Header

Hei alle fine <3 er bare innom en liten tur her i dag :)

Ble ikke noe innlegg her i går siden jeg var så sliten.
Gårsdagen gullbiter på å sove helt til 11.00, stelle seg å dra i bursdag. Alltid kos å se familien igjen<3

Etter det dro vi hjem å spiste litt kinamat føre turen videre gikk til et vennepar for å skravle litt <3

Ble så sinnsykt trøtt i løpet av dagen så sovna føre jeg rakk å publisere noenting :)

Dagen i dag går til jobb, noe som er helt Greit<3

Ønsker alle en fin søndag

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Etter jeg publiserte Innlegget i går om at treningen var avlyst fikk jeg en rar og teit følelse i kroppen! Jeg Angret skikkelig faktisk! men tenkte jeg måtte fordi formen var som den var.

Lite visste jeg da at formen ble bedre og bedre utover dagen :) så GJETT HVA? Jommen dro jeg på Trening alikevel. Ingen unnskyldninger! Var fremdeles Dritstøl men det fikk bare gå, fordi det å trene gir meg en så god følelse og masse energi <3

Det ble en økt på 90 minutter, denne gangen med Marte<3 som er ei Herlig venninne<3

vi startet på elipse maskina (Noe som var utrolig deilig fordi jeg fikk mykna opp litt etter i går) Videre brukte vi ro maskina som var helt grusom! hehe Vi gikk på Tredemølla føre vi gikk over på å gjøre forskjellige øvelser med vekter, Avsluttet med en liten økt på Tredemølla igjen.

Var iallefall en fantastisk DIGG treningsøkt :) Så nå tar jeg helg med god Samvittighet.

Gleder meg allerede til Mandag og ny Treningsøkt! Dette er jo Gøy! :)

Storfornøyd med -1 kg på en uke :)


Likes

Comments

I dag har jeg nødt til å avlyse treninga. Grunn til det er 2 ting.
1. Jeg lå med feber i går å er ikke i form enda.
2. Kroppen funker faktisk ikke! Hehe

Jeg trena så hardt i går å brukte tydlig noen muskler som ikke har vært i bruk på en stund, så nesten hele kroppen er støl... spesielt låra!

Så ALT blir en utfordring i dag! Hehe alt fra Trapper, sette seg på toalettet og generelt sitte ned i det hele tatt og gå rundt er også en utfordring da jeg går så rart at det blir flaut!! Haha.

Tror det blir å stå mye på jobb! :)

Får se Ann hvordan det er i morgen! Er det bedre blir det trening før jobb!! :)

Dette kommer til å bli en morsom dag! 😁
Ønsker alle en fin Torsdag <3

På bilde ser dere en av de første utfordringene jeg sto ovenfor i dag !! Hehe. Jaja. Lykke til, til meg!😂

Likes

Comments

Etter innlegget i går har jeg fått veldig mange fine, herlige, støttende meldinger fra familie og venner! Det å høre at så mange har så god tro på meg er jo helt fantastisk! Blir helt rørt jeg!<3
Så jeg vil si Tusen takk til all god støtte, gode råd og gode ord! Det gjør dagene mine super bra og gir meg god energi og motivasjon til å fortsette!

Det å snakke om det med trening å publisere det på bloggen gjør at jeg setter et visst press på meg selv! Så dette må jeg bare få til nå som så mange vet hva jeg prøver å oppnå! Jeg jobber jo best under press så det er derfor jeg forteller om hva jeg skal å hvorfor jeg skal det. Jeg er sååå super klar for kampen mot kiloene! Og jeg Vet at jeg klarer det .

I dag har jeg vært på trening før jobb! Jeg starta med å gå på mølla i 30 minutter som oppvarming føre jeg tok noen squats, utfall og benbress på 90kg! Tok også noen andre øvelser jeg ikke kan navnet på. Trena i allefall beina veldig hardt i dag. Er allerede helt gelé Hehe.

Så nå er det jobb føre vi skal besøke noen som betyr utrolig mye for oss og som vi er utrolig glad i!<3

Likes

Comments

I går sendte vi en Mail til storkklinikken i København. Der vi forklarte vår situasjon og spurte om hvordan vi får startet en prosess hos de. I dag fikk vi svar! Der det sto at vi måtte ta noen tester/undersøkelser å fylle ut et skjema på storkklinikken.dk.

Så var det en ting til.... Jeg fikk spørsmål om min BMI. Da forklarte jeg at den er for høy å sa hva den lå på. Forklarte også at jeg nå jobber hardt for å gå ned i vekt.
Men de ønsket også der at jeg skulle ha lavere BMI enn det jeg har! Jeg forstår det. Selv om det er en dritt beskjed å få.

I det øyeblikket jeg leste den mailen om BMI raste alt sammen for meg! Det ble ikke noe ende på Gråten. Men så tenkte jeg: dette er jo like greit!! Jeg blir nødt til å gå ned i vekt for å få det livet jeg ønsker!! Dette er på en måte veldig bra!! Så dette skal vi få til! Motivasjonen ble høyere enn før! Jeg vil!! Jeg kan!! Og jeg skal få dette til!! Daniel(Mannenmin) er en utrolig god støttespiller! Og veldig positiv til det vi går igjennom så dette her går bra!

Vi dropper derfor Danmark og kjører heller på her i Norge! Så nå skal vi bare se fremover og tenke positivt !:)


Likes

Comments

Nå er det jaggu mandag!! Ny uke og nye fine muligheter!

Min Mandag starta helt knall!! Jeg sto nemlig opp 06.30!! (Må legge til at det er et under!) det vet di som kjenner meg! Hehe jeg er nemlig veldig glad i senga Mi!
Men jeg kom meg opp og hadde en utrolig god energi som jeg ikke Ante hvor kom fra! Igrunn veldig deilig!<3

Fikk spist 1 knekkebrød til frokost føre turen gikk videre til Trening. Det var helt nydelig skal jeg si dere! Å trene altså! Tok ikke veldig hard trening i dag men trena så jeg ble skikkelig svett! Så begynte på tredemølla i 20 min føre jeg tok ellipsemaskina i 20 min! Så 40 min trening i dag og det er jeg veldig fornøyd med altså!

Fikk tatt meg en varm dusj, handla litt druer og pålegg så nå er det jobb som står for tur!

Har også fått bestilt meg legetime! Så grugleder meg til den for da skal jeg snakke med Legen om den prosessen jeg er i ferd med å starte :)

Senere i dag skal jeg ukes handle å så skal vi endelig ta det første steget i prosessen!! Nemlig å kontakte klinikken!! Wæææ!! Litt skummelt men veldig gøy også! Det blir spennende!!<3

Ønsker alle en strålende Mandag<3

Likes

Comments