View tracker

Nu äntligen har han kommit ut till oss!
6 dagar över tiden.

En liten parvel på 51cm och 3810g . 
3 November ❤

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Som rubriken lyder och mg även ser på bilden,är det nu 14 dagar kvar tills lillebror beräknas titta ut..
Åh fy bubblan vad jag är trött på att vara gravid nu,då det tär på både mitt humör och såväl min omgivning.. Psykiskt påfrestande..men inte får någon hjälp för de,utan jag ska gå å ha ont och ha taskigt humör😢

Lillfisen blir snart storebror.😍  och vi passade på att kika i hans mun nu,på morgonkvisten,efter frukosten. och då har han snart alla tänder på plats..

och nu när lillebror kommer kan man ju inte kalla  Arvid för lillfisen.😯

Likes

Comments

View tracker

Måttligt road av att vänta,vänta,vänta.

Var på kontroll med magen i torsdags,både jag och bäbisen mår bra och han är väldans aktiv.. AKTIV var ordet,då han på de två senaste veckorna lagt sig i Säte...

Så imorgon,ska vi lämna lillfisen hos farmor,då vi på måndagmorgon ska åka in för ett vändningsförsök.. och dom ville även vi skulle förbereda oss på förlossning..
Så väskan är packad.

Likes

Comments

Ligger här i sängen på magen och filurar på hur livet blir som tvåbarnsförälder. med en dålig hund som måste ha uppsikt på sig jämt. då han inte ska slicka sönder sig..

Jobbigt med hund,som inte lyssnar..
Vad beträffar mig så har jag återigen ischiasvärk i båda höfterna denna gång,. och stenhård mage..men funderar på varför den är så långt upp,magen...är ungen lång, eller kan det vara något annat..

nu säger ja Natti Natti. och ska inte försöka drömma så konstigt som jag gjorde inatt.

Likes

Comments

Idag har jag bara grejat med tvätt och fått ihop alla kläder lillfisen kan använda. blev två lådor fulla,då det var färdigtvättat och ihopavikt.

Och ikväll slängs sista snusen för både mig och Nicklas. Kan ju hoppas att det är hållbart denna gången = 3:e gången gillt för min del.

Skickade ju in som ni vet intyget som dagispersonalen fixade åt mig,än en gång så väldigt snällt gjort av dom.

Gick in på akassans hemsida för att se om dom fått intyget. Och JA det hade dom! Redan imorgon finns pengar utbetalt. som jag längtat att få någon positiv respons, 4 månaders väntan!

Likes

Comments

Nu är hösten på intågande,riktigt rejält.. så vi klär oss i myskläder.. dessa onepice  är väldigt behändiga och sköna.. har två,men skulle vilja ha fler..

fick även idag höra att personalen på dagis är så nöjd med Arvid, för han är så glad
Idag har jag städat igen, och pillat med tvätten.
Men känns så  ogjort att städa då,hunden tappar päls var han än befinner sig.

Och kom på de nu,då ja pratade med grannen att det är exakt 30 dagar tills bebis beräknas titta ut. PANIK!

Likes

Comments

Som ni tidigare läst har jag haft väldiga problem med akassan.. och har fortfarande.. så tråkigt och framförallt jobbigt att bråka med dom när man är höggravid,

Lämnade sonen på dagis imorse och jag följde med in för att prata lite med personalen,så kom vi på tal om akassan.
Och dom fixade detta sista intyg kassan skulle ha med en gång!  så det ligger redan på lådan påväg till Arjeplog,(dit dom vill ha sin post ). Så underbart snäll personal!

Så hoppas verkligen att man kan få pengar rättruaktivt,det hade verkligen varit välkommet,

Väl hemma,så knackar en granne på dörren och frågar om vi behöver kläder,barnkläder. det säger man ju inte nej till.

Så jag följer med grannen mer till bilen,där kläderna finns.
Och det var mycket - en hel sopsäck,varav två sätt med vinterkläder som lillfisen kan ha. ❤

Likes

Comments

Blir snart galen.. massa konstig olika värk.. kissnödig med en gång då,jag reser mig,andfådd.... massa tryck både utåt  och neråt.. och ischiasvärk!

Mest hela tiden. Ungen ligger långt upp
så massa halsbränna till på köpet..
Hade så mycket värk för en stund sen att jag var tvungen att sätta mig på huk..då jag suttit där en stund,kändes det som något ville ut, eller som om en dumper hade kört upp mellan benen på mig..

men denna ischiasvärk tar kol på mig. Känner mig som en skruplig gammal farmor,då jag försöker gå.

Hjälp!  vad händer??

Likes

Comments

Jag blir så trött på allt vad myndigheter är - igen! gjort allt vad som står i min makt för att pengarna ska rulla in. Men va tror ni...icke en spänn... för 3 månaden i rad -av  akassan..  Dom har fått intyget från lillfisens förskola om att han har fått dagisplats från x-datum. och meddelas  nu om att idioterna ska ha ett intyg till om hur lång inskolningen var - kan dom inte räkna till 3 själva?

Och det ringde jag faktiskt upp dom och berättade innan intyget var i deras händer.
Så skickade ett meddelande tillbaks till dom med lite frågor kring deras samarbete och att dom var välkomna att ringa förskolan..  kan dom inte tänka själva??

då fundera jag på om man kan få pengar rättruaktivt(stavning), trots man gått  över på fp, men under tidigare period har  stått dom till förfogande med kassakort m.m utan att ha  fått en spänn...

Har istället sökt föräldrapeng/gravidpeng från oktober månads början. Så hoppas dom rullar in som dom borde. alltid nervöst!

Har meddelat af att jag ansökt om fp i oktober,så  blir automatiskt utskriven därifrån - skönt! även meddelat akassan detta.. och det är bara för mig att sluta fylla i kassakort.. Vad är det för idiotsystem dom har,egentligen?

Ja kommer ju inte få peng från fk förens i slutet av oktober iaf,och definitivt inte gehör från akassan.
Dilemma,jovars,men dom får ju ändå vara måna om sina medlemmar,anser jag och inte bara köra över oss..

Frustrationen är på hög nivå!
Så tårarna säger sitt!

"Vid din sida- Kommunal" så fan heller!

jag vet jag inte är ensam om att behandlas som skit,men blir så trött på dom

Likes

Comments

Tankarna börjar bara handla om förlossning och allt där till... rent ut sagt kaos! inte fått packat någon väska än... vad har man med sej och vad får man inte glömma...?

Jag har valt än en gång att inte amma,då tanken på de känns obehaglig även denna gång.. ska man då ha med sig modersmjölkersättning och flaska?

Gick in i  vecka 36 idag,så inte många veckor som återstår. och börjar nu känna att leder i både fötter och händer svullnar,men inget vatten,extra i kroppen till att tala på..
Något som hänt ett par dagar i sträck här är att ja börjat gråta från ingenstans,när jag stått och utfört vardagssysslor.. det hände aldrig när jag gick gravid med,lillfisen.😯

Ikväll har jag ensamtid.. och  vad gör jag? jo,tittar på barntv. Lillfisen sover för natten och gubben gick ut på oktoberfesten nu ikväll,med sin bästa vän..

För att lyxa till det lite tänkte jag vispa ihop lite ägg med socker.
Smarrigt värre,men dock inte bra för vikten.😜

Ha nu en riktigt bra kväll alla mammisar ❤

Likes

Comments