Det är med blandade känslor som jag skriver detta inlägg! Jag har funderat länge och nu har jag bestämt mig för att starta en helt ny blogg! Jag behöver en ny början, och visst vore det ett perfekt tillfälle att göra det till 1/1-2018 så från och med NYÅRSDAGEN kommer ni istället kunna följa mig på @LoveByMalin och denna kommer försvinna efter ett tag. Så gå in och följ mig där istället och tack för alla kommentarer och värme ni har gett mig.. Jag önskar er alla ett GOTT NYTT ÅR

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag spenderar jag dagen här! Mellandagsshopping, utan barn. Att få ta det lugnt och faktiskt få tid att titta på saker i min takt...

(Bild från www.google.se)

It´s a halleluja moment

Likes

Comments

Idag har jag gnuggat energiknölarna och tagit in mycket information om olika övningar med fokus på styrka. År 2018 vill jag att min kropp ska få lite mer tyngd och stabilitet. Jag har några fokusområden som jag har lagt lite extra tid på. Jag vill hitta bra övningar som jag kan förstå och lära mig tekniken på egen hand, känna kroppen i varje del av övningen så att jag lär mig övningens syfte.

Mina fokusområden är BEN - ARMAR - MAGE

You´ll have to work hard

Nu har jag skräddarsytt 4 pass som är upplagda med övningar som jag ska fokusera på. I många av övningarna kommer hantlar, vikter, gummiband, miniband och kettlebell vara med just för en ökad svårighet och en större tyngd i träningen. Jag tror att detta kommer bli bra och jag är spänd på att se resultatet.

Likes

Comments

Matchstart kl 19.00

Luleå - Mora

Färjestad - Malmö

Örebro - Frölunda

Skellefteå - Rögle

Linköping - Djurgården

HV71 - Växjö Lakers

Karlskrona - Brynäs

Hockey torsdag

Likes

Comments

Ikväll hade jag och H en diskussion i våra husplaner och drömmar. Från att vara helt oense om vilka projekt vi ska "hinna" med till att faktiskt ha en prioriteringslista klar som vi båda är överens om. Det var en bra diskussion och det känns skönt nu efteråt för oss båda. Nu vet vi vad vi båda vill och i vilken ordning vi ska göra dem i!

Vi köpte huset för snart 5 år sedan och vi har mestadels gjort småändringar som t ex nytt golv, målat väggar, byggt trädäck, insynsvägg och uteplats. Nu är det dags för de lite större projekten som att göra om övervåning till barnens våning (vi ska bygga två nya barnrum), renovera kök och badrum/tvättstuga. Tre stora renoveringar som kostar en del och som kräver eftertanke och omtanke.

Här kommer vi bo tills barnen är stora nog och flyttar hemifrån vilket blir lite av vår tidsram för våra projekt. Men vi vill inte ha bråttom utan vi ska ta en sak i taget. Varje projekt ska vara gjort av omsorg och omtanke. Det ska renoveras tidlöst, för att passa alla även om 20 år.

Det är intressant allt detta med renovering, men jag skulle nog se att få allt gjort av hantverkare och kunniga MEN det är mycket pengar i det och som en vanlig "Svensson" familj väljer vi bort det dyra alternativet och kommer köra på en budgetvariant. Vi tar in hantverkare vid el, vatten och värme där ska vi använda rätt person för rätt sak! Med rätta licenser, certifikat och garantier som behövs för att allt ska kunna gå rätt till vid oväntade olyckor, skador eller brister. Det vore otäckt om det händer något som vi bär ansvaret för, nej då vill jag gärna ha ryggen fri och känna att vi gjort allt rätt från punkt till prickar.

Hur tänker ni med era renoveringar? Vad är era bästa tips?

Likes

Comments

Instagram@malinslily