Lillasyster , Wallbergs Vardag

Vart har tiden tagit vägen!?
Bloggen blev åtsidosatt när jobbandet började för min del igen tyvärr...
Men nu kanske den äntligen är redo för en comeback! 🙏

Mycket har hänt sedan förra sommaren och jag ser så fram emot att dela med mig av våran vardag igen nu.
Vi bor kvar på samma ställe som innan, men går fått göra om här hemma lite då vi går i väntan på en lillasyster vilken dag som helst nu 💕

Jag började jobba i Augusti förra året, men vi hade under sommaren pratat om att vi längtade så efter ett syskon till våran Bellabus. Att vi ville ha de så tätt i ålder var för oss självklart då vi själva växt upp med flera syskon och där jag iallafall skulle velat att jag och min syster varit närmare i ålder. Vi uppskattar varandra som tusan nu, men eftersom det ändå är 6år emellan oss så tog det några år innan vi hade den kontakten vi har nu.

Iallafall så började vardagen på nya jobbet rulla på, P var pappaledig med I och alla rutiner kom igång bra.
Att vi 1 månad senare skulle få ställa om vårat tänkande totalt igen var inget någon av oss riktigt va beredda på, men ingen kunde varit lyckligare över det heller!

Välkomna tillbaka till våran vardag, som jag saknat bloggandet!
Ha en underbar lördag💕

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Vårat hem

...har det hänt grejer! Tänk va mycket en "liten" tavla kan göra för känslan av rummet och inte minst helhetsintrycket när man kommer in i rummet.

Jag mötte självklart inte hur stor plats en tavla skulle ta innan jag beställde 2, att mäta och planera är ju överskattat, eller?
Så båda tavlorna var ju gigantiska... och fick absolut inte plats båda två i sovrummet!

Så jag fick tänka om lite och beslutade mig för att ha den med I på nere i vardagsrummet och den med oss på i sovrummet.
Sovrummet är ju ändå "vårat" rum och där passade den in perfekt, medans den med I på är en som vi mer än gärna vill visa upp så mycket det går då våra dotter är så otroligt söt!

Möbleringen i vardagsrummet får jag tänka på lite... blev inte riktigt nöjd med hur hyllorna står nu men vet heller inte riktigt hur jag vill ha det, så det får vänta helt enkelt!
Men jag är iallafall supernöjd med båda tavlorna, bra kvalité och vilket fyndpris 😍

Vad tycker ni? 😊

Likes

Comments

Tankar, funderingar & åsikter, Wallbergs Vardag

Hej på er!

Idag var det så skönt att ha en ledig dag med I! Det känns som att jag inte riktigt "sett" henne på flera dygn..

Idag har vi passar på att gå på lite ärenden, lunchat med P på hans arbete och fixat här hemma! Vi fick nämligen de där tavlorna jag beställde förra veckan hemlevererade idag. Så självklart skulle de upp direkt!
Bilder kommer sen 😉

Vi har även haft ett möte med våran bank idag, och både jag & P är så otroligt glad och positivt överraskade. Det känns verkligen som att allt går åt rätt håll nu för oss och vi har så mycket att se fram emot 😍

Eftersom vår bank ligger precis bredvid P 's jobb passade vi på att luncha också!

Det märks verkligen att I saknar oss också de dagar vi jobbar båda två nu.. Självklart har hon haft det så bra med fastrar och farfar men hon är verkligen så gosig mot mig och P nu!

Innan hade hon i princip aldrig tid till att sitta still hos oss och gosa utan skulle ner på golvet och upptäcka. Men de sista dagarna har hon för det mesta bara velat pussas,kramas och gosa ner sig i min famn! Så otroligt mysigt och man känner sig så älskad 💕

Hur reagerar era barn om ni är borta en längre tid? :)

Likes

Comments

Tankar, funderingar & åsikter, Isabella 0-1år

Som ni vet sen tidigare så är vi stora fan av Twistshake här hemma och har använt dessa flitigt sen vi kom hem från BB men I!
Jag har beställt ett antal gånger från de  och det han fungerat galant.

Men så för ca 2 månader sedan la jag en order på ett paket med de större flaskorna och +6 topparna då är I började med välling på kvällarna och hade svårt att få ur de då hålet på topparna är för små. En stor flaska är även perfekt att ta med till stranden för att se till att hon får i sig riktigt med vatten!

Men så fick vi inga flaskor.. Det skickades e-mail fram och tillbaka angående en order som inte skickats,en order som blivit borta på posten och ännu en order som inte blivit skickad.

Men till slut, förra veckan fick jag ett mail av en annan anställd på Twistshake som äntligen tog saken seriöst och förstod min frustration och faktiskt skickade ordern med högra prio och såg till att flaskorna jag beställt var i min ägo dagen efter.

Dessutom var hon så snäll och skickade med nya Superhero flaskan och 2 extra pulverbehållare som plåster på såret! Bra comeback om du frågar mig 😊

Personen jag hade kontakt med innan henne är jag sådär lagom positiv om. Han var inte alls så seriös, och absolut inte trevlig då jag som kund kom med frågor om min order. I en av våra konversationer där jag frågar om jag ska vänta med att betala min faktura då jag väntat en månad på ordern , som därefter visar sig aldrig blivit utskickad,  får jag till svar att de får jag gärna göra om jag vill men kan då räkna med en betalningsanmärkning..

Hylla bra kundservice! Stort tack till kvinnan som tog tag i saken och gjorde rätt för sig 💫

Likes

Comments

Wallbergs Vardag

God morgon på er!

Idag blev det tidig morgon här hemma! P är en sån som sover så jäkla tungt så bara ett alarm fungerar aldrig... därför har han MINST 8 alarm själv och jag 5-6st. Första startade runt 6...

Men det enda problemet är att de är inte han som vaknar av dem, utan de är jag som vaknar varannan minut fram tills tiden han måste gå upp, då får idag knuffa på honom så att han reagerar 😂 Någon mer som har det problemet? Funderar nästan på att alltid ha en hink vatten i beredskap bredvid sängen... Men kan sover väl antagligen igenom det också 😁

Idag är det jobbdag för mig igen och då är det Isabellas farfar som får agera barnvakt! Vi har det såpass lyxigt också så barnvakter kommer till oss, perfekt för mig som har en tendens att stressa upp mig och packa med halva hennes rum när det bara gäller några timmar 😂

Nu ska jag passa på att hoppa i duschen innan I vaknar!
Ha en underbar tisdag 😘

Likes

Comments

Instagram@fruwallberg