Vilken underbar höst dag🍁🍂🤗
Intervall träning💪 så underbart att köra träning ute när man kan
Men nu blev det soffan🤗😂
Ha en underbar söndag

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Var en sväng förbi Uppsala idag hade glömt hur vackert det är där åkte förbi min mosters gamla  hus.
När jag kom hem stod min kärlek och väntade för en lång promenad.

Likes

Comments

Trodde aldrig att jag skulle  skriva om detta.

Men för många år sedan levde jag med en man som nästan misshandlade mig till döds.Jag var alltid den som innan sa men det är väl bara lämna någon efter första slaget .. Lättare sagt än gjort.

Jag blev misshandlad i över 4 år försökte lämna honom polisanmäla honom men inget av det gick eftersom han kände högre makter så dom hittade mig hotade mig och min familj. Så jag tog avstånd från vänner och helt från familjen. Bara fann mig i situationen. Till slut äntligen när jag blev funnen totalt misshandlad lämnad i ett dike och inte kunde röra mig och trodde jag skulle dö. Då började mitt nya liv men lång process tillbaka.

Därför jag skriver detta är för fler misshandlade kvinnor måste stå på er

Våga ta kontakt med kvinnojouren.

Våga be om hjälp!!

var stark!!

Likes

Comments

I lördags var det  70 års fest riktigt  trevligt
med go mat och dryck

Likes

Comments

skansen med mina vildingar.🍁🍂😗🍨
Så här jag gått ner 7 kg så jag kom äntligen i mina  gamla jeans ✌

Likes

Comments

BLOGG FORUM  RESOR TÄVLA

Skapa ny trådBli medlemGlömt lösenord

Kom ihåg

LOGGA IN

Tjäna pengar enkelt!

MARIA BARAT 7 JANUARI, 2014 KL 13:10

5406 VISNINGAR / 0 SVAR / ANMÄL

 

”Översta delen av denna artikel har jag kopierat men anledningen att jag valt att göra detta är för at jag minns att min mamma gjorde detta när jag var 10 år och det strömmade in kuvert med pengar på posten. Vwerkligen värt ett försök!” TJÄNA PENGAR SNABBT OCH ENKELT!
För en tid sen surfade jag bland nyhetsgrupper på nätet precis som du gör nu och hittade en artikel liknande den som du läser nu och där stod det att man kunde tjäna tusentals kronor inom några veckor genom att investera enbart 60 kronor. Metoden kallades system 60.
Så jag tänkte att det måste vara lurendrejeri men nyfiken som man är fortsatte jag att läsa och då stod det att man skulle skicka 10 kronor till var och en av dom sex namnen och adresserna som stod med i artikeln. Sen placerar du dig längst ner på listan på plats #6 och postar den i så många nyhetsgrupper som möjligt (det finns tusentals) det var det, ingen hake. Så det kan inte vara skadligt att prova tänkte jag. Vad har jag att förlora förutom 60 kronor och frimärken eller hur? Så jag investerade dom futtiga 60 kronorna. OCH gissa vad? Inom 7 dagar började jag få pengar på posten, jag var helt chockerad. Jag trodde att det skulle sluta snart men pengarna bara fortsatte att komma. Den första veckan hade jag tjänat 250 kronor, men i slutet av den andra veckan hade jag tjänat 5 000 kronor den tredje veckan hade jag tjänat 50 000 kronor och det fortsatte att komma pengar. Pengarflödet varierade men det var definitivt värt 60 kr plus frimärkerna.
Nu skall jag berätta hur det fungerar och viktigast av allt VARFÖR det fungerar. också var säker på att du skriver ut en kopia av denna artikeln NU! Så du kan få information om du behöver. Jag lovar att om du följer instruktionerna till punkt och pricka så kommer du tjäna pengar så snabbt och enkelt som du inte trodde var möjligt!
Förslag: Läs hela denna texten noga (skriv ut den eller ladda ner den) följ instruktionerna och bara se pengarna komma in! Det är enkelt, lagligt och framför allt du behöver bara investera 60 kronor + frimärken
VIKTIGT: Det är inte en bluff, det är inte ohederligt, det är inte olagligt och det är 99 % ingen risk – det funkar verkligen VAR UPPMÄRKSAM PÅ: Var snäll och följ dom här instruktionerna TILL PUNKT OCH PRICKA, och 100 000 eller mer kan bli dina inom 60 dagar. Det här programmet fungerar tack vare ärligheten och integriteten av dom som är med.
Var snäll och hjälp till med den lyckade framgången genom att följa instruktionerna. Du kommer nu att bli medlem i Mail Order Business. I det här företaget är din produkt en service. Du jobbar med att ta fram mailing listor. Många stora företag är villiga att betala stora pengar för kvalitets listor.

Här är dom tre stegen till framgång:
STEG A: Ta 6 separata bitar av papper som du skriver ”SNÄLLA LÄGG TILL MIG PÅ DIN MAILING LISTA” Nu tar du och skaffar dig 6 st svenska tio – kronor och lägg en i varje kuvert (Du behöver 6 st kuvert) Nu skall du ta och placera ett utav dom papperena som du skrev på förut och lägga i varje kuvert (du skall nu ha 6 förseglade kuvert med en lapp med ”Snälla lägg till. och ditt namn och adress och med en svensk tia). Vad du skapar nu är en service. DETTA ÄR ABSOLUT LAGLIGT. Du begär en laglig service och du betalar för den!

#1 Marie Jakobsson ,Naglarby 31, 783 50 Gustafs

#2 Jonny Ottosson Amnabo 12 514 95 Grimsås

#3 Björn Larsson,Vårvägen 15a, 633 54 Eskilstuna

#4 Anna Hansson, Jakthornsgatan 84, 656 32 Karlstad

#5 Peter Kjellkvist,Åsumsvägen 486, 29191 kristianstad

#6 Lisa werner Birger dahlėrus väg 8a 17669 järfälla

STEG B: Nu skall du ta bort #1 på listan du ser ovanför, och sen flyttar du upp dom andra (6 blir 5, 5 blir 4 osv.) och sen lägger du till ditt namn som nummer #6 på listan.
STEG C: Ändra vad du vill, men försök att ha kvar artikeln så nära artikeln som möjligt. Nu skall du posta artikeln på så många nyhetsgrupper som möjligt. Behåll en kopia-stegen för dig själv och när du behöver pengar kan du använda den igen och igen. VAR SNÄLL och kom ihåg att den här ”affären” fungerar tack vare ärligheten och integriteten av dom som deltar och deras lyhördhet till stegen. NOTERA: att det kan vara bra att behålla lapparna du får och deras adresser för att kunna bevisa att det verkligen är en service du tillhandehåller. Skicka pengarna nu och posta detta brevet. (Fast modifierat med ditt namn) i så många nyhetsgrupper som möjligt, FÖR JU MER NYHETSGRUPPER JU MER PENGAR !!! Försök att posta i så många nyhetsgrupper/sajter som möjligt för då kommer det att ”rulla” in desto mer pengar.

Likes

Comments

måste bara säga att jag älskar denna jacka

Likes

Comments

Om jag kunde förstå mig på min adhd hjärna ibland skulle livet varit lättare.
Varit vaken sen 02:45 jobbat haft många bollar i luften .Nu när jag la mig ner i soffan känner jag mig inte äns  trött.
Om jag kunde förstå mig ...

Likes

Comments

vilken super mysig helg i Monaco
Härligt att få bada i september 💗💗

Likes

Comments

idag bjuder jag tyvärr bara på bilder😲

Likes

Comments