Äntligen fredagmorgon! I detta hus innebär det att maken är föräldrarledig..  och för mig som absolut inte är någon morgonmänniska så är det oerhört skönt att få ligga kvar på morgon, våra barn är också morgontrötta men när storbarnen ska på förskolan och förskoleklass 08:20 så måst man ju upp tidigt.. men skönt för lillan som slipper stiga upp fre-sön.. hon sover gärna framåt lunch.

Igår var det snökaos här och komme rätt myckrt snö, och blöt sådan.. idag har dom hotat med regn vilket jag hoppas dom har fel med.. vill ha mycket snö dels för julkänslan men även för barnens skull, så dom får vara ute och leka i snön.

Blir en slappardag i dag, som ska avrundas med att se idolfinalen i kväll, hoppas på att chris vinner! helt magiskt röst!

Likes

Comments

Så var det dags att inviga denna blogg.. idag är det torsdag och tjejerna är på förskoleklass och förskolan ett par timmar, så jag och mini har lite egentid ett tag :)

Idag är en speciell dag.. I dag fyller nämligen Agnes 6år!! tänk vad tiden springer iväg... överlycklig tjej som i lördags firades av släkten och som nu på lördag ska ha kalas på leos lekland för sina kompisar.

Idag ska det göras tunnpannkaka till lunch och göra pannkakstårta, något som kommer ifrån min farfar.. han brukade göra grymt god våffeltårta och då barnen föredrar tunnpannkaka så blir det de istället.

Vi har även tid hos tandläkaren för båda stortjejerna i eftermiddag och Agnes har kyrkskoj i kväll.

Blir väldigt mycket olika tider, aktiviteter, hämtningar och lämningar med flera barn, men det ger en dessto mer.

Wilma & Agnes

Likes

Comments