Det som fick mej att börja teckna ligger i från barndomen, först runt 12 - 13 års åldern gick det från fåglar till människor. mestadels nakna kvinno kroppar, Varför nakna kvinno kroppar?

Många trodde att de bara var snuskig fantasier jag hadde som kille den tiden, jag hadde hur många egna tecknade bilder som hälst av kvinnor på väggen i rummet. inspirationen fick jag av Jack Dawson i Titanic filmen och fick kännsa i att rita.

Min känsla var inte snusk som alla tänkte när de såg bilderna. men så var det inte, känslan jag hadde var att jag levde in i teckningen som om jag designade om min egen kropp. jag kände mej som kvinnan jag tecknade.

Därför också tecknade jag alltid natte tid, för det var till natten man klädde av sig för att sova, ibland tecknade jag också natt linne på som jag tog modell till från Ellos kataloger.

Efter att teckningen av "mej" var klar kunde jag somna och drömma och föreställa mej i min tecknade kropp som i drömmen blev verklig. och som jag sedan kunde klä på i drömmen med kläder jag gillade från H&M kataloger och Ellos kataloger.

Drömma det liv jag alltid velat ha, som jag alldrig trodde var möjligt att få. Men som jag nu lyckligt vis nu kommer närmare för varje dag.

Så det är min historia om mitt tecknande, bra är jag inte men det var tillräckligt bra för att ge en bild i drömmen. idén växte från min favorit film Titanic när Jack tecknade av Rose. Därefter började jag teckna och gav mej skälv drömmar om livet som kvinna.


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Du ska vara glad att du slipper mens. får man ofta höra som transsexuell kvinna. och jo vi har hört att det är en pina och att det gör ont. men ändå så är det skillnad från transsexuell till transsexuell vissa håller med om att det är bra att de slipper vissa vill inte göra operationen down stears. men vissa är mer än så. jag skulle vilja ha mens och mensvärk. plötsligt kan man hamna i en sits där de börjar prata om mens hur hemskt det var den gången och vad pinsamt den gången. och så får jag frågan (ingen vet om könskorrigerngen) hur var det för dej första gången?

och som transsexuell kvinna vill man inte alltid flagga med det för att få känns sig som en "normal" kvinna. så man får hitta på. ,- jo det var hemskt

Hur har du det nu då blir du väldigt sjuk eller?


-jaa nej jag känner inte så mycket

Jobbigt att vara kvinna och inte ha en aning om hur det är :)

Likes

Comments

ögon att se med. se vad med? vad jag menar är livet, människor, sanna eller falska. att ha med många olika människor att göra med varje dag så övar man sej och långsamt blir man bättre på att se skillnad mellan sanningar och löngner.

Jag har alltid varit en människa som har litat på alla, jag har alltid tänkt - ja men hen sade hen skulle hjälpa mej med det där . och så tror jag fullt fast på det.

Men tyvär får man lära sig att det där var något hen bara sa. det händer inget mer. När du träffar nya människor och håller på med projekt och någob erbjuder sin hjälp, ha alltid en plan B.

så fick jag ett klagomål från en HBTIQ förälder att vi lägger mers tid på barn och familj.

jag lämnar som ett frågetecken


Godnatt :)

Likes

Comments

01:04 sömnlös som många gånger förut. Man tänker hur får manskarhjälp om man inte kan bevisa sina smärtor? visar det inget på blodprov e man frisk förklarad. Kronisk sjukdom behandlar de inte på akuten även om man har så ont att man inte årkar. Jobbigt detta och så pricken över i ett får man en taxi chaufför hem som är emot homosexuella. och som påpekar att jag alldrig kommer att bli 100% kvinna. och funderar vaför jag är ihop med en kvinna. och när man kommer hem på gården lägger han märke till våra båtar och kommenterar så stora båtar nou ere karatager om dej ännu. vissa dagar får man verkligen gå igenom prövning på prövning.

Alltså Visst blir man lessen över sånt där. men vad fan bli upp plåkad från akuten mitt i natten borde väll alla förstå att man är tillräckligt trött.

och då en jävligt konstigt kommentar under resan transsexuella förstår jag för de ju en sjukdom som man inte kan välja men att du är tillsammans med en kvinna förstår jag inte. kanske homosexualitet är en sjukdom dom inte kan något åt.

jag årkar bara svara det är ingen sjukdom men häller inte något vi valde från början. fast jag egentligen hadde velat seja håll skäften och kör biljäveln eller prata om vädret i stället.

Alltså jo jag är villig att diskutera och berätta, men det finns stunder som helt enkelt inte är the right time.

Ja e stark, men ibland är jag vääldigt slut och så har tyvärr de senaste månaderna varit. Alltså som nu jag har inte gjort något skilt alls, men ändå är kroppen som om jag varit på gym å tränat utav helvete och stuntat i att tänja och gå ut i samma svettiga kläder mitt i vintern.

Man skulle gärna vilja ha ett svar varför. förlängning av sjukskrivningar hjälper ju inte.

Men man får tänka positivt som professorn jag träffade på efter nio programmet.

Bara jag lever 1 år till

Då kanske de har kommit på någon ny medicin. så får jag leva ännu ett år till kanske utan sjukskrivningar.

poängen med de orden tror jag han menar med att det är lättare att inte tänka för långt framåt i livet utan försöka ta vara på en tid åt gången som ett år. lev i nuet.

Alla har vi mål som man kan sikta på inom en snar framtid, i år är mina mål Nykarleby Pride, namnbyte, och åtminstone en diagnos att gå efter. :)

Nu skulle det behöva vara en piggare teckning här nere på inlägget. men årkae inte teckna en till inte för att min hjärna inte årkar men min hand domnar bort gämt och ständigt. får räta ut och lått blodet rinna ut till händerna flera gånger om med att bara hålla i telefon. Säkert jätte normalt sejer alla läkare när jag försöker berätta något om vörk. ja ja var tredje människa du möter här i Jakobstad på gatorna har värk. Där ser man.. hoppas det kommer någon form av teknik att man föra över värken till läkaren så skulle han skälv få känna på. så skulle man skälv få stå bredvid å seja äch var tredje person på gatan har värk lär dej leva med det. de vore en uppfinning att forska i. :)

Likes

Comments

I fredags fick jag höra av läkare att så fort jag får några av dehär symptomerna så som ttrycköver bröstet, stickningar i hjärtat, yr hyvud värk, hög puls. ska jag komma in med det samma för då är det raka vägen till vasa.

på söndagen var jag helt slut värk och stel överallt, låg i sängen tills klockan var 15:30 på dagen utan att märka det. jag klev upp och kroppen var helt stel speciellt i låren och ryggen. vi for iväg på kalas och jag fick jätte varmt och blev jäätte trött, jag kännde mej helt slut, jag lade igång min hollter för att se hur det är fatt. Holtern får fram att hjärtat pumpar hårt och en puls på 136 och jag satt bara och drack kaffe. på vägen hem kom ett kraftigt tryck över bröstet och bröstsmärtor och stickningar kraftigare än förut, det gjorde riktigt ont och höll i sej en timme. frun bad mej ringa ambulansen, jag ville inte på malmska gör dom endå ingenting känner jag. bara EKG och blodprov och så hejdå.


här e en liten bit av hjärtfilm, ja lovar den filmen ser rätt bra ut, men det var smärtorna som gjorde att vi ringde, trodde bokstavligen att om det blir ett steg värre nu så dör ja. Det gjorde så ont.

Symptomen jag berätta i telefon gjorde att det blev klassat som ett A alarm så det kom till och med en räddningsbil före med sirenlampor på och sedan ambulansen. men det var för sent smärtan han lungna sej och pulsen gick ner till 100.

De konstater att jag har starkt oregelbunden puls och tog mej in i ambulansen. EKG visar att P vågen syns lite dåligt. och det visste jag att den kundd för min egen holter har visat att den inte alls e där ibland då jag är yr.

De ringde läkare i malmska och han sa att jag har säkert panikångest eller Oro.

Det har jag inte, men alla läkare vill tydligen att jag ska ha det.

När jag träffar läkaren skulle han få tag i en kardeolog, kardeologen svara inte, så beskeddt blev vi kan inte svara på varför du har ont, vi vet inte, vi kan inget göra här på akuten. jag svara men förra läkaren sa att så fort jag känner dehär symptomerna ska jag komma in. Det hadde kardeologen också sagt att tryck och smärtor över bröstet ska man alltid komma in. med söndagskvällens läkare svarar på det NEjNejNej med ett skratt dey är inte sant.

jag sejer jag har smärtor i hela kroppen hela tiden och nu pulsen och hjärtat jag börjar inte årka längre. läkare svarar med hastiga tag jag har läst i din journal om din värk men vi tar inte ställning till.

Han vinkar med tydligt med två fingrar.

Vi på akuten tar inte ställning till "kroniska" sjukdomar.

Sedan sa han -fler frågor? din puls är nere på 95 nu så de ganska normalt. ditt hjärta ska bli oopererad men du får ta det med kardeologen, men vi får inte tag på din kardeolog så du får åka hem vi kan inget göra.

Det läskiga med allt var att samtidigt han pratade lade han en förundrad blick på monitorn jag var kopplat till. tittade i smygg snabbt på den emellanåt och rynkade pannan.

Skölv fick jag känslan att han ser nog att det inte är helt normalt annars hadde han inte haft den blicken.

Men jag fick höra nästa gång jag får dehär symptomerna ska man inte komma in. det sa läkaren denna gång.

Nu e jag hemma lessen, värk, trött smärtor i bröstet som kommer och går. hur gör jag om det blir som igår? jätte smärtor till malmska känner jag mej bara ivägen.


Underbar Ambulans personal var det i allafall. :)

Likes

Comments

​Varför har det tagit sådan lång tid att få hjälp med hjärtat. Alla gånger jag är inne på akuten har dom ty bara tittat på mej konstigt när jag sagt att jag har ont i bryster det känns som det trycket och ibland sticker i hjärtat.

Ingen tar det som det är allvarligt. - ja de inget farligt det är bara ömma muskler.

jag tänker bara jaha alla mina muskler e ju sjuka och ömma och värk i kroppen

men varje gång jah fick ett anfall blev jag säker att det är nog hjärtat. Det syns ju på min 3 veckord holter som jag kan filma in med vsrje känning.

jag behöver B intyg av företags hälsovårdare.

men läkaren sejer jag hat läst din journal och jag tror inte du får något stöd för det här. besviken blev jag och svara okey. jag fick fram papper från kardeologen om mitt hjärtats tillstånd och det sa han att det räcker du har papper på hjärtproblem. men att det gör ont i brystet efter operation det går inte.

Operation? vad då för operation? och i min journal står det att jag har gjort en bröstoperation. Men det har jag inte. alla läkare har alltså trot jag har smärtor på grund av bröstoperation. Och det har kardeologen på malmska skrivit. var fan fick han det ifrån. jsg har inte gjort någob bröstoperation. 

och så har kardeologen också skrivit att jag tar intag av energidrycker som kan var orsaken till hjärt problem. de senaste 9 åren har jag druckit en å 2 i månadern. och så har karddologen skrivit att jag förnekar att jag har dopat mej.

Han frågade det om doping jag sa nej. sedan sa han att jag har tysnads plikt du får seja till mej. 

jag sa jag vet men jag har inte dopat mej. han flinar och sejer doping orsakan att hjärta växer. 

han tror att jag ljög. han borde skrivit. Inte användt droger eller doping. men i stället skrev han att jag förnekar att jag tagit doping. 


Igår gick jag igenom journalen med en läkare och läkaren sa detta ska ni anmäla detta är allvarliga fel. När läkaren läser din journal har de trot att du kommit till akuten av brystsmärtor från bröstoperation det tar vi inte ställning till här. Det står också typ misstänker användning av doping & droger sånna patienter hsr svårt att få vård.

hon skulle skriva nytt inlägg i min journal att det är fakta fel. och patientombudsmanen skickar nya papper där jag får ändra felet. 

läkaren frågar mej vad jag gör här idag på akuten.

jag sa som det var att läkaren jag träffa för 2 dagar sedan sa jag ska komma hitt på avdelningen idag för extra blodprov och klinisk undersökning.

Läkare svara det har vi inte hört eller sett någonstans, jag ska va ärlig mot dej den läkaren skickade hitt dej idag på grund av att han tyckte det var för stort ansvar och ville lägga över ansvaret på en annan läkare. läkare här gör så ibland.

Det är Malmska det! 

Men läkare en sade att gå och lämna in holtern så får vi läsa av och skicka till vasa och boka tid. på holtern har du iallafall EKG under de anfall du spelat in. 

jag lämnar in holter och far hem. när jag står här hemma  ringer de och ber om ursäkt men vu hadde glömt att sätta in ett minneskort. Så inget av dehär 3 veckorna finns registrerad. 

Jagfick hämta ut holtern igen denna gång med minneskort. 


Men läkaren lovade nästa gång du kommer in skickar vi dej akut till vasa. det har tagit för lång tid. när de hör på hjärtat sa de att det hörs väldigt tydligt att 2 klaffar läcker och det misstänks kunna vara fler. 


Men varför skrev kardeologen att jag gjort en bröstoperation varifrån fick han det var det helt enkelt så att han tog förgivet att har man gjort en könskorrigering så har man gjort en bröstoperation, borde inte den falt


Likes

Comments

Att komma ut som transsexuell 1912 var hämskt svårt. Lili söker hjälp till läkare men fick hämska motgångar.

Förste läkaren skulle bota henne med att de spände fast henne och "ståla" bort det onda så bara det goda lämnade, hennes könsorgan blev skadat och ömt. Läkaren sejer till Gerda Lilis fru att hennes man är sinnessjuk.

Nästa läkare beklagar men du är tyvär homosexuell.

ännu en läkare Lili försöker få hjälp hos, hör på hennes story, plötsligt stiger upp i snabb hast och sejer ursäkta mej en stund och går ut ur rummet.

Lili anar det skälvklara den tiden och strecket efter anteckningarna läkaren hadde gjort. där står det schizofren. Lili klär på sig yterkläderna och öppnar fönstret och klätrar ut. läkaren var på väg med två gubbar i vita rockar och tvångströja med sig. men som tur är lyckades Lili fly. hennes fru hadde fått höra om en läkare från Tyskland som hadde hjälpt andra som var som Lili. de fick reda på att han besökte deras stad då och då. och tog en träff med honom. och blev erbjuden operation och hjälp att få bli kvinna. på den tiden gjordes operationen i två delar på olika tider.

Efter den sista operationen sade Lili till sin fru att hon älskar henne, och tackade för hjälpen.

Lili Drömde om att hon var bebis och hon låg i sin mors famn och hennes mor tittade på henne och kallade henne för Lili.

Den drömmen berättade hon för sin fru straxt innan hon somnade in. THE DANISH GIRL heter filmen om den modige Transsexuella Lili Elbe. och hennes modiga starka frun Gerda Gottlieb.

Det är inte bara ddn starka transsexuella människan som man ska berömma i sånna fall som denna. Frun Gerda var den stora hjälpen till Lilis liv. presic som i mitt liv, i mitt liv var det också tack vare min starka fru att jag finns.

För presic som för Lili var det också för mej. Jag ville ta livet av Daniel det ända som stoppade mej var att tar jag livet av Daniel tar jag också livet av chansen att bli Jessica.

Men under Lilis tid var det hämska bemötanden Lili var stark och det var också henne fru.

Detta inlägg gjorde jag över att jag jyst sätt filmen. jag har alldrig gråtit så ofta i någon film, hur illa hon blev behandlad. och att hon dog när livet börja. En sann Historia till Minne av Lili Elbe & Gerda Gottlieb.


Birth: Dec. 28, 1882, Denmark
Death: Sep. 13, 1931
Dresden
Dresdener Stadtkreis
Saxony (Sachsen), Germany

Born Einar Mogens Wegener in Denmark. He would become the first recorded sex reassignment surgery case. As a man he became a successful artist in Europe.

Wegener married fellow artist Gerda Gottlieb in 1904. They traveled through Italy and France, eventually settling in Paris in 1912, where Wegener could live openly as a woman and Gottlieb could be actively lesbian. Wegener went by the name Lili Elbe.

In 1930 Elbe went to Germany for sex reassignment surgery. In 1931 after the 5th of the surgeries Elbe died from complications.

she is buried in Dresden.

Family links:
Spouse:
Gerda Marie Fredrikke Gottlieb Wegener (1886 - 1940)*

*Calculated relationship
Burial:
Trinitatisfriedhof
Dresden
Dresdener Stadtkreis
Saxony (Sachsen), Germany

Created by: Family Searcher
Record added: Sep 19, 2014
Find A Grave Memorial# 136133811Likes

Comments

Bögar hör man mycket negativ om av dedär typerna man kan kalla dedär typerna.

Vell! Det jag tänkte ja ska skriva om inatt är att kärlek mellan 2 män är lika vakert och sexigt som alla andra kärlekar.

Man träffar många karar som anser att sex mellan 2 män är fel och onaturligt och äckligt. jag frågar alltid frågan av de. - vad tycker ni om två kvinnor då?

Då är svaret alltid annorlunda. de sexigt och vackert.

När jag frågar vart tog ordet onaturligt plötsligt vägen? blev det plötsligt naturligt nu.

svaren förvånar - jo två kvinnor är det naturligt tjejer ska va så. De kan kyssa varandra och hålla hand och ligga med varann för tjejer är mjuka, känslosama och därför är det okey. men män ska vara hårda och tuffa och inte fjolla med varandra.

Jag fattar inte!

Men homosexuella män är lika vackra i ett förhållande som alla andra. <3 Och deras sex är också lika sexigt, romantiskt och härligt.

Och de som funderar på att det går ju inte och pekar sina pekfingrar mot varandra.

oh jag bara tänker Neej vad dålig fantasi och otroligt opåhittiga, de måste ju vara sjukt kass i sängen.

De ju hur enkelt som hälst mellan 2 män man vänder ju bara på steken. och turas om så :) och det vanliga man kan ta tilll. men som sjutton borde vara ett måste att göra i alla förhållanden. Händer, tunga och mun, sexiga kyssar på häftiga ställen.

Och sexleksaker finns ju. :) Och förresten om någon börjar med att tala om forskning och länka en lönk.

Jo alla män ni kan forska själva bara att köra in och känn efter ;) Ni som inte visste mannens ena G punkt finns i analen prostatan slipper man på och stimulera där.

Och ni som drar upp Gud och bibeln och hela köret.

Visst pratar ni om att Gud skapade människan?

om han hadde emot bögar varför satte han då prostatan på ett sånt ställe som analen och varför så skön att pillra på?

Ja fast det kanske han inte hadde gjort från början heller. han lade säkert till det senare när han håxade att hans son Jesus sprang runt i klänning och umgicks bara med män. vem vet?


Likes

Comments

​Lesbiskt förhållanden.

Ja jag har kommit till det skedet i livet där jag fått svar på en sak vad gälla att vara kvinna och seja karar är svin. inte alla skälvklart inte. 

och var får kvinnor tanken ifrån att män tänker bara på sex?

Som man i livet förstod jag aldrig detta varför tror kvinnor så?

Nu är jag kvinna och får uppleva var det kommer ifrån. 

Män tar kontakt på messsnger med ett meddelande. Hej 

man svarar förståd hej tillbaks och tänker i mitt fall nu då att han har sett mej på tv eller tidningen och vill seja något fint som många gör. 

Men ofta hamnar man i kontakt med män som rakt ut frågar om man vill ha sex med dem. eller om jag skulle "bara" ge dem en avsugning! 

Jag har till och med fått bilder på deras ståfres. och till och med en video på en man som filmar när han runkar. de flästa gångerna blockerar man bara. vissa gånger har jag provat svara - jag är gift varför skickar du sådana meddelande till mej. 

Svaren är ofta samma ,- jo men du e ju gift med en kvinna ni behöver få prova kuk någon gång. känna en riktigt karl. 

Vi har också börjat få meddelanden om att karar erbjuder sej att komma och "ge oss" För vi behöver en karl. 

En erbjöd sej att om vi inte vill ha grupp sex kan han ge oss en och en. eller ta med en kompis så kan vi vara i samma rum så får jag och min fru bli tagna tillsammans. 

De flesta sejer att vi klarar oss inte utan sex.


För det första 2 kvinnor kan ha underbart sexliv. Fingrar, tunga, leksaker o,s,v Funkar utmärkt! 

För det andra 2 kvinnor som är gift med varandra älskar varandra. Kärlek är en jätte krydda i sexlivet. 

Fördelar med att vara lesbisk båda fattar hur viktigt och underbart det är med Förspel, the real thing och Eftersex. Det receptet finns de säkert karar som gör också. Men de flesta är ju hoppa över förspel rakt in på the real thing som varar tills man hunnit nästan slappna av och så e de klart och thats it. 

2 kvinnor är ju också mer på hittiga villiga att leka och göra det till en kul grej samtidigt och så mycket extra trevliga experiment. 

Och kan prata om det hela sedan. vad var bäst, vad tyckte du om det där o,s,v :)

Nu var inte detta blogginlägg meningen att locka alla kvinnor att bli lesbiska. 

nej nej utan snarare ett inlägg till de som tror att 2 kvinnor inte klarar sej utan karar. 

Det finns underbara män också presic som kvinnor och rötäggen finns ju i alla kön. 

Och så en diskussion jag hadde med en kille måste jag skriva om.

Han var så noga med att transsexuella som har ormen kvar är fortfarande män inte kvinnor. vad kön man har finns mella bena inte som jessica sejer att vad kön man har finns i huvudet, hjärtat och personligheten finns ingen forskning som bevisar det. och så ville han jag skulle länka en länk där det är en forskning som bdvisar det.


Mitt svar var enkelt tycker jag. 

-Det behövs ingen forskning som bevisar

att jag är kvinna, vilket kön man har har jag finns i huvudet. hjärtat och själen det har jag upplevt att det är i praktiken, skälv levat igenom det i praktiken. 

Presic som att det inte behövs någon forskning i att vissa tänker med det de har mellan benen det har du redan bevisat att vissa gör. 


Åter igen till det som inlägget handlade om. som kille såg man ju inte hur vissa män betedde sig. 

Men som kvinna får man uppleva annat. behöv ja seja mer ;)


Och som sagt man drar ju inte alla över samma kamb. asshål finns från bägge könen. 

Likes

Comments

Ja kan ju inte kopiera bilder från google på människor tänkte jag.

Så jag skissade en bild. inte så bra bara en 10 minuters skissning :) Så detaljer är ju åt skogen eller ja hela bilden e ju åt skogen :D

okej men du tanken som räknas. :) kvinna och man på bilden men tiitar ni noga så finns en detalj som är viktigt att kvinnan har snopp och killen snippa

Hur naturligt som hälst, många tror de onaturligt men detta är vad många ser när de ser sej skälv i spegeln.

och innan man sätter fart och sejer hur fel transsexuella är så tänk dej skälv om detta vore din spegel bild.

Att se bilden här är enkelt, ebkelt att berätta hur enkelt det är attt leva med.

men om detta vore din spegelbild hadde nog tanken och känslan varit annorlunda.

Visst för många går det och vill och accepterar att ha bröst vara kvinna och ha snopp och tvärt om.

Men för andra vill vi gå igenom den brutala, riskfyllda operation som sejs gör så jävla ont.

för att det är jobbigt äckligt och obehagligt att ha den kvar.

Den passar inte i livet helt enkelt.

Så upplever många det.

men det finns de som vill ha det såhär som på bilden med. :) och det är hur naturligt som hälst.

Men många går igenom den brutala operationen för andras syn på saken, dd kanske skälv trivs hur bra som hälst men blir tvingad av Normen att en kvinna ska ha fitta en man ska ha kuk. enligt Normen är det den detaljen som väljer kön.

men det är så jävla fel. om man är mman eller kvinna finns i själen, hjärtat och hjärnan vår personlighet.

på bilden är helt naturliga kroppar. :)

Likes

Comments