Makeup är min dröm att få sysla med.

jag har i tanken att lägga upp en annons att jag gör din makeup. vågar jag göra det? Det vore skit kul. att få börja sminka folk till olika fester eller bröllop eller andra orsaker till att vilja bli sminkad. skulle vara rolit att få en komentar på vad ni tycker tror ni jag har vad som krävs?

oops ;) där på bilden smög det med lite reklam en Avon foundation Extra lastning. :)

och jag fyller år denna månad. så jag har startat en födelsedags kampanj. :) Den går ut på att du lägger in en beställning till mej för minst 20€ samma månad du fyller år och och du får en avob senses anti-stress shower gel i födelsedagspresent av mig. bara at registrera dig som kund på min webshop. :)


https://my.avon.fi/kauppa/jessicas-shop/


JW

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

när man efter 8 dagar fortfarande har huvudvärk eller om det är huvudvärk som är rätta förklaringen på det. hur som hälst ont i huvudet är det ligger ner går bra men att röra på sig går inte.

Det konstiga är att det har börjat vingla till när jag går inte så att man märker med ögonen men att man plötsligt får lite slagsida. och som när jag skriver nu på telefon riktigt jäkla irriterande att man missar bokstäver hela tiden. jo de klart tangenterna är små. men det gick absålut bättre förut.

och jag skulle gärna vara på jobbet nu för de lär hålla på med ett roligt projekt nu. ett projekt som jag värkligen set framemot. och att sedan kunna berätta för folk att jag varit med och gjort det.

Egen båt också. mu dehär dagarna har det varit väldigt fint väder och det börjar vara slut på träbåts säsongen. vore roligt att hinna vara ute och meta med familjen de sista dagarna.

Men när jag skulle titta efter länspumpen skände jag mej nästa som jag var på fyllan.

tänkte nästan att härregud jag kommer å missa båten å hamna brevid på vägen dit.

och med det samma jag hoppa över och det gick med en jäkla fart plötsligt tänkte jag gisses jag kom på mitten av fören vad bra.

till lika snabbt en storjäkla pinne dök upp framför näsan.

nästan så man blev lite arg va e de här för jävla pinne. tills man lika snabbt håxar åh vi hadde ju monterat en mast på båten.

å tur va ju de att där fanns att hålla i när man satt gung på båten. på vägen tillbaka var det lika spännande lite felbedömning på hoppet från båten till bryggan men klara det med tårna. :) med värk i huvudet på väg till bilen där frugan var satt å vänta tänkte jag hur sjutton ska jag få upp båten?

som tur var sa mamma att karan kommber nog och hjälpa ta upp båten till veckan. så de var ju tur.


Läkar remiss ti fysioterapout å där var det skönt och jäkligt sjukt på samma gång att få rygg och nack massage.

Det som gjorde obt var att jag hadde ryggen full av stora knutar att massera ut och i nacken.

efter att blodcirkulationen blev bättre blev värken i huvudet värre en stund senare på vägen hem. fast ryggen och nacken skändes otroligt bra tills kvällen kom fy sjutton vad det gör ont det går inte att släta handen över äns man skänner överalt där knutarna har varit.

jag ringde mamma men hon sa att det är så när man har masserat ut så stora knutar.

så ja, så där är det orolig vad värken i huvudet är e jag men det värkar bara vara magnetröntgen ja ska i såhär långt som kan avslöja vad det är.


JW

Likes

Comments

I morse vaknade jag av ingen huvudvärk.

äntligen vad skönt tänkte jag.

satte mig ner med barnen jorde morgonkaffe och tog det lungt. sedan tänkte jag att jag ska börja dagen med en dusch.

och det är ju inte bara med detta gammla hus utom ner i källan och börja elda i pannan. sedan kom jag upp till mitt kaffe insåg aty värmebatteriena inte blir varma. och gick ner igen och till slut brann det.

och då plötsligt var huvudvärken tillbaka :(

men i andra sidan av huvudet.

jävligt iriterande det går att ligga men när man går gör det ont för varje steg precis som om just den del där huvudvärken är vibrerar i varje steg eller när man svänger på huvudet.JW​

Likes

Comments

Första gången var på jobbet före semestern,

Det sa bara poff så hadde ​jag en jäkla huvudvärk och den kom så plötsligt så jag tänkte. 

Vad hände?

Fick jag feber? 

Nu bara sådär? eller?

huvudvärken blev kraftigare jag fick värk i kroppen som jag brukar annars också ha men även den blev kraftigare och jag tappade orken med det samma, blev helt slut på några minuter. 

jag fick ringa mi fru å seja du måste hämta mej jag mår inte bra. 

Camilla  hämtade mig och jag satte mig i bilen och somnade boms när vi var hemma steg jag ur bilen och gick in till sängs. Camilla sa efter allt detta att jag råddade när jag pratade. jag sov i 22 timmar sedan var allt bra. 

Nu i torsdags morgon var vi på väg till jobbet jag var glad å prata på som vanligt så frun påpeka att du är inte morgon trött du. 

vi satte oss i bilen och for iväg mot jobbet och plötsligt kom en jävla huvudvärk.

trycket blev väldigt högt i huvudet skändes det som börja där bak och lade sig på sidan efter en stund.

jag blev så paff att jag sade till min fru.

Vad fan hände? vilken jävla huvudvärk jag fick.

jag tappade orken blev trött som sjutton. och fick köra in till Stärnhallen i stan och byta chaffis jag fick skicka till jobbet att jag fick feber. inte visste jag annat vad det kunnat vara.

frun ville jag skulle tag kontakt med läkare och det gjorde jag så jag åkte in dagen efter och fick svaret att jag har utvecklat en slags migrän som bara 15% av folket har den kommer utan "Auora" vilket betyde inga skänningar att något är på gång inga för varningar alls utan kommer som en "Smäll" kraftig huvudvärk och kan hålla på i tre dar.  

Så det är stor dos värkmedicin som gäller  dubbla 800g burana på en gång hjälper att lindra huvudvärken. 

Jag tänkte när vi for hem 15% jo klart med min goda tur är man ju en av de procenterna. 

nåja det kunde varit värre. 


JW


Likes

Comments

Jag sökernu dej som är intresserad av smink, hudvård, hårvård. 

​och mycket annat roligt. 

jag söker dej som vill bli en Avon konsult i mitt team. :)

Det kostar inget jag kräver inga erfarenheter inga stora kunskaper.

du lär dej med tiden. 

Det är ett roligt jobb du kan pyssla med i egen takt det är helt stress fritt. 

och också väldigt roligt att få beställa hem massa roliga produkter av smink och annat att få pröva på. och attgöra sig fin med. demonstrera och visa för vänner. bli dina vänner egen lyxiga smink och hudvårds försäljare. ;)

Allt du behöver göra är att tag kontakt med mej. :)  0442362726 


PS 

Det enkla med att vara konsult idag är att du kan skapa din egen webbshop. :) 

Likes

Comments


Nu har jag kommit till en punkt i livet att nu har jag börjat leva.

Inte nu exakt de e ju några månader tillbacka som denna skännsla började att komma fram.


Attt man börjat leva menar jag att man har börjat hitta sej skälv.

nu kan jag äntligen börjat kunna titta framåt planera lite vad jag vill ha gjort.

som i början när man var i "fel" kropp och började skolan så var jag inte lika att jag vet vad jag ja vill uppnå och vad jag vill satsa på.

alltså vad man vill bli i den åldern är svårt men att man skulle ha brytt sej om sina betyg och vitsord och någon lunda rätt utbildning.

Nu har jag börjat må bra. vet vem jag är vet vilka intressen jag har.

förut var många "intressen" påhittade som t.ex motorer.

Det händer att jag skruvar vår båt motor ibland när jag har fått instruktioner om var och hur jag skruvar. intresset är så stort att jag drar muttern till ett håll mn den låsnar inte då prövar jag åt andra hållet då kan det lyckas.

men nu har vet jag var mina intressen ligger.

och nu vet jag att jag måste söka in i en ny skola och vidare utbilda mej. :) Det måste ju vara helt annat att gå i en utbildning till något med ett brinnade intresse i sej.


Minns när jag gick i skolan och blev tvungen att spela med och vara "manlig" när man skulle gå och såga på den stora bordcirckeln.

man släpade fötterna efter sig på golvet som de andra grabbarna mot i mina ögon stora hämska jävla sågen med en massa oväsen och som sågar bort fingrarna i ett nafs.

men tur hadde jag första året det fanns en assistent där som jag fick att göra jobbet på de stora maskinerna alla gånger.

men en dag var den gubben borta och man hamnade i den sitsen att man skälv få gå fram lägga upp min skiva och stå och titta på alla knapparna och inställningar det fanns där. då var jag så nära att jag till och med startade och såg klingan som snurrade i en jäkla fart.

då beslöt jag mig för att de är inte så mycket att såga det där tar jag med sticksåg.

jag stängde av och börja såga för hand tills en lärare kom och sa, nej det där går ju inte, gå på cirkelsågen och såga och då lärde de mej med lite privat lektioner.

nu sedan träffade jag en lärare från den tiden jag gick i skolan. läraren visste vem jag var från fb där han fått veta allt att jag nu är kvinna.

när jag träffade honom såg han glad ut och sade jag har inga fördomar det ska du veta att jag har inget emot vem du är. men en sak måste jag säja jag är inte förvånad att du blev kvinna. :)

idag kan jag hantera vissa maskiner men med stor respekt. vissa dagar vill jag hällre välja handredskap. men visst är det en bra sak ur den tiden att jag lärde mej använda lite maskiner.

men den inriktning jag har i sinnet att välja utbildning nu finns inga stora högljuda maskiner.

mina drömmar ligger på att få jobba på skönhets salong. hudvård, fotvård, kosmetolog. och förstås Avon där med. :)

Och förståss sjölivet med fru och familj. :)


JW

Likes

Comments

Från början var vår båt ett projekt som skulle bli en vanlig tuffa båt. :)

och en sådan tuffare blev det. efter att vi båda skämpat och på med slipning och snickande ha lyftat i en wickströmare W2 med hjälp min bror som kan det här med motorer och el.


Nu har vårt gemensamma project​ plötsligt också fått ett sprisegel. Det är ett sådant segel att när det är passlig vind eller att man skänner för ska kunna stänga av motorn och glida iväg på skön med seglet. seglet är occkså en säkerhet att om motorn stannar ska man kunna slippa hem med hjälp av segel. :) 

Medan våra barn var och lekte med deras kusin passa frugan och jag på att prova seglet och till vår förvåning gick et jätte bra i början vi komm oss ur hamnen i motvind, vi seglade ug på sjön i motvind och vi var förvånade att vi klarade detta att korssegla motvind. enda tills det kom till det att vi skulle byta riktning det gick inte vi fortsatte mot en riktning hela tiden och land började närma sej.vi kastade ankare med lång lina för att skänna efter hur ska vi lägga seglet hur ska vi göra för att komma utåt med fören? Camilla listade sedan ut hur vi får ut fören men när vi komm rakt mot vinden så gick det inte aty svänga mer. men nu efter har vi googlat mer hur seglet ska vara när man korsseglar mot vind det ska vara bundet ganska rakt bakåt och inte få den stora magen framåt och man måste binda för att man orkar inte hålla det och det ska vara så det slipper att kippa lite till båda hållen så nu ska vi ut och pröva igen. 

men vilket äventyr vi hadde jag fick till och med prova bada med kläderna på när vi drev för nära land för att försöka få ut båten på sjön. med vi prövade vår ny börjar segling i lite hård vind också vitvågor som vi kuppade på och ordentlig krafft i seglen så det fanns inte mycket tid att tänka hur att bärga sej det blev en jäckla fart i båten när seglet spändes upp igen. :) 

men nu vet vi meraom seglingen det var änndå första gången för oss båda i en segelbåt i vatten och vår första gång blev i vår egen byggda segelbåt. och nu hör vår båt till klassen allmogebåt. :) 

JW

Likes

Comments

Resultatet efter en röstoperation visar sig ungefär 3 månar efter operationen. 

alltså det tar tid innan rösten, så att säja sätter sig. 

Det man bör veta innan man gör en sådan operation är att m​an bör sluta röka. att sluta röka ficade jag och jag har häller inte börjat tillbacka.

man behöver åxå veta att det finns risker.

Det är upp till 20% risk i en sådan operation. det som kan gå fel efter en operation är att man skälv kan orsaka skadan, man måste vara tyst i 2 veckor inte anstränga rösten alls inget prat och hosta kan vara farligt.

om man hostar kraftigt kan sömmen i stämbanden skära igenom. 

det går inte att åtgärda.

riskerna är attman kan bli lite hes. jätte hes och det hemskaste att rösten är lika mörk "manlig" men också jätte hes. 

men är man tyst försöker att inte hosta klarar man det. men med sekärhet en nackdel.

Nackdelen man inte kommer undan vad jag förstod att var rätt sekert är styrkan i rösten.

man kan inte ropa, skricka. 

jag har fått resultatet 50% ljusare röst änligt läkare och hur de stämde om stämmbanden. jag är inte hes jag klarade mej med rätt lyckat resultat. :)

men styrkan är borta jag kan inte ropa, skrika men kan leva ett normalt liv samtala höja tonen lite. :) 

men sjungandet jag alltid älskat fick jag släppa taget om. utan styrkan är det svårt stt sjunnga. men lider gör jag inte jag klarar mej bra att sjunga lite lägre för mej skälv. 

och i bland i livet måste man välja.

jag valde rätt. nu kan jag prata på utan att vara rädd att fel toner kommer fram. :) 


JW

Likes

Comments

Nu har jag haft mitt första Avon kväll som jag stod för skälv. spännande var det inna gästerna komm. och fler än väntat blev det. nervös var jag över att stå framför alla och berätta om produkterna. Temat denna gång kom jag och min underbara fru på tillsammans. Det blev  en Avon footwork kväll med fotbad och få pröva på ett underbart Avon foot work Beautiful​ set. med scrub, lotion och ett underbart skylspray och flera fantastiskt sköna produkter. kvällen gick över förväntanjag bra och var jätte kul. nöjda gäster och de såg fram emot flera partyn. 

 och flera partyn ska det bli  med olika teman. 

Vill du bli en del av mitt team hör av dej med en kommentar och du kan få en kundnummer och börja sälja skälv eller bara beställa för eget bruk. det kostar inget att vara med och att få kundnummer du blir inte registrerad som företag utan du kan enkelt endast sälja och vinna lite pengar och govor eller som sagt om du bara vill beställa för eget privata bruk. här är länken till min webbshop bara att gå in och shoppa.. :) 


https://my.avon.fi/kauppa/jessicas-shop?exm=share-social-facebook

Detta är en av min stora dröm som gått i uppfyllelse att få sälja smink och hudvårdsprodukter och annat väldigt roliga produkter. :) 

känslan man har när man har fåt uppfylt en sådan stor drömm känns nästan overkligt. att få komma ur den hämska garderoben leva livet som den man vill, få sysla med det man älskar. Den kännslan är underbar.


JW

Likes

Comments

Det är på tavlan att sterilisering ska bli som straff för pedofiler. villket jag måste seja att är rätt. jag menar att något barn skulle bli gravid på grund av en pedofil vore ju hämskt. ​

Att sterilisera en pedofil som straff är ju rätt. tycker jag pedofilen vet nog att han gjort fel. 

den har skadat en annan människa, kanske till och med förstört en annan människas liv. 

Men då är min fråga varför blev jag straffad?

jag är inte pedofil, jag har inte våldtagit någon. 

jag har väll inte skadat någon? 

att jag byte skön har väll inte skadat någon så hårt att jag förtjänat att bli steriliserad. 

Jag har hört vissa människor seja det att det är rätt. såna människor som du ska inte få barn.  våra barn har inte visat på något sett att jag är fel. de lekär och de sjunger och de vill ha med mej överallt de skämms inte. och de sejer glat åt folk att dethär är min pappa. Barnen på skolan sejet häller inget elakt de är lika glada åt mej som åt andra. på en våra barns kalas med hela klassen på besök ville alla barnen att båda mammorna ska va med å leka, alltså jag blir inte alls på tittad på något konstigt sätt. barnen kom till mej när dom ville ha hjälp med något och så vidare. 

När man berättar det här för de som sejer att såna som jag inte ska ha barn. så sejer dom att jo barnen är så små ännu så dom vet inte bättre. när dom väcer upp får dom lära sej hur fel du är.


:'(

Jag blev informerad att sexlusten kan bli sämre. alldrig att steriliseringen fanns i medicinerna inte att det var detas mål att jag skulle bli steriliserad. Transsexuella får häller inget stöd att frysa ner. Transsexuella får inte adoptera allt det fick vi reda på av ett annat par som redan hadde gått igenom det här.

 Att byta juridiskt kön. alltså byta namn och signum måste man vara steriliserad och ogift i finland. jag sa åt dem i h.fors att jag vill vänta med det tills lagen ändrar. jag trodde att vill jag byta namn nu så blir jag steriliserad. Det vill jag inte jag vill ha fler barn med min underbara fru och fler syskon till våra underbara barn. Sista gången jag kommer till Helsingfors frågar de om jag vill byta namn nu? de pratar dålig svenska. de frågar mej du har väll fått intygen? 

vilka intyg? sejer jag. 

De sejer, intygen att nu får du byta juridisk skön. 

jag lämnar stel med en jätte klimp i halsen. nervös arg och jätte lessen. jag fråga hur menar ni hur kan jag få göra det jag trodde jag måste vara steriliserad för att få byta. 

jag ser både läkare och sjukskötare blir bleka och börjar titta nervöst på varandra.

har du inte fått intygen?  sejer hon på sin dåliga svenska. hon fortsätter att du har ju i allafall hunit få 2 väldigt fina barn. 

jag skänner ilska inom mej, jag skänner när gråten trycker på i halsen. när hon böjer sej fram och lägger handen på mitt knä och sejer du har blivit steriliserad.  de ger mej en stund att svälja allt. vilket man inte klarar av att svälja. känslan jag får är att jag får skylla mej skälv. jag tänker på min fru och känner att allt är mitt fel.  jag kan inte hålla tillbaka tårarna jag fick skänslan att jag är värdelös nu. 

Skulle den jäveln som har stämplat denna jävla lag träffa mina barn skulle han se att de är jätte underbara snälla lydiga barn. den ena kan till och med läsa lite och räkna före hon börjat skolan.  

i H.fors sade de till sist att i allafall nu får du ocka till Tammerfors och byta juridisk kön tyvär är lagen så att du inte får det före du är steriliserad. 

jag svarade att jag är gift och det tänker jag fortfarande vara och jag vill vänta tills lagen går igenom att jag får förbli gift med min fru

Men fortfarande förstår jag inte varför. 

varför de tog det ifrån mej . ifrån oss.

JW

Likes

Comments