God kveld/Natt!

jeg har ikke fått blogget noe tidligere for denne dagen her har gått i ett!

starta med at jeg sto opp halv 6 for å rekke å stelle meg føre jeg måtte ta bussen til jobb! går ikke senere buss til den første jobben jeg var på så kommer alltid 2 timer for tidlig! hehe heldigvis bare midlertidig til jeg får lappen!:)

så etter jobb kom min Fantastiske Ektemann og henta meg! vi dro da hjem  å spiste Taco! fikk også solgt det ene kjøleskapet vi hadde ekstra å det ble henta!
igjen så vil jeg fortelle om min FANTASTISKE Ektemann som har rydda å stått i hjemme!! for etter vi hadde spist var det rett på jobb igjen!:) så han har stått på som en helt ♡

nå har jeg endelig funnet senga så runder av for i dag!

ønsker alle en Fantastisk fin helg:)

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

  • 25 lesere

Likes

Comments

TittTitt!

I dag har dagen egentlig gått utrolig sent til å starte med hvertfall! Sykt trøtt i dag å når jeg er så trøtt som jeg var i dag såååee Fungerer jeg kjempe dårlig og tiden den går aaaaaaltfortregt!

Men i såfall så har det vært en grei dag på jobb! :)

Rett etter jobb kom mannen min og henta meg så dro vi rett til min Fantastiske Farmor <3 det var utrolig koselig å se hu igjen! Blir alt for lenge mellom hver gang desverre, men jeg skal bli flinkere til å dra på besøk til Hu og alle andre i familien og venner! :) Hu fikk en Høstbukett av oss som var utrolig fin! ville ha sånn selv og ! hehe (kansje jeg kjøper i morgen) :D

Såå etter det var jeg en tur på Rusta! Fikk handla litt småting bare! men kjekt å ha !:D

Nå er jeg skikkelig trøtt så trur jeg runder av her å finner senga! :)

Håper alle dere har hatt en fin dag!

GodNatt

  • 27 lesere

Likes

Comments

Jådææ! Må vel komme med et lite blogg innlegg føre jeg hopper inn i pysjen og kryper under teppet og ser på Serien min!

Dagen i dag har vært ufattelig slitsom! Vært på jobb da å der gikk det i ett sett! hehe.. følte jeg fløy overalt, glemte ting, susa rundt men ordna seg til slutt da hehe!

Etter jobb var det rett til Trening! :) husker ikke hvor lenge jeg trena men tror vel det var rundt en time. i dag har jeg hatt litt oppvarming med Gåing i 10 minutter og sykling i 6 minutter ca :) rakk 2 km å det er helt utrulig te å være meg og sykker for jeg HATER å sykle! hehe

men i hvertfall, så gikk resten av den timen på å trene bein! og litt mage! :) Er så utrolig deilig å komme seg på trening!

pleier som regel å få litt ekstra energi da men i dag så har alt gått i ett så jeg er litt sliten og trøtt!

Sååe ja! da tror jeg at jeg runder av for nå! :)

Hvordan har deres dag vært? :)


Ønsker alle en fin kveld videre ! <3

​Legger ved et lite bilde av noe av det jeg gjorde på Trening :)

Likes

Comments

God morgen alle ! :)

i dag starta dagen litt tregt ! kan si jeg var litt for glad i senga ! hehe. deilig og sove litt ekstra da ! selv om man vet man får dårlig tid!

Hadde såklart glemt å ta opp brød så snille mannen min kjøpte rundstykker til meg ♡

Han har vært oppe siden halv 6 i dag tidlig for han ville få med seg åpninga på Rusta!:)
de 100 første fikk et gavekort på 1000 kr et teppe og en lykt!:) å han var jaggu nr 28 i køen! så da blir det shopping på Herr og Fru Tharaldsen ! hehe:D

Nå så sitter jeg på jobb da !:) venter på at kundene skal strømme til♡

så ønsker alle sammen en Strålende dag!

hihi slang med et lite bilde av meg på veien til jobb!:)

Likes

Comments

Hei og Hopp! 

Titter innom en liten tur før jeg skal sove! 

Dagen i dag har jeg ikke gjort stort egentlig! Sov ganske lenge! hehe så når jeg sto opp spiste jeg litt og laga middag som jeg tok med på jobb! 

Resten av dagen gikk da selvfølgelig til jobben da! :) kom hjem og spiste litt Naturell Yoghurt med nøtter og Banan! er så utrolig DIGG "kveldskos" i stede for Brød eller annen tung mat!  satt også å så på min nåværende Favoritt serie! Heros! Den har de på Viaplay! :) jeg er sånn at har jeg først begynt å se en serie så må jeg se den ferdig! ikke alt på en gang altså ! men kan jo ikke slutte midt i en serie ! hehe.. 


såå i morgen går dagen til Jobb og Trening :) 


Ja dette ble et langt innlegg! hehe meen nå er det Natta ! 

God NATT <3

Likes

Comments

Var på Trening i dag... Ehm i går! hehe (klokka er over midnatt!)

Hadde med meg Lillesøstra mi Marte <3 var utrolig koselig å trene med hu i dag! trena for det beste bare Armer og litt mage! :)

Må virkelig bli flink til å komme meg ut av soffan og ned på treningsenteret (Fresh Fitness). Får så mye energi til overs etter en fin treningsøkt! Føler meg også utrolig bra etterpå!

Har satt meg noen faste dager jeg skal prøve å trene på! det er da Mandager, Onsdager og Fredager! så får virkelig ta meg sammen og gjennomføre dette!

Hadde vært så utrolig deilig å klart å gå ned i vekt! kansje jeg kan klare å bli kvitt Diabetesen også! Jeg har Type 2 diabetes! det er ikke noe morro og leve med! men har sliti veldig med det så har ikke klart å gå ned i vekt enda men jeg har jo heller ikke vært noe flink så får virkelig håpe at det blir noe resultater ut av dette ! :)

Jeg har også en drøm om og bli Gravid en dag i nermeste fremtid så jeg har egentlig funnet min Motivasjon! Det er derfor jeg endelig har fått kommet meg på Trening og fått laget en plan om hvordan ting skal bli gjort !

Prøver virkelig å bli et bedre menneske, Føle meg mer vel med meg selv, Bli flinkere hjemme og hjelpe andre <3


Utenom det da så har jeg ikke gjort stort etter Glattkjøringa i dag. Spiste litt middag, sov en time så trening:) Lillesøstera mi sover her i natt så må få lagt meg nå da jeg skal stå opp med hu og sende hu på skolen! :) ( hu klarer seg selv egentlig, går på 1 vgs meeen er jo koselig med selskap om morran!

Så god Natt alle <3

Bilde er lånt Fra Google

Likes

Comments