Header

Har fastnat lite i varan bebisbubbla här på BB plus en hel del minus på sömnkontot så har faktiskt inte orkat skriva nånting idag!
Fortfarande helg slut och längtar till att få sova, hoppas bara lillebror kan sova liiite inatt iaf och inte bara bajsa och amma😅😴

Hoppas på hemgång imorn så man kan få landa lite och börja livet som trebarnsmamma! 😳❤

Lovar att uppdatera imorgon om vad som hände efter förlossningen och varför vi blivit kvar...
🍁

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

14.49 kom lillebror i en rasande fart,
på exakt samma sätt som storasyster Cleo - han hade dock mer bråttom!😅😍

En förlossningsberättelse kommer komma framöver, mer detaljer kommer imorgon.
Det har varit en sjukt lång dag efter födseln med lite komplikationer hos mig, men lilleman mår alldeles utmärkt!🙌

Nu måste den här mamman få lite sömn!
💖

Likes

Comments

Vattnet togs för ca 30 min sen,
narkosläkarn är ringd angående ryggbedövning och värkarna är i full gång!
Nu tar vi å föder barn!😃🙌💖

Likes

Comments

Vaknade 06.56 av att Cleo bokstavligen sparkade liv i mig, ringde in till förlossningen 07.10 för att se så det inte va fullt och vilken tid jag skulle få komma - "runt åtta är du välkommen!"
Åh herrejävlar, upp å duscha och packa det sista, göra i ordning Cleo, klä på oss, åka och lämna Cleo på dagis och va på förlossningen strax efter 8!

Nu ligger jag här med en kurva och väntar på ännu en bedömning, rond nu 08.30 så håll tummarna för att läkarna säger "kör på!" och att allt går som det ska!🙌

Sååå sjukt nervös just nu!
🍁

Likes

Comments

Ett uttryck jag fullständigt hatar när jag är upprörd! Finns inget värre att höra att "det löser sig" när man faktiskt inte vet.
Oftast så gör det ju de, men man vet aldrig.

Den här kaosartade dagen är äntligen slut och tror det eller ej så har allt löst sig!🙈😅

Nu vill jag bara kunna somna, sova riktigt bra inatt och vakna pigg och utvilad till en bra dag imorgon!

Nervositeten som gör så jag mår illa blir bara värre ju närmare vi kommer dagen för igångsättning, just nu är det de enda jag oroar mig över - men det löser sig vell🙄

Godnatt alla fina,
hoppas ni haft en bättre dag än mig!
🍁

Likes

Comments

Har varit fullkomligt kaos i mitt huvud idag,
som vanligt så är det alltid nånting som ska krångla och just nu va det självklart barnvakt till Cleo när vi ska in på förlossningen... Famman är på kurs i sthlm, faffan är utomlands, moffan bor och jobbar i Norge, kompisar är magsjuk och momman som skulle komma upp fick åka på akuten i Hudik för problem med andning & lungor!😱

Kan ni tänka er paniken som uppstår hos mig när det blir såhär?!
Jag menar, jag är ju inte redan ett nervvrak..

MEN barnvakt har löst sig, thank god, så nu oroar jag mig bara för mamma och att vi kommer glömma nått till förlossningen 🙈

Jag behöver ju lugnande eller nått - eller kanske föda barn bara! Men nu är det väldigt väldigt väldigt nära!!🤗😍💖

Likes

Comments

Då går vi in i vecka 39 idag - 38+0.
Den här morgonen börjar inte alls på samma humör som igår - hade verkligen en svacka igår kväll då jag bara grät och oroade mig.
"Tänk om induktionen (igångsättningen) inte fungerar, tänk om dom inte får hål på hinnorna, tänk om det inte är moget nog, tänk om dom skickar hem mig och säger att jag får vänta på att det sätter igång av sig själv, tänk om dom inte har tid och plats för mig?!"
Tänker alltid det värsta och oroar mig oftast i onödan - som läkaren sa
"Jag ser ingen anledning till att det inte ska gå, du har dessutom fött två barn tidigare där man båda gångerna tagit vattnet och gett värkstimulerande dropp. Det bör inte vara ett problem denna gången heller."

Men det är klart man oroar sig? eller?
I vilket fall som helst är denna graviditet snart över och vi får snart se vem det är som bott i min mage så länge nu💖
Längtar så otroligt mycket✨
🍁

Likes

Comments

Besöket hos BM gick bra, allt såg bra ut och vi gjorde inte så många kontroller, satt mest och pratade.
En sak gjorde mig dock lite arg och frustrerad, läkaren som godkände min igångsättning har skrivit i journalen att jag EJ får gå på tidig hemgång p.g.a min tidigare förlossningsdepression - vad hon sa till mig var att det är viktigt att jag får vila och sova efter förlossningen.
För mig känns det mer självklart att det är enklare att vila, slappna av och sova hemma än på BB i flera dagar, där kommer jag bli rastlös och känna mig iakttagen - hemma har jag Simon och min trygghet, Cleo får fortfarande gå på dagis då jag är sjukskriven två veckor till plus att min mamma kommer vara här nån dag.
Så om allting går bra, och jag och bebisen mår bra kommer jag bli väldigt frustrerad av att behöva vara kvar, jag har liksom 3 min till sjukhuset hemifrån om det skulle vara nått, jag vet exakt vad jag ska se efter gällande förlossningsdepression - så nej, INTE OKEJ att tvinga mig att vara kvar isf!

Nu kommer jag gå och irritera mig på det där...😒

Likes

Comments

En väldigt nyttig frukost för en gravid kvinna, kanske inte, men konstigt nog var jag sjukt sugen på ostkrokar (jag som hatar ostkrokar!), så det fick de bli.

Tröttheten började komma ikapp vid lunchtid, märks att det blev en tidig morgon som jag inte alls är van vid längre! 😅
Men kanske dags att vända på dygnet...

Ska iväg till barnmorskan nu kl15, sista besöket - och jag känner mig inte ett dugg orolig för en gångs skull! Är mest bara förväntansfull nu!🙌😍
Ska dock bli lika intressant som alltid att se alla värden m.m!
🍁

Likes

Comments

Godmorgon måndag, godmorgon denna efterlängtade vecka, godmorgon veckan vår familj blir komplett!
Det är en så sjuk känsla att veta att i slutet på denna vecka är vi en familj på fem & inte längre på fyra & en i magen!
Jag är så galet pepp för denna vecka, euforisk, överväldigad och lycklig - längtar så oerhört efter att få ha det lilla livet på mitt bröst istället för i min mage, längtar så efter systrarnas reaktioner och att se mannen jag älskar så gränslöst få hålla sitt andra barn för första gången!
Det är omöjligt att sova av denna längtan💕

Vaknade upp 06.30 av Cleos blöta hejdåpussar, lycklig i hela själen och för, ja, lycklig för att kunna somna om - vilket underbart sätt att påbörja en måndag och ny vecka!✨

Ligger kvar i sängen någon timme för att vakna till och ta in allt - idag är sista besöket hos min barnmorska innan bebis kommer, sista gången någonsin jag kommer träffa henne som gravid.
Hon som varit med alla mina tre graviditeter - känns lite sorgligt på ett sätt! 😅

Hoppas ni får en lika fin måndag som jag tänker ha!😘
🍁

Likes

Comments