1. Simskola & Gymnastik

2. Jobb

3. Träning

4. Hockey

5. Halloweenfest

6. Halloween kalas

7. Trädgårdsrensning (förberedelse inför vintern)

Veckans planer

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

1. Är du nöjd med ditt liv?

Alltså jag älskar mitt liv, jag älskar där jag är och jag älskar tiden som kommer. Att få bli mamma var min högsta önskan, att skaffa familj och barn är den finaste gåvan jag kunde få. Mitt liv är fantastiskt!

2. Är du bortskämd?

Nja det vill jag inte säga att jag är, jag lever efter att man får det man jobbar för! Bortskämd har alltid klingat negativt i mina tankar så det är något som varken jag eller Henke har strävat efter.

3. Har du spytt offentligt?

Ja, tror det var när jag var 19 och vi var ute på en nattklubb. Vi stod ute vid ett bord och helt plötsligt så blir jag spyfärdig så jag vänder huvudet neråt och spyr och sen tittar jag upp och som om ingenting hade hänt gick vi tillbaka in och dansade. Ingen hade sett det mer än Henke som stod bredvid mig. En liten rolig historia, som vi skrattar till än idag.

4. Dejtar du någon just nu?

Jag har min man Henke, vi dejtar inte just nu men att försöka få till en dejt en gång i månaden hade varit fantastiskt! En punkt att skriva upp som nyårslöfte.

5. Är du kär?

Absolut, att vara kär är det bästa som finns! Att längta och saknade någon är underbart och att få spendera varje natt med sin kärlek är det finaste som finns. Sen är jag kär i mina barn, mina ögonstenar!

6. Vem ringer du när du är arg/ledsen?

Oftast så ringer jag Henke (eller alltid). Jag har kommit till ett stadie i livet där jag väljer att inte berätta mina tankar för alla i vår omgivning utan för mig räcker det att få prata och skrika ut det jag känner för Henke. Det är ju oftast saker som berör hemmet och familjen så varför skulle andra vara intresserade utav det?!

7. Har du sovit i din säng inatt?

Jajamen med en virvelvind (även kallad Hannah)

8. Vilken ögonfärg har du?

Bruna ögon

9. Vad skulle du göra om du vann 1 miljon kronor?

Oj, jag skulle lägga allt på huset. Först betala av huset sen även renovera det till det hus vi vill att det ska vara.

10. Bär du glasögon eller linser

Nej inget av det.

Likes

Comments

Pizza

50 g jäst

1 tsk salt

1/2 dl olivolja

3 dl vatten (37 grader)

7 dl vetemjöl

Recept på pizzadeg

Likes

Comments

Något som jag funderat på nu med tredje barnet är att göra egen barnmat. Skulle inte dessa olika glasburkar vara perfekta för det?!

Äntligen har jag hittat burkar som är lagom stora. Jag hittade dem på LAGERHAUS hemsida och till min stora glädje så finns de också i olika storlekar. JIPPIE!

Än så länge gillar han enbart mina fruktpuréer så dem fortsätter jag med men det kommer bli skönt att ladda upp med några portioner så att de håller för några dagar.

Jag behöver tips på annan mat jag kan göra - så kom gärna med förslag!

(Bild från www.lagerhaus.se)

Likes

Comments

Instagram@malinslily