Idag mina vänner kör jag igång med min C9 !! :-) Jag är super taggade & säker på att detta kommer gå hur bra som helst :-)

Det ska bli så skönt att få minskat sötsug eller förhoppningsvis bli av med sötsuget helt. Tyvärr äter jag iallafall något sött varje dag. Inte för att det är i några mängder för jag klarar bara av några bitar i taget. Men jag vill kunna hålla mig till en dag i veckan med sötsaker

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Det blev en lugn dag idag vilket är skönt :-) Det blev en liten runda till svärfar för att hälsa på, påvägen hem blev det hämtmat :-) Kycklingrulle är en av mina favoriter av hämtmat. Dock är min absolut favorit är asiatisk mat! I Love it!!

Efter maten blev det en ordentlig städning av lägenheten vilket var mer än behövligt. Fy så mycket 2 människor, 1 hund & 1 katt kan smutsa ner ;-)

Nu har jag hamnat i soffan med en god kopp kaffe :-) Jag har verkligen blivit en kaffetant! Favoriter är mocha kaffe & vanligt kaffe med gräddpulver :-D Tänkte prova på en cappuccino nästa gång jag är på Espresso house :-)

Likes

Comments

Igår fick jag hem 2 nya ögonskuggor :-) Jag är inte så flitig användare av ögonskugga men ibland kan det vara roligt att köra lite utanför komfortzonen :-) Denna gången blev det en turkos & rosa/röd ögonskugga. Jag är även på jakt efter en ljusgrön & rosa men än så länge har jag tyvärr inte hittat det.

Nu ska snart gubben iväg på möte & sen är resten av dagen oplanerad :-) Så skönt att kunna göra vad vi vill utan en massa måsten. Jag har så få lediga dagar så dom är väldigt värdefulla!

Likes

Comments

Hej!

På måndag är det äntligen dax för mig att köra om min C9 & full följa den denna gången :-) Det ska bli så skönt & spännande! Jag är verkligen super taggad! Efter min C9 går jag över på F.I.T 1 :-) :-) Nu ska jag få bukt på dom där sista 10 kg som ska bort! :-)

Likes

Comments