Jag vet inte om jag har berättat detta tidigare min jag jobbar idag som undersköterska på ett äldreboende. Jag har varit färdig undersköterska i runt 7 år & min största dröm när jag valde vården var & är att bli barnmorska. Så nu äntligen har jag tagit tag i saken & håller nu på att läsa upp 4 ämnen så jag sen kan läsa vidare till sjuksköterska vilket jag måste bli innan barnmorska :-) Jag är inne på andra terminen där jag läser upp mina ämnen & gud vad det är kämpigt! Jag håller nästan på att slita av mig mitt hår för detta var minsann inget lätt beslut. Jag läser på distans då jag jobbar & jag tycker det är väldigt jobbigt att inte ha någon att bolla idéer med. Jag är helt ensam i mitt pluggande. Dom ämnen jag läser är matematik 2a, svenska 2, psykologi 2 & historia 1a. Dock har jag allra svårast för matten. Så jag får se över mitt schema & hoppas på att jag kan lära matten på skolan istället. Svenska är dock inte mycket lättare, det är mycket läsning & skönlitteratur, referat som ska göras. Såna saker jag är så urusel på att jag nästan gråter när jag sitter med det..... Jag hoppas på att jag blir klar med alla fyra kurser detta året så jag i höst kan söka in till sjuksköterskeutbildningen som börjar till våren :-)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Wow! Jag har just fått reda på att jag kan vara med & tävla om en resa till London!! London har jag varit i en gång tidigare & jag bara älskar den staden. Jag har sagt många många gånger att jag vill åka dit igen & nu har jag chansen :-)

Mina ambitioner med denna blogg är att få den större & kunna jobba med detta. Det är verkligen min största dröm här i livet så nu ska jag verkligen göra mitt bästa. Jag skulle väldigt gärna att ni läsare kommenterar vad ni vill läsa om :-)

Vill du också vara med i tävlingen så kan du läsa mer här #nouw30daychallenge #nukörvi #2017februari

Likes

Comments

Hej!

Jag kom på att jag har ju inte berättat att vi har blivit med en ny pärla i familjen :-) Vi har nämligen köps oss en ny bil, Nissan micra :-) Vi har haft en Volvo V70 nu i ca två år men jag har velat ha en mindre & billigare bil då det bara är jag & gubben. Så en dag hittade vi denna nya bil & vi är helt förtjusta i det :-) Den stående kommentaren från oss båda är Den är ju så liten :-) Det är ju lite storleksskillnad om man kollar Volvon's. Vi är iallafall super nöjda med den :-) Igår fick den vara med & storhandla för första gången & det gick super bra. Gubben trodde inte att allt vi handlat skulle få plats i bilen men det var inga problem :-)

Idag blir det hemmafix för vi del iallafall större delen av dagen. Igår var vi äntligen & köpte en lampa till storarummet. Vi har bott där vi bor idag sen juli & först nu har vi fixat en lampa. Vi har lampor i dom andra rummen men inte hittat den rätta till storarummet förrän nu. Så idag ska det upp en del grejor som

2 st taklampor
1 st stor tavla
1 st whiteboardtavla

Nästa projekt som står på tur sen är mattor!! Vi har inte en enda matta här hemma. Så jag ska leta runt på tre mattor, jag har hittat mattan till köket fick har jag inte köpt den ännu. Det ska även en matta till hallen & två till storarummet :-)

Likes

Comments

Andra dagen på det nya året :-) Hur firade du nyår, party med vänner, utomlands, med familjen, en lugn hemma kväll eller på jobbet kanske? Inget av alternativen är fel, själv firade jag & gubben nyår hos en kollega till mig med henne's familj :-) Vi blev bjudna på supergod mat, god dricka & trevligt sällskap :-) Vi gick hem vid 23 tiden för vi ville vara hemma hos våra djur till tolvslaget. Vi skålade in det nya året i vårt uterum med sällskap av hunden som var väldigt nyfiken på alla raketer :-) Dock var vår katt inte lika glad för alla raketer så han gömde sig & kom inte fram förrän allt var över. Jag tycker så himla synd om alla stackars djur som lider så himla mycket på nyår :-( Nej jag har skrivit det innan & jag skriver det gärna igen att jag tycker kommunen kunde arrangera nyår på ett ställe där kommunen avfyrar raketer till tolvslaget. Då hade man sluppit allt detta smällande som börjar långt innan nyår & som även håller på långt efter. Jag förstår inte folk som lägger flera tusentals kronor på raketer, då kan dom lika gärna stå & elda upp sedlar. Men men det är ett fritt land & alla får göra som dom själva vill....

Jag säger alltid att jag inte ska avlägga några nyårslöften för dom hålls aldrig ändå. Men jag har faktiskt några löften eller mål för 2017 som jag tänkte dela med mig av :-)

1. Jag ska klara av att gå genom en bukplastik
2. Jag ska ta tag i simningen på allvar
3. Ut & gå minst 2 gånger i veckan
4. Resa utomlands med min man <3
5. Göra tattos :-)
6. Ha fler dejter med min man <3

Ja där har vi några av dom löften/mål som jag ska göra under 2017 :-) Jag hoppas på att detta året blir mitt tur år för 2016 var verkligen ett år av berg & dalbana för mig, både psykiskt & fysiskt.

Har du några löften/mål/önskningar av 2017? :-)

Likes

Comments