IDAG går startskottet för projekt trädäck! Trappan är borta, vår rododendron är förflyttad till en annan plats på trädgården. Nu ska det snyggas till och idag kommer min kusin för att påbörja stommen. Vi ska gräva ner plintar och göra fint i landet bredvid. Jag är så nyfiken och spänd på allt byggande och att göra vår framsida mer välkomnande.

Kram M

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

REA FYND från Kappahl till lillebror! Två nya pyjamasar, en tröja och en body med coolt tryck av cirkushästar. Fyller på garderoben lite, han växer så det knakar och behöver ständigt uppdatering.

Kram M

Likes

Comments

Söndagslistan idag får sin inspiration från midsommar! Plocka 7 sorters blommor som man ska lägga under kudden så kommer man gifta sig med sina drömmars prins.

Mina sju skulle vara:

Vit ros, vit näckros, eukalyptus, brudslöja, nejlika, svärmorstunga och liljekonvalj.

(Bilder från www.google.se)

Likes

Comments

Jag känner mig så misslyckad, jag hoppades att jag skulle stå emot helgens godsaker och avstå från alkohol MEN jag åt både tårta, godis och drack ett par glas vin och några drinkar.

Det är med en klump i magen och en ångest utan dess like som idag väller över min kropp! Jag klarade inte avstå det som många andra kan. Jag gick ner mig i godisträsket igen och jag har känt sån ångest över att jag drack så mycket som jag gjorde. Jag blev inte stupfull eller odräglig på det viset utan jag blev läskigt chockad över hur mycket jag tål. Ibland vet jag inte om jag någonsin kommer sluta ta mig ett glas vin eller ett par glas en fredagskväll med vänner. Visst jag kanske tänker över detta för mycket, det tycker min man men jag vill ändå göra mig själv medveten om att jag alltid har ett val.

Jag tror att när man är ärlig mot sig själv om vad alkohol kan bidra till eller orsaka så har man också ett val till att göra rätt val för sig själv och de personer man umgås med. Valet kommer kanske bli ganska självklart då!

Min situation innefattar barn och det gör också att mitt val ligger i att aldrig dricka så mycket att jag inte kan ta hand om barnen eller att de ska se mig påverkad och "odräglig". Det gör mig illa till mods att se fulla föräldrar som går runt med barnvagnar eller håller sina bebisar medan de sluddrar på orden eller vinglar sig fram. Jag vill aldrig se mig sådan och det kommer jag alltid hålla fast vid. Jag släpper loss vid bröllop eller andra tillställningar där vi anordnat barnvakt och inte kommer träffa barnen förrän dagen efter, då har jag hunnit duscha och fräscha till mig. De ska få se sin mamma som hon alltid är, glad och kramig.

Nu är midsommar över och jag ska försöka komma tillbaka till det liv jag vill leva! Ett hälsosamt liv med träning, bra kost och dryckesvanor. Jag är i stort behov av att rensa ur både kyl och skafferi och börja om från början!

​(Bild från www.google.se)

Kram M

Likes

Comments

Idag börjar vi dagen i soffan! Blev en bra Midsommarafton för oss alla trots att vädret svek oss på eftermiddagen.

Avslutade kvällen runt 22 tiden.
Så idag är en ny dag och snart ska vi hjälpa Henkes kusin med att bygga trädäck.

Likes

Comments

Vår Midsommardrink i år är en

BLÅBÄRS SHOT!

Likör 43

Proviva Blåbär

Grädde

Partytrick - ta shoten, skaka om i munnen och svälj!

Kram M

Likes

Comments

MIDSOMMARAFTON är här och för många innebär det att semestern har börjat och att sommaren är här.

Vi har under 3 års tid haft ett midsommarfirande med Henkes kusiner. Vi går runt till varandra, äter lunch, får en drink/shot, tårta och kaffe och sen avslutar vi med middag på kvällen. En heldag och vi stannar till hos varandra vid de olika matintagen. I år bjuder vi på drink/shot och ett fruktfat.

Kul med traditioner, speciellt nu när vi är så många. Barnen är från 0 år till 8 år. Jisses tiden har verkligen rusat och snart är de äldsta av barnen inte med på midsommarfirandet kan jag tro.

Med detta sagt önskar jag er en TREVLIG MIDSOMMAR och kika in senare för att ta del av vårt SHOT tips.

Kram M

Likes

Comments

Jag hann in en sväng till stan idag, kom helt plötsligt på att Noel inte hade någon Midsommarklädsel!!!

Blev lite basplagg, han växer så det knakar! Han är 2 månader och 10 dagar redan. Väger 5880g och är 61,5cm.

Sen blev det en liten bukett med fina midsommarblomster, så nu är vi alla redo för MIDSOMMAR!

Nu är det dags att heja fram SVERIGE till 3 poäng.

Kram M

Likes

Comments

Igår spelades det två sista gruppspelsmatcherna i omgång två.

GRUPP C

Tjeckien - Italien 3-1

Tyskland - Danmark 3-0

Då har alla lag spelat sin andra omgång i gruppspelssammanhang och det är dags att gå in i omgång 3 idag! Hoppas ni hänger med.

Det svåra med detta mästerskap är att jag relaterar så mycket till herrlandslagen i flera av nationerna som är med som t ex Portugal, Spanien, Tyskland och England. Det är både kul och lite irriterande att jag gör den parallellen eftersom dess unga spelare ska ju inte förknippas med deras äldre nationsspelare utan de ska ju få samma uppmärksamhet som vilket lag som helst. Det är ju deras EM och deras tur att skina och visa sitt spel.

Sen tror jag oavsett vilket EM de spelar så är priset det bästa av allt! EM GULD måste vara ett av de största mål man har i sin fotbollskarriär.

Nu hoppas vi att Sverige kan ta det igen, vi håller tummarna för vinst i kvällens match.

(Bild från www.google.se)

Kram M

Likes

Comments

Busenkelt recept på egen fruktig isglass!

Jag tog några tinade mangobitar och jordgubbar ca 2 dl i varje och några skurna bitar av vattenmelon mixade ihop det i en mixer, sen in i frysen ett par timmar... KLART!

Nästa gång ska jag prova yoghurtglass.

Isglass formarna köpte jag på LAGERHAUS

Kram M

Likes

Comments