobb som gäller, har varit hemma måndag & tisdag pga total huvudvärk, en hals som var svullen & bihålor som fortfarande värker, inte kul alls men de börjar bli bättre så ikväll är det jobb som gäller igen! Igår var jag ju ledig enligt schemat med!

Var även o färgade håret igår, så nu är jag lite blond/orange hah 😂men de ska nog snart bli den färgen jag vill ha 👌🏻

Är hur som helst som sagt total taggad och jätte nervös! Håll tummarna för mig 😘

Likes

Comments

Äntligen fredag 😍
Ska snart bege mig mot jobbet & jobba de sista 5 timmarna innan helg! Jag är så glad haha, längesen jag var så här glad för att de är fredag 😍😍

Likes

Comments

Godmorgon alla fina!
Redan torsdag igen och snart helg, hur skönt är inte det? Jag är taggad till 1000 iallafall. Inte för att jag ska göra något super speciellt men bara de att vara ledig är hur gött som helst! Idag är det utbildning nr 2 som gäller fram till lunch och efter det är de dags för lite jobb.

Likes

Comments

Gårdagen var perfekt, först spenderade jag tid men min äldsta syster & hennes son, efter det tog jag nervöst ett steg framåt ( ni får veta om de blir något av det)
Sen åkte jag hem och chillade med min bästa ❤️ en perfekt ledig dag!

Idag var det förflyttningsutbildning på jobbet som gällde vilket tog typ hela mitt arbetspass, rätt skön start på denna veckan faktiskt! Så imorgon är det vanlig arbetsdag och på torsdag är det dags för del 2 på utbildningen, en bra vecka helt enkelt 👍🏻 för övrigt ska det bli riktigt skönt med 2 lediga helger på rad 😍

Likes

Comments