Hej alla goa!
Här hemma så har inspirationen försvunnit helt och hållet. Vi har inte besökt Ikea sedan i September, hör ni haha? Vi har inte köpt en PINAL hem. Trots att vi båda är super intresserade utav förnyelse och förändring! Men nu har vi redan flyttat in i huset i våra huvud. Och vi har nog tillsammans planerat ut varenda rum, och kollat igenom alla vinklar. Har suttit och dividerat färger, val, så att vi båda är nöjda. Och igår, satt vi och sparade bilder och gjorde "moodboards" för vardagsrum, kök och sovrum. Sen byggdes inte rom på en dag! Och vi kommer få ta lite i taget. Men de vi kommer köpa till en början är de ovan till vardagsrummet, därefter kommer en säng prioriteras till oss. Barnen har saker så de räcker och blir över, dock kommer ett till skrivbord att behövas och Tristan ska få en riktig säng :)

Sen blir de prio med utemöbler, trall och typ en gräsklippare haha? :) Ska bli så kul.
Igår så föll iallafall en sten ner från våra axlar. Allt trassel angående tomten har löst sig. Så de vi behöver göra nu är att lämna in en ny placering bara så de blir korrekt, och sedan invänta beslut. Sedan är de i rullning. Men en inflytt till sommaren blir det iallafall. Och de känns f a n t a s t i s k t. Vi känner ju att vårt hem här börjar förfalla.. har ingen lust med nått. Bordet är trasigt, men vi har inte ens köpt nått nytt. Köksbordet är förfärligt, men vi väntar.. Ska bli SÅ skönt att slänga, rensa, hiva, kasta och få in nytt och fräscht! och att vi äntligen får YTA!Likes

Comments

Godmorgon alla fina!
Här hemma så vet jag inte vad som hände imorse. Min klocka ringde, jag blev inte väckt utav barnen? Jag smög upp, hoppade in i duschen! smög ut, dom sov fortfarande? När klockan var 07.30 fick jag först gå in och väcka tjejerna för att till sist väcka lilla lilleman. Haha, det här har nog aldrig någonsin hänt! Och dom somnade tidigt allihop igår. Wilja ville vara hemma, Novalie skyllde på växtvärk i benen.. båda ville ligga kvar hemma i soffan små skrotarna.

Jag sitter här med en kopp kaffe och ska snart åka ner till jobbet och inleda en spännande vecka med massa makes :)
I helgen så har jag och Novalie tagit vara på lite tid tillsammans. Har varit på bio bara hon och jag, såg nya pettson och findus! Willy var hos Pappa, och Linus och Tristan fick gosa hemma. Vi fikade, och hade en jätte mysig stund. Igår var barnen på julgransplundring med sin Farmor och Farfar, jag passade på att storstäda här hemma och Linus jobbade på tomten. Vi bakade en liten kaka på kvällen, badade och sen la vi oss allihop. Jag somnade innan 21, så himla skönt.
Hoppas att ni har haft en fin helg!

Likes

Comments

När fingrarna har låst sig, när man har så mycket man vill skriva.. men ingenting blir sig rättvist i text, för att känslorna är förstora för att de ska göra texten rättvis. Vilken start vi haft på vårt 2017. Det blev inte alls som vi tänkt oss. Tårar, glädje, rädsla, frustration, förnekelse och hopp. Låten "Åh här kommer alla känslorna på en och samma gång" med Per Gessle kunde inte bli mer rätt just nu.

Annars är allt bra, dagarna går i ett, veckorna går i ett. De är jobb varvat med sjuka barn, att få ihop pusslet med vem som ska vara hemma är inte heller enkelt då både jag och L har jobb som gör de svårt för oss och sätter andra i problem. Men allt är tvunget att lösa sig helt enkelt. Vi har haft sån otur, med allt från långdragna förkylningar, till feber fram och tillbaka, hosta från h-vetet. Magsjuka, risiga magar.. nej nu hoppas jag att de är nog och vi längtar nu smått till att våren är här.

Önskar jag kunde ha tagit ut föräldrardagar nu under vintern, och låtit barnen vara hemma och bli friska. Men de går ju inte, för mina dagar är låsta medan Linus sitter på alla låsta som kommer brinna inne för han kan omöjligt ta ut dom. Just nu känner jag mig som en super dålig Mamma, som stressar iväg barnen till skola/förskola för att jag är tvungen att försöka jobba lite för att få ihop det, även om dom kanske behövt få vara hemma en extra dag. Jag känner mig som en dålig anställd som måste ringa och meddela att idag är jag hemma igen, dåligt samvete till mina kunder som jag får boka om.. och om igen. Jag känner mig som en dålig fru, för att jag är så påverkad utav mitt ständiga dåliga samvete över att hur jag än försöker så kan jag inte göra alla nöjda, alltid någon som är besviken. Ingen lätt tid helt enkelt. Samtidigt flöt hela hösten på utan sjukdomar och krångel. Så jag vet att de bara är för en tid. Men jag är så trött på att känna såhär. Att jämnt vara ledsen, att känna att man helt enkelt inte räcker till.

Men allt blir bra, så är de bara! Nu håller vi våra tummar bara för att inga mer dåliga besked kommer på vår tomt. Ni vet att jag berättade om att vi hade ett fornminne, och att vi inte fick röra marken på ett x-antal meter? Tydligen. Från ingenstans. Har de vuxit? och vi har fått helt fel besked. För nu är området 3 gånger så större än vad vi fått papper om från början.. Och med det, så har vi köpt en tomt som vi faktiskt inte kan utnyttja. Eller, jo.. De kan vi. Men vi kan inte placera vårt hus där vi vill, vilket gör att de inte hamnar på höjden. Och då har vi ju i princip köpt en tomt, vi inte vill ha.
Men de löser sig också. Förhoppningsvis. Och blir bra. Har bara svårt att vara positiv just nu!

Likes

Comments

Familj vecka för Vecka youtube

Mitt januari 2016 började med att jag precis äntligen efter kämpande klarat mitt körkort! Det var en månad som var lugn, jag började jobba lite smått igen efter att ha varit föräldraledig på heltid. På en liten klädesbutik lite extra här i Bålsta! De var super härligt att få komma ut lite, och träffa lite folk. Det var en månad där jag var på vift, massa stora event som ordnades och jag var iväg mycket på olika saker :)

I Februari så var de lite samma lika, alla vårens födelsedagar började! Farfar, Novalie, Wilja, Farmor, Linus och Tristan! I princip hela familjen.Om jag kikar tillbaka så hade jag alla tre barnen hemma mestadels under hela Februari då jag hade möjlighet för de och för att försöka undvika alla sjukdomar. Efter att Novalie fick sitt RS virus när hon var liten, har jag blivit livrädd för dessa tider.. speciellt när man fortfarande hade en liten att tänka på.

Mars månad.
Det var den månaden detta år som jag och Linus bestämde oss för att bli man och fru. Vi hade pratat länge om att gifta oss, men vi hade inte tagit itu med det. Vi hade kollat oss omkring efter lite olika miljöer, dividerat. Jag med mitt önskemål om att få gifta mig i hans föräldrars trädgård, göra iordning tält med massa tyll, blommor och bjuda på grillat. Medan Linus sa: Ska jag gifta mig någonsin, ska vi göra de ordentligt. Vi kollade omkring på fler olika slott kring Bålsta, men allt var bokat fram till sommaren 2018-2019, och vi önskade denna sommar 2017. När vi var på ekolsundsslott så kändes allt SÅ rätt. Men dom hade inga tider, 4 dagar senare ringer hon och berättar att dom fått ett återbud. Fy så glad jag blev, men antog att de var sommaren 2017.. men nej, de var i Juli 2016 hon menade. Så vi skulle med andra ord planera ett bröllop på 4 månader, med allt vad de innebär! Vi risvstartade med inbjudningskort, valde färger, prova brudklänningar och allt. GUD vilken rolig tid :) Får inte glömma att min förstfödda lilla raring fyllde sex hela år.

April kom, och det handlade mestadels om bröllop även här! klänningar hit och dit, ringarna beställdes och kom hem till oss. Vår lilla kille fyllde ett år, och vi bokade min bil så jag äntligen skulle slippa låna Linus. När jag läser mina inlägg från i April var jag sjukt stressad, mycket frånvarande dagar och jag hade en sån ångest över när jag skulle börja jobba heltid igen.

Maj
En fantastisk månad med STORA sommarkänslor! När jag läser inläggen härifrån så får jag genast energi. Mina fina vänner anordnade den bästa möhippan man kan tänka sig för mig, Linus hade sin svensexa! Min bror fyllde år, de var både födelsedagar och härliga helger. MASSA bröllopspyssel hela kvällarna, provade både make, hår, gjorde bordsplaceringstavlan och annat fix.

Juni
Vilken månad, vi startade vår fantastiska månad med massor med sol och sommarlov! Vi åkte till muminvärlden jag och Novalie tillsammans med Atousa m.fl, super mysigt. Därefter så vart det Kolmården med sötnosan. Det var marknader, Gnestadagen, sol och massor utav bad! vi åkte till Urö och firade midsommar, ja listan kan göras lång. Sista tampen månaden innan vårt bröllop, naglar som fixades, olika behandlingar, gåvor till mina tärnor, sista dekorationen inför bröllopet och försökte samla ihop nerverna.

Juli
Ä n t l i g e n var månaden kommen efter 4 månaders hektisk planering. Allt blev magiskt, och det är inget vi kunde ha gjort bättre. Vi hade inte mer än 60 gäster, gifte oss på en makalös plats, super god mat, härlig stämning kvällen igenom och jag hade den vackraste klänningen jag sett och äntligen fick jag mannen i mitt liv.
Vi åkte på bröllopsresa till Grekland, hade en så härlig vecka trots otur med sjukdomar. Hela månaden gick jag som på moln och kände mig hög på livet. Samtidigt så kände jag också hur skönt det var att avsluta kapitlet och att det var över. Hade aldrig kunnat planera ett bröllop i år, det var så skönt med snabba beslut och göra de bästa man kunde.

Augusti
Månaden jag släppte allt som har med internet att göra verkar de som om jag kikar tillbaka. Vi landade i livet, sista månaden som mammaledig, Tristan började på förskolan, jag började jobba, jag fyllde även 26 år! Vi gjorde små utflykter på helgerna och bara var.

September
Det här är en månad jag knappt kommer ihåg, jag var SÅ trött. Att vara mammaledig är en sak, de är ett tungt lass man drar. Men att starta med att jobba heltid tog typ livet utav mig. Man blir så trött på ett helt annat sätt, bara den saken att komma ut och träffa så mycket folk gjorde mig trött, så att vara hemma blev rena rama semestern! Tristans första månad på förskolan och de gick helt över förväntan.

Oktober
Första dagarna i Oktober så köpte vi vår tomt, och vi fick äntligen påbörja en resa vi fantiserat om sedan vi träffades, att bygga vårt egna hus tillsammans! Den känslan och lyckan. Fortfarande var jag så trött och fick inte ihop dagarna riktigt med familj, jobb, hem, att vara fru, mamma och allt som hör till. Men sakta började jag komma in i det nya! Det var dags för underbarabarnmässan igen också. Alltid lika roligt varje år!

November
Denna månad så började jag på mitt nya jobb på MIXKLINIKEN i Bålsta, var så glad över att få jobba som frisör med tider som passade mig. Slapp varannan helg, och super sena kvällar. Det var julmarknader, massor med snö och vår familj började medverka i Familj vecka för vecka.

Och så kommer vi fram till December! Bästa månaden på så många vis, tomten är nästan klar, placeringen på huset blev godkänt, jag stormtrivs på jobbet, det har varit jul & mys med alla juliga känslor man kan ha! När jag tänker tillbaka på detta år känner jag mig så rik på livet. Tre helt galna, vilda, fantastiska ungar, vi har haft en så fin sommar tillsammans, jag har blivit fru.. Och jag lovar, 2017 kommer bli något bättre utav tusen olika anledningar och vi kommer att flytta in i VÅRT hus.

Tusen tack till er alla som varit in här, stöttat och peppat. Tack till alla fina samarbeten jag haft, och till företag som jag arbetat tillsammans med. Stor kram och allt gott till de nya året!

Likes

Comments

Hoppas att ni alla haft en jätte fin julafton, för det har vi verkligen haft! som Wilja sa: "Mamma, det här är min bästa jul någonsin" <3 Lilla skrutt, att få ett kort på hela familjen samlad och att få alla se någorlunda glada ut, var nästan omöjligt att få till. Kul att ett kort utan 10 blev bra iallafall. Vi har ätit så magarna står rakt ut, träffat tomten och öppnat massor med paket! Barnen somnade på en sekund i sängarna så fort vi kom hem.

Imorgon åker vi ner mot Gnesta och besöker Pappa en liten sväng och firar en mini-jul hemma hos Mamma.
Ska bli mysigt! Stor Kram till er alla.

  • 19038 readers

Likes

Comments

Hej alla fina!
Hoppas att ni slappnar av nu och får en jätte fin jobbhelg. Jag är på jobbet nu en sista dag innan jag också tar lite julledigt. Linus är hemma med dom små idag så dom också får lite extra ledighet. Imorgon så firar vi julen tillsammans med Linus familj, ska bli super mysigt och barnen är redan förväntansfulla inför imorgon. Vi kommer ses lite tidigare och äta lunch redan vid klockan ett, så öppnar vi paketen lagom till efter Kalle. Hela julen är ju en sån väntan för dom små som bara vill riva upp sina klappar.. Bättre för alla att dom kan få öppna i tid och hinna leka med dom nya leksakerna och vi slipper få öronen urtjatade haha! Igår så var tjejerna med mig till Lindex, dom valde sina julkläder och jag hittade som vanligt absolut ingenting till mig själv, de slår aldrig fel. Alla julklappar är tacksamt nog inhandlade! ikväll så ska de göras lite jansson, lite coleslaw och annat gott inför imorgon.
Stor Kram på er!

  • 19770 readers

Likes

Comments

En liten påminnelse till alla er föräldrar/mor och farföräldrar nu inför jul att vara lite försiktig med era julklappar från "Tomten". Alla föräldrar har inte råd att göra julen speciell för sina barn, så det är inte särskilt vettigt att låta "Tomten" ge dina barn ett PlayStation 4, en cykel eller en iPad, medans bästa vännen på skolan fått en ny mössa och ett par vantar från "Tomten". Förstår ni? Ge dom små grejerna från "Tomten" och låt dom dyrare sakerna bli julklappar från dig. Du kan förklara värdet av pengar för barn, men du kan inte förklara Tomtens diskriminering för ett barn med brustet hjärta. Tänk på det i år och i framtiden.

Julen är verkligen jobbig för så många, och varje är börjar julen bara tidigare och tidigare. Jag har som liten, faktiskt fram tills jag fick mina egna barn hatat julen mer än något annat. Då handlar de inte om att jag inte fick presenter, utan känslan utav ensamhet och att känna sig övergiven var enorm. Lov från skolan var inte heller något jag längtade efter.. Att få komma tillbaka och höra hur bra alla andra haft de, gjorde ont. Att få uppskatta allt som har med julen att göra idag är jag tacksam över ❤

Likes

Comments

Vi har haft ett par dagar bakom oss som varit både jobbiga och glädjefulla, så jag har varit lite frånvarande här på bloggen och jag ber om ursäkt! hoppas att ni hittar in igen. Vad har vi gjort under dessa dagar? Jo du! massvis, julklapps handlat, försökt få ihop vardagspusslet och jobbat, sen haft sjukstuga på det. Jag och Linus tog i helgen en super behövlig dag för bara han och mig. Vi åkte in mot Stockholm, checkade in på Quality Freinds brevid mall of scandinavia, gick och åt lunch, strosade omkring, pratade, myste bara han och jag. Mot kvällen mötte vi upp våra fina vänner Millan och Daniel, åt lite tapas tillsammans, avslutade med en shuffleboard och dart.

Vi har verkligen kommit super långt med tomten, och nu är de bara de sista kvar! och vi hoppas att få vårt byggnadslov innan jul, vi har verkligen legat på dom och idag så är de någon iallafall som ska ta hand om ärendet då de kom in i Fredags. Kommer tjata varenda dag, så vi blir sådär jobbiga så dom inte orkar ha oss ringandes mer, och plockar fram vår akt haha! :)

Bara fyra dagar till jul, vad hände hörrni? Vi kommer ha en super lugn jul här hemma. Kommer fira hemma hos mina svärföräldrar med vår lilla familj, linus syskon, farmor och mormor. Precis lagom, och trevligt :)
Nya avsnittet från vecka till vecka finns uppe också!

  • 23487 readers

Likes

Comments

Familj vecka för Vecka youtube

Här kommer veckans avsnitt ut från Familj vecka till vecka! imponerad utav att de ens blev en film då jag mådde som en kråka, jag ber om ursäkt över att jag är så "oglowig!" :) Lämna gärna en kommentar på filmen, alltid roligt!
Här under så finner ni alla filmer i kategorin: FAMILJ VECKA FÖR VECKA!

Likes

Comments