Kan verkligen inte somna inatt. Visst, jag gick och la mig ganska sent men nu har jag legat i sängen och bara glott på totalt ointressenta program på TV'n i 2 timmar. Är så jävla avis på folk som bara när som helst kan blunda ett par minuter och plötsligt så sover dom. Jag vill också kunna välja själv när jag ska somna men det verkar vara lika svårt som att pissa på kommando. Segt, segt, segt!


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Inte skrivit här på ett tag och det beror lite på att jag har haft fullt upp. Kommer vara ledig lite mer nu under maj men kommer kanske ändå inte ha så mycket tid för detta. Först ut är ombudsdagarna (typ som en konferens för förtroendevalda och ombud 8-9 maj), 12e maj drar vi till new york en vecka, 22-23 maj är det konferens med jobbet och 29 maj åker vi till Warszawa. Kanske kommer upp lite bilder här, ska försöka bättra mig. 

Peace out

Likes

Comments

Eftersom jag inte kommer vara hemma många dagar innan jul så pyntade vi granen idag till tonerna av julmusik och med en kopp av glöggen jag gjorde förra året (lakrits/chili). Årets glögg med passionsfrukt och satsumas får stå tills jag kommer hem igen strax innan jul.

Likes

Comments

Johanna åkte nyss iväg för att fira Dala som fyller år. Önskar jag kunde följa med men alarmet ringer vid 02.30 för jobb imorgon. Skulle haft min sista tidiga tjänst innan julafton nu på söndag men vi hade lite kort om folk på jobbet så jag hoppar in på en tidig även på måndag när jag egentligen skulle ha varit ledig. Det blir rätt tight att hinna med allt på tisdag som nu blir min enda lediga dag innan Thailandsresan som stundar om lite drygt en vecka. Måste hinna ta andra dosen vaccin, packa, slänga på vinterdäcken på bilen, handla lite saker att ha med mig osv osv. Lite kommer jag dock hinna med under dagen imorgon då jag slutar runt 11.30. Tänkte åtminstone köpa ryggsäck och slänga på vinterhjulen. Lutar åt en sväng till Frölunda torg också då jag behöver in på enklare liv en sväng. Nä, nu ska jag kika på lite tv och hoppas på att jag somnar snart. Längtar tills frugan kommer hem och väcker mig med en härlig kram och kyss inatt!

Väskan jag spanat in


Likes

Comments

Somnade nog en aning för sent igår efter att ha haft mamma och syster här på besök mellan onsdag och söndag. Kikade klart på Falk innan TVn stängdes av och sedan tog det ytterligare ett tag innan jag somnade. Jag vaknade till vid 1.40 och funderade ett tag på att kliva upp men lyckades somna om efter ett tag och fick istället pallra mig upp när alarmet ringde vid 2,15. Jag ska inte klaga, jag slutar 11,30 och är sedan ledig igen tisdag/onsdag samt har sovmorgon och börjar först 13 på torsdag. Nu ska jag hugga in på lite lönerättning och fortsätta på min kaffekopp. Ha en bra vecka allesammans! (bilden är inte tagen nu utan igår).

Likes

Comments

Direkt efter min arbetsplatsträff i torsdags slängde vi oss i bilen och åkte till Mohed utanför Söderhamn. Väl där var det bara att sova eftersom klockan då var ca 01.15 och vi var båda jättetrötta. Fredagen spenderade vi med lite smörgåstårta och fika För Johanna som snart fyller år. En av gästerna var Johannas lilla franska bulldog Rambo. Fredag kväll var vi hem till Johannas kompis steken där vi satt och drack lite öl och pratade med trevligt folk. På lördagen skulle vi egentligen på fest utanför bollnäs men eftersom nästan alla drog sig ur och vi inte hade någon skjuts så åkte vi till mamma utanför Falun istället där vi tog en tur på fyrhjulingen, åt lite plankstek och badade lite i spa-badet. Något som kanske var dumt av mig då jag fortfarande har stygnen kvar och känner av mer nu i efterhand i foten. Det ger säkert med sig.
Operationen gick bra och jag fick åka hem rätt fort. Gjorde ett försök lite för tidigt men så fort jag satte ner foten så blödde jag igenom och fick otroligt ont men 20 minuter senare, med nytt förband och lite mer morfin i kroppen så gick det fint. Samma kväll som operationen var vi ut på trerätters med standup av Ann Westin. Riktigt bra var det men jag var lite yr och blödde genom skon även på kvällen.. Nu ska jag dricka lite mer kaffe och njuta av förmiddagen innan det ska jobbas.
Likes

Comments

Egentligen så vaknade jag innan 7 men tog bara en kaffe i sängen när jag vaknade. Nu sitter jag vid matbordet och tittar ut över gårdarna på bergssluttningen där hösten vill lägga sin frost över gräsmattorna som sommaren inte riktigt vill släppa än och där klorofyllet kämpar mot rött och gult i trädkronorna. Underbar morgon. Jag hoppas att en profukt kommer in på netonnet idag, den skulle göra det. Jag får helt enkelt åka dit och kika lite senare. Nu ska jag fortsätta njuta av morgonen.

Likes

Comments

Mm den 23e får jag äntligen komma in och operera foten igen. Jag bröt den för nästan precis 3 år sedan men har fortfarande problem med den så jag var in i våras och de sa då att det finns en 50/50 chans att det blir bättre av en ny operation. Självklart odds jag gärna spelar på så nu har jag fått semester beviljad den 23e så det blir operation på morgonen och sen ska Johanna överraska mig med någonting på kvällen då vi firar året. Räknar med att jag ska kunna jobba igen sedan den 24 :)

Likes

Comments

Eller mja, nästan. Nu har Johanna målat klart och idag var vi och köpte nya handtag till skåpsluckorna och lådorna. Man tycker att man har rätt litet kök men ändå behövdes 19 handtag.. Kommer lite mer bilder sen.


Likes

Comments