Header

Jeg har vært helt elendig på å skrive blogginnlegg. Håper virkelig at jeg kommer bedre inn i dette her etterhvert så her må dere som leser Bloggen bare gi meg litt tid og være tolmodige <3

Takknemlig for alle som orker og gidder å lese alle innleggene mine altså! <3

Jeg pleier egentlig å oppdatere Vekta på fredager. Men glemte nå dette igjen! Denne fredagen sto vekta på det samme som sist. så holder nå på å lære mer om riktig kosthold å sette opp en riktig plan for meg! .

Gleder meg for første gang faktisk å få kommet meg til legen så jeg får sjekka opp om alt er helt som det skal være eller om det noe som bidrar til at vektnedgangen tar så lang tid,

har trena nå i 5 uker. å kun gått ned da 3/4 kg. Føler selv det er lite i forhold til hvordan jeg trener, men som mange har sakt til meg så spiser jeg kansje litt lite så det kan også være noe som gjør at det går som det går.

Skal iallefall prøve å knekke den koden med Kosthold! og selvsagt bli flinkere på å dele innlegg, Tanker og meninger med dere <3

Håper alt ordner seg etterhvert, noe som jeg egentlig er helt sikker på at det vil gjøre. <3

Har forresten hatt en kjempe Deilig og fin helg! Hatt besøk <3 Lørdag dro vi egentlig bare ut for å handle og ellers var vi hjemme og kosa oss med film og hjemmelaget pizza <3 I dag har vi laget Koreansk Bulgogi <3 Å det var super godt! .

Får også besøk av lillesøstra mi hele denne uka så det blir koselig <3

Ønsker alle en fin søndag <3

Hoho! Snapchat filter! hehe.. Blir noen sånne kleine selfies en gang i ny og ned :P ..

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

  • 25 Lesere

Likes

Comments

Gleder meg masse til helgen <3 Får nemlig besøk av noen som jeg er kjempe glad i!


Ei Jente som jeg har kjent i mange, mange år! Ei som jeg ser på som min herlige lillesøster! ho er Snill, omsorgsfull, skjønn, forståelsesfull, ærlig, nydelig, ja rett og slett Helt fantastisk! Ei jente som jeg Forguder!

Jeg er så vanvittig glad for at jeg traff deg! Du betyr utrolig mye for meg! Loveyoulongtime<3

Får også besøk av hennes Mann! Du er Snill, god og omsorgsfull! Du er en god lytter og jeg setter utrolig stor pris på våre samtaler! Jeg er kjempe glad for at det ble dere 2! Vi har blitt godt kjent med deg og blitt veldig glad i deg! Gleder oss masse til dere kommer hit i helgen!


Før helgen kan begynne så må jeg en tur på jobb <3 Jobber ganske sent i dag så da får jeg ikke sett besøket vårt føre sent i kveld! så jeg får håpe tiden går veldig fort!


Likes

Comments

Dagen i dag har så langt gått til Jobb og Trening! Var deilig og få trene litt igjen etter 2 dager der jeg ikke har hatt tid.

I dag trena jeg sammen med Marte :)

En deilig økt på 45 Minutter!

Nå så er jeg på vei til min nydelige Mor! Der skal jeg hente en pult som vi skal ha på kontoret vårt! Gleder meg masse til å se resultatet etterpå <3 skal også få mala hele kontoret hvitt men det venter vi med enn så lenge! :)


Legger ved 2 bilder fra helgen som var <3 Elsker høstens deilige farger! Nydelig vær var det også!! Håper på flere slike helger altså <3

Likes

Comments

Nå har jeg bestilt meg en legetime for å få sjekka stoffskiftet mitt. Lurer på om jeg kan ha for lavt nemlig. Det var en i familien som nevnte dette så valgte å gå inn å lese om det! (Det er igrunn veldig dumt å lese symptomer på nettet) Men gjorde nå det da. Og ut ifra hva det sto der, er det store muligheter for at det er det jeg har.

På en måte så skulle en nesten håpa på at det er det jeg har, for da får jeg en forklaring på hvorfor det går så tregt. Har jeg det ikke så må det eventuelt være noe jeg gjør feil!?

Det å jobbe så hardt på å forandre kostholdet slik jeg har gjort uten noen særlig resultater så sliter man med å holde motet oppe.

Å starte på Diett vet jeg ikke funker for meg akkurat nå for det har jeg prøvd før å det gikk rett vest!

Jeg har funnet en rutine som funker for meg og det er:

Frokost: Smoothie
Lunsj: 2 knekkebrød
Mellom: 1 knekkebrød/ 1 frukt
Middag: En porsjon med riktig mengde
Kvelds: 1 knekkebrød/1Frukt

Det blir ca 3 timer i mellom hvert måltid! Jeg er overhode ikke vant med å spise så regelmessig. Har kunnet spise toppen 3 ganger før og frokost var ikke et av de måltidene! Jeg hater å spise frokost, men nå som jeg har begynt med smoothie så funker det helt fint!

Treninga synts jeg går veldig bra! Trener 4 ganger i uka noe som er helt Ok!

Så får virkelig håpe at jeg finner ut av ting! For at det skal gå så sent med vekta er veldig kjedelig!

Trena forresten 2 ganger på Mandag! Første økten alene som var på ca 45 minutter og andre økten som var med Marte som var på ca 70 minutter! Storfornøyd med den dagens innsats!

Noe av grunnen til at jeg trena 2 ganger var fordi jeg ikke fikk muligheten i går eller i dag!:( men skal på trening igjen i morgen rett etter jobb! <3

Likes

Comments

Kjære mannen min <3 Gratulerer med 2 års bryllupsdag! Tenk at jeg er så heldig som får være akkurat din kone!!

Du er virkelig det beste som noen gang har skjedd meg!
Fra vi traff hverandre til vi ble sammen tok kun 4 dager og fra vi ble sammen til vi først forlovet oss og så flytte sammen tok kun 2 mnd!

Den dagen vi forlovet oss var helt Magisk<3 Herlig spa behandling i Kragerø <3
3 år etter det ble vi endelig gift! Min største drøm gikk i oppfyllelse!
Jeg føler meg som verdens heldigste jente som fikk bli din!<3

Vi har ikke bare 2 års bryllupsdag i dag men i morgen er det 5 år siden du ble min kjæreste <3
Livet er så herlig med deg!
Du er min støttespiller
Min beste venn
Min dypeste kjærlighet
Min klippe
Mitt alt
Mitt hjerte
Min trygghet

Jeg er kansje ikke din første forelskelse, ditt første kyss eller din første kjærlighet men jeg vil være den siste<3

Du og jeg Alltid Mannen min<3 du gjør hverdagen min bedre<3 dine gode klemmer er de beste jeg vet! Jeg elsker at du er den første jeg ser om morningen og den siste jeg ser om kvelden!
Du er mitt alt!

Jeg elsker deg herfra, opp til månen og tilbake <3

I anledning 2 og 5 års jubileum tok vi oss en tur til Farris bad på søndag<3 noe som var kjempe deilig! Behandling var Hamam for 2, så var vi på spa anlegget og kosa oss resten av dagen føre vi avslutta med å ut å spise å dro på kino <3 takk for en fin dag Mannen min <3 Elsker deg <3

Likes

Comments

Satser på at denne uka blir bedre enn forrige uke! Skjedde egentlig ikke så veldig mye teit men var litt klønete!

På fredag var jeg altså på trening med Marte, noe som var veldig deilig. Jeg som da er ganske ny i gamet her ville prøve å ta situps på en av de benkene som sto veldig skrått. så satt meg til å bøyde meg bakover, men kom jaggu ikke opp igjen! i tilleg til det så satt beinet mitt fast på toppen så jeg kom meg ikke av uten hjelp! Heldigvis var Marte der med meg og kunne hjelpe meg med å løstne beinet mitt! Skle da sakte ned fra benken og kreperte på gulvet! Lo så jeg skrek å fikk ikke puste!. Gikk greit til slutt da! hehe.

Så kom det til lørdag da jeg var på en camping plass å skulle hjelpe noen i familien med noe bæring av kvister og div.. for å komme dit kvistene lå måtte jeg da gå på fjell dekket av mose. vi ble advart om at de var glatt så vi måtte gå forsiktig! å Gjett hva jeg klarte?? JODA jeg datt rett på rumpa... Gikk heldigvis bra men fikk streng beskjed om at jeg bare måtte gå tilbake å la være med å hjelpe.. hehe. var ikke så vondt på lørdag men ble værre i går å enda værre i dag men det er noe jeg må leve med når jeg er så klønete som jeg er!

Satse på at det går over snart! .. På lørdag var også min 4 dag med litt aktivitet<3 fikk tatt oss en gåtur på dagen<3

I dag går dagen til jobb og Trening føre vi skal innom en butikk så jeg får kjøpt meg en sånn Smoothie 2 Go Maskin! skal nemlig prøve å bytte ut knekkebrød til frokost med Smoothie til frokost! .. Det blir nok bra!

så senere skal vi hjem å opp på loftet for å lete frem flere skatter vi kan legge ut for salg! Vi prøver å spare opp til en ferie om 1-2 år! <3

Så det er min mandag. Har dere noe spennende på planen? :)

Ønsker alle en finfin Mandag!


Likes

Comments