Ja då har man varit hos pappa idag på fika! Vi tittade på film när vi va på semester när jag va liten! Å att få se mamma å höra hennes röst va så skönt men ändå jävligt konstigt! När jag fick se henne så kom tårarna! Gud vad jag saknar henne 😧. Det gör att jag blickar tillbaka på sjukhuset när hon låg inne! Veta hur ont å det hon hade är jag glad över att det gick så fort med henne så hon inte fick lida för mycket! jag har två bilder som jag inte har lakt ut till någon mer än familjen då! Tänkte att jag lägger dom här men varnar att det e starka bilder på henne! Det är sista veckan hon lever! min fina underbara mamma ❤😭. Den första bilden är på mamma å Linda å Emmy. dom sjunger blinka lilla stjärna till henne ❤😘 andra bilden e på mamma å pappa. Pappa sjunger för mamma 😘❤. Det va det ända som gjorde henne lugn. den bilden tog jag bort...

Å sen får jag höra hela tiden på jobbet av en viss kund om jag är gravid! Men allvarligt ser jag ut att jag är gravid eller? Fan jag har gott ner 40kg å får höra än att jag ser gravid ut men snälla jag e fan inte gravid å om jag va det så har inte du med det att göra!!!!! Förlåt för det här men blir så jävla arg!!
jaha nu ska jag se beck med min underbara man💓💓!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag har jag jobbar som vanligt. Ja då har man börjat att ha skjorta på sig på jobbet. Och det e så jävla obekvämt att ha det på sig. Jag lovade ju igår att jag skulle berätta vad som händer just nu i mitt liv. Imorgon ska jag till kk och göra ultraljud för att se om det finns 1-2 blåsor på äggstocken och om det e så, så ska jag ta ägglossning så test ja mer behöver jag inte gå in på ;). Så vi kan ju hoppas :). Så nu vet ni det :).
Idag fick jag ett minne på fk å det va såklart om mamma lilla. Det va bilden på henne å Emmy som togs för 3 år sen idag. saknade e så stor. Vill bara ringa upp henne å berätta hur min dag har varit idag😢❤. Men jag vet att hon sitter där uppe å tittar på mig å e stolt över mig vad jag har lyckats i mitt liv :).
Nej nu ska jag vara social med min man❤.
Så ha det så bra ikväll mina vänner ❤😘

Likes

Comments

Man skrev här nu. Jag har jobbat mycket så jag har inte haft tid. Så tänkte bara skriva lite nu. Jag jobbar förfullt på Willys i eksjö. Jag trivs som fan där. jag kan inte skriva så mycket mer nu ska göra mig klar till jobbet. Tänkte att jag skriver mer imorgon om vad som händer i mitt liv nu.
ha det så bra puss å kram ❤❤

Likes

Comments

Nu ska jag berätta lite vad som händer i mitt å tonis liv. Vi håller på med en undersökning som heter barnlöshet. Och föra torsdag så va jag på kk å gjorde en spolningen men det gick inte som det skulle för det gjorde så jävla ont. Så han fick sluta :(. Så nu blir det att göra en operation istället som e den 8 juni. Då gör dom titthål 3 st som jag har fattat så ska dom se vad som e felet som gör att jag inte kan bli med barn 😢. Jag hoppas att dom kan hitta felet så vi kan bli gravida. Vi vill så gärna ha barn. Så nu längtar jag bara tills dom ska operera mig så vi kan få barn snart! Jag e så jävla rädd att jag inte kan bli gravid. Vad fan ska jag göra då?? 😭 Jag vill ju ha barn. Så det e mycket nu som man tänker på. Så nu har jag berättat det.
ha det så bra.

Likes

Comments

helgen har jag haft. Först va jag på dop i lördags. Min barndomsvän Anges lilla tjej Julia döptes. Det va ett jätte fint dop. Å sen fick vi träffa Jimmy för första gången med. En jätte trevlig kille :). Synd bara att lilla Julia va sjuk :(. Men hon skötte sig bra för att ha 39 graders feber. Ange hade gjort jätte goda kakor. Sen när vi kom hem så köpte vi Kina mat. Det va så jävla gott. Jag e så glad att vi har fått tillbaka kontakten. Jag älskar att umgås med dej å Julia. Och jag känner mig så hedrad att va tant åza till Julia 😘. Jag älskar er två så mycket, ni betyder väldigt mycket för mig. ❤😘

Söndag så fick jag träffa mina favvo tjejer igen en stund. Va hos pappa på middag med. Han bjöd på potatis å fläskfilé med kantarell sås:). Farmor å budda å moster va där med. Roligt att träffa dom med. Så man kan säga att jag har haft en helt underbar helg med dom jag älskar :).

Ja då e det jobba imorgon igen :). Jag har höjt mina timmar till 6 timmar nu å det ska bli skönt. Så nu kommer jag att få jobb där ibland efter min praktik har tagit slut. Nä nu blir det att titta på en film med min man.
Här har ni lite bilder från helgen :)

Likes

Comments

Då va denna påsken över. Lång fredagen jobbade jag. Satt i kassan å det kan jag lova att det va skiter roligt ☺. Men det va jobbigt med! Det va så mycket folk å min kassa slutade att funka så jag fick bytta. Men jag klarade det ☺. Idag har vi varit hos pappa en sväng, vi åkte ut å tände ett ljus hos mamma å sa glad påsk till henne. Idag för två år sen vara det en jobbig dag. Pappa å jag skulle välja plats där mamma ligger! 😢 ♥♡. Toni å jag har haft lite påsk mat här hemma bara han å jag. Ja å nu börjar jag att bli förkyld med. Jag har inte tid att bli sjuk nu. Vill ju inte missa något från jobbet. Sen vill jag bara säga att jag e så glad att jag har Ange å Julia i mitt liv. Vi va bästa vänner när vi va som jag å Ange. Å nu har hon fått en underbar dotter Julia ☺. Tant Åzas tjej e det ☺. Så tack för att du finns i mitt liv Ange Och Julia så klart. Så glad påsk på er alla som läser det här ☺. Ska bli så roligt att följa hennes uppväxt ☺. Och få leka med vårat barn ☺. Jag tror att det här året kommer det ett barn i vår familj 😉☺. Nä nu blir det att titta lite på film med mannen å sen blir det att sova å hoppas att man mår bättre imorgon när man vaknar. god natt mina vänner ❤

Likes

Comments

idag har jag varit och jobbat sen va jag på sjukhuset och tog vaccin. Sen har min underbar lilla skrollan å mamma Ange varit här. Är så glad att vi har fått tillbaka kontakten. Så härligt att vi umgås igen. Det e så roligt att busa å gosa med lilla Julia med. Man blir bara så sugen på att skaffa barn få hoppas att det blir så snart. vem vet vad som händer dom närmaste veckorna 😉. Idag e det 1 år sen jag blev fru Sundberg. Den bästa dagen i mitt liv. Jag älskar Toni så otroligt mycket. Det e han som gör att jag orkar med allt. Utan han e jag ingen. Han fanns där när mamma va sjuk. Han väntade på mig. Han tröstade mig tog hand om mig. Jag visste att det e han jag ska leva med även att vi har haft paus. Så vi va åt mat på sanure för att fira våran bröllops dag ☺. Pappa va med så klart :). Så den här dagen har varit helt underbar med bästa ange å Julia å sen med Toni å pappa ☺. Älskar han mera idag 😂☺. Nu blir det att titta på Sofias änglar. ha en bra kväll.  kramar

Likes

Comments

säga om det. nu vet jag ju vem man kan lita på och inte lita på. nu vet jag att du inte vill vara min vän. Men ok vi bryter för det e ju det du vill tanken på det du har gjort å sakt till mig. nu vet jag att du har glömt mig som din vän men men det e ditt val. det e du som förlorar på det inte jag.

Ja idag va vi till mamma å tända ljus och pratade lite med henne. Idag saknar jag henne som fan. Det gör otroligt ont i kroppen idag. Saknar att prata med dej mamma, fråga dej om råd. Varför just du skulle få den skiten?? Jag fick bara ha dej i 29 år i mitt liv😢. Idag e det många tankar i huvudet. Är otroligt stolt för att jag får vara din dotter. ❤
Sen gick vi till dollar och handlade lite sen gick vi hem igen. å nu ligger jag i soffan å tittar på film. Ska vila lite nu tror jag å hoppas på att huvudvärken försvinner. ha en bra helgen min trogna vänner. ❤

Likes

Comments

Hej!
Då e det lördag idag. Idag har man bakat en sockerkaka. Sen har vi varit med pappa på stan å tagit en fika. Sen gick vi hem till oss å satt å pratade lite.
Igår jobbade jag och jag stog i kassan! Det gick hur bra som helst tycker jag. Ok det e lite jag måste öva på men det kommer. Fick ett eget inlogg nu. Så nu e det på riktigt. Jag trivs jättebra där. Så hoppas att jag kan få en anställning där.
Ja ska man skriva lite om hur sina vänner e mot än. Jag förstår inte hur äns bästa vän kan göra så här mot mig.? Hon ljuger för mig. Jag förstår inte hur svårt det e för att kunna säga sanningen?! Jag saknar verkligen henne att vara med henne. Men jag kan inte vara med henne så länge hon e med dom. Och så har jag väldigt svårt att lita på henne efter hon har ljugit för mig. Men då vet jag ju att jag inte betyder något för henne. jaja men nu e det som det e. hoppas att ni får en bra dag.

Likes

Comments

Idag e det 2 år sen vi sa hejdå till mamma. Det va den jobbigaste dagen i mitt liv och det va den dagen när mamma dog så klart men det här va som den dagen. Jag kommer ihåg när vi går in i kyrkan å när jag ser din kista å veta att du ligger där i gjorde mig svag. Jag e tacksam att Elina höll min hand det gjorde mig starkare. Men att sitta där å veta att du ligger där i gör så jävla ont i mig. Det gör så ont att veta att du inte kommer tillbaka till oss. Jag vill bara krama dej känna din doft. Höra dej säga att du älskar mig. Å mamma vad jag saknar dej.
Jag skrev en dikt till mamma som jag läste på efter fikan till dom som va där. Här har ni den.

Skulle jag ge upp allt för att få dej tillbaka

Det finns inga ord som kan beskriva Vad jag känner djupt där inne.

Mitt hjärta är krossat Kan inte allt bli som förr

Här står jag utanför din dörr och det kommer aldrig bli som förr

Allt kommer bli bra min älskade Mamma

Steg för steg, dag för dag så tar vi oss igenom det här

Jag gav mitt ord att allt blir bra

Jag saknar dig så mycket var eviga dag min vackra ängel

Vi ses igen när vi möts i Himmelen

Vår kärlek till dig finns alltid kvar i all evig tid

så vila i frid mamma

Likes

Comments