Godkväll den som läser.
Idag tog vi "sovmorgon" till 8 och 8 är bättre än 5 som man i vanliga fall kliver upp till en vanlig arbetsdag. Dagen idag har bestått av städning av huset. Älskar doften av nystädat! Vi blev vid 13 tiden hundvakt åt världens snällaste och lugnaste hund - Shiva! Hon har varit så snäll enda sen vi fick henne och gör inte mycket ifrån sig.

Senare under dagen kom Graciela och Nova på besök. Fick en liten buske med chili och ett start kit till trädgården, bästa inflyttningspresenten!

Imorgon är det söndag vilket betyder att mammaveckan kan börja. Jag har längtat hela veckan att få hem Milian till huset och imorgon äntligen är det dags! Men först blir det en vända till lägenheten och hämta lite mer onödigt skit och därefter en vända till Ikea och välja ut inredning till badrummet! Och som vanligt lär vi komma därifrån med annat än de vi tänkt - garanterat!

Likes

Comments

Hej!

Nu ska vi se hur man gjorde det här. Jag har inte skrivit blogg på år och dar, så känns lite stelt. Anledningen till varför jag har valt att börja blogga igen är för att jag vill dela med mig av mer än de jag gör på min instagram,

Jag och Micke köpte ett hus förra veckan och det är mycket som ska göras. Ett badrum ska renoveras, ny dränering, ett gammalt kök på övervåningen ska rivas ut och göras till en sovrum till Milian och även nya tapeter ska sätta upp i hela huset. Det är delvis därför som har jag startat den här bloggen, så ni får följa oss i renoveringen samt massa annat som händer.


Likes

Comments